....".. Szép lassan kihátrálnak mögüle...."
CSAK FIGYELD MEG mennyi partizán~ellenálló lesz itt akik belülről rohasztották a rezsimet !!!!!
ps: ezért az én fixa ideám : az orbán mögött álló 2000 embert kell elkaszálni...
jóreggelt...
wahúr írta:
Én azt is láttam, ahogy közben kinevette a habzókat, majd hazajött és közölte, hogy győzött.
Szerintem nem lesz ebből semmi.
Kell egy köcsög is az euban
red39 írta:https://www.facebook.com/drmolnarcsaba/videos/1371617746194721/
Itt látható, hallható a Brüsszelben történtek, jól megalázták a csúti tolvajt.
Régen volt ilyen jó napom. Nektek is az lesz, ha megnézitek. Olyanokat kapott a pofájára, hogy nem csoda, leszedeti a plakátjait.
wahúr írta:Bölcsvezérünk is elsötétül, sajnos egyre gyakrabban. Az ő esetére mit javasol?RontoPal írta:
Általában, mi egyszerű - néhai - rendszergazdák ilyenkor egy szoftver újratelepítést szoktunk javasolni, azzal is megy az idő, és néha tényleg segít.:-)
A Fiskars segít?
Bölcsvezérünk is elsötétül, sajnos egyre gyakrabban. Az ő esetére mit javasol?RontoPal írta:
Általában, mi egyszerű - néhai - rendszergazdák ilyenkor egy szoftver újratelepítést szoktunk javasolni, azzal is megy az idő, és néha tényleg segít.:-)
vallfaarus írta:"..a docking station miatt van...."
köszi... ugyan nekem nincs laptopom.....én is a képernyő kizárásával próbálok informálódni / lévén kettő a gépre kapcsolva + a tv-re is megy a harmadik csati../
ps: mindenesetre a kis baltát / vö: univerzális kézi kis szerszám.../ mán előkerestem...
vallfaarus írta:off...................
szolgálati érdeklődés......................
ha van értő spori a közelben : ÚJABBAN ELŐFORDUL, HOGY 1-1 MP-RE ELSÖTÉTÜL A MONITOR...UTÁNA MEGY TOVÁBB MINDEN...MILYEN IRÁNYBAN KEZDJEK EL "NÉZELŐD"NI ??
kösz -mindenfajta ötletet.......
on...
koldokszosz írta:Azt hitte, rezsiszilárdot látja. Megesik, hogy téved az ember.
wahúr írta:
Azt hitte, rezsiszilárdot látja. Megesik, hogy téved az ember.
Qputyin írta:http://pestibulvar.hu/2017/05/09/friss-hir-soros-gyorgy/
Én elhiszem Soros úrnak, hogy ő a vagyonát számláján tartja és nem a gázszerelőjének nevén.
Sanpietroval találkozzon...koldokszosz írta:
RontoPal írta:koldokszosz írta:RontoPal írta:A minelnök helyettes faszbukján már kint is van a magyarázat...
Csak ez nem magyarázat ) A kivételes eljárást harmadikán írta alá, amikor nem tehette Budapesten.
Csak valakinek feljelentést kellene tenni.
Mindenképp közokirat-hamisítás. Három verzió elképzelhető: Nem Semjén írta alá, aláírta, de még március 31-én, akkor azért, aláírta, de nem Budapesten, akkor meg azért.
Persze nincs kétségem, hogy Polt elsikálja, de nem lesz könnyű.
A birkaság sem olyan szigorú az ilyesmiben, elsősorban tartalmi hamisításra ugranak, illetve, ha a tényleges aláírás az irat tartalmának ismerhetősége előtt történt, de ezt aligha lehetne bizonyítani.
Persze egy polgári demokráciában minimum lemondás lenne, de nálunk nincs ilyen körülmény, mint az közismert...
koldokszosz írta:RontoPal írta:A minelnök helyettes faszbukján már kint is van a magyarázat...
Csak ez nem magyarázat ) A kivételes eljárást harmadikán írta alá, amikor nem tehette Budapesten.
Csak valakinek feljelentést kellene tenni.
Mindenképp közokirat-hamisítás. Három verzió elképzelhető: Nem Semjén írta alá, aláírta, de még március 31-én, akkor azért, aláírta, de nem Budapesten, akkor meg azért.
Persze nincs kétségem, hogy Polt elsikálja, de nem lesz könnyű.
A birkaság sem olyan szigorú az ilyesmiben, elsősorban tartalmi hamisításra ugranak, illetve, ha a tényleges aláírás az irat tartalmának ismerhetősége előtt történt, de ezt aligha lehetne bizonyítani.
Persze egy polgári demokráciában minimum lemondás lenne, de nálunk nincs ilyen körülmény, mint az közismert...