vallfaarus írta:
..."..Eltűntek Orbán honlapjáról a 2010 előtti anyagok..."
..
Elvtársak ! Követtem el hibákat, de ezentúl minden másképpen volt !
vallfaarus írta:
..."..Eltűntek Orbán honlapjáról a 2010 előtti anyagok..."
..
Nekünk csak gázszerelőnk van .......vallfaarus írta:LYÓÓÓÓÓ.
mongyá EGY villanyszerelőt akit ANNYIRA elfogad a nép, hogy kimegy az utcára vele.....
Qputyin írta:Elvtársak ! Követtem el hibákat, de ezentúl minden másképpen volt !
vallfaarus írta:elmagorázná vki : MIJAF..ßOT tudnának csinálni??
vallfaarus írta:Teljesen meg vagyok zavarodva / mint vasorrú a mágneses viharban..../
ez most ZSÚRPUBI.........vagy ZSÍRPUBI ???? / vö: pupu /
Imádkozik inkább?vallfaarus írta:kösz... ma már nem is megyek dolgozni.....
wahúr írta:
Imádkozik inkább?
vallfaarus írta:HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k ÁDER jÁNOS VÁLLALJA TOVÁBBI 5 ÉVRE A KE /.. qrvanehéz...rengeteg felelőséggel járó../ beosztást!!!!!
ps: meg tudná valaki mondani MI HASZNUNK volt eddig a többmilliárdba fájó díszcafrangból ??????????
koldokszosz írta:vallfaarus írta:HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k ÁDER jÁNOS VÁLLALJA TOVÁBBI 5 ÉVRE A KE /.. qrvanehéz...rengeteg felelőséggel járó../ beosztást!!!!!
ps: meg tudná valaki mondani MI HASZNUNK volt eddig a többmilliárdba fájó díszcafrangból ??????????
Az égadta világon semmi, egy díszponty.
csaposur írta:ugye értitek, mé rühellem én annyira szarbán fodballját, mé drukkolok mindég a zellenfélnek, bárhol a világon pályára lépnek
http://index.hu/sport/futball/2016/12/21/mezokovesd_tao_milliard_nbi._csodacsapat_tallai/
koldokszosz írta:
és a két zsebrebaszomkezű
koldokszosz írta:csaposur írta:ugye értitek, mé rühellem én annyira szarbán fodballját, mé drukkolok mindég a zellenfélnek, bárhol a világon pályára lépnek
http://index.hu/sport/futball/2016/12/21/mezokovesd_tao_milliard_nbi._csodacsapat_tallai/
)
csaposur írta:a nyolcvanas évek tsz elnök-párttitkár fazonok
vallfaarus írta:ha lenne egy OLYAN gyülevészet amelyik AZT TŰZNÉ A ZÁSZLAJÁRA ...
110%-KAL NYERNE A VÁLASZTÁSOKON 2018-BAN
Ezek esetében én a félresikerült karóba húzást preferálom, ahol egy hétig legalább szenved.csaposur írta:akasztófát