én azért KEMÉNYEN PRÓBÁLKOZOM!!!
ps: nem az a bajom vele, hogy "hívőlélek" a koma, hanem AZ, hogy "vak.." de jáccccca a sólyomszemet:((
[/quote]vallfaarus írta:[Meglátod érdemes lesz....fogod tudni miről is van szó !!
Szerintem a magyarok is szarnak a velemenyedre, nemhogy a spanyolok!!!:-))))wahúr írta:
nem áldoznám be
dögöljenek együtt
az egész fidesz egy maffia, hazaáruló tolvaj szemét banda
pusztuljanak
nem áldoznám bevallfaarus írta:
mazochisták nyissák /csak/ meg !!!
...http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ilyen_is_elofordul_bealdozhatjak_a_miniszterelnokot.616210.html
(((((((
koldokszosz írta:
Rogán: Soha nem találkoztam Portikkal
A miniszterelnöki kabinetiroda közleménye szerint Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen.
Mijafaszköze van a kabinettirodának ehhez az ügyhöz?
koldokszosz írta:
Rogán: Soha nem találkoztam Portikkal
A miniszterelnöki kabinetiroda közleménye szerint Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen.
Mijafaszköze van a kabinettirodának ehhez az ügyhöz?
RontoPal írta:Egy cigány lány nyerte a Kárpát-medencei helyesírási versenyt
Gondolom, a magorgárda, betyárgárda, jobbik versenyzőinek nem volt idejük elindulni a versenyen.:-))
a soros lefizette a zsűritRontoPal írta:Egy cigány lány nyerte a Kárpát-medencei helyesírási versenyt
csaposur írta:http://444.hu/2016/06/16/harom-fekete-aids-kutatot-nem-engedtek-be-a-magyar-hatosagok-egy-budapesten-rendezett-nemzetkozi-hiv-konferenciara
mer a mostani kormány rasszista
jobb, ha most hozzászoknak, mer a zolimpiára se jöhetnek
wahúr írta:söjtör idején még szorult belé némi erkölcsi érzék, igaz akkor a gaz komenistákat kellett gyepálnicsaposur írta:[nade tényleg
mijafaszt kéne zabálnia?
hamár csilliárdokat nyúlt le a mi pénzünkből
tudja, mi különböztet meg egy vödör szart ezektől?
igen a vödör
söjtör idején még szorult belé némi erkölcsi érzék, igaz akkor a gaz komenistákat kellett gyepálnicsaposur írta:[nade tényleg
mijafaszt kéne zabálnia?
hamár csilliárdokat nyúlt le a mi pénzünkből