kedves mónika!
nektek is üzent szarbán népe
íme az üzenetük:
"senkinek nem segítünk, dögöljetek meg, ahol vagytok"
Qputyin írta:
wahúr írta:csaposur írta:és mindazok, akikre orkbán úszítja a népét
A mi "londoni" gyerekeink ügyes, okos vállalkozó szellemű magyarok, a közelkeleti gazdasági menekültek pedig kibaszott terrorista migráncsok.
Ugye tetszik érteni a finom distanciát.
wahúr írta:Nekünk vannak saját "migráncsaink", a cigányok. Cigányvadászat már volt.csaposur írta:majd amikor a feldemhedt nemzetiek verik agyon a dönerest
írástudóknak olvasásra javaslom
http://kolozsvaros.com/2016/08/31/jegyezzuk-meg-es-nagyon-figyeljunk-erre-angliaban-mi-vagyunk-a-gyuloletes-migransok/
Ki tanult belőle??
hejeswahúr írta:Az anyázást nem tűröm, még egy elmebetegtől sem.csaposur írta:
furdal a kiváncsiság
wahúr írta:Beírásokat töröltem.
Alapos okkal.
csaposur írta:írta egyik rajongója.
wahúr írta:Legyen Önben annyi megértés, mégis csak szar ezt nekik olvasniuk, mert feltételezm, van köztük olvasni tudó ember.csaposur írta:megjegyzem kertész pengeélesen jellemezte azon emberek halmazát, akiket a fideSS ma magyarnak tart
wahúr írta:Látom, szövegértési problémáit nem kezeltette hatékonyan.Vadersith írta:Mocskos tetvek!
Mindez sajnálatos. De én reménykedem, még magából is lehet
rendes közmunkás, vagy zsellér g mészáros földjén. Hát próbálkozzon.
Tanuljon, talán még nem késő.
wahúr írta:
Látom, szövegértési problémáit nem kezeltette hatékonyan.
Mindez sajnálatos. De én reménykedem, még magából is lehet
rendes közmunkás, vagy zsellér g mészáros földjén. Hát próbálkozzon.
Tanuljon, talán még nem késő.
wahúr írta:Hát igen, balfasz, de náci, gyűlölködő kirekesztő, aljasVadersith írta:
Mi a baj Bayer kituntetesevel? balfasz!
Ennyi a bajom vele, de tudom, mindez egy anyázó, más beírását átíró seggarc számára dicsőség
Dugasd farba magad vele, öleld kebledre, összetartoztok
wahúr írta:g lézerbunkójankó pofáján üdvözült mosollyal adta át a díjat,csaposur írta:a hívőket csak megerősíti abban, hogy bayer abüdöskurvaanyádattenácipatkány zsolt a zsinórmérték a fideSSben
tette talpnyaloncként a dolgát
g orban-habony mindenkit megdagonyáztat a szarban
g lézerbunkójankó pofáján üdvözült mosollyal adta át a díjat,csaposur írta:a hívőket csak megerősíti abban, hogy bayer abüdöskurvaanyádattenácipatkány zsolt a zsinórmérték a fideSSben
wahúr írta:Kicsit hüppögök, hogy nincs mit visszaadnom.Qputyin írta:Magam sem tudtam volna a lényeget összefoglalni.
g schmidtmariska szopja le g bajerzsótit
megérdemlik egymást
Kicsit hüppögök, hogy nincs mit visszaadnom.Qputyin írta:Magam sem tudtam volna a lényeget összefoglalni.