Engedjen meg nekem egy picinyke kiegészítéstcsaposur írta:orkbán vagyonát 15-20 milliárdra becsülik
orkbán LOPOTT vagyonát 15-20 milliárdra becsülik
Amúgy pedig nem becsülöm ezt a dögvész szarzsákot semmire
Engedjen meg nekem egy picinyke kiegészítéstcsaposur írta:orkbán vagyonát 15-20 milliárdra becsülik
wahúr írta:mert ű kérem, ahogy saját magáról állította "tehetséges"csaposur írta:mennyit is lop a felcsuti mészáros naponta?
tízmilliót
Ilyen arcokkal veszi körül magát g orbán, hogy a strómanjai mennyit tolnak neki,
nem tudom, a felét biztosan.
Csúf vége lesz. A nyaloncai pedig mehetnek Recskre.
Mert megérdemlik.
Vadersith írta:Es mennyivel kene kezdeni? Es mibol?csaposur írta:
lesz olyan, aki akár 70 eurót is kaphat
havonta
bruttóban
mennyit is lop a felcsuti mészáros naponta?
tízmilliót
az vótmá, hogy a kurva annyukat?
mert ű kérem, ahogy saját magáról állította "tehetséges"csaposur írta:mennyit is lop a felcsuti mészáros naponta?
tízmilliót
Es mennyivel kene kezdeni? Es mibol?csaposur írta:
lesz olyan, aki akár 70 eurót is kaphat
havonta
bruttóban
mennyit is lop a felcsuti mészáros naponta?
tízmilliót
az vótmá, hogy a kurva annyukat?
wahúr írta:Ön már látott olyant, hogy egy tolvaj megköszöni?csaposur írta: ne feledd megköszönni
Mert miből is tud g meszaroslaurenc napi 10 milliót lopni? A köz pénzéből,
ami az eu nagylelkű támogatása nélkül éhenhalásra sem lenne elegendő.
Lehetne innovációra, igazi termelő beruházásokra fordítani, ha offshore
lovagnak becézett hazaáruló rogángecik nem loptak volna el 82 milliárdot
(20 stadion ára, hogy a csökken értelmű fideszseggnyalonc is értse)
a közös pénzből.
De eljön az idő, amikor majd nép némi lámpavas segedelmével kimutatja
háláját az ő bölcs vezéreinek.
Ha már itt tartunk, g spéder rossz elvtárs lett? Vegyem ki a cégem tartalékait
a takarékbankból? Mit gondol? Vagy majd ha bedől, én is köszönjem meg
bölcsvezérünknek?
wahúr írta:fékevesztett barmokcsaposur írta:nem a hasznosságát nézik
leszarják, nem érdekli orkbánékat
a zoktatásra, eü-re költött pénz számukra elveszett
azt má nem lehet ellopni
a zemberek nem a zoktatásra, és a zeüre szavaztak
pusztulniuk kell
fékevesztett barmokcsaposur írta:nem a hasznosságát nézik
leszarják, nem érdekli orkbánékat
a zoktatásra, eü-re költött pénz számukra elveszett
azt má nem lehet ellopni
a zemberek nem a zoktatásra, és a zeüre szavaztak
wahúr írta:csaposur írta:orkbanisztán rohamosan szakad le európától, és ennek a lemaradásnak a ledolgozásához emberőltők kellenek majd
Keresem az okát, mire is jó ez ezeknek a vérnősző hazaáruló barmoknak?
2020 után már eu-s pénz sem lesz, és nem lesz, aki értéket állítson elő
akkor már lopni sem fognak tudni, mert nem lesz mit
récsöl elmehet strichelni?
ha ez kell nekik, akkor perverzek, vagy bolondok, vagy egyszerre mindkettő
csaposur írta:orkbanisztán rohamosan szakad le európától, és ennek a lemaradásnak a ledolgozásához emberőltők kellenek majd
wahúr írta:nemá, a ner lélekgyilkodájában nem kell tanítani, elég a tízparancsolat, és minden nap 9 tornaóracsaposur írta:ha nem vesz krétát, szivacsot, és mindenféle oktatási segédeszközt, hogyan tanítson?
zsellérnek úgy is jó lesz a kölyök
Szegyelje magat ! Szorakozzon CSAK a sajat csaladjaban levo gyerekekkel! Az enyemben a szemem elott 7 gyerek cseperedik, az iskolan kivul , ahol kituno tanulo a 4 , sportolnak is, es ott ott is 2 gyerkoc valogatott szinten. Igaz a szuleik is dolgoznak es reggeltol estig hurcoljak a gyerekeket az iskolaba, onnan haza, aztan edzesre. Nem a gep elott ulnek, mint maga, hogy fikazzanak. Maga egy rossz pelda mindenkinek!:-)wahúr írta:
nemá, a ner lélekgyilkodájában nem kell tanítani, elég a tízparancsolat, és minden nap 9 tornaóra
zsellérnek úgy is jó lesz a kölyök
nemá, a ner lélekgyilkodájában nem kell tanítani, elég a tízparancsolat, és minden nap 9 tornaóracsaposur írta:ha nem vesz krétát, szivacsot, és mindenféle oktatási segédeszközt, hogyan tanítson?
Vadersith írta:csaposur írta:http://hvg.hu/elet/20160601_Hova_megy_nyaralni_a_magyar
a feleségem előrelátó pedagógusként már most tervezget
idén krétára gyűjt
Ott en lettem kinevezve szovetsegi edzonek!! Havonta 2 x megyek 3 napra! Inkabb velem intezzetek , es ne kretat vasaroljon!!:-))
csaposur írta:Qputyin írta:Vadersith írta:http://www.hirado.hu/2016/05/24/horvath-csabat-es-gy-nemeth-erzsebetet-is-meghallgathatjak-az-alstom-ugyben/
Mutyizhattak a komcsik?
A fidesz komcsikat meg Polt Peti meg sem engedi hallgatni Quaestor gigalopás kapcsán.
A Putyin szopót, meg Paks2 atommutyi ügyében.
nyomást kell gyakorolniuk a azalstomra, hogy kussoljon. egyre több info derül ki a zorosz metrófelújításról. nagyon úgy néz ki, hogy valójában nem felújítás, hanem új szerelvényeket vesznek. amennyiben így van, megsértették a közbeszerzési törvényt, mer újakra közbeszerzést kellett volna kiírni.
ha ez bebizonyosodik, a zalstom perelni fog.
bukta lesz a zorosz mutyival megest.
Vadersith írta:Maga nagyon irigy kutya! Nezze meg a nyari kulfoldi nyaralasi foglalasokat, mielott hulyesegeket beszel! Allitolag rekord az idei ! Magara is raferne egy kis pihenes valami tengerparton, nezzen utana, vannak nagyon jo ajanlatok!wahúr írta:
Azt hittem, idén a szigeteken nyaralnak. A járda szigeteken.
De ha nem, hát nem
Kérjenek a Sorostól ...csaposur írta:nem vagyunk mi fideSSesek, hogy nyaralásra fussa
Maga nagyon irigy kutya! Nezze meg a nyari kulfoldi nyaralasi foglalasokat, mielott hulyesegeket beszel! Allitolag rekord az idei ! Magara is raferne egy kis pihenes valami tengerparton, nezzen utana, vannak nagyon jo ajanlatok!wahúr írta:
Azt hittem, idén a szigeteken nyaralnak. A járda szigeteken.
De ha nem, hát nem
csaposur írta:http://hvg.hu/elet/20160601_Hova_megy_nyaralni_a_magyar
idén krétára gyűjt
wahúr írta:Azt hittem, idén a szigeteken nyaralnak. A járda szigeteken.csaposur írta:http://hvg.hu/elet/20160601_Hova_megy_nyaralni_a_magyar
idén krétára gyűjt
De ha nem, hát nem
Azt hittem, idén a szigeteken nyaralnak. A járda szigeteken.csaposur írta:http://hvg.hu/elet/20160601_Hova_megy_nyaralni_a_magyar
idén krétára gyűjt