Európa a szírekkel és Törökországgal van elfoglalva, miközben létezik a közelben egy hasonló méretű kríziszóna is: Irán.
jönnek a "terroristák", gyűlölködök ne lankadjatok
En nem igy latom, szerintem ha az orszag tobbsege elegedett, akkor az a haza. Hazaarulok azok voltak, akik 10% tamogatottsaggal toltak a szemkilovetok szekeret, ma meg muszlim terroristakat akarnak ide hozni. Na az hazaarulas !csaposur írta:
nemá, majd a zegyik betyárkörte a másikat
majd elfeledtem
aki a fideSS szekerét tolja, az meg hazaáruló
oszt jónapot
Így van. remélem majd a talpuk alatt fütyül a szélcsaposur írta:aki a fideSS szekerét tolja, az meg hazaáruló
oszt jónapot
wahúr írta:Gyönyörű nap ez a mai, g rogánpincsi szabadlábo marad!
wahúr írta:Gyönyörű nap ez a mai, g rogánpincsi szabadlábo marad!
Ha egy üzlet beindul....csaposur írta:az itteniekhez hasonlő vérnősző barmok uszítanak a bevándorlók ellen, és ott bizony a magyarok is migráncsok
wahúr írta:lélekben már megtettékcsaposur írta:várom már, a lelkes szarbánhívők, mikor támadnak meg itt élő bevándorlókat
sztem nincs már messze
itt van ez a vérnősző barom, olvassa, amiket ideokád
ez a magyar valóság
lélekben már megtettékcsaposur írta:várom már, a lelkes szarbánhívők, mikor támadnak meg itt élő bevándorlókat
sztem nincs már messze
Te beteg vagy! Zsidozol megint, amikor most naponta halnak meg artatlan emberek, gyerekek, mert muzulman fergek gyilkolasznak. Ezt te leszarod, hogy itt egesz Europarol van szo es nyomod a vadai dumajat..csaposur írta:
ott vannak már a ligetben, ott voltak a fideSS székház körül
kubatovot szolgálja a köztörvényes bűnöző, börtönviselt gyilkos, és haverjai.
nem szarbán az első, aki előássa a magyarokból az alantas ösztönöket
emlékezzünk csak, milyen lelkesen gyilkolták halomra zsidó honfitársainkat, mejd verekedtek azon, ki rabolhatja el a ittmaradt vagyonukat
valami hasonlónak nézünk ma is elébe
várom már, a lelkes szarbánhívők, mikor támadnak meg itt élő bevándorlókat
sztem nincs már messze
wahúr írta:bölcsvezérünk épp erre hajt, az ordas indulatokracsaposur írta:
azzal a rasszista gyűlölettel, ami belőled fröcsög, nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni
csá
nemsokára jönnek majd a kopasz hordák ...
bölcsvezérünk épp erre hajt, az ordas indulatokracsaposur írta:
azzal a rasszista gyűlölettel, ami belőled fröcsög, nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni
csá
Az semmi penz, amig vannak olyan ostoba emberek, akik meg mindig nem latjak az osszefuggest. Minden lelek szamit .csaposur írta:Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról.
http://index.hu/index2/#bloghu/nyugatifeny/2016/07/21/az_orban-rezsim_10_leggyalazatosabb_eredmenye_ezt_plakatoljatok_ki
de mindez nem számít, mert a szájtáti fideSSesnek megvan a napi gyűlölnivalója
wahúr írta:
g breivik elvtárs is migráncs volt?
bárkiből lehet baltás, de akkor is irtsuk ki azokat, akikre a bölcsvezér rámutat...
g breivik elvtárs is migráncs volt?csaposur írta:
Rámutathatunk, hogy a menekültekkel szemben felkorbácsolt gyűlölet nem áll meg a menekülteknél
Vadersith írta:Ez vicces! Amikor hetek ota mondtam ugyanezt, akkor nem lattad be! Most meg te hozod! :-)) Mia az, kezded kinyitni a szemed? Tok mindegy , hogy ervenyes lesz, vagy nem, az szamit, hogy milyen szazalek lesz az igenek es nemek kozott!csaposur írta:http://444.hu/2016/07/21/rafinalt-kelepce-az-oktoberi-nepszavazas-az-ellenzeknek
miután távol áll tőlem az, hogy embereket vallásuk, bőrszínük, nemi identitásuk, vagy bármilyen vele született tulajdonságuk alapján ítéljek meg, így a gyűlöletszavazástól távol tartom magam, és mindenkit, akit csak tudok, erre buzdítok
egyék meg ezt a szart a fideSSesek
Ez vicces! Amikor hetek ota mondtam ugyanezt, akkor nem lattad be! Most meg te hozod! :-)) Mia az, kezded kinyitni a szemed? Tok mindegy , hogy ervenyes lesz, vagy nem, az szamit, hogy milyen szazalek lesz az igenek es nemek kozott!csaposur írta:http://444.hu/2016/07/21/rafinalt-kelepce-az-oktoberi-nepszavazas-az-ellenzeknek
miután távol áll tőlem az, hogy embereket vallásuk, bőrszínük, nemi identitásuk, vagy bármilyen vele született tulajdonságuk alapján ítéljek meg, így a gyűlöletszavazástól távol tartom magam, és mindenkit, akit csak tudok, erre buzdítok
egyék meg ezt a szart a fideSSesek
wahúr írta:ide írom, mert itt talán kapok rá választ:
Mit tegyünk, hogy a kisvasút Récsöl kapujáig legyen megosszabbítva?
Mert az, hogy nem ér odáig, az tűrhetetlen, valami soros féle háttérhatalmi akciót
sejtek mögötte.