Remélem ezt sikerül meghallgatnunk, legyetek türelemmel, kicsit hosszú a bevezetés, de itt van az egész élő előadás, ha igaz :-)
+5
red39
Vasas1969
koldokszosz
VasasTata
Apokalyptika
9 posters
Dallamos zenék régen és mostanság. "Hangjait egy kedves dalnak napközben dudolom. Színeit sok régi napnak elfeledni nem tudom."
red39- Hozzászólások száma : 614
Remélem ezt sikerül meghallgatnunk, legyetek türelemmel, kicsit hosszú a bevezetés, de itt van az egész élő előadás, ha igaz :-)
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
red39 írta: Nagyon szomorú vagyok. Letiltották a kedvenc zeneszerzőm, kedvenc számát. Még egy másik számot is láttam, amit többé nem hallgathatunk meg, már nem emlékszem, mi volt.
Nem tudtam előrehozni :-((
Kiderült más is szereti azokat a zenéket amit én. Ezért tettem fel párat és én is azt vettem észre jó párat nem játszik már le a youtube. Szerencsére többen is felrakják őket , így pótolni tudtam ,de már én sem emlékeztem mindre ,hogy mi volt. Szerintem a kedvenced is biztos újra felkerül. Az a jó ebben a fórumban ,hogy a régi hozzászólásait is tudja módosítani az ember és kitudtam cserélni más által feltett videókra amik most is mennek , egy ideig.
Nagyon szomorú vagyok. Letiltották a kedvenc zeneszerzőm, kedvenc számát. Még egy másik számot is láttam, amit többé nem hallgathatunk meg, már nem emlékszem, mi volt.
A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29, 2018 1:23 am-kor.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
Ajánlom a Keep Floyding-ot. Talán könnyebben elérhető számunkra és eszméletlen élmény. Megmarad ott bent jó ideig.
Alaposan fel kell tekerni ,hogy ez igazán dübörögjön . Mindenesetre rohamosan közelítesz a közízlés felé .
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
Juhos2 írta:
Igen ez ott van. Örülök, ha nektek is tetszik.
Bár gondoltam, hogy jó helyen járok, ahogy belenéztem a topicba felrakott zenéidbe.
Feltétlenül hallgasd meg Red39 kedvencét . The War of the Worlds Jeff Wayne. Valahová az első lap elejére tette be . Érdemes egy sötét szobában vagy csukott szemmel hallgatni . Nekem egy csoda volt , a nagybetűs ZENE. Azt sem hallottam előtte ,de már azért megérte ezt a topikot elindítani.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
red39 írta:
Ez egy szép szám :-)
Igen ez ott van. Örülök, ha nektek is tetszik.
Bár gondoltam, hogy jó helyen járok, ahogy belenéztem a topicba felrakott zenéidbe.
Juhos2 írta:https://www.youtube.com/watch?v=QGGh_EscEnw
Nekem is bejön. Nem ennyi megtekintést érdemelne. Még én sem halottam soha. Ha van még hasonló gyöngyszem a tarsolyodban ,ne habozzál feltenni.
Vasas1969 írta:Prince – a zenészlegenda élete képekkel és videókkal
57 évesen meghalt Prince. Az énekes már életében is legenda volt, 27 hangszeren játszott. Igazi különc volt, akit az egész világ ünnepelt. Kétszer nősült, kisfia mindössze egy hétig élt. A zenész soha nem tudta feldolgozni ezt a tragédiát.
http://www.lokal.hu/2016-04-prince-a-zeneszlegenda-elete-kepekkel-es-videokkal/
Hát nem zenével jöttem és bár nekem nem volt nagy kedvencem ,de mégis egy legenda távozott és tudom ,hogy van itt valaki aki szerette és valószínűleg nincs egyedül evvel.
Köszönjük a megemlékezést, nekem főleg a szerzeményei emlékezetesek. Bevallom, nem tudtam mindegyikről, hogy ő írta .
Prince – a zenészlegenda élete képekkel és videókkal
57 évesen meghalt Prince. Az énekes már életében is legenda volt, 27 hangszeren játszott. Igazi különc volt, akit az egész világ ünnepelt. Kétszer nősült, kisfia mindössze egy hétig élt. A zenész soha nem tudta feldolgozni ezt a tragédiát.
Hát nem zenével jöttem és bár nekem nem volt nagy kedvencem ,de mégis egy legenda távozott és tudom ,hogy van itt valaki aki szerette és valószínűleg nincs egyedül evvel.
Vasas1969 írta:Sajnos csak szomorú apropóból kerülnek fel mostanában számok. Szerencsére legalább Kulka állapota javulgat . Remélem nyárra sikerül intéznem egy gyorsabb netet ,mert ez betölteni se nagyon bírja a zenés topikot.
Jó lenne már, ha többször tudnál itt is megjelenni, de zenével együtt. Nagyon jó, hogy Kulka jobban van. Most olvastam , hogy Prince Aids -ben szenvedett. Elég veszélyes lehetett a sok csajra .
Sajnos csak szomorú apropóból kerülnek fel mostanában számok. Szerencsére legalább Kulka állapota javulgat . Remélem nyárra sikerül intéznem egy gyorsabb netet ,mert ez betölteni se nagyon bírja a zenés topikot.
Szorítsunk érte, kérem szépen .
Vasas1969 írta:
Ha megnézed mit tett fel a "Gyógyuljunk humorral" topikba, akkor nem fogsz sírni , legfeljebb a nevetéstől!
Tényleg nagyon jó, de szoríthatná a csaj jobban is, hogy megfulladjon
red39 írta:
Csapos Úr is csak egyszer járt itt
Ha megnézed mit tett fel a "Gyógyuljunk humorral" topikba, akkor nem fogsz sírni , legfeljebb a nevetéstől!
Vasas1969 írta:
Sajnos Ti lányok se vagytok túl sokan. Csapos úrról azért ne feledkezzünk meg.
Csapos Úr is csak egyszer járt itt
red39 írta:
Rajtad kívül nem járnak ide fiúk
Sajnos Ti lányok se vagytok túl sokan. Csapos úrról azért ne feledkezzünk meg.
Vasas1969 írta:
A hölgy Irina Shayk orosz modell. Talán C. Ronaldo is ezt a klippet nézve határozta el ,hogy a kegyei közé kerül. Hátha innen is sikerül valakinek. Elhatározni.
Rajtad kívül nem járnak ide fiúk
A hölgy Irina Shayk orosz modell. Talán C. Ronaldo is ezt a klippet nézve határozta el ,hogy a kegyei közé kerül. Hátha innen is sikerül valakinek. Elhatározni.