DonTrafficano írta:csak a szemem káprázott, vagy tényleg itt volt red39? hova lett a hsz?
A HUSZ-ban.
DonTrafficano írta:csak a szemem káprázott, vagy tényleg itt volt red39? hova lett a hsz?
koldokszosz írta:Jellemző, hogy a csajok egyből reagálnak, ha bekapásról van szó)
Morcoska írta:koldokszosz írta:csaposur írta:koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
az addig rendben van, hogy bekapjuk, de ott fenn a zemberek arra savaztak, hogy ne legyen
akkor ez így most hogy?
Na jó, de ki foglalkozik azzal?)
A bekapással vagy a demokratikus szavazással?
koldokszosz írta:csaposur írta:koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
az addig rendben van, hogy bekapjuk, de ott fenn a zemberek arra savaztak, hogy ne legyen
akkor ez így most hogy?
wahúr írta:Itt kell jelentkezni bekapatás ügyileg?
koldokszosz írta:csaposur írta:koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
akkor ez így most hogy?
csaposur írta:DonTrafficano írta:
ne törődj vele, mert úgysem látjuk hova rakta.
való igaz
egyre kevésbé látok
DonTrafficano írta:
ne törődj vele, mert úgysem látjuk hova rakta.
ne törődj vele, mert úgysem látjuk hova rakta.csaposur írta:
csaposur írta:koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
akkor ez így most hogy?
DonTrafficano írta:most akkor hol van? a főoldalon?koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
csaposur írta:koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
akkor ez így most hogy?
koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
most akkor hol van? a főoldalon?koldokszosz írta:Kapjátok beeee:))
Morcoska írta:Most akkor fórum vagy cset?
wahúr írta:Azért lehetett volna a kérdések között a "legyen-e alul chat?" is
mert ez így diszkrimináció
wahúr írta:Azért lehetett volna a kérdések között a "legyen-e alul chat?" is
mert ez így diszkrimináció
DonTrafficano írta:egyébként csak magadnak csináltál belőle gondot, mert ha egyszerűen beraktad volna, akkor egy néhányan megkérdezték volna, hogy ez mi, aztán vagy használták volna, vagy nem. tiltakozni nem nagyon kezdtek volna el.
nem győztél meg, de én is csak egy vagyok a szavazók közül, elfogadom a többség véleményét.koldokszosz írta:
Olyankor szerintem van értelme, amikor pölö valakinlaek van vami technikai problémája a gépével, családjával, stb..ott kérdés felelet mehet
vagy qrvarészegen összehordani mindent, de még sorolhatnám:)
DonTrafficano írta:győzz meg, mire jó! most vagy fórumozunk, vagy csetelünk, szóval nem értem.koldokszosz írta:eszembesincs írta:koldokszosz írta:Még így sem szeretnék, nemhogy minden topikban
te túlozol, még kétharmada sincs a nem-nek
Pedig szerintem jó dolog, de nem puncsolok a témának:))
győzz meg, mire jó! most vagy fórumozunk, vagy csetelünk, szóval nem értem.koldokszosz írta:eszembesincs írta:koldokszosz írta:Még így sem szeretnék, nemhogy minden topikban
Pedig szerintem jó dolog, de nem puncsolok a témának:))
eszembesincs írta:koldokszosz írta:Még így sem szeretnék, nemhogy minden topikban
koldokszosz írta:Még így sem szeretnék, nemhogy minden topikban