Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Aug. 29, 2017 5:02 pm

  A honlapról:
  Egy évre kölcsönvettük Nikolaos Vergost

  A 21 esztendős görög Nikolaos „Nikos” Vergost, a Vasas FC egy évre kölcsönvette a görög Olympiakos csapatától.

  Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a szerződés aláírását követően honlapunknak elmondta: - Sok csatár lehetőség közül a szakmai vezetésünk a fiatal görög támadó mellett döntött. Sok sikert kívánok a játékosnak a Vasas csapatában.

  Nikos, 1996. január 13-án született Kilkisben. A 185 centiméter magas csatárt hazájában, korosztálya egyik legtehetségesebb labdarúgójának tartják.

  Pályáját a Klilkis Alexandrosban kezdte, majd 2014-ben leigazolta az Olympiakos, amely 2015-ben egy évre kölcsönadta a spanyol Elche csapatának, ahol 12 találkozón 2 gólt szerzett. 2016-ban a Real Madrid B csapatához került szintén kölcsönbe, ahol 24-szer lépett pályára és ötször talált be az ellenfelek hálójába.

  2011 óta végigjárta a görög utánpótlás válogatottakat az U17-től az U21-ig. Eddig összesen 30-szor ölthette magára a hellén nemzeti mezt, és ezeken 7 gólt ért el.

  Új támadónknak eredményes szezont kívánunk!


  https://www.transfermarkt.de/nikolaos-vergos/leistungsdaten/spieler/118302/plus/0?saison=2016
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Aug. 29, 2017 8:27 am

  Vogyicska: Ott kell jól játszanom, ahol szükség van rám

  Vogyicska Bálint, a Paks elleni 3-1-re megnyert bajnoki mérkőzésen mutatkozott be először kezdőként csapatunkban. Fiatal középpályásunkat kérdeztük a mérkőzésről és a beilleszkedésről.

  http://www.vasasfc.hu/hirek/vogyicska_ott_kell_jol_jatszanom_ahol_szukseg_van_ram-2709
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 28, 2017 7:55 am

  Juhos2 írta:Meccs előtt bekukkantottunk a Fáyba. Tényleg így van, mert az építési terület teljesen le van zárva. Szinte semmit nem lehet látni, így továbbra is csak a lerakott elemek magasságából lehet következtetni a két oldalsó lelátó befogadóképességére. A Béke út felőli oldal jóval alacsonyabb. Ha 2. ütem egy akkora lelátót jelent, mint a VIP oldal akkor ebből nem lesz semmi.
  Kiírva nyári átadás volt.
  Nézem mit is láthattál (volna) és ez alapján én sem lettem optimistább ,de hát a Budapest FC-s miatt eddig sem voltam az.
  http://www.market.hu/hu/epitkezes/928/vasas-stadion
  Este elnéztem a Panchót és amellett ,hogy gyönyörű , szerintem minden ülőhelyről jól lehet meccset nézni. Nálunk ez biztosan nem lesz így. Sajnos Makovecz csak egy volt ,bár én egy jóval puritánabb stadival is beértem volna tőle.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Aug. 27, 2017 11:52 pm

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Aug. 27, 2017 9:29 pm

  A honlapról:
  „Mindent megtettem a sikerért”

  A Paks ellen 3-1-re megnyert mérkőzés első gólját, és ezzel első vasasos bajnoki találatát szerző Manjrekar James tevékeny részt vállalt a csapat sikerében. Kanadai válogatott játékosunkat kérdeztük a meccsről és a válogatott programjáról.

  Gratulálunk az első bajnoki gólodhoz!

  - Köszönöm szépen. Nem teljesen ismeretlen számomra ez a poszt, a kanadai válogatottban többször szerepeltem már ebben a pozícióban. Michael Oenning vezetőedző úgy döntött, hogy most középső védőként tudok hasznos tagja lenni a csapatnak, ezt a döntést elfogadtam, és mindent megtettem annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Úgy érzem, tudtam segíteni. Az első gól megszerzése mindig nagy öröm, főleg nekünk, akik inkább a védekezésben vállalunk szerepet.

  A gólod után Mohával különös módon ünnepeltetek: imába kulcsolt kezekkel csapatkapitányunk meghajoltat előtted. Hogy jött ez a gólöröm?

  - Igen, az edzések során korábban beszélgettünk arról, hogy csinálni kéne egy ilyet, a tiszteletadás jeleként. Moha emlékeztetett rá a pályán, így egyszerűen megcsináltuk. Örülök, hogy a közönségnek is tetszett.

  A Paks ellen mindig nehéz mérkőzéseket játszunk. Milyen pluszt sikerült most a csapatnak produkálni ahhoz, hogy ezúttal győztesen hagyjuk el a pályát?


  - Viszonylag korán szereztünk vezetést, így a Paksnak kellett kezdeményeznie. A második gól pedig erősítette ezt a helyzetünket. Az is nagyon számított, hogy a bekapott gól a félidő előtt jött, ezért tudtuk, hogy nagy hangsúlyt kell helyezni a védekezésre. Ez jól sikerült, még ha a szerencse egy-két alkalommal mellénk is állt.

  A kanadai válogatottal Jamaika ellen játszotok barátságos mérkőzést. Gondolom, a cél a visszavágás az Aranykupán történt kiesés miatt.

  - Pontosan, van még nyitott számlánk velük szemben. Vereséget szenvedtünk ellenük az Aranykupa negyeddöntőjében, így mindent megteszünk azért, hogy jövő szombaton Torontóban, hazai pályán megverjük őket, és egy kicsit kárpótoljuk a szurkolóinkat és magunkat is. Várom már a meccset.

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Aug. 27, 2017 7:07 pm

  Meccs előtt bekukkantottunk a Fáyba. Tényleg így van, mert az építési terület teljesen le van zárva. Szinte semmit nem lehet látni, így továbbra is csak a lerakott elemek magasságából lehet következtetni a két oldalsó lelátó befogadóképességére. A Béke út felőli oldal jóval alacsonyabb. Ha 2. ütem egy akkora lelátót jelent, mint a VIP oldal akkor ebből nem lesz semmi.
  Kiírva nyári átadás volt.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Aug. 27, 2017 7:00 pm

  Pontosan erre gondoltam Hangya ha nem is játszik jól,de mindig akar ezt nem tudom mindenkiről elmondani.A másik dolog nekem azért nem tetszik ez a játékrendszer mert több benne a hiba lehetőség.Egy 4-4-2 rendszerben alapból meg van a létszámfölény még 3 csatárnál is,mig a miénknél időben vissza kell zárni Hangyának,vagy másik oldalon Szivacskinak a támadásból hogy meg legyen a létszámfölény.Ez sokkal jobb kordinálást igényel a védelem és a középpálya között mint ami nálunk működik.Minden terv annyit ér,amennyit sikerül meg valósítani belőle még akkor is ha meg vannak a megfelelő emberek hozzá.Nálunk meg akad egy-két lyukas poszt minnél hamarabb be kell tömni a réseket,ha tudunk minőséget igazolni és sérültek is felépülnek nem lesz gond.Egy izgalommentes bent maradásra mindenképp,elég alacsonyra tettem a lécet.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Aug. 27, 2017 5:38 pm

  colocolo írta:
  Vasas1969 írta:
  Köszi Colo! Szerinted mit lehetne csinálni a támadójátékunkkal ? A 3 gól ellenére is teljesen hatástalannak tűnt a 2. játékrészben. Nem tudtuk még elől tartani sem a labdát . Hangya gólján kívül szinte momentumunk sem volt. Nem tudtuk tehermentesíteni a védelmet . Bár a fradi sőt bárki ellen elfogadnék egy ilyen győzelmet félek ez kevés lesz az erősebb csapatok ellen. Sajnos Kleisz és a csehek sem lesznek még bevethetőek egy ideig. James ,hogy tetszett hátul ?
  Hogy mit kell csinálni a támadójátékunkkal,igazolni kell két olyan játékost mint amilyen az albán-macedon általad kiválasztott csatár.Nagyon meg győző videó,a támadójáték minden elemében,fejjel-lábbal,közelről-távolról egyaránt veszélyes.Csak hát az ára,attól félek ez nem a mi kategóriánk persze azt nem tudom hogy a cseh vitéz mibe került volna.Egy közepes szintű támadó is rúg annyi gólt,mint Ádám,Pavlov,Remili eggyütt,csak létszámban vagyunk meg elől nem minőségben.Dominálni pedig azért nem tudunk,mert középpályán csak Hangya teljesítménye megfelelő a többiek elmaradnak az elvárttól.James mire meg tudnánk mire képes addigra felépülnek a sérültek,egy mérkőzés alapján meg nem lehet eldönteni igazán ezen a poszton mire képes.
  Én nagyon bízom benne ,hogy bejelentenek a jövő héten valakit. Kettő lenne az optimális ,de ebben nem hiszek . Talán ,ha Kamenár megkapná az állampolgárságot akkor lenne esély rá és persze ,ha nem volnának anyagi korlátaink. Szerintem Jámborék takarékoskodhatnak is egy picit mert diszkont áron lehet majd igazolni jövő nyáron (főleg magyar játékost) ,ha leáldozik a vezér csillaga. Bár amiatt amit múltkor írtál ,hogy a sok légiós miatt fontos lenne a kupás hely, ezért gondolom ,hogy egy ilyen idősebb játékos is hasznos lenne ,ha segítene ebben. Azóta már teljesen magamévá tettem az álláspontodat ,hogy kellene a kupaindulás az említett ok miatt . Ráadásul az edző mozgástere is jóval nagyobb 5 légiósnál .
  Szerintem Kulcsár szint a fiú és nem a tegnapi Kulcsár. A támadó középpályásként és a bal szélen is tudna ráadásul játszani . 1 évet biztosan tudna segíteni és egy év múlva lehetne keresni fiatalabbat és akkora pl egy Bognárnak is már csak 1 év lesz hátra a szerződéséből ami nem éppen drágító hatás az árára.
  Amiatt vagyok bizakodó mert a kocsmában mintha 3 másik lehetőséget is említettek volna amikor húzódni kezdett a cseh vitéz ügye ,bár közben lehet lemaradtunk róluk is ,de Vancsa biztosan elővarázsol majd valakit a zsákból. Very Happy

  A középpályánkat erősnek hittem a nevek alapján és szerintem jók leszünk ebben az összeállításban is , de kellemetlen meglepetés volt ,hogy itt is fölénk nőt tegnap a Paks. James pedig inkább kellemes ,többet nyújtott mint vártam ,de ez tényleg csak egy meccs volt és azért volt egy olyan érzésem a 4 védős felállás jobban feküdne neki akár Vaskóval párban is. Azt hiszem a válogatottban is a 2 belső védő egyikeként játszik amikor nem védekező középpályás .
  Hangya góljának nagyon örültem . Igazán megérdemelte. Nem mindig játszik jól, de az akarása példaértékű ,ha mindenkié ilyen volna , akkor most több pontunk lenne és tavaly is begyűjtöttük volna valamelyik címet.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Aug. 27, 2017 2:23 pm

  Vasas1969 írta:
  Köszi Colo! Szerinted mit lehetne csinálni a támadójátékunkkal ? A 3 gól ellenére is teljesen hatástalannak tűnt a 2. játékrészben. Nem tudtuk még elől tartani sem a labdát . Hangya gólján kívül szinte momentumunk sem volt. Nem tudtuk tehermentesíteni a védelmet . Bár a fradi sőt bárki ellen elfogadnék egy ilyen győzelmet félek ez kevés lesz az erősebb csapatok ellen. Sajnos Kleisz és a csehek sem lesznek még bevethetőek egy ideig. James ,hogy tetszett hátul ?
  Hogy mit kell csinálni a támadójátékunkkal,igazolni kell két olyan játékost mint amilyen az albán-macedon általad kiválasztott csatár.Nagyon meg győző videó,a támadójáték minden elemében,fejjel-lábbal,közelről-távolról egyaránt veszélyes.Csak hát az ára,attól félek ez nem a mi kategóriánk persze azt nem tudom hogy a cseh vitéz mibe került volna.Egy közepes szintű támadó is rúg annyi gólt,mint Ádám,Pavlov,Remili eggyütt,csak létszámban vagyunk meg elől nem minőségben.Dominálni pedig azért nem tudunk,mert középpályán csak Hangya teljesítménye megfelelő a többiek elmaradnak az elvárttól.James mire meg tudnánk mire képes addigra felépülnek a sérültek,egy mérkőzés alapján meg nem lehet eldönteni igazán ezen a poszton mire képes.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Aug. 27, 2017 11:38 am

  colocolo írta:
          Vasas - Paks    3:1               1000 néző

     
  Vasas:Kamenár 6 - Burmeister 5 James 6 Risztevszki 6 - Vogyicska 5 Vida 5 Berecz 5 Hangya 6 - Kulcsár 5 Gaál 6 Remili 5

  csere:Gaál - Pavlov       61.perc
          Berecz - Szivacski    77.perc
          Remili - Ádám    87.perc

     Gratulálok a győzelemhez.
  Köszi Colo! Szerinted mit lehetne csinálni a támadójátékunkkal ? A 3 gól ellenére is teljesen hatástalannak tűnt a 2. játékrészben. Nem tudtuk még elől tartani sem a labdát . Hangya gólján kívül szinte momentumunk sem volt. Nem tudtuk tehermentesíteni a védelmet . Bár a fradi sőt bárki ellen elfogadnék egy ilyen győzelmet félek ez kevés lesz az erősebb csapatok ellen. Sajnos Kleisz és a csehek sem lesznek még bevethetőek egy ideig. James ,hogy tetszett hátul ?
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Aug. 27, 2017 10:08 am


  Vasas - Paks 3:1 1000 néző


  Vasas:Kamenár 6 - Burmeister 5 James 6 Risztevszki 6 - Vogyicska 5 Vida 5 Berecz 5 Hangya 6 - Kulcsár 5 Gaál 6 Remili 5

  csere:Gaál - Pavlov 61.perc
  Berecz - Szivacski 77.perc
  Remili - Ádám 87.perc

  Gratulálok a győzelemhez.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 10:31 pm

  A honlapokról:

  Michael Oenning: - Örülök, hogy sikerült megnyerni a mérkőzést, nagyon fontos győzelem volt. Nem vagyunk még azon a szinten, hogy 90 percig uraljuk a játékot. Az első 44 percben minden rendben volt, azt csináltuk, amit látni szerettem volna. Sajnos a szünet előtt kaptunk egy gólt. A második félidőben más taktikával játszottunk, hogy stabilabbak legyünk. Házon belül megbeszéltük a debreceni mérkőzést, volt egy 20 percünk, amikor nagyon rosszul játszottunk, ráadásul elvesztettük Murka Benedeket. A Paks elleni meccsre összpontosítottunk, tudtuk, hogy a paksiak ellen mindig nehéz dolgunk volt. Ezúttal több olyan játékos szerepelt a pályán, akiknek be kellett ugraniuk más helyett. Most jön egy kis szünet, össze tudjuk magunkat szedni, felgyógyulhatnak a sérültjeink közül páran.  Csertői Aurél a következőképp értékelt.
  - Nem tudom elmarasztalni a  játékosokat, jól játszottunk, a második félidőben felbillent a pálya. 5-10 méterre a kaputól le kell tudni venni a labdát, be kell rúgni a helyzeteket. Dühít a két kapufa, sok helyzetet kihagytunk. Nem örülünk, de jobb, mintha lefociztak volna minket. Felépítettük a játékunkat, az pozitívum, az, hogy kihagytuk a helyzeteket, az persze dühít. A foci ilyen, aki berúgja a helyzeteket, az nyer. Sajnos sok gólt kapunk, sok az egyéni hiba, ebből majd kijövünk, ez biztos.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 8:23 pm

  colocolo írta:
  Vasas1969 írta:Vasas - Paks  18:00   M4

  Oenning: Nem várunk könnyű meccset a Paks ellen

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Paks látogat a Szusza Ferenc-stadionba, a szombaton 18:00 órakor kezdődő mérkőzésen. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a találkozóról.


  http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_nem_varunk_konnyu_meccset_a_paks_ellen-2702


  http://paksifc.hu/news.php?extend.7223.12

  Kezdők:

  http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16811/7/1240197.html


  De kár a végéért. Szerencsére így is vezetünk. Bár az is igaz ,hogy azt mondják a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, hát most sokkal jobban kell figyelni. Nem tudom kondival bírjuk e majd végig?

  Ahogy deme65 mondaná,tükör sima mérkőzés lehetne,de nem az mert néhány játékosunk formán kívül játszik.Ha nem rúgunk még egy gólt,izgulhatunk a végéig.
  Hát izgulhattunk a végéig. Teljesen leizzadtam , pedig én egy percet sem játszottam itt a fotelban ülve. Bejött amitől féltem ,hogy elfogyunk kondiban. Én inkább Mohát hoztam volna le és Gaált toltam volna ki a helyére. Amúgy a mestert is dicséret illeti mert a keret adta lehetőségeken belül megpróbált változtatni. Örömteli ,hogy az alázat már kezdet hasonlítani arra amivel tavaly sikereket értünk el. Lehet Siposúr is bement a templomba mert most a Fortunára sem panaszkodhattunk , sőt a legjobb emberünk volt . Ez tényleg úgy kellett mint egy falat kenyér a csapatnak és a drukkereknek is . Megdöbbentő volt amikor mutatták a főlelátót ,alig volt néző . Ettől független nagyon boldog vagyok ,hogy sikerült a mumust megvernünk. cheers bounce cheers
  A legfontosabb lemaradt. Gratulálok a csapatnak !
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Szomb. Aug. 26, 2017 7:26 pm

  Vasas1969 írta:Vasas - Paks  18:00   M4

  Oenning: Nem várunk könnyű meccset a Paks ellen

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Paks látogat a Szusza Ferenc-stadionba, a szombaton 18:00 órakor kezdődő mérkőzésen. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a találkozóról.


  http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_nem_varunk_konnyu_meccset_a_paks_ellen-2702


  http://paksifc.hu/news.php?extend.7223.12

  Kezdők:


  http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16811/7/1240197.html


  De kár a végéért. Szerencsére így is vezetünk. Bár az is igaz ,hogy azt mondják a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, hát most sokkal jobban kell figyelni. Nem tudom kondival bírjuk e majd végig?

  Ahogy deme65 mondaná,tükör sima mérkőzés lehetne,de nem az mert néhány játékosunk formán kívül játszik.Ha nem rúgunk még egy gólt,izgulhatunk a végéig.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 4:52 pm

  Vasas - Paks  18:00   M4

  Oenning: Nem várunk könnyű meccset a Paks ellen

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Paks látogat a Szusza Ferenc-stadionba, a szombaton 18:00 órakor kezdődő mérkőzésen. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a találkozóról.


  http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_nem_varunk_konnyu_meccset_a_paks_ellen-2702


  http://paksifc.hu/news.php?extend.7223.12

  Kezdők:

  http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16811/7/1240197.html


  De kár a végéért. Szerencsére így is vezetünk. Bár az is igaz ,hogy azt mondják a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, hát most sokkal jobban kell figyelni. Nem tudom kondival bírjuk e majd végig?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 11:23 am

  koldokszosz írta:
  Vasas1969 írta:
  koldokszosz írta:

  Nem én csinálom. Azért kell más névvel, hogy ez ne menjen magától a levesbe. Remélem, hogy még belefér:)
  Köszi! Legközelebb 990 után már az új topikba fogunk írni. Amúgy is jobb szeretem ,ha még tudja a látogatókat számolni a fórum. Szerinted visszamenőleg áttudnánk nevezni a topikunkat 1, 2 ,3 ,4 -re ? Bár ez a felkiáltójeles megoldás sem rossz , csak talán nem mindenkinek nyilvánvaló ,főleg ,ha egyszer lesznek új tagok is .

  Nem tudom, nem merek hozzányúlni, mert volt olyan, ami utána tűnt el.. picit hülye rendszer.
  vagy számozd, igen az is jó.

  Nem baj ! Köszi ,így is jó lesz ! Állítottál valamit ,hogy kettőnél több hozzászólás látszik ? Csak kérdés ,nem probléma .
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 11:10 am

  Juhos2 írta:
  Vasas1969 írta:
  Akkor Vaskót és Ádámot a csapatba ,hogy visszakapják a kölcsönt. Az esti Vidi meccs kapcsán a mi kupameccsünk jutott eszembe ,hogy az is mennyire másként alakulhatott volna. Itt és nálunk is az első itthon kapott gól eldöntötte , amivel sikerült is nehéz helyzetbe hozni a lassú Juhászt és Vaskót a kedvükre kontrázó ellenfél ellen. Csak nehogy így járjunk a hétvégén is. Inkább álljunk be 0-0-ra.

  Szegény Murka műtétjétől félek . Jobban örülnék ,ha németben műtenék. Ez a bajnokság elment neki.
  http://www.vasasfc.hu/hirek/murka_benedeket_egy_honap_mulva_mutik-2701
  Így már benne sem reménykedhetünk. Egyre fogynak a napok . Jó lenne ,ha Vancsának sikerülne kifognia 1-2 nagyhalat ,de legalább jó közepeset , vagy egy kellemes meglepetésembert.

  Nagyon kellemetlen ez a csatár kérdés. 3 hónap alatt egy tavalyinál erősebb költségvetéssel ne találjunk 1 /azaz egy/ megfelelő embert előre. Euroliga elszállt, a bajnokság nem jól indult. Ez se igazán növeli az esélyünket. Bár ez a töketlenkedés nem is tenné alkalmassá a keretet húzósabb programokhoz.
  Jöjjön a Paks.
  Szerintem megtalálták ők ,csak megvezetett a menedzsere minket. Egy olyan csatárra aki a Nápoly ellen mindkét meccsen eredményes volt és olyan csapatoknak is betalált mint a Shaktar Donyeck ,a Lyon és a Manchester City én is vártam volna a vezetőséghez hasonlóan . ( Mondtam is VasasTatának ,hogy segítsen csinálni egy kis videót ezekből a gólokból. Nagyon ütős lett volna ,ha megcsináljuk.) Ráadásul még csak most tölti majd a 27.-et és kialakulhatott volna egy stabil mag ami megcélozhatta volna a hetediket ,ha nem idén akkor a következő 1-2 évben. Mikor kiderült ,hogy kölcsönbe máshová igazolt akkor már csak 2,5 hét maradt. Most ,hogy Murka kidőlt elnézve a támadóink formáját 1 csatár nem is biztos ,hogy elég. Mivel több külföldink is van fontos lenne kupaindulást érő helyen végezni ,hogy a következő évben is kihasználhassuk az 5 légiós helyet. Emiatt akár egy  idősebb játékosnak is örülnék  ,főleg ha a kupába lő minket. Amúgy ezt többször leírtam ,de szerintem a mi támadójátékunknak egy magasabb ,jól fejelő , gyors csatár hiányzik legjobban. Akit megtalálhatnának a beadások és nem csak akkor lennénk veszélyesek fejjel ,ha fent vannak Vaskóék. Sajnos amiatt amit írtál , a kupakiesés és a rossz rajt miatt  kevésbé vagyunk vonzóak .
  A legjobb persze az lenne ,ha valaki feltámadna a jelenlegi támadóink közül már ma a Paks ellen és győzelemre vinné a csapatot.

  Küldök emailt.
  avatar
  koldokszosz
  Admin

  Hozzászólások száma : 1968
  Join date : 2015. Feb. 26.
  Tartózkodási hely : székelek

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by koldokszosz on Szomb. Aug. 26, 2017 10:44 am

  Vasas1969 írta:
  koldokszosz írta:

  Nem én csinálom. Azért kell más névvel, hogy ez ne menjen magától a levesbe. Remélem, hogy még belefér:)
  Köszi! Legközelebb 990 után már az új topikba fogunk írni. Amúgy is jobb szeretem ,ha még tudja a látogatókat számolni a fórum. Szerinted visszamenőleg áttudnánk nevezni a topikunkat 1, 2 ,3 ,4 -re ? Bár ez a felkiáltójeles megoldás sem rossz , csak talán nem mindenkinek nyilvánvaló ,főleg ,ha egyszer lesznek új tagok is .

  Nem tudom, nem merek hozzányúlni, mert volt olyan, ami utána tűnt el.. picit hülye rendszer.
  vagy számozd, igen az is jó.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Aug. 26, 2017 9:18 am

  koldokszosz írta:

  Nem én csinálom. Azért kell más névvel, hogy ez ne menjen magától a levesbe. Remélem, hogy még belefér:)
  Köszi! Legközelebb 990 után már az új topikba fogunk írni. Amúgy is jobb szeretem ,ha még tudja a látogatókat számolni a fórum. Szerinted visszamenőleg áttudnánk nevezni a topikunkat 1, 2 ,3 ,4 -re ? Bár ez a felkiáltójeles megoldás sem rossz , csak talán nem mindenkinek nyilvánvaló ,főleg ,ha egyszer lesznek új tagok is .
  avatar
  koldokszosz
  Admin

  Hozzászólások száma : 1968
  Join date : 2015. Feb. 26.
  Tartózkodási hely : székelek

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by koldokszosz on Szomb. Aug. 26, 2017 12:53 am

  Vasas1969 írta:
  koldokszosz írta:Bocsi!

  Nyissatok egy újat egy pici változtatásal,( Hajrá Vasas Örökké!!!! /példa) mert meg fog hülyülni a topik.

  (a legutolsó infók szerint 999 körül letilt és újat nyit magától, de van, amikor később- szombat felé)
  Rendben ! Köszi ! Holnap úgyis sokat leszek gép előtt. Az nem baj ,hogy már 1100 körül járunk ?  Érdemes lenne 100 hozzászólást átvinni a következőbe ,vagy maradhat így szerinted ? Mondjuk fogalmam sincs ,hogy azt ,hogyan csináltad.

  Nem én csinálom. Azért kell más névvel, hogy ez ne menjen magától a levesbe. Remélem, hogy még belefér:)
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Aug. 25, 2017 11:30 pm

  Vasas1969 írta:
  Akkor Vaskót és Ádámot a csapatba ,hogy visszakapják a kölcsönt. Az esti Vidi meccs kapcsán a mi kupameccsünk jutott eszembe ,hogy az is mennyire másként alakulhatott volna. Itt és nálunk is az első itthon kapott gól eldöntötte , amivel sikerült is nehéz helyzetbe hozni a lassú Juhászt és Vaskót a kedvükre kontrázó ellenfél ellen. Csak nehogy így járjunk a hétvégén is. Inkább álljunk be 0-0-ra.

  Szegény Murka műtétjétől félek . Jobban örülnék ,ha németben műtenék. Ez a bajnokság elment neki.
  http://www.vasasfc.hu/hirek/murka_benedeket_egy_honap_mulva_mutik-2701
  Így már benne sem reménykedhetünk. Egyre fogynak a napok . Jó lenne ,ha Vancsának sikerülne kifognia 1-2 nagyhalat ,de legalább jó közepeset , vagy egy kellemes meglepetésembert.

  Nagyon kellemetlen ez a csatár kérdés. 3 hónap alatt egy tavalyinál erősebb költségvetéssel ne találjunk 1 /azaz egy/ megfelelő embert előre. Euroliga elszállt, a bajnokság nem jól indult. Ez se igazán növeli az esélyünket. Bár ez a töketlenkedés nem is tenné alkalmassá a keretet húzósabb programokhoz.
  Jöjjön a Paks.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Aug. 25, 2017 2:57 pm

  koldokszosz írta:Bocsi!

  Nyissatok egy újat egy pici változtatásal,( Hajrá Vasas Örökké!!!! /példa) mert meg fog hülyülni a topik.

  (a legutolsó infók szerint 999 körül letilt és újat nyit magától, de van, amikor később- szombat felé)
  Rendben ! Köszi ! Holnap úgyis sokat leszek gép előtt. Az nem baj ,hogy már 1100 körül járunk ? Érdemes lenne 100 hozzászólást átvinni a következőbe ,vagy maradhat így szerinted ? Mondjuk fogalmam sincs ,hogy azt ,hogyan csináltad.
  avatar
  koldokszosz
  Admin

  Hozzászólások száma : 1968
  Join date : 2015. Feb. 26.
  Tartózkodási hely : székelek

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by koldokszosz on Pént. Aug. 25, 2017 2:01 pm

  Bocsi!

  Nyissatok egy újat egy pici változtatásal,( Hajrá Vasas Örökké!!!! /példa) mert meg fog hülyülni a topik.

  (a legutolsó infók szerint 999 körül letilt és újat nyit magától, de van, amikor később- szombat felé)
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Aug. 25, 2017 10:12 am

  Juhos2 írta:

  Lesz itt paksi taktika.
  Szokás szerint szétrúgják majd az egész csapatot.
  Akkor Vaskót és Ádámot a csapatba ,hogy visszakapják a kölcsönt. Az esti Vidi meccs kapcsán a mi kupameccsünk jutott eszembe ,hogy az is mennyire másként alakulhatott volna. Itt és nálunk is az első itthon kapott gól eldöntötte , amivel sikerült is nehéz helyzetbe hozni a lassú Juhászt és Vaskót a kedvükre kontrázó ellenfél ellen. Csak nehogy így járjunk a hétvégén is. Inkább álljunk be 0-0-ra.

  Szegény Murka műtétjétől félek . Jobban örülnék ,ha németben műtenék. Ez a bajnokság elment neki.
  http://www.vasasfc.hu/hirek/murka_benedeket_egy_honap_mulva_mutik-2701
  Így már benne sem reménykedhetünk. Egyre fogynak a napok . Jó lenne ,ha Vancsának sikerülne kifognia 1-2 nagyhalat ,de legalább jó közepeset , vagy egy kellemes meglepetésembert.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Aug. 25, 2017 6:01 am

  Vasas1969 írta:Ristevski a Paks ellen jubilál - interjú

  Amennyiben macedón válogatott játékosunk, Kire Ristevski a szombati Paks elleni mérkőzésünkön pályára lép, újabb labdarúgónk éri el az 50. NB I-es bajnokiját. Belső védőnket kérdeztük e jeles alkalomból, illetve a közeljövő programjáról is szót ejtettünk vele.  http://www.vasasfc.hu/hirek/ristevski_a_paks_ellen_jubilal_-_interju-2700
  Remélem ez az 50.meccs jobbra sikerül mint Ádámé.

  Lesz itt paksi taktika.
  Szokás szerint szétrúgják majd az egész csapatot.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Aug. 24, 2017 1:48 pm

  BFC Siófok: hiába az ollózós gól, újabb vereség

  BFC Siófok – Kisvárda Master Good 1–2 (0–1)  https://www.sonline.hu/sport/helyi-sport/bfc-siofok-hiaba-az-ollozos-gol-ujabb-vereseg-818381/  BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas N. – Gál M., Lázár Zs. – Nagy D., Petneházi, Kovács D. (Bévárdi – 83.p.) – Elek B. Vezetőedző: Disztl László.

  Kisvárda Master Good: Molnár-Farkas – Zanko, Izing, Papucsek, Fodor – Lucas, Misic – Hej (Lukács – 82.p.), Oláh G. (Oltean – 40.p.), Ilic – Horváth Z. (Délczeg – 67.p.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

  Gólszerzők: Horváth Z. (44.p., 66.p. – az elsőt 11-esből), Kovács D. (51.p.).
  https://www.youtube.com/watch?v=IQPy8HUA2pU

  Gratulálok a Vasasos gólhoz! "Szilágyi beadása után Kovács ollózott remek gólt a kapu bal oldalában. Szépségdíjas találat volt."  Még egy érdekesség a Várda góljait szerző Horváth Zoltánt annak idején Jámborék leigazolták az Egerhez. Az ő távozásuk után tavasszal gyanús meccseket játszott az Eger. Emiatt a később a lokihoz igazoló Horváth is eltiltást kapott. Ausztriában a 3. és 4. ligában játszott. Neki azért úgy látszik sikerül a visszatérés nem úgy mint Sütőnek és Ponczók Csabának.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Aug. 24, 2017 9:30 am

  Ristevski a Paks ellen jubilál - interjú

  Amennyiben macedón válogatott játékosunk, Kire Ristevski a szombati Paks elleni mérkőzésünkön pályára lép, újabb labdarúgónk éri el az 50. NB I-es bajnokiját. Belső védőnket kérdeztük e jeles alkalomból, illetve a közeljövő programjáról is szót ejtettünk vele.  http://www.vasasfc.hu/hirek/ristevski_a_paks_ellen_jubilal_-_interju-2700
  Remélem ez az 50.meccs jobbra sikerül mint Ádámé.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Aug. 23, 2017 3:19 pm

  VasasTata írta:Ez a vicc oldalon is elmenne - nem saját, hanem Trollfoci szerzemény - de 1,2-es szorzóval elkaszálni egy egyébként hibátlan szelvényt az egyáltalán nem humoros dolog. Nagyfater a hasonlathoz nem fűzött kommentárt...  Shocked
  Laughing Nagyon kellett már egy kis humor a gyászos hétvége után. Sajnos letört mindenki annyira kellene most egy Paks elleni győzelem mint az éhezőnek egy falat kenyér. Bár őszintén megmondva egy x-el is beérném .Álljunk be ellenük mi hátra és ne hagyjuk ,hogy kontrázhassanak. Valahogy csak összekaparunk egy pontot. Mondjuk a Paks és a fradi elleni győzelemmel már újra a mennyekben érezné magát a Vasas tábor. Az a baj újra jönnek a válogatott behívók a fiúknak és emiatt nem tudnak pihenni.
  http://www.vasasfc.hu/hirek/van_vasas-jatekos_a_valogatott_keretben-2697
  http://www.vasasfc.hu/hirek/ket_jatekosunk_az_u21-es_keretben-2699
  Ráadásul még Ristevski és James is kaphat meghívót. Eddig mindig visszaestünk az ilyen szünetekben , most nem állunk olyan jól ,hogy ezt megengedhessük magunknak.

  A viccre visszatérve azért ,ha legközelebb "megrakod" kapcsold be a tévét ,ha meggy közben a Vasas meccs ,hogy a mutatott játékhoz is hozzá tudj szólni . Hivatkozz a vékony falakra meg a szomszédokra . Very Happy
  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 52
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Hétf. Aug. 21, 2017 4:38 pm

  Ez a vicc oldalon is elmenne - nem saját, hanem Trollfoci szerzemény - de 1,2-es szorzóval elkaszálni egy egyébként hibátlan szelvényt az egyáltalán nem humoros dolog. Nagyfater a hasonlathoz nem fűzött kommentárt... Shocked
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 21, 2017 9:59 am


  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Ápr. 23, 2018 8:57 pm