Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Szomb. Márc. 25, 2017 7:43 pm

  Vasas1969 írta:

  Királynak maradnia kellene mert Gaál kiesik remélhetőleg csak rövid időre. http://www.vasasfc.hu/hirek/gaal_balintra_mutet_var-2431

  Kleiszt itt megtudjuk nézni ,hogy mire képes a saját korosztályában. Ő a fehér 6-os. Kicsit bele kell tekerni az elejébe.


  Tetszett. Ugyanazt játszatták vele, mint a Haladás ellen. Kicsit hátra vonva.
  Ne legyen igazam, de rá fogunk jönni, ha Király játszik Remili helyett, hogy Moha mekkora mezőnymunkát végez.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Márc. 25, 2017 11:27 am

  Juhos2 írta:Kleisznek helyet csinálnék. Királyt kiraknám.     Szeretem benne a fineszt, de nekem még kevés gyorsaságban, erőben, védekezésben. Jöjjön csereként.

  Királynak maradnia kellene mert Gaál kiesik remélhetőleg csak rövid időre. http://www.vasasfc.hu/hirek/gaal_balintra_mutet_var-2431

  Kleiszt itt megtudjuk nézni ,hogy mire képes a saját korosztályában. Ő a fehér 6-os. Kicsit bele kell tekerni az elejébe.


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Szomb. Márc. 25, 2017 9:58 am

  Kleisznek helyet csinálnék. Királyt kiraknám. Szeretem benne a fineszt, de nekem még kevés gyorsaságban, erőben, védekezésben. Jöjjön csereként.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Márc. 24, 2017 8:59 pm

  colocolo írta:

  Sok reményt a mai játék sem adott,a jövőre nézve nem valami biztató a csapat formája.

  Igen valószínűleg nem az ezen a meccsen való fordításra gondolt Korcsmár Zsolti sem mint ami olyan lökést ad a csapatnak ,hogy nyerő szériába kerülünk tőle. Az a baj ,hogy a fiatalok eddig kevés lehetőséget kaptak ,még az edzőmeccseken is és most a bajnokság közben kellene mély vízbe dobni őket . A rutinosabbak pedig most az első félidőt is képesek voltak lehozni 0-1-el. Nem irigylem Oenninget ,hogy kikben bízzon a következő meccseken ,bár mint már írtam a sűrű program miatt szinte mindenki lehetőséget kaphat majd. Viszont az első 3 meccs lesz a döntő ,ha ott nem sikerül nem valószinű ,hogy a Vidi ellen fogunk talpra állni . Mit szólnátok egy ilyen kezdőhöz Vida távollétében ? Nagy - Korcsmár ,Vaskó , Ristevski - Kulcsár , Szivacski , Berecz , Hangya - Király , Ferenczi (Saglik), Gaál

  A 2 szélső oldalt is cserélhet menet közben és talán inkább Sagliknak kellene kezdeni.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 390
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Márc. 24, 2017 6:54 pm

  Juhos2 írta:

  Legalább kipróbálta a Gaál, Saglik,Kulcsár csatársort.


  Sok reményt a mai játék sem adott,a jövőre nézve nem valami biztató a csapat formája.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Márc. 24, 2017 5:14 pm

  Vasas1969 írta:Vasas FC - Cigánd SE  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_fc_-_cigand_se-224


  Nem igaz ! Ez már nem is a mi volt Katona Gyurink ,de elég ,hogy a neve azonos ,hogy gólt rúgjon nekünk.

  Legalább kipróbálta a Gaál, Saglik,Kulcsár csatársort.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Márc. 24, 2017 3:03 pm

  A honlapról:
  Korcsmár: Nem kell temetni minket

  Csapatunk az elmúlt fordulókban kisebb hullámvölgybe került, Korcsmár Zsoltot kérdeztük a tavaszi formánkról.

  Rutinos játékos vagy, mintegy 300 kiélezett mérkőzéssel a hátad mögött idehaza, külföldön és a válogatottban. Bizonyára sok alkalommal átéltél már hasonlót, mint most, hogy a csapatnak balszerencsésen sikerült néhány mérkőzése. Korábbi tapasztalataid alapján, olyankor mivel tudtátok magatokat felrázni?

  - A legfontosabb ebben a helyzetben szerintem az lenne, hogy jöjjön egy-két olyan győzelem, amiket kibrusztolunk, vagy vert állásból fordítunk meg, amik nagy lökést tudnának adni a csapatnak. Igazából a Hali elleni meccset is megnyerhettük volna akár 1-3 után is, mert a mezőnyben sokkal jobban játszottunk és megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. De az MTK ellen sem voltunk rosszabbak, mint ellenfelünk, de mégis kikaptunk egy góllal.
  Az ősz jelentős részében az ilyen mérkőzéseket megnyertük, ám most abban a periódusban vagyunk, hogy e találkozók mérlegnyelvét egyelőre nem sikerült felénk billenteni.
  Meggyőződésem azonban, hogy nem kell temetni minket. Mert nem lettünk rosszabb játékosok és csapat. Az öltözői hangulat is jó, tehát azzal sincsen gond. Tulajdonosunk és szakmai vezetésünk is biztosít minden eszközt ahhoz, hogy sikeresen szerepeljünk. Egyszerűen az adódó gólhelyzeteket kihagyjuk és kapunk pontrúgásból egy gólt, mint a Hidegkúti stadionban, és elkerülhető gólokat, mint a szombathelyiek ellen. Ezekkel pedig megnehezítjük saját magunk helyzetét. Én ezek után is bizakodó vagyok. Szerintem, amit szeretne játszani a csapat, az látszik, sokat birtokoljuk a labdát, kialakult a csapat alapjátéka. Még abban kell fejlődnünk, hogy több gólhelyzetet alakítsunk ki, amikből jó eséllyel több gólt tudunk szerezni.

  Feldolgoztátok már a Haladás elleni vereséget?


  - Nyílván szívesebben megy el úgy pihenőre a csapat, hogy az előző meccset megnyertük. De ez dacot és lökést is adhat ahhoz, hogy még jobban várjuk a következő meccset, hogy kijavíthassuk a hibát. Szerencsésebb lett volna, ha a Haladás meccs után normál ritmusban következett volna egy bajnoki találkozó, hogy arra koncentráljunk, és egy győzelemmel feledtethessük a kudarcot, ám így több időnk van agyalni a vereségen, annak tanulságain. Ez nem szerencsés állapot. Ám szerintem a közösségünk elég erős ahhoz, hogy ezt a kudarcot feldolgozza, és hasznos tapasztalásokkal jöjjön ki ebből a helyzetből.

  Hogyan érzed magad a védekező középpályás posztján?


  - Próbálok helytállni és a vezetőedzőnk által kért taktikát a legfegyelmezettebben betartani. Megkísérlem, hogy a középpályán stabilitást adjak a csapatnak. Abból a szempontból jó, hogy ott játszom, mert többet felérhetek az ellenfél kapuja elé, bár ennek ellenére az én kedvenc pozícióm a védelem közepe.

  Néha hallani szakértőktől, hogy bár a nyáron a háromvédős, rövidpasszos, gyors játékunkkal megleptük a mezőnyt, ám azóta ezt mintha kiismerték volna az ellenfeleink. Mit gondolsz erről?

  - Igen, ez észre is vehető, mert a bajnokság elején a játékunkra nem tudtak felkészülni, míg az utóbbi 7 mérkőzésen látható, hogy ellenfeleink olykor megtalálták játékunk ellenszerét, és jól alkalmazható taktikát voltak képesek kidolgozni és megvalósítani ellenünk. A Hali is visszaállt a saját térfelére, és várták, hogy mi hibázzunk, amik sajnos meg is történtek. Ám szerintem a csapat fejlődését egyértelműen bizonyítja, hogy míg ősszel mi figyeltünk és készültünk fel az ellenfél várható játékára, és alakítottuk ki taktikánkat azokhoz, addig az elmúlt 10 fordulóban már érezhetően az ellenfeleink alakítják hozzánk a játékstratégiájukat. Ez jó is, és részben rossz is, mert kiismerhetőbb a játékunk, viszont mindenképpen kedvező, hogy az állandóságok megvannak nálunk, vagyis mindig tudjuk azt, hogy ki-ki melyik pozícióban van, és hol érdemesebb megkezdeni az ellenfél védelmének a megbontását. Talán egy kicsit kreatívabbnak kellene lennünk elöl. Mert úgy tapasztalom, hogy az ellenfél 16-osáig pár percenként rendre eljutunk, ám az utóbbi mérkőzéseken ott mintha megállt volna a tudomány és nem sikerült kellő számú veszélyes támadást kialakítanunk.

  Az elmúlt évek általános tapasztalata az, hogy amely csapatoknál új stadiont építettek, vagy felújítottak, ott a hazai, megszokott pálya hiánya, az 1-1,5 éves „albérletezés” megmutatkozott a teljesítmény visszaesésében. Te hogy látod ezt, ennyire fontos a megszokott környezet?

  - Valószínűleg ennek van valós lélektana. A hazai és külföldi statisztikákból egyértelműen megállapítható, hogy a csapatok hazai pályán több pontot szereznek, mint idegenben. Az is egyértelmű, hogy az ősszel mi is erősek voltunk hazai pályán, és az ellenfelek nem szerettek idejönni az Illovszkyba. Nyílván, ha így nézzük, akkor most hátrányban vagyunk riválisainkkal szemben, mert most nincs hazai pályánk, és még állandó albérletünk sem alakult ki, amit megszokhatnánk. Talán majd a Szuszáról elmondhatjuk ezt.
  De ha az érem másik oldalát nézzük, hogy majd az Újpest elleni „hazai” kupameccset a jelenlegi legjobb talajú magyar pályán, a Hidegkutiban játszhatjuk, és ha a fű növekedés jobban beindul a Szuszában, akkor ott is jó minőségű gyepen játszhatunk, Ez az előnyünkre is válhat, mert a jó talajú pálya kedvez a rövidpasszos játékunknak.

  Milyen állapotban van az MTK ellen felszakadt szemöldököd?

  - Peches volt a sérülésem annyiban, hogy a fej eléggé vérzékeny területe a testünknek, ráadásul a homlok-szemöldök találkozását nemigen lehet körbetekerni gézzel, úgy, hogy közben ne akadályozzon a látásban. Amikor aztán sokadik alkalommal le kellett mennem a pályáról, a nem szűnő vérzések miatt, akkor kaptam egy kisebb turbánt, ami emiatt zavart is a látásban. Aztán tetézte a bajt, hogy összefejeltem Poór Patrikkal, és a jobboldali arccsontom alaposan be is kékült. Nem is éreztem jól magam, szédültem, emiatt le is kellett jönnöm a pályáról. De köszönöm, most már rendben vagyok, szépen összeforrt a seb. Meccset már tudok vele játszani, abban már nem hátráltat.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Márc. 24, 2017 2:20 pm

  Vasas FC - Cigánd SE  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_fc_-_cigand_se-224


  Nem igaz ! Ez már nem is a mi volt Katona Gyurink ,de elég ,hogy a neve azonos ,hogy gólt rúgjon nekünk.


  A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 24, 2017 3:15 pm-kor.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Márc. 23, 2017 9:01 pm

  Juhos2 írta:A stadion építéshez egy gondolat.
  Azért építik többek között az új stadionokat, hogy a 21. század igényeinek megfelelve minél több nézőt csalogassanak ki a lelátókra. Ezt a csatát miért akarjuk elveszíteni? Pedig elfogjuk, ha kiszolgálásban, feelingben nem tudjuk felvenni a versenyt a többi budapesti csapattal. Nekem egy fájó pont amikor végig drukkoltuk a vb selejtezőket és nem jutottunk be az angolok ellen, mert a divatdrukkerekkel megtelt a Népstadion. Ha a fontosabb rangadókra nem fognak bejutni a szurkolók a Gyirmótra nem lesznek kíváncsiak, de a rangadókra sem. Ilyen a lélek. Ha nem volt rám szükség, most minek menjek? Aztán lehet mutogatni, hogy nincs is igény nagyobb stadionra.
  Pedig a következő nagy lehetőség az új stadion lesz. Sokan lesznek rá kíváncsiak, biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni is fog az új. Akik azt fogják mondani, hogy ez egy jó hely ide máskor is kijövünk.
  Teljesen egyetértek. Szerintem ez az 5 ezer néző aki bejuthat lefedi kb azokat akik eddig is jártak a Fáyba. Közülük ki többször pl Ti(szinte mindig), ki kevesebbszer mint pl én csak évi 3-5 alkalommal . Ez a befogadóképesség talán még arra sem elég ,hogy egyszerre ott legyen mindenki az avatón. Arra semmiképpen nem elég ,hogy meghívjuk a barátokat azokat a családtagokat ,rokonokat akiket talán egy ilyen eseményen tudnánk megnyerni magunknak. De nemcsak őket kellene hanem a régi Vasasosokat is ,drukkereket , sportolókat egyaránt akik már nem járnak ki , a kerület lakóit , sőt azokét a kerületekét is ahol a klub szakosztálya működnek , az itt lévő iskolákat. Az alapító Vasas szakszervezet tagságából is szerezhetnénk új drukkereket és még sorolhatnám , de nem akarok más kluboknak ötleteket adni akiknek olyan elnökük van aki azt szeretné ,hogy minél több új drukkere legyen a klubjának. Sajnos mi nem kapunk erre lehetőséget a miénktől ,aki valamiért nagyon ellene van ennek ,hogy többen legyünk.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Márc. 23, 2017 7:53 pm

  Vasas1969 írta:

  Sajnos mintha nem fognánk fel ,hogy mekkora segítséget lehet adni a csapatnak a nézőtérről. A Gyirmót ellen is amikor ott voltunk. Láttuk ,hogy nem megy a csapatnak ,ráadásul vesztésre álltunk mégsem szólalt meg a kórus és amikor igen akkor sem csatlakozott ,hozzá a többség . Pedig a szurkolással lehetnénk többek a riválisoknál. Ezt a támogatást nem tudják megadni az állami pénzekkel az ellenfeleinknek. Emiatt is lehetnénk vonzóak az átigazolási szezonokban azoknál a játékosoknál akik szeretnék átélni ezt az atmoszférát. Nem kisebbítve a csapat és az edző érdemét,de ha a tavaly a Felcsút ellen nem olyan fantasztikus a szurkolás akkor ,most a másodosztályúak vagyunk. Sürgősen változtatni kell ezen ,mert különben soha nem fogjuk átélni ezt az érzést amiről Kövesdi ír ,csak az első felét a cikknek , a sikertelen évtizedeket.

  https://www.vasarnapihirek.hu/sport/a_mi_magusunk_Verebes_K-P


  Én is így látom a felcsútiakat. Ha megkapták volna a közönség támogatását nem esnek ki. De ez legyen Orbán baja. Very Happy
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Márc. 23, 2017 7:03 pm

  Vasas1969 írta:Bohém rapszódia  https://digitalstand.hu/olvaso/69737#3
  Megszólalt az eltűnt magyar kapus: "Nem Cristiano Ronaldótól félek a legjobban"

  A magyar és a portugál focit is jól ismerő, itthon ritkán megszólaló korábbi válogatott játékos Szalaiban, Nagyban és Gerában is bízik.  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/98473-portugal-magyar-nem-cristiano-ronaldotol-felek-a-legjobban

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Márc. 23, 2017 5:13 pm

  Eredményeivel érvel a Vasas

  Amikor az ezredforduló után két évvel először a Vasas elnökévé választották az azóta negyedik ciklusát töltő sportvezetőt, csupán álom lehetett egy új Fáy utcai stadion – erről is beszélt a lapunknak adott interjújában Markovits László. Az angyalföldi sportklub első embere szerint nagyon meg kell becsülni az élvonalbeli labdarúgócsapat jelenlegi helyzetét, amellyel kapcsolatban azt is elmondta, reális célkitűzés-e a bajnoki aranyérem.

  http://nepszava.hu/cikk/1124338-eredmenyeivel-ervel-a-vasas
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Márc. 23, 2017 4:09 pm

  Juhos2 írta:

  Folyamatos drukkolás . . . . .
  Nem akartam erről írni, de ha már szóba hoztad. Finoman fogalmazva lehetett volna jobb.  Az hogy 30 szombathelyi hangját lehetett hallani az ülőn, enyhén szólva elkeserített.
  Az is megfordult a fejemben, hogy Oening aki a külföldről /főleg Németországból/ érkezett, még jobban érzékeli a nézőszámban megmutatkozó hatalmas különbséget és valahol helyén kezeli a mi merő álmodozásainkat. Csak nem beszél róla.

  Sajnos mintha nem fognánk fel ,hogy mekkora segítséget lehet adni a csapatnak a nézőtérről. A Gyirmót ellen is amikor ott voltunk. Láttuk ,hogy nem megy a csapatnak ,ráadásul vesztésre álltunk mégsem szólalt meg a kórus és amikor igen akkor sem csatlakozott ,hozzá a többség . Pedig a szurkolással lehetnénk többek a riválisoknál. Ezt a támogatást nem tudják megadni az állami pénzekkel az ellenfeleinknek. Emiatt is lehetnénk vonzóak az átigazolási szezonokban azoknál a játékosoknál akik szeretnék átélni ezt az atmoszférát. Nem kisebbítve a csapat és az edző érdemét,de ha a tavaly a Felcsút ellen nem olyan fantasztikus a szurkolás akkor ,most a másodosztályúak vagyunk. Sürgősen változtatni kell ezen ,mert különben soha nem fogjuk átélni ezt az érzést amiről Kövesdi ír ,csak az első felét a cikknek , a sikertelen évtizedeket.

  https://www.vasarnapihirek.hu/sport/a_mi_magusunk_Verebes_K-P


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Márc. 23, 2017 6:14 am

  A stadion építéshez egy gondolat.
  Azért építik többek között az új stadionokat, hogy a 21. század igényeinek megfelelve minél több nézőt csalogassanak ki a lelátókra. Ezt a csatát miért akarjuk elveszíteni? Pedig elfogjuk, ha kiszolgálásban, feelingben nem tudjuk felvenni a versenyt a többi budapesti csapattal. Nekem egy fájó pont amikor végig drukkoltuk a vb selejtezőket és nem jutottunk be az angolok ellen, mert a divatdrukkerekkel megtelt a Népstadion. Ha a fontosabb rangadókra nem fognak bejutni a szurkolók a Gyirmótra nem lesznek kíváncsiak, de a rangadókra sem. Ilyen a lélek. Ha nem volt rám szükség, most minek menjek? Aztán lehet mutogatni, hogy nincs is igény nagyobb stadionra.
  Pedig a következő nagy lehetőség az új stadion lesz. Sokan lesznek rá kíváncsiak, biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni is fog az új. Akik azt fogják mondani, hogy ez egy jó hely ide máskor is kijövünk.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Márc. 23, 2017 5:42 am

  Vasas1969 írta:Sajnos a fiúk nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat ,szinte a padlóról kellene felállni. Amennyiben az Újpest elleni kupameccsekből jól jönnénk ki és a Lokit vernénk a Szuszában , akkor lendületbe jönnénk és nem kellene feltett kézzel a Vidihez utazni . Ez nem is lenne lehetetlen csak javuló játék és annyi szerencse kellene ,mint ami az ellenfeleinknek volt. Persze a tavalyi bajnokság végi akarás a csapattól és a folyamatos drukkolás a szurkolóktól segíthetné mellénk állítani a szerencsét. Ha ez nem jön össze a Paks és az Újpest is beelőzhet bennünket és már ott is vagyunk valóban a 6.helyen. A sűrű program miatt kénytelen lesz a mester több lehetőséget adni az eddig kevesebbet játszóknak. Hátha lesz köztük  nyerő ember pl Király vagy Gaál és pár embernek egyébként is jót fog tenni elől a pihentetés.  


  Folyamatos drukkolás . . . . .
  Nem akartam erről írni, de ha már szóba hoztad. Finoman fogalmazva lehetett volna jobb. Az hogy 30 szombathelyi hangját lehetett hallani az ülőn, enyhén szólva elkeserített.
  Az is megfordult a fejemben, hogy Oening aki a külföldről /főleg Németországból/ érkezett, még jobban érzékeli a nézőszámban megmutatkozó hatalmas különbséget és valahol helyén kezeli a mi merő álmodozásainkat. Csak nem beszél róla.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Márc. 22, 2017 7:34 pm

  Sajnos a fiúk nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat ,szinte a padlóról kellene felállni. Amennyiben az Újpest elleni kupameccsekből jól jönnénk ki és a Lokit vernénk a Szuszában , akkor lendületbe jönnénk és nem kellene feltett kézzel a Vidihez utazni . Ez nem is lenne lehetetlen csak javuló játék és annyi szerencse kellene ,mint ami az ellenfeleinknek volt. Persze a tavalyi bajnokság végi akarás a csapattól és a folyamatos drukkolás a szurkolóktól segíthetné mellénk állítani a szerencsét. Ha ez nem jön össze a Paks és az Újpest is beelőzhet bennünket és már ott is vagyunk valóban a 6.helyen. A sűrű program miatt kénytelen lesz a mester több lehetőséget adni az eddig kevesebbet játszóknak. Hátha lesz köztük nyerő ember pl Király vagy Gaál és pár embernek egyébként is jót fog tenni elől a pihentetés.  
  VASAS77 írta:Igazából nem tudom, két arca van a csapatnak,most ott tartunk ahol kb átvette Misi. Lehet a végére megint jók leszünk de az csak a 6. hely körül lesz elég, lehet feltámadunk akkor bármi lehet, olykor egy ember is lendíthet, lehet semmi,
  a legutóbbi meccsen nagyon sok fájdalmas arcot láttam, sokan hitüket vesztették,
  remélem visszajön a jó foci és az eredményesség is.


  avatar
  VASAS77

  Hozzászólások száma : 65
  Join date : 2015. Apr. 10.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VASAS77 on Szer. Márc. 22, 2017 5:07 pm

  Igazából nem tudom, két arca van a csapatnak,most ott tartunk ahol kb átvette Misi. Lehet a végére megint jók leszünk de az csak a 6. hely körül lesz elég, lehet feltámadunk akkor bármi lehet, olykor egy ember is lendíthet, lehet semmi,
  a legutóbbi meccsen nagyon sok fájdalmas arcot láttam, sokan hitüket vesztették,
  remélem visszajön a jó foci és az eredményesség is.

  Vasas1969 írta:Én se tudtam mi a helyzet velük . Köszi ! Sajnos az 5 ezressel ez a Spartacus ,BVSC ,Csepel -féle  negatív végkifejlet veszélye nem tűnt el  a klub jövőjéből. Valóban hibásak vagyunk mi is mert hagytuk (sokkal komolyabb fellépés kellett volna sőt kellene) ,de ő meg szándékosan elhallgatta ( ha az NB1.hu nem szellőzteti meg sose tudjuk meg) ,hogy lenne lehetőség a nagyobbra ,így a drukkerekre foghatta ,hogy későn szóltak.
  Igazad van beszéljünk azért a fociról is. Szerinted Oenning ki tudja húzni a kátyúból a szekeret ? Össze tudja kapni a csapatot ? Félek ,ha nem sikerül pillanatok alatt elúszik minden reményünk ,pedig annyira megérdemelnénk már valami kis sikert. Vida visszatérésével szerinted is más lesz minden ? Csinálhat egy fecske nyarat ?

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Márc. 22, 2017 2:38 pm

  Én se tudtam mi a helyzet velük . Köszi ! Sajnos az 5 ezressel ez a Spartacus ,BVSC ,Csepel -féle negatív végkifejlet veszélye nem tűnt el a klub jövőjéből. Valóban hibásak vagyunk mi is mert hagytuk (sokkal komolyabb fellépés kellett volna sőt kellene) ,de ő meg szándékosan elhallgatta ( ha az NB1.hu nem szellőzteti meg sose tudjuk meg) ,hogy lenne lehetőség a nagyobbra ,így a drukkerekre foghatta ,hogy későn szóltak.
  Igazad van beszéljünk azért a fociról is. Szerinted Oenning ki tudja húzni a kátyúból a szekeret ? Össze tudja kapni a csapatot ? Félek ,ha nem sikerül pillanatok alatt elúszik minden reményünk ,pedig annyira megérdemelnénk már valami kis sikert. Vida visszatérésével szerinted is más lesz minden ? Csinálhat egy fecske nyarat ?
  VASAS77 írta:Gyakorlatilag a Spartacus megszűnt ,sportelep még van.
  A stadiont pedig, és ezt a "klassz fejet" hagyjuk, a mi hibánk is.


  avatar
  VASAS77

  Hozzászólások száma : 65
  Join date : 2015. Apr. 10.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VASAS77 on Szer. Márc. 22, 2017 1:49 pm

  Gyakorlatilag a Spartacus megszűnt ,sportelep még van.
  A stadiont pedig, és ezt a "klassz fejet" hagyjuk, a mi hibánk is.

  Vasas1969 írta:Nemcsak ,hogy nem harcol érte ,de kimondottan ellene van a nagyobbnak. Mintha majd máról holnapra elintézné a bővítést. Végül is a stadionból is 15 év után lett egy kapszula a sok makett és terv után. Erre a Fc Thun stadionjára hasonlító terve pl nem is emlékeztem igaz kb 2 másodpercig látszik 1:12-nél. A svájci stadion egyébként 8300 fős. Nem értek egyet avval ,hogy nem találnánk jobbat az elnöknél. A lelkesedésünket sikerült letörnie. Elvette a lehetőséget ,hogy új drukkereket szólítsunk meg.

  Szerintem még egy kívülálló sem szabotálná el ennyire a nagyobb stadit. Pedig a focidrukkerek lennének a többi szakosztály tömegbázisa ,de hát tudjunk ,hogy némelyikre miért volt szüksége. Nem szeretném ,ha egy BP. Spartacussá válnánk amiről azt se tudják az emberek ,hogy létezik e egyáltalán még ?
  Örülök ,hogy jöttél ! Tehetnéd gyakrabban is.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Márc. 22, 2017 12:11 pm

  Végre: Magyar állampolgár lett a külföldi válogatottba csábított tehetség

  Torvund Alexander kedden letette az esküjét, már az MLSZ-nél is számolhatnak vele.  http://www.csakfoci.hu/nb-i/215-utanpotlas/98449-vegre-magyar-allampolgar-lett-a-kulfoldi-valogatottba-csabitott-tehetseg
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Márc. 22, 2017 11:14 am

  Nemcsak ,hogy nem harcol érte ,de kimondottan ellene van a nagyobbnak. Mintha majd máról holnapra elintézné a bővítést. Végül is a stadionból is 15 év után lett egy kapszula a sok makett és terv után. Erre a Fc Thun stadionjára hasonlító terve pl nem is emlékeztem igaz kb 2 másodpercig látszik 1:12-nél. A svájci stadion egyébként 8300 fős. Nem értek egyet avval ,hogy nem találnánk jobbat az elnöknél. A lelkesedésünket sikerült letörnie. Elvette a lehetőséget ,hogy új drukkereket szólítsunk meg.

  Szerintem még egy kívülálló sem szabotálná el ennyire a nagyobb stadit. Pedig a focidrukkerek lennének a többi szakosztály tömegbázisa ,de hát tudjunk ,hogy némelyikre miért volt szüksége. Nem szeretném ,ha egy BP. Spartacussá válnánk amiről azt se tudják az emberek ,hogy létezik e egyáltalán még ?
  Örülök ,hogy jöttél ! Tehetnéd gyakrabban is.

  VASAS77 írta:Szerintem a székekeket elfelejtették, azok is növelhetik a stadion árát és a fűnyírók , a zászlók is.
  Döbbenetes amiket a markovics mond, mintha egy kívül álló döntnök lenne: ha majd megtelik akkor kaptok,
  nem harcol a nagyobbért,alkalmatlan.


  avatar
  VASAS77

  Hozzászólások száma : 65
  Join date : 2015. Apr. 10.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VASAS77 on Szer. Márc. 22, 2017 8:59 am

  Szerintem a székekeket elfelejtették, azok is növelhetik a stadion árát és a fűnyírók , a zászlók is.
  Döbbenetes amiket a markovics mond, mintha egy kívül álló döntnök lenne: ha majd megtelik akkor kaptok,
  nem harcol a nagyobbért,alkalmatlan.

  Vasas1969 írta:A gyep és a világítás még növelheti a Vasas-stadion árát

  Markovits László, a Vasas SC elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.  http://www.digisport.hu/news/25343  Legalább annyi pozitívum elhangzik ,hogy további 1 évre megegyezett GY.T. és Jámbor. Ha valóban két edzőpálya épül és az egyszer már eladott területet is sikerül visszaszerezni akkor újra kellene indítani az FC utánpótláscsapatait is ,hogy ne kerüljünk kiszolgáltatott helyzetbe.
  Remélem lesz valami szurkolói kezdeményezés ,hogy a kapszulaavató csak akkor történjen meg ,ha lezajlik a 2. ütem is. Ez a 5154 férőhelyes nagyon méltatlan Rudi bácsi nevéhez. Nem mintha a 6200-as nem lenne az ,de az már kevésbé gáz.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Márc. 22, 2017 8:28 am

  Bohém rapszódia  https://digitalstand.hu/olvaso/69737#3
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Márc. 21, 2017 3:53 pm

  A gyep és a világítás még növelheti a Vasas-stadion árát

  Markovits László, a Vasas SC elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.  http://www.digisport.hu/news/25343  Legalább annyi pozitívum elhangzik ,hogy további 1 évre megegyezett GY.T. és Jámbor. Ha valóban két edzőpálya épül és az egyszer már eladott területet is sikerül visszaszerezni akkor újra kellene indítani az FC utánpótláscsapatait is ,hogy ne kerüljünk kiszolgáltatott helyzetbe.
  Remélem lesz valami szurkolói kezdeményezés ,hogy a kapszulaavató csak akkor történjen meg ,ha lezajlik a 2. ütem is. Ez a 5154 férőhelyes nagyon méltatlan Rudi bácsi nevéhez. Nem mintha a 6200-as nem lenne az ,de az már kevésbé gáz.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Márc. 21, 2017 3:47 pm

  A honlapról:
  Oenning: Fiatal csapatunknak még sokat kell tanulnia

  A Haladás elleni, számunkra balszerencsés vereséggel végződött mérkőzés után Michael Oenning vezetőedzőnk egy kicsit hosszabban beszélt a találkozó tanulságairól.  - Egy ilyen bonyolult és fájdalmas mérkőzés után nehéz bölcs elemzést végezni. Ezen a mérkőzésen is látszott, hogy mentális téren nem vagyunk azon a szinten, hogy az ehhez hasonló nyomás alatti helyzeteket a győzelemhez szükséges módon kezelni tudjuk. Ez önmagában nem baj, ez egy tanulási folyamat. A mienk egy fiatal csapat, és még sok tucat mérkőzés kell ahhoz, hogy okuljunk az ilyen meccs szituációkból. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen nem legyőztek minket, hanem magunkat győztük le, ez a szomorú tanulsága a találkozónak. Az első gólt egy rendezett játékszituációból kaptuk, amit magunk idéztünk elő. A harmadik is saját hibánkból alakult ki. Ez természetesen egy mérkőzésen túl sok. Bár látható volt, hogy végig meg akarjuk fordítani a mérkőzést, érzékelhető volt, hogy a legvégére már görcsös volt a játékunk. Ez az elvárásokból is fakadt, ami mindenkiben kialakult az elmúlt időben. Ennek kezelését is szoknunk kell. A válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünet emiatt sosem jöhetett volna jobbkor számunkra. Bár vannak kívánságaink és magunkkal szemben támasztott elvárásaink, de realistának kell maradnunk. Ez a legfontosabb tanulsága a mérkőzésnek.

  Miért változtatott az előző mérkőzéshez viszonyítva a belső védő poszton?

  - Az egész szezonban megpróbáltunk valamelyest az ellenfél stílusához, erősségeihez is alkalmazkodni. Ez alapján dől el esetenként, hogy a védősorban ki játszik. A Haladásban Williams egyedül játszik elől csatárként és nagyon gyors játékos, ezért úgy gondoltam, hogy az ő semlegesítése jobban illik Debreceni Andrishoz, mint Vaskó Tomihoz. A mérkőzés után persze már okosabb az ember. Ettől függetlenül bízok a védőimben. Tehát ez volt az oka annak, hogy változtattam. Persze azt is figyelembe kellett vennem, hogy Korcsmár Zsolt eltiltása miatt nem állhatott rendelkezésünkre.

  A második félidő elején hamar egyenlítettünk és úgy tűnt sikerülhet átvennünk a vezetést is, ám hidegzuhanyként érkezett ellenfelünk gyors gólja. Mi okozhatta ezt a kihagyást?

  - Valóban túlságosan gyorsan megkaptuk a második gólt, ami egy létszámfölényes helyzetből alakult ki. Ilyen hibákat korábban nem követtünk el. Egy gólhelyzetünket követően jött a kontratámadás, aminek nem szabadott volna megtörténnie. Ez egy kezdő labdarúgókra jellemző hiba volt. Amikor megszerzi egy csapat az egyenlítést a második félidő elején és tudják, hogy negyvenöt perc van még hátra, akkor okosabban kell mozogni, letisztultabban kell játszani. De ismételten csak azt tudom mondani, hogy ez egy tanulási folyamat, ami időnként olyan fájdalmas pofonokkal is együtt jár, amit a szombathelyiektől kaptunk. Ezt követően nagyon akartunk, ebből kialakult a harmadik gólhoz vezető hiba. Majd azután kicsit fejetlenül próbáltunk előre játszani, de idegesen, kapkodón, ami ezúttal nem vezetett eredményre, és csak a szépítésre tellett. Ilyen játék a foci, és ez különböztet meg minket azoktól a csapatoktól, akik már megszokták, hogy a tabella elején vannak.

  Mi a helyzet Vida Mátéval?


  - A vakbélműtét után Vidus gyógyulási folyamata jól halad. Bízom abban, hogy még a szünet alatt vissza tud térni a rendes edzésritmusba.

  Hogyan látja az első négy csapat helyzetét?


  - Ez egy nyílt verseny. Mivel mi is köztük vagyunk, a következő meccseken a győzelmi kényszer kísérni fog minket is, de vetélytársainkat is. Azonban hadd emlékeztessek arra, hogy mi nem azzal kezdtünk neki ennek a bajnokságnak, hogy azt kötelezően meg kell nyernünk, hanem azzal, hogy jó futballt szeretnénk bemutatni és továbbra is az első osztály stabil együttese maradjunk. Azt gondolom, a sikeres őszi szereplés minden várakozást felülmúlt azzal, hogy szinte az elejétől a 18. fordulóig vezettük a tabellát. Most egy olyan fázisban vagyunk, ahol az eredmények alapján bukdácsolunk, és akadozik a gépezet. Még bőven nem vagyunk a bajnokság végén, hiszen 10 forduló, a táv utolsó harmada még előttünk van. Hiszem, hogy okulunk az őszi utolsó fordulók óta tartó hullámvölgyből. Bízom a játékosaimban és a csapatban továbbra is, és hiszem, hogy ebből a kátyúból, amibe beleragadtunk mielőbb kijövünk.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Márc. 21, 2017 8:39 am

  Juhos2 írta:

  Kiesésért küzdöttünk,de nem sikerült. Very Happy /jó ez csak a egy vicc/

  Neked nem az jött le, hogy a szurkolók tehetnek mindenről, hogy a 24. órában fordultak hozzá? /ez nem vicc/
  Komolyan azt hiszem, hogy ő ennek a kiesésnek örült volna. Az ősz végi 2 hazai meccs sem véletlenül került a Bozsikba.Nehogy már első helyen forduljunk.Elsumákolta, hogy lenne lehetőség a nagyobbra és most a drukkerekre fogja ,hogy későn szóltak.Lejött nekem is csak finoman fogalmaztam .Pontosabban az az érzés fogott el az interjú làttán mint amikor a gyomrom tartalmát ott üritem ki ahol bement.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Kedd Márc. 21, 2017 8:01 am

  Vasas1969 írta:http://www.m4sport.hu/2017/03/20/markovits-laszlo-szeretnenk-egyedive-vasosossa-tenni-a-stadiont/

  Többször eszembe jutott mostanában amikor az elnökünket hallom nyilatkozni ,mintha egy politikus beszélne. Legalábbis hasonló érzéseim vannak,mint amikor egy politikust látok.

  Kiesésért küzdöttünk,de nem sikerült. Very Happy /jó ez csak a egy vicc/

  Neked nem az jött le, hogy a szurkolók tehetnek mindenről, hogy a 24. órában fordultak hozzá? /ez nem vicc/
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Márc. 20, 2017 11:05 pm

  26. FORDULÓ
  Április 11.
  18.00: Vasas–Újpest (Tv: M4 Sport)
  Április 12.
  18.00: DVTK–Budapest Honvéd
  18.00: Paks–Ferencváros
  18.00: MTK–Haladás
  18.00: Mezőkövesd–DVSC
  18.00: Gyirmót FC Győr–Videoton (Tv: M4 Sport)

  27. FORDULÓ (április 15.)
  18.00: Haladás–DVTK
  18.00: Újpest–Gyirmót FC Győr
  18.00: Videoton–Mezőkövesd
  18.00: DVSC–MTK (Tv: M4 Sport)
  18.00: Budapest Honvéd–Paks
  20.30: Ferencváros–Vasas (Tv: M4 Sport)

  28. FORDULÓ (április 22.)
  18.00: Paks–DVTK
  18.00: DVSC–Haladás
  18.00: MTK–Videoton
  18.00: Mezőkövesd–Újpest (Tv: M4 Sport)
  18.00: Gyirmót FC Győr–Ferencváros
  20.30: Vasas–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)

  29. FORDULÓ (április 29.)
  18.00: DVTK–Vasas
  18.00: Ferencváros–Mezőkövesd
  18.00: Újpest–MTK (Tv: M4 Sport)
  18.00: Budapest Honvéd–Gyirmót FC Győr
  18.00: Haladás–Paks
  20.30: Videoton–DVSC (Tv: M4 Sport)

  30. FORDULÓ (május 6.)
  18.00: Gyirmót FC Győr–DVTK
  18.00: Videoton–Haladás
  18.00: DVSC–Újpest
  18.00: Mezőkövesd–Budapest Honvéd
  18.00: Vasas–Paks (Tv: M4 Sport)
  20.30: MTK–Ferencváros (Tv: M4 Sport)

  31. FORDULÓ (május 13.)
  18.00: DVTK–Mezőkövesd
  18.00: Ferencváros–DVSC (Tv: M4 Sport)
  18.00: Paks–Gyirmót FC Győr
  18.00: Budapest Honvéd–MTK
  18.00: Haladás–Vasas
  20.30: Újpest–Videoton (Tv: M4 Sport)

  Újra van lehetőség megnézni az MTK pályát.

  Április 5., szerda, 20.00 Magyar Kupa: Vasas - Újpest, Hidegkuti stadion
  Április 11., kedd, 18.00 NB I: Vasas – Újpest, Bozsik stadion

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Márc. 20, 2017 10:57 pm

  http://www.m4sport.hu/2017/03/20/markovits-laszlo-szeretnenk-egyedive-vasosossa-tenni-a-stadiont/

  Többször eszembe jutott mostanában amikor az elnökünket hallom nyilatkozni ,mintha egy politikus beszélne. Legalábbis hasonló érzéseim vannak,mint amikor egy politikust látok.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Márc. 20, 2017 10:52 pm

  Juhos2 írta:

  Elszomorít. Nem hiszem el, hogy 30 év alatt mindig mindenkiből hiányzott az a kis plusz. Valamelyik hírportálon ma is ekézték a felcsútiakat, hogy Pintér bő keretében hárman vannak akadémisták, de egy se játszik. Öntik bele a hatalmas pénzeket az utánpótlásba eredmény meg sehol.  Az állóvízben persze mindenki elvan. Valami ultimátum azért el kéne, ha már a simogatás nem segít.

  Én vidéken élek, az a baj az itteni és a többi falusi gyerekből alig jut el valaki az ilyen akadémiákra. Pedig talán közülük több felfogná ,hogy milyen kitörési lehetőség a futball ,hisz látják ahogy a szüleik máról holnapra élnek. Falun jóval kevesebb a szórakozási lehetőség ezek a gyerekek még estig rúgnák a labdát ,de ha rossz idő van vagy itt a tél akkor már jó lenne ,ha lenne egy tornaterem vagy sportcsarnok. Azt kellene elérni mint Izlandon ,ott szinte minden gyerek focizik és kézilabdázik mert megteremtették hozzá a feltételeket. Úgy gondolom ezek a vidéki gyerekek lehetnének a magyar foci tartalékai ,ha velük is Farkas Tiborok foglalkoznának. Ez is akkor működne ,ha helyben lenne egy ilyen szakember ,hogy a szülők szerény anyagi lehetőségei ne legyenek korlátai a gyerek sportolásának.
  Mindenképpen kellene valami ultimátum ,mert valóban illene már valami eredményt produkálni és pont az ellenkezője történik ,egyre gyengébb a felhozatal.

  Sponsored content

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Sponsored content


   Pontos idő: Csüt. Aug. 17, 2017 11:18 pm