Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 173
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Hétf. Júl. 17, 2017 3:54 pm

  Asztalra kéne csapni a vezetésnek amig nem lesz nagyobb baj. Már régóta kétszer sírunk és csak egyszer nevetünk . Nem kéne megint a kiesés ellen harcolni. A Berecz gyerekben én is bízok egyedül azonban kevés lesz. A kapus azért jobbnak tűnt Nagynál . Lehet ,hogy jól jártunk vele. Szurkolók a vezetésnek ,hogy találjunk még erősítést jelentő spílereket,  meg a csapatnak is ,hogy magára találjon végre vagy legalább harcoljon az utolsó percig ,ha már a játék nem megy. Ez azt hiszem a minimum ehhez csak akarni kell ! Aki erre sem képes annak útilaput kötnék a talpára ! Ne rontsa a levegőt !  Hajrá Vasas !
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 17, 2017 11:10 am

  Megégett a Vasas az újpesti albérletben Videó

  A Vasas labdarúgócsapata 2–0-ra kikapott a Diósgyőrtől az OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának első fordulójában, vasárnap.  http://www.m4sport.hu/2017/07/16/megegett-a-vasas-az-ujpesti-alberletben/


  Ha megnézzük a lenti gólt és a tegnapi másodikat akkor csak az a különbség ,hogy akkor a kapus most meg a védők reagálták le későn a beadást. Mindenesetre ebből is látszik milyen jól kielemeztük őket. Sad

  https://www.youtube.com/watch?v=aUo2_osWB8s
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 16, 2017 10:36 pm

  Vasas - Diósgyőr 0-2

  Michael Oenning (Vasas): – Most először kell azt mondanom, hogy rosszul játszottunk. Nem találtuk a meccs ritmusát, az első 5 perc nem jól indult, jött is a gól, ami egyértelműen kulcsmomentum volt ezen a találkozón. Sejtettük, hogy nehéz meccs lesz, hiszen az ellenfél, a Diósgyőr egy intenzív, futásra alapuló játékot játszik, fizikálisan erősek. A játék képe alapján el kell fogadnunk a kialakult végeredményt. Picit bonyolult felkészülésünk volt, végig kellett játszani gyakorlatilag a nyarat, kevés szünettel. Ez egy komoly kihívás, hogy ezt hogyan kezeljük majd, az edzésprogramot ennek megfelelően kell alakítani. Ráadásul vannak hiányzóink, emellett néhány új játékost is be kell még építeni. Természetesen egyáltalán nem azt mondom, hogy vereségekre készülnénk a folytatásban, de tisztában vagyok azzal, hogy a fentiek tudatában a folytatás nem lesz egyik pillanatról a másikra zökkenőmentes. (vasasfc.hu)

  Bódog Tamás (Diósgyőr): – Nehéz mérkőzés volt, azonban az első perctől kezdve uraltuk a találkozót, ezért megítélésem szerint megérdemelten győztünk. Amit elterveztünk, az megvalósult, próbáltuk korán és magasan letámadni az ellenfelet, ami többé-kevésbé sikerült. Még van hová fejlődni, mert sokszor egy-két ütemmel később értünk oda, vagy el sem indultunk. Ezzel együtt le a kalappal a játékosok előtt, futómennyiségben, hozzáállásban hozzátették, ami elvárható, így tudtunk a Vasas fölé kerekedni.

  Ha Magyarországon egy csapat 90 percen keresztül tud sprintelni, ütközni, akkor nagy esélye van a győzelemre, mert dinamikában és futómennyiségben le vagyunk maradva az európai középmezőnytől. Szép győzelmet arattunk, a pillanatot lehet ünnepelni, de kőkeményen kell tovább edzeni. Holnaptól kezdődnek a szürke hétköznapok.


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 16, 2017 8:32 pm

  Vasas1969 írta:Nem vagyok boldog ,hogy igazam lett. Sad Elmegyek és kiszellőztetem a fejem. Remélem majd Colo azért megírja a véleményét. Sajnos semmi olyan nincs a játékunkban amivel meccset lehetne nyerni. Sok az alibizés. Ha megnézzük a tavalyi első meccset és azon az akarást és a mostani tökvakarást akkor nem váratlan a mostani eredmény. Persze Bereczzel más lehet ,de rajta kívül nincs minőség az előre játékban. Ezt talán hiányolhatja Oenning ,de akkor nem kellett volna megszabadulni Osváthtól és Könyvestől. Minimum még egy-egy kreatív és harcos játékos kell előre és a középpályára is . Nehéz egy ilyen csapat ellen játszani ,de taktikában a mester még az NB1 átlagát is inkább csak alulról súrolja. Azt kellett volna játszani amit a fradi a dánok ellen az első félidőben ,de ahhoz futni és akarni kell és több kreatív játékos sem árt.

  Ott folytattuk ahol abbahagytuk. Rém gyenge meccsen ahol elméletileg nekünk már pörögni kellett volna sikerült szinte helyzet nélkül lehozni a 93 percet. A 2. félidőben Kulcsár ill. Murka lövésére emlékszem. Az első gól maga volt a kabaré, a 2.-at a momentum nélküli Vida egyetlen emlékezetes labdavesztése eredményezte. Pedig pont mondtam, hogy Felixel a középpályán stabilabbak lettünk.
  Kövér azt mondta, forró ősz lesz. Hát a végén még igaza lesz.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 16, 2017 7:29 pm

  Nem vagyok boldog ,hogy igazam lett. Sad Elmegyek és kiszellőztetem a fejem. Remélem majd Colo azért megírja a véleményét. Sajnos semmi olyan nincs a játékunkban amivel meccset lehetne nyerni. Sok az alibizés. Ha megnézzük a tavalyi első meccset és azon az akarást és a mostani tökvakarást akkor nem váratlan a mostani eredmény. Persze Bereczzel más lehet ,de rajta kívül nincs minőség az előre játékban. Ezt talán hiányolhatja Oenning ,de akkor nem kellett volna megszabadulni Osváthtól és Könyvestől. Minimum még egy-egy kreatív és harcos játékos kell előre és a középpályára is . Nehéz egy ilyen csapat ellen játszani ,de taktikában a mester még az NB1 átlagát is inkább csak alulról súrolja. Azt kellett volna játszani amit a fradi a dánok ellen az első félidőben ,de ahhoz futni és akarni kell és több kreatív játékos sem árt.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 16, 2017 5:04 pm

  http://www.m4sport.hu/2017/07/16/itt-nezheti-eloben-a-vasas-dvtk-nb-i-es-merkozest/

  Sajnos ezt vártam. Berecz nélkül nincs semmi kreativitás a csapatban ami előre vinné a támadójátékunkat. Itt csoda kell vagy legalább egy 100%-os Berecz és Kulcsár .
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 16, 2017 3:04 pm

  Juhos2 írta:

  Vagyunk páran így, hogy nehéz kabalának érezzük magunkat a csapat számára.
  Ettől függetlenül remélem nem ragadunk be,  tehát nyerünk.

  Remélem kitudjátok szurkolni a sikert . Nem mertem menni mert legutóbb is összevesztél a körülötted ülőkkel . Féltem most is így lesz és ott hagysz a végén és emiatt nem fogom elérni vonatot. Very Happy

  A viccet félretéve olyan érzésem van mint abban a szezonban amikor a 3.Kerület elleni 6-0-ból 0-3 lett az óvás miatt , csak most a nagy csalódást kupapárharc nyerő helyzetből való elbukása okozta. Bízom benne ,hogy kiheverjük a nagy pofont és nem csak tántorgunk egész évben mint akkor.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 16, 2017 2:39 pm

  Vasas1969 írta:A honlapról:
  Remili: Eredményesek lehetünk a bajnoki nyitányon

  Csapatkapitányunk, Remili Mohamed beszélt a 2017/18-as idény első bajnoki mérkőzése előtt a csapat állapotáról és a győzelemhez vezető helyes útról.
  Milyenre értékeled a felkészülési időszakot?

  - Az ismert okokból nekünk ez rövidebbre sikerült. Már volt két Európa Liga-mérkőzésünk, és bár kiestünk, de meggyőződésem, hogy pozitív tanulságokat ezekből is le lehet vonni. Két éles meccsel a hátunk mögött várjuk a bajnoki rajtot, ez remélem, hogy előnyünkre szolgálhat vasárnap az első bajnoki mérkőzésünkön. Kíváncsi vagyok, hogy a többi csapat milyen erőt képvisel. De a legfontosabbnak azt tartom, hogy a mi játékunkat továbberősítsük a tavalyihoz képest is. Úgy vélem, hogyha stabilabbak tudunk lenni hátul, ha nem kapunk annyi gólt, mint az előző két kupameccsen, akkor eredményesek lehetünk a bajnoki nyitányon.

  Játékosaink mennyire frissek az első bajnoki meccs előtt?

  - Úgy érzékelem, hogy nincs fáradtság a játékostársaimban. Szerintem a bajnokság kezdete mindenki számára plusz motivációt jelent.

  Az EL-kiesés miatt most már csak a bajnokságra kell összpontosítani.

  - Sajnos nem tapasztalhattuk meg, hogy milyen többszörös terheléssel játszani, a bajnokságban, a hazai és nemzetközi kupákban. De ha visszagondolunk a múlt évi bajnokság kezdetére, amikor kupacsapataink eléggé beragadtak a bajnokság kezdeti szakaszában, most így remélem, hogy minket elkerül ez a sors. Tavaly nagyon fontos volt számunkra a jó bajnoki rajt, ami szinte végigrepített minket a teljes őszi idény során, és eredményezte a sikeres dobogós helyezést. Most is nagyon bízom abban, hogy ezúttal sem lesz ez másképp.

  Jól ismerjük a DVTK csapatát. Most igazoltak néhány új játékost, akik tovább növelték, az eddig sem alacsony átlagmagasságot. Ez ellen hogyan lehet felkészülni?

  - Valóban, a pontrúgásaik eddig is veszélyesek voltak. Ez ellen részben úgy védekezhetünk, ha lehetőség szerint nem szabálytalankodunk a kapunk előterében. De vezetőedzőnk, Michael Oenning kidolgozott egy nagyszerű taktikát, amit már napok óta gyakorlunk. Természetesen erről többet nem árulhatok el, de meggyőződésem, hogy ha sikerül kiviteleznünk elgondolásait, akkor meglepetést okozunk a Diósgyőr csapatának. Hozzánk hasonlóan agresszív letámadást alkalmaznak, de remélem mi fogunk jól kijönni ebből a párharcból.

  Nagyon pesszimista vagyok. Ötletem sincs ,hogy miképp tudnánk megverni a Diósgyőrt a kupameccseken látottak alapján. A Szusza és a Moha nyilatkozat sem jó kabala .Szerencsére a mesternek van elképzelése , nagyon remélem bejön a  taktikája és sikerül nyerni. A biztonság kedvéért megjátszom a tippmixen vendégre ,hogy véletlenül se legyen az az eredmény. Sajnos csak netem nézem és nem a helyszínen . Talán ez is jó kabala lesz a csapat számára.

  Vagyunk páran így, hogy nehéz kabalának érezzük magunkat a csapat számára.
  Ettől függetlenül remélem nem ragadunk be,  tehát nyerünk.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 16, 2017 2:14 pm

  A honlapról:
  Remili: Eredményesek lehetünk a bajnoki nyitányon

  Csapatkapitányunk, Remili Mohamed beszélt a 2017/18-as idény első bajnoki mérkőzése előtt a csapat állapotáról és a győzelemhez vezető helyes útról.
  Milyenre értékeled a felkészülési időszakot?

  - Az ismert okokból nekünk ez rövidebbre sikerült. Már volt két Európa Liga-mérkőzésünk, és bár kiestünk, de meggyőződésem, hogy pozitív tanulságokat ezekből is le lehet vonni. Két éles meccsel a hátunk mögött várjuk a bajnoki rajtot, ez remélem, hogy előnyünkre szolgálhat vasárnap az első bajnoki mérkőzésünkön. Kíváncsi vagyok, hogy a többi csapat milyen erőt képvisel. De a legfontosabbnak azt tartom, hogy a mi játékunkat továbberősítsük a tavalyihoz képest is. Úgy vélem, hogyha stabilabbak tudunk lenni hátul, ha nem kapunk annyi gólt, mint az előző két kupameccsen, akkor eredményesek lehetünk a bajnoki nyitányon.

  Játékosaink mennyire frissek az első bajnoki meccs előtt?

  - Úgy érzékelem, hogy nincs fáradtság a játékostársaimban. Szerintem a bajnokság kezdete mindenki számára plusz motivációt jelent.

  Az EL-kiesés miatt most már csak a bajnokságra kell összpontosítani.

  - Sajnos nem tapasztalhattuk meg, hogy milyen többszörös terheléssel játszani, a bajnokságban, a hazai és nemzetközi kupákban. De ha visszagondolunk a múlt évi bajnokság kezdetére, amikor kupacsapataink eléggé beragadtak a bajnokság kezdeti szakaszában, most így remélem, hogy minket elkerül ez a sors. Tavaly nagyon fontos volt számunkra a jó bajnoki rajt, ami szinte végigrepített minket a teljes őszi idény során, és eredményezte a sikeres dobogós helyezést. Most is nagyon bízom abban, hogy ezúttal sem lesz ez másképp.

  Jól ismerjük a DVTK csapatát. Most igazoltak néhány új játékost, akik tovább növelték, az eddig sem alacsony átlagmagasságot. Ez ellen hogyan lehet felkészülni?

  - Valóban, a pontrúgásaik eddig is veszélyesek voltak. Ez ellen részben úgy védekezhetünk, ha lehetőség szerint nem szabálytalankodunk a kapunk előterében. De vezetőedzőnk, Michael Oenning kidolgozott egy nagyszerű taktikát, amit már napok óta gyakorlunk. Természetesen erről többet nem árulhatok el, de meggyőződésem, hogy ha sikerül kiviteleznünk elgondolásait, akkor meglepetést okozunk a Diósgyőr csapatának. Hozzánk hasonlóan agresszív letámadást alkalmaznak, de remélem mi fogunk jól kijönni ebből a párharcból.  Nagyon pesszimista vagyok. Ötletem sincs ,hogy miképp tudnánk megverni a Diósgyőrt a kupameccseken látottak alapján. A Szusza és a Moha nyilatkozat sem jó kabala .Szerencsére a mesternek van elképzelése , nagyon remélem bejön a taktikája és sikerül nyerni. A biztonság kedvéért megjátszom a tippmixen vendégre ,hogy véletlenül se legyen az az eredmény. Sajnos csak netem nézem és nem a helyszínen . Talán ez is jó kabala lesz a csapat számára.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Júl. 15, 2017 8:11 am

  A honlapról:
  Michael Oenning bizakodva várja a bajnoki rajtot

  Vasárnap útjára indul a labda az OTP Bank Ligában, ahol csapatunk a DVTK együttesét fogadja. Ennek kapcsán kérdeztük Michael Oenning vezetőedzőt a várakozásairól, a felkészülésről és az ideiglenes otthonunkról.
  A Diósgyőr lesz az első ellenfelünk a bajnokságban, amely csapattal legutóbb igen küzdelmes mérkőzést vívtunk. Mit vár a mostani találkozótól?

  - Új szezon kezdődik, új csapatokkal és keretekkel, ezzel együtt pedig új kiindulási alapokkal, szóval nem érdemes csak az előző mérkőzésből kiindulni. Örülünk annak, hogy végre elkezdődik a bajnokság, igaz, a korán kezdődött felkészülés miatt már rendes mérkőzésütemben vagyunk. Az EL-kiesés után a bajnokság új lehetőségeket nyújt számunkra, ezeket szeretnénk kihasználni. Természetesen ehhez egy jó rajtot akarunk venni, erre pedig a Diósgyőr ellen is van lehetőségünk. Bizonyos vagyok abban, hogy nem adják könnyen magukat, és mindent meg is fognak tenni azért, hogy nyomás alatt tartsanak bennünket. Erre viszont megvannak a válaszaink és az eszközeink. Bizakodó vagyok abban, hogy itthon tartjuk a három pontot.

  Említette a korai felkészülést. Mennyire lehet előny az, hogy több mérkőzés van már a hátunk mögött?

  - Az elmondható, hogy felvettük a mérkőzésritmust, de a Diósgyőr sem aludta végig az elmúlt heteket, vélhetően ők is egy koncentrált és nyugodt felkészülést tudhatnak maguk mögött. Meglátjuk, hogy mire jutottak vele. Ismerjük a Diósgyőrt, tudjuk, hogy fizikailag masszív és stabil csapatról van szó, emellett magasak is. Tehát minden erőnket mozgósítanunk kell majd, hogy a játéktudásunkkal felülkerekedjünk velük szemben.

  Egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Szusza Ferenc Stadiont még nem tudtuk teljesen megszokni. Hogyan lehetne ezen javítani?


  - Többször kell nyernünk pályaválasztóként, akkor jobban fogjuk magunkat érezni ott. Az, hogy nyerjünk, nem a stadionon múlik, hanem rajtunk. A helyzet azt mutatja meg, hogy mennyire nehéz, ha egy csapat elveszíti a saját stadionját és hozzá kell szoknia egy új környezethez. Ehhez pedig idő kell. Nem is akarom nagyon túlbeszélni a dolgot, jó a pálya most Újpesten, ez nem lehet probléma a mérkőzésen. Nyertünk már mérkőzéseket pályaválasztóként is, szóval egyáltalán nem lehetetlen a feladat.


  http://www.vasasfc.hu/hirek/mar_kaphatok_a_jegyek_a_szezonnyitora-2630
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Júl. 13, 2017 7:44 pm

  colocolo írta:Mtk- Siófok 0:1        Agárd

  Mtk: Fadgyas- Bori,Gengeliczki,Baki,Deutsch,Vass Á.Schafer,Vass P.Korozmán,Torghelle ,Lencse

  Siófok:Tajti- Szilágyi (Tamaskó)Lorentz,Hidvégi,(Opavszky)Farkas,Gál,Erőss,(Berde)Nagy D.(Kozma.Balogh B.)Kovács D.(Bévárdi)Petneházy,(György)Elek (Nagy R.)

  G:Kovács D. 30.perc

  Alakulgat a dolog,miként Kovács is biztató formában.
  Nagyon örülök Kovácsnak. http://mtkbudapest.hu/hirek/egy-gyozelem-egy-vereseg-galeriaÚgy érzem többre viheti mint bármelyik jelenlegi csatárunk . Persze ehhez már idén is le kellene valamit tennie az asztalra. Remélhetőleg annyit ami elég lesz ahhoz ,hogy egy év múlva már a Fáyban kezdhessen hisz akkor már 20,5 éves lesz ami már nem is annyira fiatal.
  Nagyon jó lenne ,ha Benes is játszhatna. Legalább hátul erősödjünk mert előre még nem érkezett erősítés. Akkor sor kerülhetne akár egy Debreceni Ramos cserére ,ha már az MTK szóba került. Nem tudom Iszlaival mi van ? Már ő szinte az egyetlen aki még nem kelt el a szóba került játékosok közül.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Júl. 13, 2017 7:22 pm

  A honlapról:
  Ristevski: Harcban lehetünk az első helyekért

  Hétvégén kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2017/18-as kiírása. Első mérkőzésünket a Diósgyőr ellen vívjuk az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, vasárnap 17 órától. Macedón válogatott belső védőnket, Kire Ristevskit kérdeztük a várakozásairól, az ellenfélről és az új védőtársairól.


  Vasárnap elkezdődik a bajnokság. Gondolom, vártad már.

  – Természetesen, jó lesz újra a bajnokikon a pályán lenni, még ha szünetünk rövidre sikerült is. Szeretnénk azt a stílust és támadójátékot tovább vinni, ami az előző szezonban ránk jellemző volt, azonban egy picit még visszakanyarodnék az elmúlt két hétre. A két EL-selejtezős mérkőzésen láthattuk, hogy a védelemben jobban kell játszanunk ebben a szezonban, mert sok gólt kaptunk. Meg kell mutatnunk, hogy továbbra is jó csapat vagyunk és harcban lehetünk az első helyekért a tabellán. Bízom benne, hogy ezt el is érjük.

  Ahogy említetted, rövid volt a szünet, és a bajnokira történő felkészülés is.

  – Valóban, de azért mindettől függetlenül hasznos volt. Próbáltunk néhány újabb taktikai elemet begyakorolni, amit hasznosíthatunk a bajnokság során. Valamint tudatosult bennünk, hogy a végsőkig kell menni, ha szeretnénk valami kézzelfoghatót összehozni a bajnokság végére. Ehhez pedig jók voltak az erősebb ellenfelek az első edzőmérkőzéseken.

  Első ellenfelünk a Diósgyőr lesz, akik ellen szoros mérkőzést vívtunk legutóbb. Mit vársz most tőlük?


  – A Diósgyőr összeszedett csapat, azt várom tőlük, hogy a középpályán megpróbálnak nyomást helyezni ránk és küzdeni fognak a pálya minden részén. Az előző mérkőzésen látható volt, hogy a motivációval és a küzdeni akarással nincsen bajuk. Ez nem hiszem, hogy változott volna. Ők is szeretnének egy jó rajtot a szezonba, szóval nem lesz unalmas meccs.

  Kapust és új védőket igazoltunk. Sikerült már jobban összeismerkedni velük?


  – Igen, az edzőmérkőzéseken játszottunk már együtt. Remélem, hogy mindenkire számíthatunk majd. Mindegyikük, aki jött, segítségünkre lehet, hisz sok tapasztalattal rendelkeznek, amivel előrébb juthatunk. Mentalitásuk is rendben van, könnyen beilleszkednek a csapatba és a rendszerbe is. Várom a további közös munkát velük, izgalmas szezonunk lesz.

  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 390
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Csüt. Júl. 13, 2017 2:54 pm

  Mtk- Siófok 0:1        Agárd

  Mtk: Fadgyas- Bori,Gengeliczki,Baki,Deutsch,Vass Á.Schafer,Vass P.Korozmán,Torghelle ,Lencse

  Siófok:Tajti- Szilágyi (Tamaskó)Lorentz,Hidvégi,(Opavszky)Farkas,Gál,Erőss,(Berde)Nagy D.(Kozma.Balogh B.)Kovács D.(Bévárdi)Petneházy,(György)Elek (Nagy R.)

  G:Kovács D. 30.perc

  Alakulgat a dolog,miként Kovács is biztató formában.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Júl. 12, 2017 2:39 pm

  Játékos leltár csapatunknál

  A játékospiacon az egyik legfontosabb dátum június 30-a, jellemzően ilyenkor jár le számos labdarúgó szerződése. A másik jelentős határidő pedig az augusztus 31-e, az átigazolási időszak vége. Bár csapatunknál nem volt nagy mozgás, de egy kis leltárt készítettünk a jelenlegi állapotról.  http://www.vasasfc.hu/hirek/jatekos_leltar_csapatunknal-2632


  Megnéztem Jamesnak eddig nem jött össze az Arany-kupa . Kanada eddigi 2 meccsén egyetlen percet sem játszott. 4 pontjuk van így jó eséllyel továbbmennek és még lesz alkalma pályára lépni ,de lehet ,hogy 2 szék közül a pad alá esik a végén.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Júl. 12, 2017 2:01 pm

  Szikla a magaslaton

  Hegyi Iván interjúja Mészöly Kálmánnal.  http://www.vasassc.hu/hirek/7662/szikla-a-magaslaton
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Júl. 12, 2017 1:22 pm

  MEGMAGYARÁZHATATLAN A VASAS TOTÁLIS ÖSSZEOMLÁSA


  http://www.origo.hu/sport/futball/20170709-szpiker-korner-24-resz-europa-liga-selejtezo-elso-fordulo.html


  http://www.mifocink.com/?p=6204
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 11, 2017 8:34 am

  Vasas változások

  Távozóban a csatár  https://digitalstand.hu/olvaso/69953#3
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 10, 2017 5:44 pm

  Síposúr írta:Megint a szokásos hazai már le se kell játszani tudom az eredményt. Kint basztuk el de nagyon. A Berecz nélkül nem ugyanaz a csapat. Kell mellé még valaki .Ügyes a Kleisz gyerek itt azonban még kevés. Az újakban bízom ugyan de nagyon kéne még erősíteni elől és középen is. Olyan gyenge játék volt ,hogy a félek a Dvtk ellen is kevés lesz. Na bízzunk ,mást nem tehetünk . Hajrá Vasas !
  Én is a félelmetes Szuszás mérleg miatt félek a diók elleni meccstől. Ráadásul bennünk van a Beitár elleni 2 pofon. Annyi szerencsénk van ,hogy Lipták nem játszik. Oenning is ott volt a Galata elleni meccsükön remélem kitalál valami nyerő taktikát ellenük. Talán nem ártana felmagasítani picit a csapatot mert eddig is Európa legmagasabb csapata voltak a miskolciak és talán még növelték is előnyüket.

  DVTK: Rados  195 – Eperjesi 178 (Nagy T 183 ), Lipták 195 (Forgács 179), Karan 190, Tamás M. 190 – Busai 188 (Tóth B. 189) – Vela 167 (Fülöp I. 182), Nono 178 (Oláh B. 188), Óvári ? (Ugrai 174) – Joannidisz 187(Makrai 186 ), Szarka Á. 193(Bacsa 192)

  Erre nagyon figyelni kell. Talán Kamenárt védetném ő jobban jön ki Nagynál a beadásokra.  Sajnos több nagyon gyors emberük van ,ha látták a Beitar elleni meccseinket tudják ,hogy verjenek meg minket. Nem szabad területet adni nekik.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 10, 2017 4:59 pm

  colocolo írta:

  Azt sajnos nem tudom,de azt igen hogy  Simek Peti lett az egyik pályaedző,Bévárdi Siófok nevelés két éve vitte el a Vidi már U válogatott.A srácot nem ismerem,nem láttam focizni az apját viszont igen,ő jó ismerősöm bár már régen találkoztunk.
  Akkor ez egy Vidi - Vasas vegyes csapat már amennyiben egyáltalán a Vasashoz irányítja a sajátjait a Kubala. Látom Cicót is lapátra tették . Kevés volt oda is már. Azt nézted ,hogy egy volt siófokival Deákkal erősített a Honvéd ? Láttam a srác már Spanyolországot is megjárta.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 10, 2017 4:52 pm
  https://www.youtube.com/watch?v=uRqrio6n_ss
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 390
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Júl. 09, 2017 7:33 pm

  Vasas1969 írta:Siófoki vereség, Kozma gól a Sorinak

  A szekszárdi siker után ezúttal kikapott egyetlen hazai edzőmeccsén a BFC Siófok, melyben az előbbiek elleni találkozón szerepelő ötös – Lorentz, Erőss, Opavszky, György, Bévárdi – mellett ezúttal a védő, Hídvégi Sándor is lehetőséget kapott.  http://www.sonline.hu/somogy/sport/siofoki-vereseg-kozma-gol-a-sorinak-736307/


  BFC Siófok – Soroksár SC 1–2 (0–1)

  BFC Siófok, I. félidő: Tajti – Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas N. – Gál M. Nagy D., Petneházi, Erőss, Kovács D. – Elek B.

  II. félidő: Kiss T. – Tamaskó, Lorentz (Szilágyi 67.p.), Opavszky, Farkas N. (Kovács D. 67.p.) – Berde, Gál M. (Erőss 67.p.) – Kozma, Petneházi (György N. 67.p.), Nagy R. – Bévárdi. Edző: Disztl László.

  Soroksár SC, I. félidő: Steer – Silye, Dvorschák, Gyepes, Valencsik – Tamási, Derekas, Huszák – Albert Á., Orosz, Pál A.

  II. félidő: Steer – Derekas, János, Valencsik, Silye – Csillag, Pintér A., Gera D. – Albert, Pergel, Lakatos. Edző: Lipcsei Péter.

  Gólszerzők: Albert Á (40.p.), Kozma (53.p.), Gera D. (82.p.)
  http://www.bfc-siofok.hu/magabiztosan-nyertunk-szekszardon


  Nem tudom ,hogy Erős Karcsi fia játszott e nálunk vagy csak próbajátékon volt ?

  Azt sajnos nem tudom,de azt igen hogy Simek Peti lett az egyik pályaedző,Bévárdi Siófok nevelés két éve vitte el a Vidi már U válogatott.A srácot nem ismerem,nem láttam focizni az apját viszont igen,ő jó ismerősöm bár már régen találkoztunk.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 09, 2017 5:10 pm

  Siófoki vereség, Kozma gól a Sorinak

  A szekszárdi siker után ezúttal kikapott egyetlen hazai edzőmeccsén a BFC Siófok, melyben az előbbiek elleni találkozón szerepelő ötös – Lorentz, Erőss, Opavszky, György, Bévárdi – mellett ezúttal a védő, Hídvégi Sándor is lehetőséget kapott.  http://www.sonline.hu/somogy/sport/siofoki-vereseg-kozma-gol-a-sorinak-736307/


  BFC Siófok – Soroksár SC 1–2 (0–1)

  BFC Siófok, I. félidő: Tajti – Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas N. – Gál M. Nagy D., Petneházi, Erőss, Kovács D. – Elek B.

  II. félidő: Kiss T. – Tamaskó, Lorentz (Szilágyi 67.p.), Opavszky, Farkas N. (Kovács D. 67.p.) – Berde, Gál M. (Erőss 67.p.) – Kozma, Petneházi (György N. 67.p.), Nagy R. – Bévárdi. Edző: Disztl László.

  Soroksár SC, I. félidő: Steer – Silye, Dvorschák, Gyepes, Valencsik – Tamási, Derekas, Huszák – Albert Á., Orosz, Pál A.

  II. félidő: Steer – Derekas, János, Valencsik, Silye – Csillag, Pintér A., Gera D. – Albert, Pergel, Lakatos. Edző: Lipcsei Péter.

  Gólszerzők: Albert Á (40.p.), Kozma (53.p.), Gera D. (82.p.)  http://www.bfc-siofok.hu/magabiztosan-nyertunk-szekszardon


  Nem tudom ,hogy Erős Karcsi fia játszott e nálunk vagy csak próbajátékon volt ?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 09, 2017 11:01 am

  Ezt eddig még nem is láttam.

  http://www.m4sport.hu/2017/07/07/a-vasas-szurkolok-nem-kimeltek-a-kedvenceket-miert-nem-hajtottatok/

  Nem látom túl optimistán a Dvtk ellen az esélyeinket. Totónyelven szólva Vasas - Dvtk  H 30%  D 30%  V 40%. Remélem sikerül győzni a Dorog ellen és végül egy picit optimistább lehetek. Nagyon elkeseredtem a Beitar meccs után. Próbáltam valami pozitív dologba kapaszkodni. Ezért próbáltam Simunekre rákeresni ,hátha találok róla valamit ,hogy mik az erényei. Mert az hogy a 14/15-s és 15/16-s bajnokságban összesen 661 percet játszott a Bundesliga2-ben (azt is túlnyomórészt 2014 nyarán) nem adott  túl sok optimizmusra okot. A Duklában is sok meccset kihagyott szerencsére a tavasz nagy részét végigjátszotta. Nem vert nagy vihart a távozása ,de ez inkább azért van mert a Dukla tábora is MTK méretű lehet . Hiába ott is távoli már a régi dicsőség . Csak a fórumukon és a facebookon találtam pár rövid hozzászólást a távozásával kapcsolatba.

  1. Kár ,az egyik legjobb játékos
  2. Nagyon jó játékos. Kár.
  3. Simunek távozása elszomorít.
  4. Kár ,hogy elmegy

  Egy volt ami nem volt pozitív ,de lehet hogy ez inkább szarkazmus volt és így mégiscsak az. Ezt az online fordító nem tudta visszaadni.
  - Végül is szarul játszott.

  Dorog - Vasas

  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/dorog_-_vasas-244
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Júl. 08, 2017 12:29 pm

  EL-selejtező Vasas - Beitar

  Megfojtott játék  https://digitalstand.hu/olvaso/69947#3
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 07, 2017 7:45 pm

  Juhos2 írta:

  Isten vagy! Tényleg, a Makrai.
  Egy jó hozzászólás volt Osival kapcsolatban. Ha ezt a hisztit fogja lerendezni Pintérnek az érdekes lesz.
  Én teszem hozzá. Lehet, hogy agyon is veri.
  Csak emlékeztem mert írtad a diók meccse után is. Az a baj még mindig nem tudjuk pontosan mi volt az a hiszti ? De tanult belőle. Az a benyalós nyilatkozat nem véletlen volt Pintér felé . Ezt a tanulságot szűrte le az edzőnkkel való viszonyából ,hogy ezt várják el. Persze az is lehet ,hogy Osváth egy kis gyökér mint a legtöbb fiatal és pozitív volt az eltávolítása ,de infó hiányában ezt soha nem fogjuk megtudni. Abban biztos vagyok ,ha bűnős is nem ő az egyedüli.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Júl. 07, 2017 7:33 pm

  Vasas1969 írta:
  Ez az ami nem látszik ! Azt csinálnám ,hogy hét közben mindig közös meccsnézés lenne a csapatnak a stábbal együtt a 2 edzés között. Először az elmúlt hétvégi meccset. Majd a következő napokban az aktuális ellenfél meccseit nézetném meg köztük a velünk játszott meccseikkel. A mi gyengéinket már mindenki tudja ,de nem igen veszem észre ,hogy mi is kielemeznénk őket. Csak erőltetjük a sablont ,de ha hiányzik az aki ehhez plusszt tud tenni(Berecz) ,akkor ez van mint tegnap. Bár valószínűleg hülye is vagyok hozzá ,hogy észrevegyem , ahogy mi rontjuk el az ellenfél játékát.
  Igen valóban van hasonlóság. Amúgy is eszembe jutott mi lett volna a bajnokságban , a kupában és az EL-ben , ha Könyves és Osváth nálunk játszik ? Kíváncsi leszek mit produkálnak a mostani bajnokságban ? Mondjuk Osváthnak is jobb helye lett volna a lokinál . Könyvesnek úgy érzem jó éve lesz ,12-15 pontja biztosan lesz a kanadai táblázaton.
  Szerintem erre gondoltál.
  https://www.youtube.com/watch?v=nIBWeueRwqA

  Isten vagy! Tényleg, a Makrai.
  Csak a tanulni kell a hibákból frázisról jutott eszembe.

  Egy jó hozzászólás volt Osival kapcsolatban. Ha ezt a hisztit fogja lerendezni Pintérnek az érdekes lesz.
  Én teszem hozzá. Lehet, hogy agyon is veri.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 07, 2017 7:19 pm

  Juhos2 írta:

  Nem olvastam még el a cikket. Csak a címét.
  Tanulni kell a hibáinkból.
  Nem volt deja vu-d? A második gól nem juttatta eszedbe Könyves gólját? Hogy csak kísérjük és senki nem vetődik a labda útjába.
  Pedig volt még egy ilyen csak most nem jut eszembe melyik meccsen.
  Ez az ami nem látszik ! Azt csinálnám ,hogy hét közben mindig közös meccsnézés lenne a csapatnak a stábbal együtt a 2 edzés között. Először az elmúlt hétvégi meccset. Majd a következő napokban az aktuális ellenfél meccseit nézetném meg köztük a velünk játszott meccseikkel. A mi gyengéinket már mindenki tudja ,de nem igen veszem észre ,hogy mi is kielemeznénk őket. Csak erőltetjük a sablont ,de ha hiányzik az aki ehhez plusszt tud tenni(Berecz) ,akkor ez van mint tegnap. Bár valószínűleg hülye is vagyok hozzá ,hogy észrevegyem , ahogy mi rontjuk el az ellenfél játékát.
  Igen valóban van hasonlóság. Amúgy is eszembe jutott mi lett volna a bajnokságban , a kupában és az EL-ben , ha Könyves és Osváth nálunk játszik ? Kíváncsi leszek mit produkálnak a mostani bajnokságban ? Mondjuk Osváthnak is jobb helye lett volna a lokinál . Könyvesnek úgy érzem jó éve lesz ,12-15 pontja biztosan lesz a kanadai táblázaton.
  Szerintem erre gondoltál.
  https://www.youtube.com/watch?v=nIBWeueRwqA
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 173
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Pént. Júl. 07, 2017 5:45 pm

  Megint a szokásos hazai már le se kell játszani tudom az eredményt. Kint basztuk el de nagyon. A Berecz nélkül nem ugyanaz a csapat. Kell mellé még valaki .Ügyes a Kleisz gyerek itt azonban még kevés. Az újakban bízom ugyan de nagyon kéne még erősíteni elől és középen is. Olyan gyenge játék volt ,hogy a félek a Dvtk ellen is kevés lesz. Na bízzunk ,mást nem tehetünk . Hajrá Vasas !

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 459
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Júl. 07, 2017 5:33 pm

  Vasas1969 írta:Szerettünk volna rácáfolni a várakozásokra – Interjú Remili Mohameddel

  A játékos szerint tanulni kell a hibákból.  http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/szerettunk-volna-racafolni-a-varakozasokra--interju-remili-mohameddel

  Nem olvastam még el a cikket. Csak a címét.
  Tanulni kell a hibáinkból.
  Nem volt deja vu-d? A második gól nem juttatta eszedbe Könyves gólját? Hogy csak kísérjük és senki nem vetődik a labda útjába.
  Pedig volt még egy ilyen csak most nem jut eszembe melyik meccsen.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3979
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 07, 2017 4:51 pm

  A honlapról:
  Oenning: A kulcsmomentum az volt, ami a meccs elején történt

  A meccs utáni sajtótájékoztatón így értékelt a két szakvezető.


  Michael Oenning (a Vasas edzője):
  - Természetesen szomorúak, csalódottak vagyunk. Az kijelenthető, hogy ha nem megyünk kellően eleget előre, és nem rúgunk gólt, úgy nem lehet meccset nyerni. A meccs elején látható volt, hogy mi szeretnénk betalálni, de aztán jött az egész meccs kulcsmomentuma: bár jól kezdtünk, de összehoztunk egy 11-est, ami ugyan kimaradt, de utána egyből összehoztunk egy szögletet, amiből jött a gól. Ez az eset benne maradt a fejekben végig a hátralévő 80 percre, márpedig a nemzetközi kupameccsek sokszor a fejekben dőlnek el. Félidőben még próbáltam felrázni a csapatot, de a folytatásban sem tudtuk sajnos azt elérni, amit elterveztünk, a Beitar pedig nagyon rutinosan és okosan játszotta a saját játékát a meccs végéig. Meglátszódott, hogy a nemzetközi kupa egy külön lépcsőfok. Azt sajnálom, hogy ennek a fiatal csapatnak az eddigi erőfeszítéseit nem koronázta siker. Viszont péntektől le kell zárni ezt a meccset, rendezni a sorokat és azért dolgozni, hogy jövőre ismét megmutathassuk magunkat Európában, már némi tapasztalattal felvértezve.

  Saron Mimer (a Beitar edzője):
  - Sokkal szervezettebbek voltunk, mint egy hete. Mentálisan jobban felkészültünk a párharcra, kihasználtuk azt, hogy az előző meccs végén nagy hátrányból fel tudtunk állni, az egész továbbjutásunk ennek köszönhető. Ott sem volt gond az első 30 percben, utána viszont a Vasas remekül kihasználta a hibáinkat, de aztán az a meccs is jól alakult a számunkra.  http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-beitar-megolte-a-jatekunkat-a-sajatjaval-oenning-2579147

  http://www.vasasfc.hu/hirek/vasarnap_edzomeccset_jatszunk-2628

  Sponsored content

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Sponsored content


   Pontos idő: Csüt. Aug. 17, 2017 11:20 pm