Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Aug. 01, 2016 3:49 pm

  Hazafelé a kocsiban azt mondtam Böbönek, minden pillanatát élvezzük ki, mert ebből történelem lesz, akárhogy is alakul a folytatás. Very Happy
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 1:33 pm

  Juhos2 írta:Ami bennünket bosszantott az első félidőben, a rengeteg elengedett les. Ebből nem jött át semmi a tv-n vagy mi láttuk rosszul?
  Sowunmi a vendégből nézte a meccset.
  A kispaddal ill. az oda sem kerültekkel kapcsolatban remélem lesz még kezdő jó pár közülük.
  Én csak azon mosolygok, hogy akik azt írják kipukkadunk semmit nem tudnak a még bevethető játékosainkról. Ez a felállás nagyon megy nekünk, a kérdés betömörült csapatokat meg tud-e bontani a csatársor? Vagy a pontrúgások segíteni fognak. Minden héten újabb kérdés. Erre lesz jó az Újpest.

  Les elsőre csak 1 rémlik ,majd vissza kell néznem. A múltkor beszéltünk is az illetőről . Engem a sárgák bosszantottak főleg. Nálunk sokkal gyorsabban kapta elő. Utána már sokkal óvatosabban kell fociznia a játékosnak . Egy komolyabb újabb szabálytalansággal már ki is lehet szórni a játékosunkat . Ha le kell cserélni ennek elkerülése miatt , az is jó lehet a riválisnak. Így kell profin megfújni a hazai pályát és akkor nem csalás emlegetnek majd csak tévedést . Esetleg annyit mondanak ,hogy határozott volt Kassai és le lehetett fújni .

  Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a támadójátékunk az újpestiek ellen ? A legjobban egy lendületes játékost hiányolok elölről. Nem kell ,hogy végig szépen játszunk elég ,ha egy csúnya góllal behúzzuk azt a meccset is. Remélem idén megelőzzük őket is .
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Aug. 01, 2016 12:52 pm

  Ami bennünket bosszantott az első félidőben, a rengeteg elengedett les. Ebből nem jött át semmi a tv-n vagy mi láttuk rosszul?
  Sowunmi a vendégből nézte a meccset.
  A kispaddal ill. az oda sem kerültekkel kapcsolatban remélem lesz még kezdő jó pár közülük.
  Én csak azon mosolygok, hogy akik azt írják kipukkadunk semmit nem tudnak a még bevethető játékosainkról. Ez a felállás nagyon megy nekünk, a kérdés betömörült csapatokat meg tud-e bontani a csatársor? Vagy a pontrúgások segíteni fognak. Minden héten újabb kérdés. Erre lesz jó az Újpest.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 12:01 pm

  colocolo írta:  Maradjunk szerények,örüljünk a 9 pontnak ha meg nézem még egyszer a mérkőzést majd jobban tudom értékelni,tegnap csak az eredmény érdekelt.Kritizálni nem szabad,amit akartunk elértük inkább azt mondom ami nem tetszett.Először is Könyves, Osváth még a keretben sem volt,Vaskó sem játszott pedig ő az egyetlen nálunk aki nem pattan le Bödéről,meg a fejjátéka jól jött volna hátul is tegnap.Értem én hogy a fiatalok szerepeltetése pénzt hoz,de egy olyan mérkőzésen ahol szükség lenne minőségi cserére még kevesek,Murka, Kleisz a jövő emberei.Attól félek hogy elveszítünk majd olyan embereket,akik már most segíteni tudnának nem tudom hogy az a pár perc a mérkőzés végén megér e annyit,hogy nevezni sem tudunk olyanokat akire esetleg szükség lehetne. De amig nyerünk .addig nincs baj és eddig mindig nyertünk és nincs más dolgunk gratuláljunk a fiúknak, és az edzői stábnak.


  Most csak röviden , este majd okoskodom még . Könyvessel és Osváthtal maximálisan egyetértek. A fiataloknak jelenleg játéklehetőség szempontjából jobb lenne nálatok. Murka idén már komolyabb szerepet kaphatna ott . Nem akarok én sem bírálni, csak azért mondom ezeket mert a legszebb álmaimban is csak 43 pontot vártam volna a csapattól ,most már ennél többet sem tartok kizártnak.

  Nagyon jó érzés most Vasas drukkernek lenni. Olyan jó volt hallani a drukkolást a tévén keresztül is. Juhosék kitettek magukért! Gratulálok nekik is ! Igaz ,hogy közvetíti a tévé ,de legalább 4500 drukkerre számítok az Újpest elleni meccsen. Remélem sok régi Vasas drukkerben megdobban újra a Vasas szív ezekben a napokban és nem is fog meg szűnni verni soha többé!
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Aug. 01, 2016 11:40 am

  Vasas1969 írta:


  Köszi Colo! Most sem verik az eget az osztályzatok , de jobb is talán ,ha nem szállunk el magunktól. Ugyanilyen alázatra van szükség a továbbiakban is. Tegnap születhetett volna fordított eredmény is. Elég sok helyzetet alakított ki a Vidi ,többször megverték a védelmünket. Nagyon nem bántam ,hogy Suljic megsérült . Most se nagyon bírtunk volna vele. Láttam ,hogy a kezdőjük nem fog gólt rúgni nekünk ,de a cseréktől nagyon féltem. Szerencse ,hogy Kovácsot sem cserélte be Berg. Ekkor hittem el ,hogy nyerünk.Hiányzott a Vidiből a kreativitás. Sajnos az előre játékunk továbbra is gyenge. Viszont a pontrúgásaink fényéveket fejlődtek az előző bajnokság óta. Mennyit bíráltuk a tavalyi csapatot ennek hiánya miatt, hogy abban nem képesek mutatni valamit ami csak gyakorlás kérdése. Látszik az ebbe befektetett munka. Bár így ,hogy Ádám is végzi a pontrúgásokat kiesik bentről egy magas ember ,de mivel jobb a lövőereje mint Mohának nagyobb erővel lehet majd megfejelni a beadásait és kevésbé is tud rá helyezkedni az ellenfél.

  Látszott ,hogy a tegnapi volt a legnehezebb ellenfelünk. Abban látom a csapat erejét ,hogy maximálisan kitudta használni az ellenfelek kettős terhelését. A követező fordulótól már ez az előnyünk megszűnik . Jó volna az Újpestet is behúzni. Kemény lesz mert Vignjevics el tudja rontani a rivális játékát ,de ha a játékot lehozzuk x-re egy pontrúgással megint eldönthetjük a javunkra a meccset. A fradi ellen viszont átállnék 4-4-2 -re . Mindenképpen játszatnám Vaskót. Szükség lesz rá a nagytestű fradi támadók ellen. Inkább feláldoznék elől egy embert. Debő lecserélése után fejjel már verhetőek voltunk és mivel Polekszics is vonalkapus ez a zöldek ellen végzetes lehet.

  Te hogy láttad ? Feljebb emelhetjük a lécet ?  Maradjunk szerények,örüljünk a 9 pontnak ha meg nézem még egyszer a mérkőzést majd jobban tudom értékelni,tegnap csak az eredmény érdekelt.Kritizálni nem szabad,amit akartunk elértük inkább azt mondom ami nem tetszett.Először is Könyves, Osváth még a keretben sem volt,Vaskó sem játszott pedig ő az egyetlen nálunk aki nem pattan le Bödéről,meg a fejjátéka jól jött volna hátul is tegnap.Értem én hogy a fiatalok szerepeltetése pénzt hoz,de egy olyan mérkőzésen ahol szükség lenne minőségi cserére még kevesek,Murka, Kleisz a jövő emberei.Attól félek hogy elveszítünk majd olyan embereket,akik már most segíteni tudnának nem tudom hogy az a pár perc a mérkőzés végén megér e annyit,hogy nevezni sem tudunk olyanokat akire esetleg szükség lehetne. De amig nyerünk .addig nincs baj és eddig mindig nyertünk és nincs más dolgunk gratuláljunk a fiúknak, és az edzői stábnak.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 11:17 am

  Sonline.hu Keszthelyi Zoltán
  NB II: Gréczi góljával győzött a Siófok a nyitányon

  Győzelemmel kezdte a másodosztályú bajnokságot a BFC Siófok, Gréczi, csereként beállva döntötte el ameccset a kilencvenedik percben. Kopunovic edző csapatában hat újonc mutatkozott be.
  Kihozták a meccsből a balatoniak a maximumot ezzel a szerencsés sikerrel, ugyanis a váciaknak is akadt ziccerük még döntetlennél, Zsolnay a hetvenharmadikban alig tekert a jobb kapufa mellé, majd két perccel a vége előtt Tajti kapta ki a lövését a jobb alsóból.


  A siófoki siker persze nem érdemtelen, sokat tettek érte, a mezőnyfölényben is játszottak és persze nekik is voltak helyzeteik, Berde lövése például a felső lécet súrolva hagyta el a játékteret a második félidő elején. A három pont sorsát Gréczi döntötte el, ám a befejezés mellett Farkas előkészítése is igazi mestermunka volt! Kár, hogy a hasonló jelentekből kevés volt és bizony a játékvezetés sem segített a meccs színvonalán. A találkozón hat – Tajti, Tamacskó, Szalai, Berde, Petneházi, Kovács - újoncot avatott Kopunovic edző, ám remélhetőleg a közeljövőben végre támadó is érkezik a klubhoz, mert az most is nagyon hiányzott…


  BFC Siófok – Vác FC 1–0 (0–0)
  Siófok, 500 néző. Vezette: Kovács G. (Aradi, Kulman).

  BFC Siófok: Tajti – Tamaskó, Szalai, Berde, Farkas N. – Gál, Futó – Nagy D., Petneházi (Nagy J. – 75.p.), Kovács D. (Nagy R. – 46.p.) – Elek B. (Gréczi – 61.p.). Edző: Goran Kopunovic.

  Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth G., Földi – Sipeki, Gulyás (Gulyás – 86.p.), Nyilas (Rusvay – 46.p.), Kákonyi – Zsolnai, Mátyás (Niedermüller – 56.p.). Edző: Nagy Tibor

  Gólszerző: Gréczi (90.p.)

  Sárga lap: Farkas (41.p.), Futó (49.p.), Petneházi (73.p.), Gréczi (81.p.) illetve Földi (22.p.), Kákonyi (85.p).

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 11:07 am

  A honlapról:
  Korcsmár: Megtaláltuk a sikerhez vezető utat

  Első gólunk szerzője, Korcsmár Zsolt érthetően örömmel nyilatkozott a mérkőzés lefújása után.  Ellenfeleink félhetnek ha szögletet, vagy pontrúgást végzünk el. Három mérkőzés 3 fejes gól.

  - Ezúttal Martin lőtte be a labdát remekül. Szerencsére jó ütemben érkeztem és sikerült bebólintanom.

  Utoljára április 23-án szereztél - akkor sorsdöntőnek mondható - győztes gólt, a Puskás Akadémia ellen.

  - Akkor is először ráfejeltem, a kapus bravúrral a kapufára tolta, ám közelről bepofoztam a labdát. Most ugyan végül is nem győztes gól lett, de boldog vagyok, hogy ezzel előnybe kerültünk. De nem is az a fontos, hogy én szereztem az első találatunkat, hanem, hogy nyertünk. És az is fontos, hogy úgy érzem, megtaláltuk azt az utat, amin a csapatnak járnia kell, hogy sikeresek legyünk. A csapatunk egészében jól nézett ki. Voltak tetszetős támadásaink, abszolút partiban voltunk, az NB 1 egyik legjobb keretével rendelkező Videotonnal. Nagyon bizakodó vagyok, a jövővel kapcsolatban.

  Sok esetben mi gyorsabban reagáltunk fontos szituációkban. Te is így láttad belülről?

  - Érezhetőn egy kicsit lassabbak voltak és többször sikerült őket kizökkenteni a komfortzónájukból. Kellően agresszívak voltunk, mertük járatni a labdát. Meglátjuk, hogy a következő fordulóban mire megyünk egy olyan csapat ellen (Újpest), amelyik az idén nem indult a nemzetközi kupában.

  Megítélésed szerint nem kaptuk túl könnyen a sárga lapokat?

  - Nagyon jól csinálta Lazovics, hogy direkt kiprovokálta ezeket a belépőket. Nem mondom, hogy nem lehetett ezekért sárga lapokat adni, így szerintem a játékvezető nem hibázott. De a jövőben ezekkel a megelőző szerelésekkel óvatosabban kell eljárnunk, mert szinte a teljes védelmünk besárgult a végére. Benne volt, hogy bármelyikünk megkaphatta volna a másodikat és akkor komoly hátrányba kerülhettünk volna.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 10:50 am

  colocolo írta:
                        Videoton - Vasas   1:2


  Vasas: Polekszics 4- Korcsmár 5 Debreceni 4 Risztevszki 4 -Szivacski 4 Vida 4 Berecz 4 Hangya 4 -Remili 4 Pavlov 4 Ádám 5

          csere:Debreceni- Burmeister 4  szünetben
                  Berecz - Kleisz  82. perc
                  Ádám - Murka    87. perc


  Köszi Colo! Most sem verik az eget az osztályzatok , de jobb is talán ,ha nem szállunk el magunktól. Ugyanilyen alázatra van szükség a továbbiakban is. Tegnap születhetett volna fordított eredmény is. Elég sok helyzetet alakított ki a Vidi ,többször megverték a védelmünket. Nagyon nem bántam ,hogy Suljic megsérült . Most se nagyon bírtunk volna vele. Láttam ,hogy a kezdőjük nem fog gólt rúgni nekünk ,de a cseréktől nagyon féltem. Szerencse ,hogy Kovácsot sem cserélte be Berg. Ekkor hittem el ,hogy nyerünk.Hiányzott a Vidiből a kreativitás. Sajnos az előre játékunk továbbra is gyenge. Viszont a pontrúgásaink fényéveket fejlődtek az előző bajnokság óta. Mennyit bíráltuk a tavalyi csapatot ennek hiánya miatt, hogy abban nem képesek mutatni valamit ami csak gyakorlás kérdése. Látszik az ebbe befektetett munka. Bár így ,hogy Ádám is végzi a pontrúgásokat kiesik bentről egy magas ember ,de mivel jobb a lövőereje mint Mohának nagyobb erővel lehet majd megfejelni a beadásait és kevésbé is tud rá helyezkedni az ellenfél.

  Látszott ,hogy a tegnapi volt a legnehezebb ellenfelünk. Abban látom a csapat erejét ,hogy maximálisan kitudta használni az ellenfelek kettős terhelését. A követező fordulótól már ez az előnyünk megszűnik . Jó volna az Újpestet is behúzni. Kemény lesz mert Vignjevics el tudja rontani a rivális játékát ,de ha a játékot lehozzuk x-re egy pontrúgással megint eldönthetjük a javunkra a meccset. A fradi ellen viszont átállnék 4-4-2 -re . Mindenképpen játszatnám Vaskót. Szükség lesz rá a nagytestű fradi támadók ellen. Inkább feláldoznék elől egy embert. Debő lecserélése után fejjel már verhetőek voltunk és mivel Polekszics is vonalkapus ez a zöldek ellen végzetes lehet.

  Te hogy láttad ? Feljebb emelhetjük a lécet ?
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Aug. 01, 2016 9:46 am


  Videoton - Vasas 1:2


  Vasas: Polekszics 4- Korcsmár 5 Debreceni 4 Risztevszki 4 -Szivacski 4 Vida 4 Berecz 4 Hangya 4 -Remili 4 Pavlov 4 Ádám 5

  csere:Debreceni- Burmeister 4 szünetben
  Berecz - Kleisz 82. perc
  Ádám - Murka 87. perc
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Aug. 01, 2016 9:38 am

  NB1.hu
  Reakciók az NB I 3. fordulójának mérkőzéseiről

  Gólösszefoglalók  http://nb1.hu/otp-bank-liga/reakciok-az-nb-i-3-fordulojanak-merkozeseirol


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 11:36 pm

  A Vidi honlapjáról:
  Henning Berg: “Három mérkőzést kellett volna megnyernünk ennyi helyzetből”

  A két vezetőedző értékelte a vasárnap esti bajnokit.

  Henning Berg:
  “Sok csapat küzd azzal, amikor csütörtökön Európában, hétvégén pedig a bajnokságban kell helyt állni. Persze erre fel voltunk készülve és szeretnénk is jól szerepelni az Európa Ligában, hiszen ez a játékosok és a klub fejlődése szempontjából is fontos. Jelen pillanatban viszont el kell ismerni, nem kezeljük ezt helyzetet igazán sikeresen, ma pedig kimaradtak a helyzetek is. Három mérkőzést kellett volna megnyernünk annyi lehetőséggel, amennyit ma kialakítottunk, de különböző okok miatt kimaradtak, így pedig nagyon nehéz megszerezni a három pontot. Ráadásul két pontrúgás után kaptunk gólt annak ellenére is, hogy eddig ezeknek a kivédekezése nagyon jól ment. Abban biztos vagyok, hogy ha csak egy mérkőzés lesz majd egy héten, akkor nagyon sikeresek leszünk Magyarországon. Hosszú távon persze az a célunk, hogy mindkét sorozatban jól tudjunk szerepelni, de most még nem tartunk ott. Suljic-ot pihentetni szerettük volna, nagyon sokat és jól dolgozott az eddigi mérkőzéseken, de a második félidőben szükség lett volna rá – jó formában van, remekül játszott csütörtökön is. Nem tudok még mit mondani a sérüléséről, bízunk benne, hogy nem kell sokat kihagynia.”  Michael Oenning:
  “Természetesen nagyon örülünk annak, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést, csak emeli az eredmény értékét, hogy idegenből hoztuk el a három pontot. Ezen a mérkőzésen apróságok döntöttek. Mindkét csapat koncentráltan játszott, főleg a középpályán folyt a játék, mindkét csapat jól védekezett. Sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, de végül sikerült megszereznünk egy rögzített szituáció után a vezetést. Ez megnyugtatta a csapatot, biztos védekezésből mentünk előre, a második gól a teljesítményünk megkoronázása volt. Örülünk, hogy zsinórban három jó csapatot győztünk le, de nem szabad elszállnunk magunktól, folytatni kell a megkezdetett munkát. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésünket hazai pályán sok néző előtt tudjuk majd játszani.”

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 9:03 pm

  RANGADO.hu
  Két pontrúgásból szerzett góllal verte a Vasas a Vidit

  A fehérváriak alakítottak ki több helyzetet, de csak az utolsó másodpercben tudtak túljárni Polekszics eszén.  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/375898_vidi_vasas


  A mérkőzést a Rangado.hu állandó szakértője, Herédi Attila, az Újpest korábbi válogatott játékosa értékelte:


  – Számomra meglepő volt, hogy a tudatosabb és szervezettebb futballt a Vasas játszotta ezen a meccsen, nem csak az eredmény alakult a fővárosiak szájíze szerint, ők is irányították a játékot. A Videoton ugyan így is több helyzetet alakított ki, de hiába, mert a fehérváriak egészen az utolsó pillanatig mindent elpuskáztak. Nem tudom, hogy mi lehet az oka ennek, talán a fáradság? Egy élvonalbeli játékosnak azért heti két meccset el kell bírnia...Bergnek sok dolga van még a csapattal, a Vasas pedig ezzel a megérdemelten begyűjtött három ponttal továbbra is százszázalékos a bajnokságban.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 8:58 pm

  A honlapról:
  Fantasztikus: A Videotont is legyőztük

  Sorozatban harmadik mérkőzésünket is megnyertük az OTP Bank Ligában és tapadunk az élen álló Ferencvárosra.

  A Videoton elleni vendégjátékunk első félidejében nagyon kiélezett, egyenrangú játékot láthattunk. Az első percek óvatos játékát követően először mi veszélyeztettünk beadásokkal, majd a fehérváriak percei következtek. A 9. percben Poleksic nagy védése még jobban felrázta a szurkolókat, de végül les miatt mi jöhettünk szabadrúgással. Ezt követően a félidőben inkább a mezőnyben zajló harc dominált, több szabálytalanság is tarkította a játékrészt. A legnagyobb helyzet a Videoton előtt adódott, Szolnoki ötméteres közeli lövését Poleksicnek kellett bravúrosan védenie. Az első játékrész végét a hazaiak húzták meg jobban, de gól nem született, így a félidőben gólnélküli döntetlenre álltak a csapatok.

  A második játékrész elképesztő helyzetekkel indult, mind a két csapat előtt nagy gólszerzési lehetőség adódott. Az első támadást követően mi lőhettünk volna gólt, Remili tűzte kapura a labdát 12 méterről, végül Kovácsik védeni tudott. Néhány perccel később viszont Videoton szerzett majdnem vezetést: egy jobboldali szögletet követően először Poleksic szedte ki a léc alól a fejest, a kipattanót követően Hangya mentett a gólvonalról fejjel, az újabb próbálkozást végül Stopira lőtte mellé.

  Továbbra is rendkívül kiegyenlített volt a játék, majd a 71. percben mi szereztük meg a vezetést: egy baloldali szögletet követően Korcsmár fejelt a kapuba öt méterről (0-1). A gólt követően is pörgős játékot láthattunk a pályán, a 80. percben érkezett a második találatunk: egy jobboldali szabadrúgást követően Pavlov érkezett a hosszú oldalon, és bár igencsak kisodródott, jobb külsővel kapura tudta tenni a labdát, és végül becsorgott (0-2).

  Az utolsó tíz percben, nagy csata folyt a pályán, de a Videoton nem igazán tudott veszélyeztetni, mi pedig jól tartottuk az előnyünket. A hosszabbítás utolsó momentumaiban végül szépíteni tudott a Videoton, egy szögletet követően Vinícius fejelt gólt közvetlen közelről (1-2), de ez már a pontok sorsán nem változtatott.

  Végig jobbak voltunk, megérdemelten hoztuk el a három pontot és ezzel továbbra is 100%-osan vagyunk a bajnokságban. Szép volt, fiúk!

  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 223
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Júl. 31, 2016 8:19 pm

  Vasas1969 írta:Gratulálok a csapatnak! A játék nem mindig volt az igazi ,de a legszebb álmaink valósultak meg evvel a győzelemmel. Elkaptunk még egy mumust! bounce bounce bounce

  Szép volt fiúk! Még most se hiszem el, hogy megcsaptuk ezeket is. Voltak azé meleg pillanatok . A negatívumokról én most nem is beszélnék. Ez a gratuláció ideje. Tartson minél tovább ez a széria. Gratulálok mindenkinek! Megérdemlitek ,hogy igyak az egészségetekre! Hajrá Vasas !
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 7:56 pm

  Gratulálok a csapatnak! A játék nem mindig volt az igazi ,de a legszebb álmaink valósultak meg evvel a győzelemmel. Elkaptunk még egy mumust! bounce bounce bounce
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 6:17 pm

  colocolo írta:Biztos nem lesz a keretben,a játék engedélyét augusztus 01 től váltották ki.  Pedig nagyon hiányzik (igaz még nem is játszott). Tényleg nagyon halovány az előre játékunk. Hátul kell tartani az eredményt. Ez 90 percig nehéz lesz. Értem ,hogy tartani kell a labdát ,de sok átadással nem fogunk helyzetbe kerülni ellenük. Félek a cseréiktől.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Júl. 31, 2016 6:11 pm

  Biztos nem lesz a keretben,a játék engedélyét augusztus 01 től váltották ki.
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 223
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Júl. 31, 2016 2:42 pm

  Vasas1969 írta:


  Úgy rémlik később már nem is tudta megközelíteni régi önmagát. Sőt egyre kevésbé.
  Pedig ,ha megnyerjük  a bajnokságot talán sikerült volna új szponzorokat , támogatókat a csapat mellé állítani és nem kerültünk volna abba a helyzetbe ami a kiesésünkhöz vezetett. Igazi menekülés a győzelembe vagyis a túlélésért bajnokság volt ,de nekünk fogalmunk se volt erről akkor. Nekem legalábbis biztos nem.

  Melyikre gondolsz, amikor Kaposváron nyertünk ,vagy a 3.helyes őszi szezonra ? Amúgy én is kedveltem és pozitív dolgok maradtak meg inkább bennem , csak azt a gyenge tavaszt tudnám feledni a sokat ígérő ősz után. Drukkolok neki és nem csak azért mert a mi kutyánk kölke. Itthon a jobbak közé tartozik ,ezt Szombathelyen is bizonyítja.

  Remélem már végleges a honlap híre ,bár az M4-nél csak az biztos ami már megtörtént.

  Eldőlt, hogy a vasárnap 18 órakor kezdődő Videoton elleni felcsúti bajnoki mérkőzésünket közvetíti az M4 Sport.  Ti a tévé előtt vagy élőben nézitek ?


  Jaj de jó! Nem kell mégse kuncsorogni. A kölök is mindig mást nézne. Otthon majd kényelmesen nézhetem és még látom is. Ez a kis képernyő nem az én szemeimnek való. Pontot várok ,ha mindenki odateszi magát és senki nem csinálja össze magát . Nem félek attól ,hogy úgy járunk mint tegnap a Dvtk . Jók vagyunk hátul, elől vannak a bajok. Kettőt tudnánk rúgni megint nekik most se kapnánk ki. Mindent bele! Hajrá Vasas!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 11:39 am

  Juhos2 írta:

  Tavaly a felcsút ellen, amikor a gól előtt taszajtottak rajta egy jókorát.
  Most, hogy írod tényleg volt valami rokonság kettejük között.
  Hát igen a sok gyenge edző között a félszemü is király!


  Vajon ma ki lesz a király a két külföldi edző közül ? Remélem pontokkal megrakodva értek haza. Very Happy Milyen eredménnyel lennél elégedett ? Szerinted Saglik a keretben lesz már ?
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 31, 2016 11:21 am

  Vasas1969 írta:

  Sajnos akkoriban nem jutott el még annyi info vidékre mint mostanság. Ő volt Juhár sógora ? Gondolom mivel általában jó csapatunk volt előtte is így ő akarta feltenni a koronát az előző évek teljesítményére. Nem tudom mi lett volna a jó megoldás . A következő évben lett bajnok a ZTE. Talán az lehetett volna a mi évünk is.

  Az a csapat így is kihozta majdnem a maximumot abban az évben Gézával . Főleg az Egervári-Pintér csapattal összehasonlítva.

  Mi volt ez a Zé-s sztori ? Csak nem lökték le a lelátóról ?

  Tavaly a felcsút ellen, amikor a gól előtt taszajtottak rajta egy jókorát.
  Most, hogy írod tényleg volt valami rokonság kettejük között.
  Hát igen a sok gyenge edző között a félszemü is király!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 10:55 am

  Juhos2 írta:

  Mészáros nem egy építkező típus volt. De megpróbált egy nagyot alkotni.
  A kaposvári kezdésre. Emlékszem, hogy felkaptam a fejem amikor meghallottam nyertünk.
  Élőben nézzük. Majd odafigyelünk Zére, nehogy megint kilökjék.

  Sajnos akkoriban nem jutott el még annyi info vidékre mint mostanság. Ő volt Juhár sógora ? Gondolom mivel általában jó csapatunk volt előtte is így ő akarta feltenni a koronát az előző évek teljesítményére. Nem tudom mi lett volna a jó megoldás . A következő évben lett bajnok a ZTE. Talán az lehetett volna a mi évünk is.

  Az a csapat így is kihozta majdnem a maximumot abban az évben Gézával . Főleg az Egervári-Pintér csapattal összehasonlítva.

  Mi volt ez a Zé-s sztori ? Csak nem lökték le a lelátóról ?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 10:40 am
  Merkantil Bank NB II, 1.forduló
  BFC Siófok - Vác FC
  2016.07.31., vasárnap, 19:00
  Játékvezető: Kovács Gergely
  Asszisztensek: Aradi József, Kulman Tamás
  Tartalék játékvezető: Gaál Ákos  A Merkantil Bank NB II őszi szezonja kezdetét veszi a hétvégén. Az elmúlt 2 napban is komoly munka folyt klubunknál: aláírta profi szerződését a két utánpótlás válogatott tehetség Kovács Dávid és Szilágyi Zoltán,mindketten a Vasastól érkeztek,és ugyancsak jó hír,hogy visszatért csapatunkhoz Czingráber Máté is! Mindhármójuknak sok sikert kívánunk sárga-kék színekben!

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 10:37 am  A tavalyi mag együttmaradt!


  Hétvégén megkezdődik a Merkantil Bank NB II 2016/2017-es bajnoki szezonja.
  Idén nem volt olyan sok próbázó, mint az előző nyáron, de játékosmozgás természetesen ezúttal is történt.
  A Goran Kopunovic-Szlezák Zoltán-Szűcs László edzőhármas ennek megfelelően valamelyest nyugodtabban tudott készülni a kerettel, és mindenki örömére a mag együttmaradt.

  Érvényes szerződésük van: Filipánics Bálint, Nagy Dániel, Nagy János, Gréczi Gábor

  Hosszabbítanak: Mogyorósi József, Elek Bence, Futó Zsombor, Kozma Richárd, Farkas Norbert, Körmendy Kevin, Kis Tamás

  Érkeznek: Tajti Norbert (Felsőtárkány SC), Szalai Vilmos (Nyíregyháza Spartacus), Petneházi Márk (FC Ajka), Berde István (Szeged 2011-Grosics Akadémia), Gál Mátyás (Vasas), Nagy Richárd (Vasas), Tamaskó Ádám (Dunaújváros PASE), Pendl Alexander (Nikos & Sokratis Erimis - ciprusi)

  Érkezhetnek kölcsönbe: Kovács Dávid, Szilágyi Zoltán, Micsinai Miklós (mindhárman Vasas)

  Távoztak: Ivancsics Gellért (bajnokság közben - ?), Rusvai László (?), Berki István (?), Paudits Patrik-Bognár Bence-Baksa Dénes-Gábor Péter (Videoton - kölcsönből vissza), Murka Benedek-Czingráber Máté (Vasas - kölcsönből vissza), Tamás László (Vasas - kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros)

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 31, 2016 10:33 am

  Vasas1969 írta:


  Úgy rémlik később már nem is tudta megközelíteni régi önmagát. Sőt egyre kevésbé.
  Pedig ,ha megnyerjük  a bajnokságot talán sikerült volna új szponzorokat , támogatókat a csapat mellé állítani és nem kerültünk volna abba a helyzetbe ami a kiesésünkhöz vezetett. Igazi menekülés a győzelembe vagyis a túlélésért bajnokság volt ,de nekünk fogalmunk se volt erről akkor. Nekem legalábbis biztos nem.

  Melyikre gondolsz, amikor Kaposváron nyertünk ,vagy a 3.helyes őszi szezonra ? Amúgy én is kedveltem és pozitív dolgok maradtak meg inkább bennem , csak azt a gyenge tavaszt tudnám feledni a sokat ígérő ősz után. Drukkolok neki és nem csak azért mert a mi kutyánk kölke. Itthon a jobbak közé tartozik ,ezt Szombathelyen is bizonyítja.

  Remélem már végleges a honlap híre ,bár az M4-nél csak az biztos ami már megtörtént.

  Eldőlt, hogy a vasárnap 18 órakor kezdődő Videoton elleni felcsúti bajnoki mérkőzésünket közvetíti az M4 Sport.  Ti a tévé előtt vagy élőben nézitek ?

  Mészáros nem egy építkező típus volt. De megpróbált egy nagyot alkotni.
  A kaposvári kezdésre. Emlékszem, hogy felkaptam a fejem amikor meghallottam nyertünk.
  Élőben nézzük. Majd odafigyelünk Zére, nehogy megint kilökjék.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 10:28 am

  A Vidi honlapjáról:
  Simon Ádám: „Dominálnunk kell a Vasas ellen"

  Csapatunk középpályását a vasárnapi bajnokiról kérdeztük.  „Nagyon remélem, hogy vasárnap tudok játszani, számít majd rám a vezetőedző, és a csapat segítségére leszek abban, hogy egy szép győzelemmel elinduljunk a tabellán felfele. A bajnokságot nem kezdtük a legjobban, a Vasas viszont remekül indult. Bár viheti őket a lendület, nekünk mindenképpen győzelemre kell játszanunk, ez nem is lehet kérdés. Az, hogy nagyobb játékerőt képviselünk csak egy dolog, a fontos, hogy meg tudjuk-e mutatni ezt a pályán, ez lesz a döntő a vasárnapi meccsen. Dominálnunk kell, magabiztosan és önbizalommal kell játszanunk, és akkor meglehet a győzelem. Magabiztosan, a Midtjylland elleni 1-0-s vereség ellenére is, hiszen lehet ezen az eredményen keseregni, de nincs idő, újabb feladat áll előttünk, és azt kell megoldanunk. A dánok elleni visszavágóval a Vasas-meccs után foglalkoznunk majd, most a bajnoki a legfontosabb, nem engedhetjük meg magunknak, hogy három nem győztes meccsel kezdjük a bajnokságot, nyernünk kell vasárnap” – mondta Simon Ádám, csapatunk középpályása.  http://www.vidi.hu/2016/07/27/szurkoloi-informaciok-a-vasas-elleni-merkozesre.html


  http://www.vidi.hu/2016/07/29/tobb-mint-15-eve-nyert-utoljara-ellenunk-a-vasas-ugy,-hogy-mi-voltunk-a-palyavalasztok.html
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 10:06 am

  Juhos2 írta:

  Tudod vannak olyan mondatok amik valahogy megmaradnak. Nekem egy újpesti fanatikus mondta akkor amikor átjött hozzánk, hogy a nagyon jó idénye az volt Tóthnak amikor a Parma akarta vinni.
  Teli voltunk komoly játékosokkal, kár hogy olyan hamar szétcsúszott.
  Nekem még a Géza féle csapat rajtja maradt meg. Amikor semmit nem vártunk, az eredmények meg jöttek.
  Mondjuk rá azóta is sok a negatív hang, én meg nem forszírozom,  hogy nekem ott van toppban amit akkor lerakott.


  Úgy rémlik később már nem is tudta megközelíteni régi önmagát. Sőt egyre kevésbé.
  Pedig ,ha megnyerjük  a bajnokságot talán sikerült volna új szponzorokat , támogatókat a csapat mellé állítani és nem kerültünk volna abba a helyzetbe ami a kiesésünkhöz vezetett. Igazi menekülés a győzelembe vagyis a túlélésért bajnokság volt ,de nekünk fogalmunk se volt erről akkor. Nekem legalábbis biztos nem.

  Melyikre gondolsz, amikor Kaposváron nyertünk ,vagy a 3.helyes őszi szezonra ? Amúgy én is kedveltem és pozitív dolgok maradtak meg inkább bennem , csak azt a gyenge tavaszt tudnám feledni a sokat ígérő ősz után. Drukkolok neki és nem csak azért mert a mi kutyánk kölke. Itthon a jobbak közé tartozik ,ezt Szombathelyen is bizonyítja.

  Remélem már végleges a honlap híre ,bár az M4-nél csak az biztos ami már megtörtént.

  Eldőlt, hogy a vasárnap 18 órakor kezdődő Videoton elleni felcsúti bajnoki mérkőzésünket közvetíti az M4 Sport.


  Ti a tévé előtt vagy élőben nézitek ?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 9:42 am

  A honlapról:
  Oenning: A Videoton erősebb a DVSC-nél és az MTK-nál is

  Michael Oenning vezetőedzőnk bizakodva várja a vasárnap 18:00 órakor Felcsúton kezdődő Videoton-Vasas találkozót.

  „Nem szabad, hogy a vasárnapi mérkőzést félvállról vegyük, mert a Videoton egy jó csapat, hosszú kispaddal, akár két erős gárdát is képesek lennének kiállítani. Mi azonban minden mérkőzésen győzni szeretnénk, és ez most sincs másképpen.

  Félni nincs okunk egyik ellenfelünktől, így a fehérváriaktól sem. De nem árt óvatosnak lenni, mert bár jól kezdtük a szezont, nem könnyű ellenfelek ellen, de úgy vélem, a Videoton egy nehezebb ellenfél, még az MTK-nál és a Debrecennél is.

  A csapatom most azért kezdhette ilyen sikeresen a bajnokságot, mert volt időm arra, hogy fizikálisan és mentálisan is felkészítsem őket erre.

  Bár a két csapat között öt pont a különbség a bajnoki tabellán, de ez csalóka és nem szabad, hogy ebből induljunk ki, és ez elbizakodottá tegyen minket. Tudjuk, hogy mik az erősségeik és mik a gyengéik vasárnapi ellenfelünknek, felkészültünk belőlük és bizakodva várom, hogy eredményesen hagyjuk el a pályát vasárnap este. Örülök minden sikeresen megvívott mérkőzésnek és a megszerzett pontoknak, amelyek kellenek ahhoz, hogy az előzőnél sikeresebb bajnoki évadot zárjunk.”

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 31, 2016 9:34 am

  A honlapról:
  Kleisz Márk bemutatkozott az U19-es válogatottban

  Nagy megtiszteltetés érte fiatal játékosunkat.

  - Előző héten kaptam egy meghívót az U19-es válogatottba. Jó érzés volt, hiszen most kaptam először ilyen meghívást. Vasárnap a bajnoki meccsünk után utaztam Telkibe. Csernik Kornéllal voltam egy szobában, ami kicsit megkönnyítette a dolgom, mivel őt jól ismertem már korábbról, így jó volt a hangulat a szobánkban. Hétfőn egy futó teszttel kezdtük a napot, majd a délutáni edzésen a kapu előtti befejezések voltak előtérbe helyezve. Kedden is két edzéssel készültünk, melyek inkább taktikai jellegűek voltak. Szerdán edzőmeccsünk volt a Monor csapata ellen és mivel sokan voltunk, ezért mindenki egy félidőt játszott. A második félidőben léptem pályára és úgy érzem összességében, hogy jól sikerült a bemutatkozásom, hiszen végül 6-2-re megnyertük a meccset - mondta a vasasc.hu-nak a fiatal játékosunk.  Remélem ezeknek a fiataloknak sikerül játéklehetőséget is biztosítani (akár kölcsönben is ), hogy ne törjön meg a pályafutásuk és be tudják váltani a hozzájuk fűzött reményeket.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 31, 2016 8:01 am

  Vasas1969 írta:


  Én akkoriban Tóth Norbertben csalódtam. Sokkal többet vártam tőle. Sajnos nem tudott olyan vezéregyéniség lenni mint Újpesten volt. Nem azt mondom ,hogy rossz volt mert voltak gólpasszai ,de nem tudott vezéregyéniség lenni. Ha azt nyújtja mint a liláknál 8-10 ponttal többet szereztünk volna.

  Tudod vannak olyan mondatok amik valahogy megmaradnak. Nekem egy újpesti fanatikus mondta akkor amikor átjött hozzánk, hogy a nagyon jó idénye az volt Tóthnak amikor a Parma akarta vinni.
  Teli voltunk komoly játékosokkal, kár hogy olyan hamar szétcsúszott.
  Nekem még a Géza féle csapat rajtja maradt meg. Amikor semmit nem vártunk, az eredmények meg jöttek.
  Mondjuk rá azóta is sok a negatív hang, én meg nem forszírozom, hogy nekem ott van toppban amit akkor lerakott.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Júl. 30, 2016 5:46 pm

  Juhos2 írta:

  Hát igen.
  Pl. Komódi. Emlékeim szerint nem nagyon fért be, utána az egész nb1 róla szólt.  Nagyon ment neki is /a Vidiben?/.


  Én akkoriban Tóth Norbertben csalódtam. Sokkal többet vártam tőle. Sajnos nem tudott olyan vezéregyéniség lenni mint Újpesten volt. Nem azt mondom ,hogy rossz volt mert voltak gólpasszai ,de nem tudott vezéregyéniség lenni. Ha azt nyújtja mint a liláknál 8-10 ponttal többet szereztünk volna.

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Jan. 18, 2019 7:41 pm