Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 26, 2016 3:47 pm

  http://www.m4sport.hu/2016/11/26/itt-nezheti-eloben-a-honved-vasast/

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 26, 2016 3:06 pm

  Vida: Meglepetésre készülünk a Honvéd ellen

  A Honvéd-Vasas mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Vida Mátét kérdeztük.

  http://www.vasasfc.hu/hirek/vida_meglepetesre_keszulunk_a_honved_ellen-2263


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 26, 2016 3:02 pm

  Remili: Létfontosságú a pontszerzés a Honvéd ellen

  Újabb pesti rangadó következik szombaton 15:30-tól, amikor is ideiglenes hazai pályánkon vendégként lépünk pályára a Honvéd ellen. Csapatkapitányunkat, Remili Mohamedet kérdeztük várakozásairól.  http://www.vasasfc.hu/hirek/remili_letfontossagu_a_pontszerzes_a_honved_ellen-2261


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 26, 2016 1:06 pm

  Megy a vita a kocsmában az új  stadion befogadóképessége kapcsán. Szerintem más szempontokat is érdemes lenne megvizsgálni az 5 - 8 ezres kérdésben . Nagyon nem szerettem volna ezt érvként felhozni ,de mi lesz a Jámbor éra után? Abban talán mindenki egyetért ,hogy egy stadiont általában 40 - 50 évre építenek (nemrég olvastam, hogy pl olaszban is) és és sajnos elfog jönni az idő amikor Jámbor úr már kevesebb szerepet fog vállalni a csapat működtetésében és félek ez ennél az időpontnál korábban fog bekövetkezni. Tőle sem várhatjuk ,hogy a végtelenségig dolgozzon ,hogy cégei elegendő bevételt termeljenek a működtetéshez. Hálistennek a vele készült interjúból kiderült ,hogy nemcsak ránézésre tagadhatna le legalább egy tízest ,de az ő elmondása szerint is remek formában van. Így szerencsére ez az idő még jóval odébb van. Ráadásul azt hiszem nála a munka nemcsak munka ,de hobbi is ezért sokáig fogja űzni ,de egyszer sokára a brazil nyaralások kerülnek majd túlsúlyba. Azok közül akik ma gazdagodnak Magyarországon nem fogunk egy "Jámbort" találni. Marad a külföldi befektető keresés megint.

  Nem volt még olyan rég ez a gyászos időszak , emlékezhetünk rá. A legnagyobb hátrányunk pont a lepusztult stadionunk volt ,hisz emiatt a befektetőnek még egy új stadiont és építenie kellett volna. Ez a helyzet az új 5 ezres stadionnál már nem áll fent ,de ha megnézzük ,hogy mi motiválhat egy focibolond befektetőt , akkor már nem annyira optimális a helyzet. A külföldi tulajdonosjelölt , vagy szponzor olyan csapatot fog vonzónak találni amellyel sikereket bajnoki címeket érhet el sok néző előtt és egy 5000-es stadion még , ha tele is van nem számít sok nézőnek. Persze az igaz ,hogy a nagyobb stadionnal rendelkező csapatoknál sem lesz több néző ,de abban benne lesz a lehetőség ,hogy több lehet és egy befektetőnél , vagy szponzornál ez fog számítani. Hisz a stadion bővítésének, átépítésének árát is a csapatra fordíthatja a mielőbbi sikerek érdekében. Ebből a szempontból pedig a mennyeis csapatok nagy többsége előnyben lesz velünk szemben és  ,ha mindenáron hazánkban akarnak befektetni nincs kétségem ,hogy másik magyar csapatot fognak választani.

  A vetélytársakénál kisebb stadion már a közeljövőt , a remélhetőleg minél tovább tartó Jámbor érát is érintheti. Jámbor úr említette ,hogy egy új modern stadionba könnyebb lesz jó nyugati (német) játékost hozni. De, ha ez a picit fiatalabb és gyorsabb és kevésbé forrófejű új Saglik ránéz a transfermarktra az 5000-es stadi láttán inkább egy 3.ligás német csapatot választ , legalábbis a tulajunknak mélyebben a zsebébe kell nyúlnia ,hogy ezt ellensúlyozni tudja. Abban az esetben,ha a tulajdonosunk más befektetőtársat vagy szponzort szeretne bevonni (esetleg pont Németországból ,hogy a nemzetközileg is sikeresek lehessünk) szerintem jóval kedvezőbb tárgyalási pozícióban lenne egy 8000-es stadionnál a fentiek miatt. Persze tudom ,hogy manapság inkább már a tv szereplés számít ,de ennek is az egyik záloga ,hogy jó legyen a csapat és ehhez általában gazdag befektető és szponzor kell.

  Nem zárható ki azért ,hogy a mostani és későbbi sikerek hatására már ott van a lelátón egy olyan fiatal , aki később az üzleti életben sikeres lehet és átveheti Jámbor úrtól egyszer majd a stafétát ,ha elég sokáig tart és minél sikeresebb lesz majd ez a jelenlegi időszak. Már említettem ,hogy mi miatt , de külföldinek nagyobb esélyt adok és ő valószínűleg nem lesz Vasas szurkoló . Hacsak nemzetközileg a BL-ben nem tudunk egy emlékezeteset villantani. Ennek a reményéhez is az kellene ,hogy legalább 2-3 évig még együtt tartsuk a csapatot és ne adjuk el a fiataljainkat , mert  az összeszokottság lehet a legfőbb fegyverünk a gazdagabb , drágább kerettel rendelkező csapatok ellen külföldön és (talán) itthon is egyaránt. Álmodoztam kicsit.

  Az 5000-es stadionban előre kódolva van az a hátrány amire próbáltam rámutatni és még nem került itt szóba és ezzel Markovitsnak kellene a legjobban tisztába lennie és mindent megtennie egy nagyobb stadionért. Természetesen elismerés jár neki ,hisz a mostani férőhely is duplája már az eredetileg tervezettnek. Nekünk inkább azon kellene gondolkoznunk ,hogy ha sikerülne egy Honvédéhoz hasonló 8000-est kiharcolni ,hogyan próbáljuk minél jobban megtölteni? Egy ekkora stadionnal lehetőséget  kapnánk ,hogy akár növekedjen is  a szurkolótáborunk száma. Kevés szó esett róla ,de szurkolóinknak is ugyanakkora kalapemelés jár mint a csapatnak. Olyan hangulatot sikerült csinálni a meccseken ami miatt is vonzó lett meccsre járni és megfoghatja a fiatalokat . Még ebben és másban is van előrelépési lehetőség ,hogy többen legyünk ,de most mást említek. Bár ez nem a mi táborunkat növelné ,de ha az MLSZ törekvéseinek lesz eredménye  és nem huligánok járnak meccsre , akkor a maximum kötelezően adható 10% helyett biztosíthatnánk akár 20 %-ot is a vendégszurkolóknak. Az is bevétel lenne. Amennyiben normális helyről nézhetnék a meccset (nem a kapu mögül és a kanyarból) akkor biztosan többen lennének a vendégben ,főleg a fővárosi derbiken. Hisz az egyik legfőbb visszatartó erő a magyar pályákon az elhelyezés ,hogy a vendégből nem látni a meccset. Emiatt nem is akkora ostobaság az MTK 2 lelátója. Ezért a kapu mögött maximum 5-6 sort helyeznék el azt is megfelelő magasságban ,hogy onnan ne csak nézni ,de látni is lehessen a meccset. Emiatt egy kapu mögött bővíthető stadi pl szerintem nem megoldás.

  Nem is mennék jobban bele , csak a majd évtizedekig (akár fél évszázadig) fennálló versenyhátrányra szerettem volna felhívni a figyelmet a többi NB1 -es csapattal szemben , amennyiben csak 5 ezres stadionunk lesz. Legyünk minél többen a hátralévő meccseken és ezzel is érveljünk , hátha még lehet számunkra kedvezően változtatni a befogadóképességet illetően .


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 26, 2016 9:13 am

  Honvéd - Vasas

  Karmesterverseny
  https://digitalstand.hu/olvaso/46380#3

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 9:26 pm

  Egy kis múltidézés. Sajnos nagyon rossz a minőség ,de olyan szép az első gól ,hogy ezt választottam. Holnap 1 gólos győzelemmel is beérném.  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 9:15 pm

  colocolo írta:
    Az minden esetre biztató hogy kényszerből nem kell senkit eladnunk,őszintén szólva most hirtelen nem is tudnék olyan bajnokságot mondani ami előre lépés lenne,és rendszeres játék lehetőséget is kapnának.Szerintem még minimum egy évet le kell húzni itthon van még hova fejlődniük.ha tudják tartani a jó formájukat  lesz majd lehetőségük érdeklődő biztos lesz irántuk.Ami most jobban izgat hogy melyik az a két poszt a kezdőben ahova igazolni akarunk,és az is nyugtalanit hogy a foci kft.tulajdonlása körül sincs még minden meg oldva. Van valamilyen infód ki lehet a jelentkező a tulajdon részre?

  Sajnos nincs infóm ,de ahogy látom Juhosnak se. Régebben szó volt arról ,hogy György is tulajdonos lesz a KFT-ben talán 20 %-ban és Jámborék is hasonló arányban az Akadémiában. Emiatt kár ő is szóba jöhet. Én is kíváncsi vagyok ki lehet a 2 lehetséges érkező. Szerintem a csatársorba és a középpályára jöhet érkező. Előre gyors játékos kellene. Amikor olvastalak be is villant egy lábadozó légiósunk akiről ma írtak a csakfocin.
  Holnap még hozzáfűzők valamit a hozzászólásod első felével kapcsolatosan is.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 8:59 pm

  A honlapokról:
  Marco Rossi (Honvéd): „Meglepő módon, de megérdemelten vezeti a Vasas a bajnokságot. Fiatal, válogatottakkal, stabil, átgondolt taktikával játszik leendő ellenfelünk. Nagyon nagyot fogunk küzdeni. Harcos, éles mérkőzésre számítok, nagy taktikai csatával, nagyon fegyelmezetten és lelkesen kell játszanunk ahhoz, hogy eredményesek lehessünk. Minden szurkolói támogatásra kiemelten szükségünk lesz, hiszen ha a drukkereink mellettünk vannak, sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek.

  Michael Oenning (Vasas): „Nagyon várom már a Honvéd – Vasas szombat délutáni mérkőzést, mert a két csapat több tekintetben is hasonló egymáshoz. Egyrészt mindkét csapat bátran nyúl a fiatal játékosokhoz, amit az is mutat, hogy az utánpótlás és felnőtt válogatottakban többen szerepelnek innen és onnan is. Elég, ha csak a kispestiektől Bobál Dávidot, és Botka Endrét említem, míg tőlünk a fél csapatunkat, Nagy Gergőt, Hangya Szilvesztert, Berecz Zsombort, Vida Mátét és Ádám Martint. Másrészt abban is rokon a két együttes, hogy szombati ellenfelünk és mi is játszani akarjuk a futballt. Harmadrészt pedig úgy vélem, hogy mindkét együttes taktikailag nagyon jól képzett. Ez utóbbi a Honvéd esetében nem csoda, hiszen Marco Rossi személyében olasz edzőjük van. Így összességében egy kifejezetten izgalmas "hazai-idegenbeli" mérkőzésre számítok, amin bízom a csapatomban, hogy eredményesek leszünk.”


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 206
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Nov. 25, 2016 8:33 pm

  colocolo írta:
    Az minden esetre biztató hogy kényszerből nem kell senkit eladnunk,őszintén szólva most hirtelen nem is tudnék olyan bajnokságot mondani ami előre lépés lenne,és rendszeres játék lehetőséget is kapnának.Szerintem még minimum egy évet le kell húzni itthon van még hova fejlődniük.ha tudják tartani a jó formájukat  lesz majd lehetőségük érdeklődő biztos lesz irántuk.Ami most jobban izgat hogy melyik az a két poszt a kezdőben ahova igazolni akarunk,és az is nyugtalanit hogy a foci kft.tulajdonlása körül sincs még minden meg oldva. Van valamilyen infód ki lehet a jelentkező a tulajdon részre?

  Úgy tűnik, végre biztos alapokon nyugszik a klub. Milyen jó érzés ezt leírni, annyi hányattatás után. Végre a munkára lehet koncentrálni, amit ki is fizetnek. Nem attól tartani ki mikor akar bundával pénzt keresni, mert az a biztos.
  Remélem ez a tulajdonlási ügy minél hamarabb a csapat számára pozitívan oldódik meg. Vacak érzés volna végig nézni.
  /alap idézet: Ha több tulajdonos van egy cégnél. Ha van pénz azon vesznek össze, ha nincs pénz akkor meg azon/
  Szóval, jó lenne, ha a mostani status quo /triumvirátus/ nem recsegne ropogna, főleg ha jónak tűnik az irány.
  Nem beszéltem senkivel csak ezek jutottak eszembe, mert ezek a bevételek megmozgatják biztos sok ember fantáziáját.

  colocolo

  Hozzászólások száma : 304
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Nov. 25, 2016 7:02 pm


  Az minden esetre biztató hogy kényszerből nem kell senkit eladnunk,őszintén szólva most hirtelen nem is tudnék olyan bajnokságot mondani ami előre lépés lenne,és rendszeres játék lehetőséget is kapnának.Szerintem még minimum egy évet le kell húzni itthon van még hova fejlődniük.ha tudják tartani a jó formájukat lesz majd lehetőségük érdeklődő biztos lesz irántuk.Ami most jobban izgat hogy melyik az a két poszt a kezdőben ahova igazolni akarunk,és az is nyugtalanit hogy a foci kft.tulajdonlása körül sincs még minden meg oldva. Van valamilyen infód ki lehet a jelentkező a tulajdon részre?

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 4:13 pm

  A semmiből nő ki a legújabb stadion
  http://24.hu/sport/foci/2016/11/24/a-semmibol-no-ki-a-legujabb-stadion/

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 3:50 pm

  colocolo írta:

  Nem erre gondoltam,bár ezt is olvastam még a csere játékost is vinnék külföldre.valami ilyesmi a címe a DK már fenn van nem újság cikk.


  Elképesztő, ami a Vasassal történik! „Még a cserejátékost is külföldre vinnék”


  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/elkepeszto-ami-a-vasassal-tortenik-meg-a-cserejatekost-is-kulfoldre-vinnek-2538283


  Köszi! Máskor is írtam ,hogy szerintem korai volna még fiataljaink számára a légióskodás. Még könnyen megtörhet a karrierjük. Ristevskit meg nem tudnánk pótolni ,már előre félek amikor meglesz az 5. sárgája. Te hogy látod ?

  colocolo

  Hozzászólások száma : 304
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Nov. 25, 2016 3:39 pm

  Vasas1969 írta:

  VASAS Rontás után

  Büntető? Vállalom.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46379#3


  Nem tudom erre gondoltál e Colo , vagy van másik is ?

  Nem erre gondoltam,bár ezt is olvastam még a csere játékost is vinnék külföldre.valami ilyesmi a címe a DK már fenn van nem újság cikk.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 3:00 pm

  colocolo írta:Remélem elolvasod az NSO mai rólunk írt cikkét,nagyon érdekes dogok vannak benne.

  VASAS Rontás után

  Büntető? Vállalom.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46379#3


  Nem tudom erre gondoltál e Colo , vagy van másik is ?

  colocolo

  Hozzászólások száma : 304
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Nov. 25, 2016 1:26 pm

  Remélem elolvasod az NSO mai rólunk írt cikkét,nagyon érdekes dogok vannak benne.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 25, 2016 1:28 am


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Nov. 24, 2016 10:09 am

  EDZŐSORS. Tóth Bálint, aki megmártózott az élmények tengerében: „Úgy izgultam, mint az első meccsemen”
  http://fociakobon.cafeblog.hu/2016/11/17/edzosors-toth-balint-aki-megmartozott-az-elmenyek-tengereben-ugy-izgultam-mint-az-elso-meccsemen/

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Nov. 24, 2016 9:42 am

  Vasas életút

  Nemecsek a középpályán
  https://digitalstand.hu/olvaso/46378#2
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 150
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Kedd. Nov. 22, 2016 5:11 pm

  Magam sem tudtam a meccs után ,hogy most félig tele van a pohár vagy félig üres. Gera gólja után olyan mérges lettem ,hogy fogtam magam és kimentem a vendéglőből. Majd szétbaszott az ideg. Úgy kiabáltak utánam. Még most se hiszem el ,hogy egyenlítettünk. Ezért az akarásért jár dicséret a fiúknak. Duplán fájt volna kikapni a zöldektől. Már basztattak a fradisták. Korán örültek. Azért a büntetőket gyakoroljuk edzésen ,még ha nem is biztos ,hogy fogunk kapni most egy darabig olyan cirkuszt csinálnak a zöldek. Azért is Hajrá Vasas !

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Nov. 22, 2016 11:05 am

  Labdarúgás: eddigi legnagyobb hazai vereségét szenvedte el a SZEOL + FOTÓK

  SZEOL SC – BFC Siófok –  0 - 5
  http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/11/labdarugas-szeol-siofok-13-oratol-elo.html


  Goran Kopunovic: “Gratulálok a srácoknak, korábban is bíztam a csapatomban, mert tudtam, hogy keményen dolgoztunk. Tudtam, hogy valaki nagyon bele fog szaladni a késbe, ezt mondtam is a srácoknak, azt nem tudom, hogy ez pont a Szeged lesz. Az utolsó hat fordulóban nagyon játszottunk, csak nem tudtunk gólt lőni. Ma két csatárral álltunk fel, ez abszolút bejött, és eredménye lett a kőkemény munkának. Megyünk tovább, nem szeretném azt, ha itt megállnánk. Mindenki fáradt már ilyenkor, de nekünk még keményebben kell dolgoznunk, mert soha nem leszek annyira elégedett, hogy hátradőlhessünk. Köszönöm a SZEOL-nak is, nem rossz ellenfél, vannak ilyen napok, amikor így alakul, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!”
  A fradi meccs lázában teljesen megfeledkeztem erről a meccsről , pedig ki akartam menni.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Nov. 22, 2016 10:55 am

  Juhos2 írta:

  Sajnos az első góljuk is egy 11. perces rövidzárlat volt. Bereczéknek nem kellett volna hagyni a szabadrúgás gyors elvégzését, hamár sikerült valahogy megállítani. Szerintem ott volt a hiba. Persze én meg csak abból okoskodom, amit kint láttam, ezért jobb többször megnézni.

  Én is úgy érzem ez a gól meghatározott mindent. Ha ez nincs megnyerjük a meccset. A másik dolog meg az , hogy nem hagyta a fradi ,hogy szögleteket harcoljunk ki. Evvel sikerült nekik Vaskó Tomit kikapcsolni. Talán emiatt is hiányolta Colo a gyors szélsőket. Nem tudom ,hogy a csatárokkal foglakozik e külön valaki a csapatnál ? Tudom ,hogy ott van Pista ,de olyan valaki is kéne aki a szélsőknek tudna többet segíteni.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 206
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Kedd. Nov. 22, 2016 10:13 am

  Vasas1969 írta:

  Érdemes lenne megpróbálni a Kulcsár , Ferenczi (Pavlov), Remili csatártriót a hátralévő pár idei meccsen. Hátha észhez kap eltiltása alatt Saglik is.
  Ha Osváth végre a csapatba kerülne sok problémánk megoldódhatna. A hátralévő meccsek is nagyon kemények lesznek (Honvéd , DVTK , Paks ), ránk férne egy kis  házon belüli erősítés .

  Sajnos az első góljuk is egy 11. perces rövidzárlat volt. Bereczéknek nem kellett volna hagyni a szabadrúgás gyors elvégzését, hamár sikerült valahogy megállítani. Szerintem ott volt a hiba. Persze én meg csak abból okoskodom, amit kint láttam, ezért jobb többször megnézni.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Nov. 22, 2016 9:48 am

  NS:
  Rangadó felmérés

  Bejött az agresszivitás
  https://digitalstand.hu/olvaso/46376#3  Kiegészítésként még itt az instatindex is.

  http://instatfootball.tv/hungary/

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Nov. 22, 2016 9:05 am

  Vaskó: A kiállítás előtt is mi irányítottuk a meccset

  Kezdőként lépett pályára rutinos belső védőnk, Vaskó Tamás a Ferencváros ellen 2-2-re végződő rangadón. A mérkőzésről és a csapaton belüli hangulatról kérdeztük.
  http://www.vasasfc.hu/hirek/vasko_a_kiallitas_elott_is_mi_iranyitottuk_a_meccset-2253  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Nov. 22, 2016 8:45 am

  A Vasas és Pintér nyerőembere is a forduló válogatottjában - itt a csapat
  http://www.csakfoci.hu/nb-i/95849-a-vasas-es-pinter-nyeroembere-is-a-fordulo-valogatottjaban-itt-a-csapat  colocolo

  Hozzászólások száma : 304
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Nov. 21, 2016 1:45 pm

  Juhos2 írta:

  Teljesen visszazártak, egyszerűen nem volt tér ahová be lehetett volna indulni. Próbálták pl. Murkát a szélről, de sajnos elhaltak a beadások. A percek meg fogytak. Átlövésre esély sem volt, igazi cselgép aki meg tudná bontani a védelmet meg nincs a csapatban, területek lezárva, nagyon nehéz volt.
  De legalább mentek. Tavaly még a hátvédek hátul passzolgattak, esetleg Kire próbált beindulni, de a rá kijövő helyzeteket nem tudta gólra váltani.
  Ami jól esett, hogy az m1 vendégei kiálltak Kassai mellett, nem fordult össznépi mocskolódásba a műsor.

  Biztosan igazad van tv keresztül nem ugyanaz jön le mindig,mint amikor kint élőben egyszerre látja az egész pályát.Nekünk akik tv néztük csak az jut amit éppen a kamera követ,és esetleg ezért látunk valamit másként.Azért bennem mocorog a kis ördög,nem tudom feledni amit Kiss Laci mondott.Jó ez a játékrendszer csak kell hozzá három jó csatár,a Vasasnak meg egy sincs.Ha nem is ilyen sarkos a helyzet,de gyors vonal szélsőkkel több lenne a variálási lehetőség.A keretben is van még lehetőség,csak ahhoz fel kellene adni néhány most gyakorolt elvet.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Nov. 21, 2016 12:36 pm

  colocolo írta:

  Sok minden volt ebben a meccsben pozitív,és negatív dolgok edzői hibák egyaránt.Korán gólt kaptunk,mert megint nem tudtuk meg oldani a jobb oldali védekezést félpályáról a kapuig vitték akadálytalanul.Pedig már kaptunk ilyen gólt az idén,Bacsa Patrik is hasonlót szerzett ellenünk ,nem tudom hány gólt kell még kapni jobb oldalról, mire lesz változás.Aztán Ádám Martin,nálam biztos nem lett volna kezdő egy hét edzés után főleg nem rúg büntetőt ,Saglikkal is kezdeni kellett volna valamit az edzőnek ami a viselkedést illeti a pályán,mert ez sem egyedi eset volt.Ami nagyon tetszett,volt hajtás meg volt az akarat,nem adtuk fel még a végén sem ezzel a résszel nagyon rendben vagyunk.Az már kevésbé hogy kevés helyzetett tudtunk kialakítani,váratlanul ért minket a Fradi védekező játéka,és nem tudtuk ki használni az ember előnyt sem.Lélektanilag jó hogy nem kaptunk ki ,viszont ha a számokat nézzük a két x két pont egy vereség egy győzelem 3 pont,így negatív a mérleg ha meg az utolsó 3 mérkőzést nézem akkor meg egál.A Vidi ellen buktunk 2, Újpest, Fradi szereztünk kettőt. minden csak nézőpont kérdése.Nekem elég az 1pont előny is ,ha az a 33 forduló után is meg lesz,most még nem tudom mennyit jelent majd a hazai pálya hiánya.Van még hova fejlődnünk,és remélem fogunk is.

  Érdemes lenne megpróbálni a Kulcsár , Ferenczi (Pavlov), Remili csatártriót a hátralévő pár idei meccsen. Hátha észhez kap eltiltása alatt Saglik is.
  Ha Osváth végre a csapatba kerülne sok problémánk megoldódhatna. A hátralévő meccsek is nagyon kemények lesznek (Honvéd , DVTK , Paks ), ránk férne egy kis házon belüli erősítés .

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3002
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Nov. 21, 2016 12:13 pm

  Juhos2 írta:

  Teljesen visszazártak, egyszerűen nem volt tér ahová be lehetett volna indulni. Próbálták pl. Murkát a szélről, de sajnos elhaltak a beadások. A percek meg fogytak. Átlövésre esély sem volt, igazi cselgép aki meg tudná bontani a védelmet meg nincs a csapatban, területek lezárva, nagyon nehéz volt.
  De legalább mentek. Tavaly még a hátvédek hátul passzolgattak, esetleg Kire próbált beindulni, de a rá kijövő helyzeteket nem tudta gólra váltani.
  Ami jól esett, hogy az m1 vendégei kiálltak Kassai mellett, nem fordult össznépi mocskolódásba a műsor.

  Kulcsár talán képes lenne rá ,de ő meg nem kerül be a csapatba. Az is pozítivum ,hogy kevés kontrát tudott vezetni a fradi , pedig nekik voltak gyors embereik a pályán .
  A műsor kapcsán az is eszembe jutott ,hogy pont azt a Bozsikot kérdezték aki elszenvedője volt a fradi Bukovicstól ajándékba kapott 3 tizenegyesének.

  http://nb1.hu/otp-bank-liga/remili-furcsallja-a-ferencvaros-nyilatkozatat

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 206
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Nov. 21, 2016 11:55 am

  colocolo írta:

  Sok minden volt ebben a meccsben pozitív,és negatív dolgok edzői hibák egyaránt.Korán gólt kaptunk,mert megint nem tudtuk meg oldani a jobb oldali védekezést félpályáról a kapuig vitték akadálytalanul.Pedig már kaptunk ilyen gólt az idén,Bacsa Patrik is hasonlót szerzett ellenünk ,nem tudom hány gólt kell még kapni jobb oldalról, mire lesz változás.Aztán Ádám Martin,nálam biztos nem lett volna kezdő egy hét edzés után főleg nem rúg büntetőt ,Saglikkal is kezdeni kellett volna valamit az edzőnek ami a viselkedést illeti a pályán,mert ez sem egyedi eset volt.Ami nagyon tetszett,volt hajtás meg volt az akarat,nem adtuk fel még a végén sem ezzel a résszel nagyon rendben vagyunk.Az már kevésbé hogy kevés helyzetett tudtunk kialakítani,váratlanul ért minket a Fradi védekező játéka,és nem tudtuk ki használni az ember előnyt sem.Lélektanilag jó hogy nem kaptunk ki ,viszont ha a számokat nézzük a két x két pont egy vereség egy győzelem 3 pont,így negatív a mérleg ha meg az utolsó 3 mérkőzést nézem akkor meg egál.A Vidi ellen buktunk 2, Újpest, Fradi szereztünk kettőt. minden csak nézőpont kérdése.Nekem elég az 1pont előny is ,ha az a 33 forduló után is meg lesz,most még nem tudom mennyit jelent majd a hazai pálya hiánya.Van még hova fejlődnünk,és remélem fogunk is.

  Teljesen visszazártak, egyszerűen nem volt tér ahová be lehetett volna indulni. Próbálták pl. Murkát a szélről, de sajnos elhaltak a beadások. A percek meg fogytak. Átlövésre esély sem volt, igazi cselgép aki meg tudná bontani a védelmet meg nincs a csapatban, területek lezárva, nagyon nehéz volt.
  De legalább mentek. Tavaly még a hátvédek hátul passzolgattak, esetleg Kire próbált beindulni, de a rá kijövő helyzeteket nem tudta gólra váltani.
  Ami jól esett, hogy az m1 vendégei kiálltak Kassai mellett, nem fordult össznépi mocskolódásba a műsor.

  colocolo

  Hozzászólások száma : 304
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Nov. 21, 2016 11:02 am

  Vasas1969 írta:

  Én is ugyanezt érzem ,de inkább örüljünk ,hisz a Kövesdnek hála még nőt is az előnyünk. Persze ,ha azt nézem ,hogy a Vidi és most a fradi ellen is meglehetett volna a győzelem ,akkor pedig kilenc ponttal vezethetnénk. Lehet így ,hogy szoros az állás ez segít tűzben tartani a csapatot és végig kitart az előnyünk.
  Hogy láttad a meccset ? Kifejtenéd bővebben, úgyis nagyon elvagy veszve mostanában . Az egészség rendben?

  Eszembe jutott egy másik módszer is ,hogy ne szálljon el a hosszabb hozzászólásod. 8-10 perc után küld el a send-el. Utána a hozzászólásodat az edit-re kattintva folytathatod. Ezt többször is megismételheted. Nem 100%-os módszer ,de többségében bejön. Sajnos csak este leszek a gép előtt újra.

  Sok minden volt ebben a meccsben pozitív,és negatív dolgok edzői hibák egyaránt.Korán gólt kaptunk,mert megint nem tudtuk meg oldani a jobb oldali védekezést félpályáról a kapuig vitték akadálytalanul.Pedig már kaptunk ilyen gólt az idén,Bacsa Patrik is hasonlót szerzett ellenünk ,nem tudom hány gólt kell még kapni jobb oldalról, mire lesz változás.Aztán Ádám Martin,nálam biztos nem lett volna kezdő egy hét edzés után főleg nem rúg büntetőt ,Saglikkal is kezdeni kellett volna valamit az edzőnek ami a viselkedést illeti a pályán,mert ez sem egyedi eset volt.Ami nagyon tetszett,volt hajtás meg volt az akarat,nem adtuk fel még a végén sem ezzel a résszel nagyon rendben vagyunk.Az már kevésbé hogy kevés helyzetett tudtunk kialakítani,váratlanul ért minket a Fradi védekező játéka,és nem tudtuk ki használni az ember előnyt sem.Lélektanilag jó hogy nem kaptunk ki ,viszont ha a számokat nézzük a két x két pont egy vereség egy győzelem 3 pont,így negatív a mérleg ha meg az utolsó 3 mérkőzést nézem akkor meg egál.A Vidi ellen buktunk 2, Újpest, Fradi szereztünk kettőt. minden csak nézőpont kérdése.Nekem elég az 1pont előny is ,ha az a 33 forduló után is meg lesz,most még nem tudom mennyit jelent majd a hazai pálya hiánya.Van még hova fejlődnünk,és remélem fogunk is.

  Sponsored content

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Sponsored content Today at 3:21 pm


   Pontos idő: Szer. Dec. 07, 2016 3:21 pm