Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Okt. 18, 2016 12:44 pm

  Csakfoci.hu
  Mindent visz a Fradi-verő Haladás - a forduló válogatottja

  Ezúttal a Ferencvárost legyőző Haladás uralja a forduló válogatottját. A szombathelyiektől négy játékos került be a legjobbak közé és az edzőt is a Hali adja.
  http://www.csakfoci.hu/nb-i/94941-mindent-visz-a-fradi-vero-haladas-a-fordulo-valogatottja


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Okt. 18, 2016 12:35 pm

  A honlapról:
  Hangya: Egy nehéz ellenfelet sikerült legyőznünk

  Baloldali középpályásunk - a szezonban nem először -, támadásaink egyik motorja volt. A felnőtt válogatott kapuját kopogtató fiatal játékosunkat kérdeztük a mérkőzésről.  A csapatnak kétszer sikerült a hátrányát ledolgoznia, majd meg is nyernie a mérkőzést. Szerinted mi volt ennek a kulcsa?

  - A csapat mentalitását emelném ki. Amikor megkaptuk az első gólt, akkor nem estünk össze, hanem csináltuk tovább a dolgunkat. Viszonylag hamar sikerült is kiegyenlítenünk, ami jót tett a csapatnak. A második bekapott gól után is fel tudtunk állni. Bár szerintem mindkét MTK-gól elkerülhető lett volna, sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A második és a harmadik gólhoz én is hozzájárulhattam, aminek külön örülök. Kiemelném még a saját gólhelyzetemet, amit Remili Moha egy kényszerítő passz után tett szépen vissza nekem, amit ha berúgok, akkor lehet, hogy már eldőlt volna akkor a meccs sorsa.

  Két különböző félidőt láthattunk: az első félidőben született mind az öt gól, a másodikban - bár voltak veszélyes akciók mindkét oldalon - már nem esett újabb találat.

  - A második félidőben is próbáltunk támadni, eredménytartásról tehát nem beszélhetünk. Ám tudtuk, hogy az MTK is kezdeményezni fog, hiszen nekik kellett az eredmény után rohanniuk. Mi próbáltunk stabilak maradni, ami sikerült is. Berecz Zsombi kiállítása hála Istennek, már a vége felé történt, így nem bírt jelentős befolyással a találkozó eredményére. Annak külön örülök, hogy a volt csapatom ellen nyertünk.

  Szerinted lehetett-e hatása az MTK játékára az, hogy a meccs előtt két nappal játszották a stadionnyitó mérkőzésüket?


  - Valamennyire biztosan volt, hiszen sokan játszottak azon a mérkőzésen is egy félidőt. Kicsit talán ez is közrejátszhatott, de egyáltalán nem tűntek fáradtnak. Úgy gondolom, mindenképpen emeli sikerünk értékét, hogy egy nehéz ellenfelet győztünk le.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Okt. 18, 2016 12:29 pm

  Kamarás: Rajongó kibicként jogi tudásommal segítem imádott Vasasomat

  „Szívesen kipróbáltam volna magam labdarúgó edzőként is, de erre valószínűleg már nem kerül sor. Megmaradok rajongó kibicnek” - vallott a labdarúgáshoz, ezen belül pedig a Vasashoz fűződő több mint félévszázados szerelméről Kamarás Péter, a Vasas FC jogi képviselője, akinek a napokban jelent meg „Ügyvédnél vagyok! - Jogi fogások és melléfogások” című könyve.  http://www.vasasfc.hu/hirek/kamaras_rajongo_kibickent_jogi_tudasommal_segitem_imadott_vasasomat-2182
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Okt. 18, 2016 12:04 pm

  Juhos2 írta:Bereczbe rengeteg munkát fektetett a vezetőség. A gólja óta nagyon jó formában van. Remélem tartós lesz a formajavulása és egy ideig még számolhatunk vele /visszaad valamit a csendes bosszankodásainkból/.
  Kleiszt meg építgessük folyamatosan, ahogy Osi is végre feltűnhetne a pályán.

  Bereczre visszatérve szerintem hiba lenne ,ha már távozna. Látjuk ,hogy pl Holmannak sem jött össze a lengyel kaland. Ő sem futott be még igazán itthon mielőtt kiment. Berecz önbizalma is csak ebből a sikeres őszből táplálkozhatna ,ha nem úgy alakulnának kint a dolgok ahogyan szeretné. Bőven ráér 2 sikeres év után kimenni. Meg persze annak is örülnék ,ha összejönne a csapatnak valami nagy siker és ez vele könnyebben sikerülhet ,mint nélküle. Ráadásul ,ha a Vasassal él meg valami nagy sikert (ettől örökre Vasassá válik) akkor bizton számíthatunk rá ,hogy a külföldi évek után itthon nálunk fogja befejezni pályafutását és így még láthatjuk Vasas mezben focizni. Ez vonatkozik Vidára is akiről a sport 2.oldalán azt írják , hogy a nyáron biztosan a fradiba , vagy a Vidibe igazol. Nem örülnék ,ha más hazai csapatban játszana ,inkább 15-szeres válogatottként menjen majd tőlünk külföldre.
  Berecz esetében érthető , hogy a lengyelek már keresik ,hiszen féláron megtudnák venni most , mint pl 2 év múlva válogatott játékosként. Még nem igazolt sehova ,de már Debrecenben is nagyon hiányozni fog.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Okt. 18, 2016 11:38 am

  NS:
  VASAS ELEMZÉS

  Forrest Gump ,ha látná
  https://digitalstand.hu/olvaso/46343#2


  Érdemes lapozni is . 3 Vasas játékos is a forduló válogatottjában.


  A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 18, 2016 12:26 pm-kor.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 561
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Kedd Okt. 18, 2016 10:04 am

  Vasas1969 írta:

  Gyönyörű fejes volt . Ilyen szép fejest még Szokolaitól láttam a válogatottban ,bár az más szituáció volt ,de ez is az a kategória ,hogy aki látta az még 20 év múlva is emlegetni fogja. Nemcsak a fejes , de Hangya beadása is fantasztikus volt. Nem szokott fejes lenni a forduló gólja ,de csodálkoznék , ha nem ez nyerne , igaz a többi gólt nem láttam.
  Gondolom a tv nem tudta tökéletesen visszaadni a hangulatot és az eufóriát ami a 3. gólunknál lehetett ? Hogy élted meg?

  Az első gyors gól után aggódtam meg tudjuk-e fordítani az eredményt? A meccs azért volt érdekes, mert az eddig jól teljesítő védelem enyhén szólva nem állt a helyzet magaslatán. A 2. félidő végén is volt valami ajtó ablak ami szerencsére fölé ment. Továbbra is nagyon hajtanak/mennek Moháék, talán ez a kulcs, hogy folyamatosan támadják a labdást. Szerencsére valaki a csapatból a kaput is eltalálja.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Okt. 17, 2016 9:56 pm

  Sonline.hu Keszthelyi Zoltán:
  Egy fejesgóllal kapott ki a Siófok a Pancho Arénában

  Nagy hajrát produkált a BFC Siófok, ám egy szöglet utáni fejesgóllal mégis kikapott Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában. Ez egymás után a harmadik veresége volt a balatoniaknak.
  Az első hetvenöt percben eldönthette volna a találkozót a Puskás Akadémia kétségtelen, hisz többgólos előnyt is szerezhettek volna, ám vagy a támadók hibáztak vagy Filipánics remekül teljesített a kapuban, akinek a szezonban ez volt az első bajnokija. Lencse például háromszor állt vele szemben és egyszer sem tudta mattolni! Sorra maradtak ki a hazai lehetőségek, ám a kidolgozott helyzetek helyett egy szöglet utáni gól volt, amely megpecsételte a balatoniak sorsát. Bosszantó, hogy fordulók óta képtelenek Kopunovic edző tanítványai koncentrálni szabadrúgásoknál, szögleteknél, melyekre azért fel lehet készülni! Molnár beadásakor ezúttal Vanczák senkitől sem zavartatva bólintott a hálóba győztes gólt szerezve! Igaz, az nem Szalaiékon múlt, hogy csak ez az egy felcsúti gól esett.


  A hajrában azonban - a két edző cseréinek nagyban köszönhetően - új meccs kezdődött, a balatoniak alaposan megszorongatták ellenfelüket! A hetvenhatodik percben Farkas lábában volt az egyenlítés, ám a löketét kipiszkálta az alsó sarokból az addig unatkozó Hegedűs, hisz szögletet mutatott Zirekelbech játékvezető. Sőt, két perc múlva Gréczi beadása a védők felpattanva úgy tűnt befér a léc alá, ám Hedegűs ekkor is menteni tudott.

  A somogyiak immár harmadszor kaptak ki egymás után, ráadásul ez volt vendégként a hatodik bajnokijuk, melyeken mindössze három pont a mérlegük három rúgott góllal.

  Puskás Akadémia FC – BFC Siófok 1-0 (1-0)
  Felcsút, Pancho Aréna 682 néző. Vezette: Zierkelbach (Kepe, Kulman)

  PAFC: Hegedűs L. – Heffler T., Fényes, Vanczák, Spandler – Márkvárt, Zsidai – Óvári (Szabó B. 63.p), Molnár Cs.(Pekár 83.p), Lencse (Sándor Gy. 73.p) – Gajdos. Edző: Szijjártó István.

  Siófok: Filipánics – Czingráber, Szalai V., Berde, Farkas N. – Petneházi, Gál – Nagy D., Pendl, Berki P. (Gréczi 46.p) – Kozma (Elek 74.p). Edző: Goran Kopunovic.

  Gól: Vanczák 36. perc.
  Sárga lap: Vanczák 14., Petneházi 34., Márkvárt 44., Fényes 71., Hegedűs L. 82., Czingráber 85., Berde 90., Heffler 91., Farkas 92. perc.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Okt. 17, 2016 8:41 pm

  Lehet a Vasasból a magyar Leicester City?

  Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójának nyertese a listavezető Vasas volt, amely a Fradi és a Videoton vereségének köszönhetően újra megerősítette vezető helyét a tabellán. A tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdő angyalföldiek nyolcadik győzelmüket aratták a bajnokságban és a jelek szerint nagyon nem akarnak kipukkadni. Lehet a Vasas a magyar Leicester City?
  http://www.hatharom.com/2016/10/17/lehet-a-vasasbol-a-magyar-leicester-city?ref=ra_rangado-1
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Okt. 17, 2016 2:59 pm

  NS:
  VASAS - MTK

  A szárnyalásnak nincs vége

  https://digitalstand.hu/olvaso/46342#2


  Mivel még bizonytalan ,hogy mikor megy felvételről a mi meccsünk, hisz a most véget ért Hali -fradi helyett a mi meccsünk ment volna az M4-n a műsorújság szerint, addig is itt megtekinthető a mérkőzés felvétele míg biztosabb időpontot nem tudni.

  http://www.m4sport.hu/videok/labdarugo-merkozes-otp-bank-liga-vasas-fc-mtk-budapest-3/
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Okt. 16, 2016 7:50 pm

  A honlapról:
  Saglik: Nem véletlenül állunk az élen

  Német-török származású csatárunk, Mahir Saglik az MTK elleni 3-2-re megnyert mérkőzésen csapatunk egyik legjobbja volt: megszerezte első és második bajnoki gólját is a Vasas mezében.
  Először is gratulálunk a győzelemhez és találataidhoz! A szombati mérkőzésen két döntő gólt szereztél. Remélhetjük, hogy ezzel beindul a gólgyártás?

  - Természetesen nagyon örülök annak, hogy megszereztem első tétmeccses góljaimat a Vasasban, amikkel segíteni tudtam a csapatnak és végeredményben nyertünk is. Ez fontos volt nekem, így most nagy a boldogságom. Persze nem szeretnék itt megállni.

  Csapatunk kétszer volt hátrányban az MTK ellen, amit mindkétszer hamar ledolgoztunk és meg is fordítottuk az állást. A sokat emlegetett csapategységen kívül volt más kulcsa is sikernek?

  - Természetesen! Úgy vélem, a csapat minősége. Kiváló társakkal játszhatok együtt és nem véletlenül vagyunk a tabella élén. Másrészt a vezetőedzőnk és a szakmai stáb is megfelelően felkészít minket és jól kihasználja az erősségeinket. Így ez az ő sikerük is.

  Michael Oenning a meccs után azt mondta rólad, hogy 33 éveddel bár nem tartozol a fiatalabb játékosok közé, de az edzéseken és a meccseken még mindig „ezer fokon” égsz belül. Honnan van benned ez a tűz?


  - Valóban, még mindig nem hunyt ki belőlem a lelkesedés tüze. Imádok játszani. Mindig, minden körülmények között nyerni szeretnék és a legjobban csinálni a dolgomat. És minden erőmmel azon vagyok, hogy hasznos tagja legyek a Vasas csapatának.

  Nyolc hete vagy Magyarországon. Amikor megérkeztél, akkor edzéshiányod és erőnléti lemaradásod volt. Ez mára láthatóan eltűnt. Hogyan sikerült ezeket a lemaradásokat behoznod?


  - Kemény munkával és rengeteg edzéssel. Sokat dolgoztam magamon, hogy segítségére lehessek a csapatnak. Ezeken kívül óriási motiváció volt a csapattársaim támogatása is. Ennek gyümölcsét sikerült most learatnom a két góllal és a győzelemmel.

  Mennyire sikerült megszoknod az itteni életet?


  - Egy biztos, más, mint amihez eddig szerencsém volt. Nagyon jól érzem magam Budapesten. A gyönyörű város élettel teli, lüktető és izgalmas. A mai mérkőzés után azt mondhatom, hogy a pályán is egyre otthonosabban érzem magam. Tehát semmilyen okom sincs a panaszra. Bizakodással nézek előre, mind csapatunk, mind pedig egyéni sorsomat illetően!

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Okt. 16, 2016 7:45 pm

  Juhos2 írta:Őrült félidő volt.
  Azt hittem 5:4 lesz a vége. Very Happy
  Eszembe jutott Kálmán bácsi a meccs közben. /ők még tudtak közönség szórakoztató meccsen bundázni/.
  Saglik fejese brutál volt, szögből ahol ültünk.

  Gyönyörű fejes volt . Ilyen szép fejest még Szokolaitól láttam a válogatottban ,bár az más szituáció volt ,de ez is az a kategória ,hogy aki látta az még 20 év múlva is emlegetni fogja. Nemcsak a fejes , de Hangya beadása is fantasztikus volt. Nem szokott fejes lenni a forduló gólja ,de csodálkoznék , ha nem ez nyerne , igaz a többi gólt nem láttam.
  Gondolom a tv nem tudta tökéletesen visszaadni a hangulatot és az eufóriát ami a 3. gólunknál lehetett ? Hogy élted meg?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Okt. 16, 2016 7:26 pm

  colocolo írta:
            Vasas:Mtk  3:2

        Vasas: Nagy G 6 - Burmeister 4 Debreceni 5 Risztevszki 5 - Murka 5 Vida 5 Berecz 5-2=3 Hangya 6 - Ádám 5 Saglik 6 Remili 5

     csere:  Ádám - Kulcsár     62. perc
               Saglik - Pavlov      67.perc
               Murka - Kleisz       86.perc
   
  Először is nagyon nagy gratula a srácoknak,a győzelmet soha nem kell meg magyarázni nyertünk ez a lényeg. A mérkőzést még nem láttam,remélem rövidesen leadják még egyszer mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

  Most hajnalban 1 órától adja az M4 a meccset ,ha adja. Addig itt az összefoglaló ,bár a Gólban tévén ez is jobb.

  http://www.m4sport.hu/2016/10/15/ketszer-vezetett-megis-kikapott-a-vasastol-az-mtk/

  Nekem az tetszett ,hogy igaz csak percekre ,de az első félidőben több alkalommal is megmutatta a csapat ,hogy tud még az eddigieknél magasabb szinten is játszani ,ha ezt sikerülne legalább 45 percre kitolni avval itthon már bárkit elkaphatunk. Megérdemelten nyertünk , bár az is igaz ha a 2.félidő alapján egyenlít az MTK akkor sem szólhatunk semmit. Kíváncsi leszek a véleményedre ,ha majd láttad a meccset.

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 561
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Okt. 16, 2016 4:06 pm

  Őrült félidő volt.
  Azt hittem 5:4 lesz a vége. Very Happy
  Eszembe jutott Kálmán bácsi a meccs közben. /ők még tudtak közönség szórakoztató meccsen bundázni/.
  Saglik fejese brutál volt, szögből ahol ültünk.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 489
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Okt. 16, 2016 10:26 am


  Vasas:Mtk 3:2

  Vasas: Nagy G 6 - Burmeister 4 Debreceni 5 Risztevszki 5 - Murka 5 Vida 5 Berecz 5-2=3 Hangya 6 - Ádám 5 Saglik 6 Remili 5

  csere: Ádám - Kulcsár 62. perc
  Saglik - Pavlov 67.perc
  Murka - Kleisz 86.perc

  Először is nagyon nagy gratula a srácoknak,a győzelmet soha nem kell meg magyarázni nyertünk ez a lényeg. A mérkőzést még nem láttam,remélem rövidesen leadják még egyszer mert nagyon kiváncsi vagyok rá.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Okt. 15, 2016 10:54 pm

  Megy a meccs az M4-en!!


  A honlapokról:
  Oenning: A játékosok küzdöttek egymásért

  Vezetőedzőnk az MTK elleni győztes (3-2) mérkőzés után értékelte a látottakat.  Michael Oenning: - Örülök, hogy sikerült nyernünk, ráadásul amióta itt vagyok, a legjobb támadójátékunkat produkáltuk. A fiúk ezen a mérkőzésen is mindent megtettek, hogy maguk mellé állítsák a közönséget. Időnként túlpörögtünk, nem mindig a legokosabb megoldást választottuk. Megvolt bennük az erő, hogy kétszer is visszahozzuk a meccset. A játékosok küzdöttek egymásért. Volt két hibánk hátul, ezek korábban nem történtek meg, de ilyen a futball. Örülök, hogy Mahir Saglik két gólt szerzett. Csak nyolc hete van itt, de már megfelelő erőnléti állapotba került. Megérdemelte ezeket a gólokat, bízom benne, hogy a folytatásban is jó teljesítményre lesz képes. Az volt a célunk, hogy futásra kényszerítsük őket, ezt jól megoldottuk. A második félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, ha meglőjjük negyedik gólt, nyugodtabb lett volna a vége.


  Teodoru Vaszilisz: – Aki kilátogatott a Fáy utcába, az jó mérkőzést látott. Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, lendületesen játszottunk. A beadásokra nem figyeltünk eléggé, nem koncentráltunk rendesen, ez megbosszulta magát, és ez elkísért minket a mérkőzés végéig. Nem volt ma benne a meccsben a döntetlen, de a futball ilyen. Féltettek minket a csütörtöki avatótól a fáradtság miatt, de azt gondolom, a játékosok jó állapotban voltak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, amiket ki is hagytak. Egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Okt. 15, 2016 9:26 pm

  Rangadó.hu:
  Hátrányból, tíz emberrel győzött a listavezető

  A listavezető Vasas FC hazai pályán 3-2-es győzelmet aratott az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójában.

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/389444_vasas_mtk
  – Sajnálom hogy két félidőből állt ez a mérkőzés, mert ha csak az első játszották volna le, mindannyian boldogabbak lettünk volna. Az első izgalmas és változatos volt, sok gólt hozott. A Vasas annak köszönheti, hogy megnyerte a találkozót, hogy nincs olyan impotens csatársora, mint az MTK-nak. Ha onnan kivennénk a Torghellét, akkor bizony az MTK igen-igen szerény csapat lenne előre játékban. Megint az igazolódott be, hogy a Vasas kicsit jobban akart, egy picit jobban játszott, s ennyi is elég a magyar bajnokságban ahhoz, hogy ennyi ponttal vezesse a tabellát – mondta a Rangadó.hu állandó szakértője, Kiss László, a Vasas egykori válogatott csatára.

  Vitóbácsitól származó infó szerint most 22 órától már le is adja az M4 a meccsünket!!!
  Sajnos az M4 hű volt magához és túraautó megy helyettünk.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Okt. 15, 2016 8:24 pm

  Vasas1969 írta:Élő: Vasas - MTK  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_mtk-192


  Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nagyon értékes siker ,főleg hogy kétszer is hátrányba kerültünk és mégis sikerült fordítanunk . Ez már nem egy kupameccstől fáradt MTK volt és jóval erősebb összeállításban játszottak mint az első fordulóban. Remélem megcsípnek jó pár vetélytársat. Remekül alakult minden ebben a fordulóban. Sok ilyet kívánok még magunknak! Örülök ,hogy Saglik elkezdte húzni a csapatot. Tíz gól körül szerez majd , a reményeim szerint.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Okt. 15, 2016 6:08 pm

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 561
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Szomb. Okt. 15, 2016 9:41 am

  Bereczbe rengeteg munkát fektetett a vezetőség. A gólja óta nagyon jó formában van. Remélem tartós lesz a formajavulása és egy ideig még számolhatunk vele /visszaad valamit a csendes bosszankodásainkból/.
  Kleiszt meg építgessük folyamatosan, ahogy Osi is végre feltűnhetne a pályán.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 561
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Szomb. Okt. 15, 2016 9:32 am

  Vasas1969 írta:Egy kis múltidézés. Érdemes megnézni!


  Rákerestem. 15000 néző volt a meccsen. Hihetetlenül magas szám.

  Mind a mai napig nem értem; hogyan fordult el ennyi ember a legnépszerűbb sporttól. És attól tartok, hogy az új stadionok jegyár emelkedései tovább fokozzák majd ezt a folyamatot.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Okt. 14, 2016 4:44 pm

  Egy kis múltidézés. Érdemes megnézni!


  Rákerestem. 15000 néző volt a meccsen. Hihetetlenül magas szám.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Okt. 14, 2016 4:22 pm

  A honlapról:
  Oenning: Izgalmas mérkőzést várok az MTK ellen

  Vége a háromhetes szünetnek és kezdődik az NB I második köre, melynek első mérkőzésén az MTK-t fogadjuk az Illovszky Stadionban, szombaton 18:00 órakor. Michael Oenning vezetőedzőnket kérdeztük várakozásairól.
  A szünet után folytatódik a bajnokság a második 11 fordulóval. Mik a várakozásai az MTK ellen?

  - Igyekeztünk a hosszú, háromhetes szünetet hasznosan tölteni, hogy edzőmeccsekkel játékban tartsuk a válogatotthoz nem ment futballistáinkat is. Állíthatom, hogy szerencsésen, sérülések nélkül vészeltük át ezt az időszakot, mert szinte minden játékosom a rendelkezésemre áll. Egy izgalmas mérkőzést várok, mert tapasztaltam, hogy az MTK ellen általában szoros meccseket vívunk. Most is hasonlóra számítok.

  Mennyire lehet nekünk előny, hogy az MTK a stadionavató mérkőzése után két nappal fog ellenünk játszani?

  - Nem hiszem, hogy hátrány lesz nekik. Ők is elsősorban a bajnokságra fókuszálnak és tudják, hogy jön a szombati mérkőzés, ami nekik se lesz egyszerű.

  Az utóbbi időben két játékosunk is megsérült. Mi a helyzet Korcsmár Zsolttal és Jevgenyij Pavlovval?

  - Viszonylag jó hírekkel szolgálhatok. Jevgenyij Pavlov a héten már edzésben volt, így rendelkezésünkre áll szombaton. Korcsmár Zsolt sérülése is szépen javul, akár már most is számíthatnék rá, de ez majd kiderül.

  Mi a véleménye a válogatott előző két mérkőzéséről? A Svájc elleni válogatott mérkőzést például a helyszínen tekintette meg.

  - Így van. Azon a mérkőzésen a magyar válogatott bátran játszott előre és nem ijedt meg az ellenféltől. A bekapott gólok egyéni hibákból születtek, ami szerencsétlen, de része a futballnak. A lettek elleni mérkőzésen bár nem játszottak annyira jól, de a győzelemhez ez is elég volt. Összességében inkább pozitív a mérleg.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Okt. 14, 2016 2:06 pm

  NSO:
  Hétszeres bajnokcsapat is figyeli külföldről a Vasas tehetségét!

  A Vasas középpályása, Berecz Zsombor is annak a generációnak a tagja, amelynek néhány évvel ezelőtt fényes jövőt jósoltak a hazai szakemberek. A várt kiugrás eddig elmaradt, de a 20 éves játékosnak nagy szerepe van a listavezető angyalföldiek menetelésében, játékára már külföldön is felfigyeltek.


  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hetszeres-bajnokcsapat-is-figyeli-kulfoldrol-a-vasas-tehetseget-2530737


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Okt. 14, 2016 11:38 am

  vkla.hu
  LÁZÁR ZSOLT ÉS BAJOR RICHÁRD BESZÁMOLÓJA A HERTHA BSC-NÉL TETT LÁTOGATÁSRÓL
  http://www.vkla.hu/lazar-zsolt-es-bajor-richard-beszamoloja-a-hertha-bsc-nel-tett-latogatasrol
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Okt. 14, 2016 9:17 am

  NS:
  VASAS - MTK

  Angyalföldi futógép

  https://digitalstand.hu/olvaso/46339#3  Először azt hittem Hangyáról fog szólni a cikk.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Okt. 13, 2016 9:31 pm

  November végén költözhet haza az Újpest

  Október 27-én fejeződnek be a Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai Őze István, az UTE klubizgatójának csütörtöki tájékoztatása szerint.
  http://sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,november-vegen-koltozhet-haza-az-ujpest,92119


  Ez így érdekes lesz . Hol fogjuk a fradit fogadni november 19.-én ?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Okt. 12, 2016 9:34 pm

  Juhos2 írta:Szétb...... /verünk/ mindenkit!!!! /?/


  Amennyiben 13 pontot még hozzá tudnánk tenni a hátralévő 8 meccsen az eddigiekhez avval már elégedett lennék , bár az első hely megőrzéséhez az valószínűleg kevés lesz. Ha ennél több pontot tudnánk szerezni nagyon boldog lennék , avval biztosan dobogón telelnénk és talán nem is a 3.helyen.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 561
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Szer. Okt. 12, 2016 8:23 pm

  Szétb...... /verünk/ mindenkit!!!! /?/
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Okt. 12, 2016 5:46 pm

  Úgy látszik a stadionavatón tud tartalékolni ellenünk az Mtk , mivel valószínűleg nem a legerősebb csapatával érkezik a Sporting.

  http://www.hatharom.com/2016/10/12/atvagta-a-sporting-az-mtk-t?ref=ra_rangado-1
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4513
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Okt. 12, 2016 9:05 am

  vkla.hu
  EDZŐINK A HERTHA BSC-NÉL VENDÉGESKEDNEK


  http://www.vkla.hu/edzoink-a-hertha-bsc-nel-vendegeskednek

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Vas. Május 27, 2018 5:34 pm