Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Nov. 07, 2016 7:40 pm

  Juhos2 írta:

  Nem tudom másnak feltűnt-e, de a 89. percben Saglik leghátul? Nem is értettem, hogy került oda?

  Így ,hogy visszanéztem már nekem is feltűnt. Smile A meccsen többször hátul volt mindenki tőlünk az ellenfél pontrúgásainál. Arról nem esett szó ,hogy remek volt a szurkolás. Sikerült felvenni a versenyt többszörös számbeli fölényben lévő lilákkal sőt felül is múlni őket a tábornak. Nagy gratula Nekik! Nem találok edzőmeccset a honlapon , pedig jó lett volna játékban tartani a keveset, vagy alig játszókat is.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Nov. 07, 2016 5:28 pm

  Vasas1969 írta:Csakfoci.hu:
  Videó: Fradi-sokk, Vidi-K.O., újabb újpesti iksz - a forduló góljai

  http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20161106171102  Nem tudom másnak feltűnt-e, de a 89. percben Saglik leghátul? Nem is értettem, hogy került oda?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Nov. 07, 2016 9:40 am

  NB1.hu:
  A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja
  http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20161106171102


  A forduló válogatottja

  Nagy G. (Vasas): - Lovric (Honvéd), Kamber (Honvéd) Lenzsér (Paks) – Koszta (Honvéd), Diarra (Újpest), Hadzic (Videoton) – Scsepovics (Videoton), Feczesin (Honvéd), Saglik (Vasas)

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Nov. 07, 2016 9:27 am

  Csakfoci.hu:
  Videó: Fradi-sokk, Vidi-K.O., újabb újpesti iksz - a forduló góljai

  http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20161106171102


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 11:43 pm

  Juhos2 írta:Pörgős meccs volt. Még egy ideig elnézegettem volna. Mahir szabadrúgás gólja észveszejtő volt. Remélem jó időre beégett a retinánba. Bár a fiatalok közül /Geri kivételével/ senkit nem tudnék kiemelni, a döntetlen legalább valahogy összejött. Az se gyenge a látottak alapján, ugyan a meccs előtt azt hittem visszavágunk. Rengeteg volt az eladott labda, a bántó ki nem kényszerített hiba. Valószínűleg az eső és a gyors játék miatt. Ezt a jobb oldalt valahogy meg kell oldani, vagy igazolni kell a télen, vagy a keretből pl. Osi segítségével lezárni, de össze kell rakni.

  Sajnos az időjárás is ellenünk volt. Azt a néhány percet amikor nem esett mi nyertük Saglik góljával. Rá is kezdett újra az eső. Sad
  Osinál jobbat nem hinném ,hogy tudnánk igazolni. Sajnos nem kapja meg a lehetőséget ,hogy éles meccsen játékba lendüljön. Pedig még a jobboldali támadójátékunkba is lendületet tudna vinni , az pedig nagyon ránk férne mert  lassúak vagyunk elől. Eszembe is jutott a meccs közben az amit az 1962-es REAL -Benfica meccsről olvastam. A korabeli sajtó annak tulajdonította a portugálok sikerét ,hogy fiatalabb és sokkal lendületesebb csapat volt a portugál. Eusébió volt Diarra . Puskás meg Saglik vagy Remili. Na jó egyikük legyen Di Stefáno. Very Happy
  Persze tudom picit sántít a hasonlat, hisz mi is fiatal csapat ,de az a Reál is ilyen sokpasszos focit játszott mint mi.

  Nem biztos ,hogy jól értelmezem a szabályt , de remélem legkésőbb a 17.forduló után eljön Osváth ideje.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-penzek-legiosok-teve-kupaindulok-top-10-nb-i-es-tudnivalo-2512919


  "A „fiatalszabály” változása: nem kettő, hanem már egy 1996-os születésű játékos szerepeltetése esetén részesül az ebből a forrásból származó pénzből egy klub, de ehhez az említett játékosnak legalább 17 meccsen pályára kell lépnie, és mind a 17 meccset végig is kell játszania (illetve ha lecserélik, akkor egy másik 20 éves állhat be helyette – így tartható meg a szerepeltetése után járó összeg). Viszont kettő és három 1996-os születésű labdarúgó szereplése esetén további összegeket kaphatnak a klubok, illetve nő az összeg abban az esetben is, ha 1996-osnál későbbi születésű labdarúgók is pályára lépnek."

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Nov. 06, 2016 10:18 pm

  Pörgős meccs volt. Még egy ideig elnézegettem volna. Mahir szabadrúgás gólja észveszejtő volt. Remélem jó időre beégett a retinánba. Bár a fiatalok közül /Geri kivételével/ senkit nem tudnék kiemelni, a döntetlen legalább valahogy összejött. Az se gyenge a látottak alapján, ugyan a meccs előtt azt hittem visszavágunk. Rengeteg volt az eladott labda, a bántó ki nem kényszerített hiba. Valószínűleg az eső és a gyors játék miatt. Ezt a jobb oldalt valahogy meg kell oldani, vagy igazolni kell a télen, vagy a keretből pl. Osi segítségével lezárni, de össze kell rakni.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 6:27 pm

  Két szabadrúgás, két csabai gól - kikapott a Siófok

  Nagy István két szabadrúgás góljával elvitte a három pontot a Békéscsaba Siófokról a Labdarúgó NB II. tizenhatodik fordulójában.
  http://www.sonline.hu/somogy/sport/ket-szabadrugas-ket-csabai-gol-kikapott-a-siofok-692205


  MESTERMÉRLEG

  Goran Kopunovics: – Jól játszottunk az első huszonöt percben, nekünk kellett volna belőni a helyzeteinket. Utána szabadrúgásból kaptuk a két gólt, és erre már nem volt válaszunk. Most is volt a keretünkben kilencvenhét-kilencvennyolcas születésű játékos, tehát nagyon fiatal a csapat, velük szemben türelmesnek kell lenni. Azonban remélem, a következő mérkőzésen már tudunk javítani az eredményen is.

  Zoran Szpisljak: – Gratulálok mindkét csapatnak, mert jó iramú meccset játszottak, sok helyzettel. Megjegyzem, hogy a mi akcióink jóval veszélyesebbek voltak. Az is igaz, hogy szabadrúgásból szereztük a két gólunkat, de ha egy kicsit pontosabbak vagyunk, akár többször is betalálhattunk volna.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 5:12 pm

  colocolo írta:

  Kétségtelen hogy a jó eredmények sok passziv szurkolót mozgatnak meg újra,nálunk is az unoka születésével már a negyedik generáció lesz meg fertőzve a Vasas szeretetével.Ha több éven át tudunk sikeresen szerepelni,akkor valóban felnőhet egy új generáció a mai tábor zömében már az időseb korosztály.Tehát kellenek a sikerek még úgy is,hogy egy fenékkel próbálunk két lovat meg ülni,úgy kell eredményesnek lenni hogy lehetőleg a maximumot hozzuk az anyagiak terén is.Nehéz feladat de nem lehetetlen.

  Nem tudom meséltem e ,hogy bő éve keresgéltem a környezetemben Vasas drukkerek után. Megkérdeztem egy munkatársamat is ( 30 körüli srác aki ráadásul focizik a megye kettőben) , hogy ismer e Vasas drukkereket ? Azt válaszolta ,hogy nem tud senkiről , pedig még olyat is hallott ,hogy valaki MTK drukker.De ,hogy Vasas drukker lenne valaki is ? Azt hitte viccelek vele ,hogy ilyet kérdezek tőle. Úgy csinált mintha azt kérdeztem volna ,hogy látott e már ufót ? Nem is tudott róla ,hogy létezünk még. Az a legszomorúbb ,hogy nem tréfált , teljesen komolyan gondolta. Ha több éven át sikeresek lennénk ,akkor megúsznánk az ilyen "élményeket".
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Nov. 06, 2016 4:26 pm

  Vasas1969 írta:


  Ott voltam a meccsen és én is azt mondogattam magamban ,hogy legalább ne kapjunk már ki. Bár az első góljukat megúsztuk volna ,ha észre akarja venni a bíró a középpályán a szabálytalanságot amikor fellökték az épp kontrát vezető játékosunkat. Pont mondta is az egyik lila drukker ( a vendégben néztem) ,hogy most kell felborítani és úgy is tett az újpesti játékos.  Ebből lett a szöglet ami után a gólt kaptuk. Ettől függetlenül a játék képe alapján jobb volt az ellenfél. Örültem ,hogy a 2. félidőben némileg sikerült feljavulnunk és legalább az egyik pontot megszereztük. A végén úgy éreztem talán meg is nyerhetnénk ,ha van még időnk. Bár ennek  realitása akkor lett volna ,ha nem játszik náluk Diarra. Hasonlóan látom mint Te, én is nagyon hiányolom Osváthot . Úgy érzem védekezésben és támadásban is jobb mint a vetélytársai. Ő vette volna fel legnagyobb eséllyel a harcot az afrikai fiúval , aki úgy ment át rajtunk ,mint kés a vajon. Sajnos egyáltalán nem sikerült megoldani a semlegesítését főleg az első félidőben.

  Az is probléma ,hogy a csatáraink nagyon lassúak ,ha legalább egyikük gyors lenne már többször kerültünk volna a lilák kapuja elé. Így viszont maradt az adogatás. Kár ,hogy Berecz mellett nincs még valaki aki képes osztogatni és kiugratni a társat ,bár a kiugrani képes társ is hiányzik. Nem is értem ,hogy minek igazoltuk le Kulcsárt ? Murkára ugyan nem lehet azt mondani ,hogy lassú lenne ,de Kulcsár veszélyesebb lett volna az ellenfél kapujára. A középpályán is jóval több kellett volna ,főleg egy ilyen harcos csapat ellen.

  Persze sokkal többet kaptunk idén a csapattól, mint amit vártunk. Csak olyan rég volt már okunk örülni valaminek az élvonalban, hogy az eddigi eredmények hatására picit telhetetlenek lettünk. Ha megtudnánk ragadni az esélyt és tudnánk élni vele,  itt egy új szurkolói generáció születhetne a 7. hatására és ez nagyon fontos lenne. Ezt pedzegették Juhosék is.

  Kétségtelen hogy a jó eredmények sok passziv szurkolót mozgatnak meg újra,nálunk is az unoka születésével már a negyedik generáció lesz meg fertőzve a Vasas szeretetével.Ha több éven át tudunk sikeresen szerepelni,akkor valóban felnőhet egy új generáció a mai tábor zömében már az időseb korosztály.Tehát kellenek a sikerek még úgy is,hogy egy fenékkel próbálunk két lovat meg ülni,úgy kell eredményesnek lenni hogy lehetőleg a maximumot hozzuk az anyagiak terén is.Nehéz feladat de nem lehetetlen.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 3:41 pm

  colocolo írta:
          Újpest - Vasas 2:2

      Vasas: Nagy G.4 - Burmeister 3 Korcsmár 5 Risztevszki 4 - Kleisz 4 Vida 4 Berecz 4 Hangya 4 - Murka 3 Saglik 5 Remili 5

         csere:  Burmeister - Debreceni 3  szünetben
                    Murka - Pavlov 4  szünetben

   Megint nem érdemeltünk volna győzelmet,ennek az egy pontnak is örülni kell.Amig egyéb érdekek miatt,nem csak a tudás határozza meg a kezdőbe kerülést tálcán kináljuk fel a soros ellenfélnek a követendő taktikát.Több kevesebb sikerrel meg is találják,és az van ami tegnap ha nincs 3-4 nagyon jó egyéni teljesítmény,akkor szenvednünk kell még az egy pontért is.Megértem és tisztelem a tulajdonosunkat amit a Vasasért tesz,de engem bosszant hogy fel tudnánk állni erősebb kezdővel de nem tesszük.A szurkoló már csak ilyen,tavaly nagyon örültünk volna egy ilyen teljesítménynek,most meg azon bosszankodunk hogy még ez is lehetne jobb.


  Ott voltam a meccsen és én is azt mondogattam magamban ,hogy legalább ne kapjunk már ki. Bár az első góljukat megúsztuk volna ,ha észre akarja venni a bíró a középpályán a szabálytalanságot amikor fellökték az épp kontrát vezető játékosunkat. Pont mondta is az egyik lila drukker ( a vendégben néztem) ,hogy most kell felborítani és úgy is tett az újpesti játékos. Ebből lett a szöglet ami után a gólt kaptuk. Ettől függetlenül a játék képe alapján jobb volt az ellenfél. Örültem ,hogy a 2. félidőben némileg sikerült feljavulnunk és legalább az egyik pontot megszereztük. A végén úgy éreztem talán meg is nyerhetnénk ,ha van még időnk. Bár ennek realitása akkor lett volna ,ha nem játszik náluk Diarra. Hasonlóan látom mint Te, én is nagyon hiányolom Osváthot . Úgy érzem védekezésben és támadásban is jobb mint a vetélytársai. Ő vette volna fel legnagyobb eséllyel a harcot az afrikai fiúval , aki úgy ment át rajtunk ,mint kés a vajon. Sajnos egyáltalán nem sikerült megoldani a semlegesítését főleg az első félidőben.

  Az is probléma ,hogy a csatáraink nagyon lassúak ,ha legalább egyikük gyors lenne már többször kerültünk volna a lilák kapuja elé. Így viszont maradt az adogatás. Kár ,hogy Berecz mellett nincs még valaki aki képes osztogatni és kiugratni a társat ,bár a kiugrani képes társ is hiányzik. Nem is értem ,hogy minek igazoltuk le Kulcsárt ? Murkára ugyan nem lehet azt mondani ,hogy lassú lenne ,de Kulcsár veszélyesebb lett volna az ellenfél kapujára. A középpályán is jóval több kellett volna ,főleg egy ilyen harcos csapat ellen.

  Persze sokkal többet kaptunk idén a csapattól, mint amit vártunk. Csak olyan rég volt már okunk örülni valaminek az élvonalban, hogy az eddigi eredmények hatására picit telhetetlenek lettünk. Ha megtudnánk ragadni az esélyt és tudnánk élni vele, itt egy új szurkolói generáció születhetne a 7. hatására és ez nagyon fontos lenne. Ezt pedzegették Juhosék is.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 2:16 pm

  A honlapról:
  Korcsmár: Inkább nyertünk egy pontot

  Korcsmár Zsolt csapatunk egyik legjobbja volt az Újpest elleni mérkőzésen, akinek gólja egy pontot ért.  - Az első félidőben sajnos kissé tompák voltunk. Nem sikerült annyira dominálnunk, mint amennyire szerettünk volna. Kevésbé működtek azok a megoldások, amik eddig jellemzőek voltak ránk és labdabirtoklásban sem jeleskedtünk. Néha egy-egy ütemmel lemaradtunk a párharcoknál és az ellenfél beadásainál. Nem szereztünk olyan sok labdát, mint amennyit az előző meccseken.

  Az Újpest ügyesen és agresszíven játszott az első félidőben és megérdemelten ment a szünetre előnnyel. A második játékrészben összeszedettebben jöttünk ki a pályára, és sikerült rendeznünk sorainkat. Ekkor már valamelyest határozottabban játszottunk, így sikerült egyenlítenünk.Nagyon kellemetlen ellenfél volt ezen az estén a lila-fehér gárda. Előrefelé veszélyesek voltak. Pontosan és gyorsan forgatták az oldalakat, próbálták a területeinket szűkíteni, többnyire sikerrel. Szinte mindig volt beinduló emberük, emiatt nehezebben tudtunk egységesek maradni. Sok futásra kényszerítettek minket, ami miatt a végére kicsit el is fáradtunk, de érezhető volt, hogy ellenfelünk játékosai is. Olykor az volt az érzésem a nagy rohanásban, hogy kettészakadt a pálya.

  Úgy vélem, ha bármelyik csapat megszerezte volna a harmadik gólt, akkor a másiknak nem maradt volna annyi ereje, hogy onnan még visszajöjjön. Sajnálom, hogy nem sikerült a győztes találatot megszereznünk. Bár, ha őszinte vagyok, akkor nem mondhatom azt, hogy jobbak voltunk, viszont kis szerencsével akár győzhettünk is volna.

  A gólomnál egy baloldali szabadrúgásra érkeztem. Jól jött a labda és a testemmel sodortam be a kapuba. Ez hasonlóan szerencsés körülmények között született, mint ahogy az ő első góljuk.

  Úgy érzem, hogy ezen az estén többet kellett volna tennünk azért, hogy sikeresebbek legyünk. Meggyőződésem, hogy tanulni fogunk ebből a mérkőzésből is. Úgy gondolom, hogy inkább szereztünk egy pontot, mint veszítettünk kettőt.

  Köszönjük szurkolóinknak, hogy több százan elkísértek minket Kecskemétre és folyamatosan biztattak minket a szakadatlan eső ellenére is.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Nov. 06, 2016 2:10 pm

  Edzői vélemények a honlapokról:  Michael Oenning: - Egy pörgős, sok gólhelyzetes mérkőzést láthattunk, ahol mindkét csapat ment előre, időnként kicsit ész nélkül, olykor vadul. A mi esetünkben a két kapott gól miatt kényszerűségből is. Ennek ellenére a hátrányok alatt is nyugodt maradt a csapat és hitt magában. Ezt mutatta a játék során szerzett két gólunk, amelyek pontrúgásokból jöttek össze. Nem volt egyszerű ez a mérkőzés, részben az eső miatt, de ez ebben az évszakban normális. Elégedett vagyok az eredménnyel, mivel az Újpestet nehéz legyőzni, de ellenünk se könnyű nyerni.  Nebojsa Vignjevic vezetőedző így értékelte a látottakat: „Izgalmas összecsapást láthattak a nézők, sok helyzettel és a második félidőben jó irammal. Sajnálom, hogy a meccs végén nem tudtunk gólt lőni, az ilyen szituációk választják el a győzelmet a döntetlentől. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak, mert végig keményen küzdöttek a három pontért.”

  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 481
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Nov. 06, 2016 10:35 am


  Újpest - Vasas 2:2

  Vasas: Nagy G.4 - Burmeister 3 Korcsmár 5 Risztevszki 4 - Kleisz 4 Vida 4 Berecz 4 Hangya 4 - Murka 3 Saglik 5 Remili 5

  csere: Burmeister - Debreceni 3 szünetben
  Murka - Pavlov 4 szünetben

  Megint nem érdemeltünk volna győzelmet,ennek az egy pontnak is örülni kell.Amig egyéb érdekek miatt,nem csak a tudás határozza meg a kezdőbe kerülést tálcán kináljuk fel a soros ellenfélnek a követendő taktikát.Több kevesebb sikerrel meg is találják,és az van ami tegnap ha nincs 3-4 nagyon jó egyéni teljesítmény,akkor szenvednünk kell még az egy pontért is.Megértem és tisztelem a tulajdonosunkat amit a Vasasért tesz,de engem bosszant hogy fel tudnánk állni erősebb kezdővel de nem tesszük.A szurkoló már csak ilyen,tavaly nagyon örültünk volna egy ilyen teljesítménynek,most meg azon bosszankodunk hogy még ez is lehetne jobb.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 9:42 pm

  A Rangadó.hu szakértője
  Az Újpest sorozatban hatodjára döntetlenezett

  Hiába vezetett kétszer is a lila-fehér csapat a Vasas ellen, ezúttal is be kellett érnie az egy ponttal.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/393318_ujpest_fc_vasas_fc


  A mérkőzést a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Csank János, a VÁC VLSE jelenlegi szakmai igazgatója értékelte:

  - Az első félidőben kicsit óvatosabbak voltak a csapatok, főleg a Vasas próbálta jobban kontrollálni a védelmet. A második játékrész aztán már eléggé élvezetesre sikeredett, köszönhetően a vizes talajnak is, ami felgyorsította a játékot. A fordulás után fellazultak a védelmek és pörögtek az események. Az Újpest középcsatár nélkül játszott, és próbálta a széleken megbontani a Vasast, amiből sikerült is veszélyt kialakítania. A hátsó alakzat megingásai miatt nem tudták ezt a meccset a lilák megnyerni, az első Vasas-gól ugyan gyönyörű volt, de előtte feleslegesen szabálytalankodtak a hazaiak. Ezt a szabadrúgásgólt nem varrnám a Banai nyakába annak ellenére sem, hogy oda rúgták a gólt, ahol állt. A második angyalföldi gólnál nagyon nehéz volt megítélnie a játékvezetőnek, hogy lesről született-e a találat, én inkább onnan közelíteném meg az esetet, hogy a védőknek le kellett volna ütköznie az ellenfélt, vagy akár Banai is kijöhetett volna bátrabban a kapuból. Az Újpest akarta jobban a győzelmet, ezt Vignjevics cseréi is jól tükrözték, hiszen sok támadó volt a végén már a pályán. Összességében élvezhető, jó színvonalú összecsapást láthattunk.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 3:30 pm

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 3:14 pm

  A honlapról:
  Korcsmár: Szeretnénk mi dominálni

  A szombati Újpest elleni mérkőzés, több szempontból is különleges lesz Korcsmár Zsoltnak, aki 2005 és 2011 között, csaknem 100 alkalommal lépett pályára a lila-fehérek csapatában.  Mennyire számítasz más mérkőzésre szombaton, mint az augusztusi UTE ellenin?

  - Hasonló mérkőzésre számítok. Az egy ki-ki meccs volt, amit akár mi is megnyerhettünk volna. Bár akkor vereséget szenvedtünk, mert jól felkészültek belőlünk és hamar próbáltak nyomást helyezni ránk. Azonban a csapatnak van tartása, fel tudtunk állni ebből is. Többször bizonyítottuk már, hogy csapatként nagyon jól működünk. Bízom benne, hogy ebből szombaton előnyt tudunk kovácsolni, és meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

  Szerinted mennyiben befolyásolja a mérkőzés kimenetelét, hogy Kecskeméten lesz?


  - Ez rendkívüli és sajátos lesz mindkét csapat számára. Nem tudjuk, hogy a kecskeméti pálya állapota milyen, de szerintem mindkét csapat próbál majd támadni. Az Újpestre mostanában jellemző a nyílt sisakos támadójáték. Sok gólt szereznek, de sok gólt is kapnak. Bízom abban, hogy a mi játékunk fog most érvényre jutni és dominálni tudjuk a mérkőzést.

  Egykoron Újpesten játszottál, ott lettél profi. Mennyire kötődsz még a klubhoz?


  - Nem is tagadtam, amikor a Vasasba szerződtem, hogy nem múlt el nyomtalanul az az utánpótlással együtt nyolc év, amit ott töltöttem. Vannak még most is ott barátaim. Azonban most a Vasas játékosa vagyok, és azért teszek meg mindent, hogy ez a klub legyen sikeres, akár az Újpest ellen is.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 3:10 pm

  A honlapról:
  Oenning: Jó esélyünk van a győzelemre

  Szombaton fővárosi rangadó lesz az Újpest együttese ellen, - furcsa kimondani - Kecskeméten. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a várakozásairól.
  Az Újpest lesz a következő ellenfél szombaton a bajnokságban. Várható valami taktikai változás az augusztusi mérkőzéshez képest?


  - Az előző Újpest elleni meccsnek semmilyen kihatása nincs a szombati taktikánkra. Az augusztusi mérkőzés óta ugyanis sok víz lefolyt a Dunán. Egy olyan helyszínen fogunk játszani, amit nem ismerünk, ám ami legalább annyira lényeges: ellenfelünk sem. A kecskeméti pálya minősége, a meccs kimenetele szempontjából befolyásoló tényező lehet. Az Újpest jó csapat. Ennek megfelelően fogunk felkészülni ellenük, és a legjobb tizenegyünkkel fogunk a pályára lépni.

  Az előző mérkőzések jó szereplése adhat-e plusz lökést a csapatnak?


  - Elmondhatom, hogy most is jó állapotban vagyunk. Az is látható, hogy rendezett a felállásunk. Szerencsére sérüléshullám nem sújtja a csapatot, így Vukasin Polekszicset és Ádám Martint leszámítva mindenkire számíthatok. Úgy érzem, hogy egy jó összeállítású csapatot tudok majd a pályára küldeni, és természetesen meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést is.

  Figyelik majd két közvetlen riválisaink szereplését, hiszen ők már túl lesznek a meccseken, mire a miénk elkezdődik?

  - A Ferencváros és a Videoton helyzete jelen állás szerint lényegtelen. Mi mérkőzésről, mérkőzésre gondolkodunk. Ezt a szabadságot a tabellán elfoglalt helyzetünk okozza.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 12:47 am

  A honlapról:
  Remili: Pontokkal szeretnénk távozni Kecskemétről

  Remili Mohamed, aki a Videoton elleni találkozón csapatkapitányként, igazi vezér volt, az Újpest ellen folytatná a gólgyártást. Moha 2008 és 2013 között, megszakításokkal 50 mérkőzésen lépett pályára az Újpest gárdájában.

  - Még visszakanyarodva a múlt szombati búcsúmérkőzésre, persze, hogy jó érzéssel tölt el, hogy én szerezhettem az utolsó Vasas-gólt a régi stadionban. Ám fontosabbnak tartom, hogy ennek legyen hatása és folytatása a következő fordulókban, akár már Kecskeméten is az Újpest ellen, és betaláljak ismét ellenfelünk hálójába.

  Egy minimális visszavágási vágy van a csapatunkban, mert revansot szeretnénk venni az augusztusi hazai 1-0-s vereségért. Azzal az eltökélt szándékkal utazunk Kecskemétre szombaton, hogy onnan ponttal, pontokkal távozzunk.

  Bár néhány évet játszottam Újpesten, de semmi olyan érzelem, szándék nincs bennem, hogy ellenük másképpen kellene játszanom, vagy még jobban kellene bizonyítanom. A lényeg, hogy a csapatom rendelkezésére álljak, hasznos tagja lehessek, és olyan teljesítményt nyújtsak a mérkőzésen, hogy a szakmai stáb, a szurkolóink és nem utolsó sorban magam is elégedett legyek azzal.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Nov. 05, 2016 12:38 am

  A honlapról:
  Vaskó: Taktikus csatát és győzelmet várok

  Vaskó Tamás belső védőnket kérdeztük a szombati kecskeméti találkozó esélyeiről, aki ugyan Vasas-nevelés, de 2002 és 2010 között kisebb megszakításokkal öt évet töltött a lila-fehér gárdánál.


  - A legutóbbi Újpest elleni, hazai pályán 1-0-ra elveszített mérkőzés számunkra nem alakult szerencsésen. Az elején megleptek minket, majd letámadással próbálkoztak. Helyzeteinket sajnos nem tudtuk értékesíteni és öt perccel a meccs vége előtt lőttek egy gólt. Bízom benne, hogy szombaton Kecskeméten ez az eredmény és a szerencse megfordul, nekünk kedvez majd, és sikerül nyernünk ellenük.

  Az Újpest mostani csapatának játékára jellemző, hogy nyíltan játszanak, sok gólt lőnek és sok gólt is kapnak. Gondolok itt elsősorban a két héttel ezelőtti 4-4-es DVTK elleni mérkőzésükre, vagy akár az FTC elleni 3-3-asra. Szombaton azonban inkább taktikus csatára számítok, amiből remélem, ezúttal mi kerülünk ki győztesen.

  Bár valóban 2002-ben, 18 évesen az Újpestben lettem profi játékos, ám több kölcsönadás és külföldi idényem után, 2010-ben elkerültem onnan. Természetesen pályafutásom fontos állomása volt az Újpesten eltöltött évek, mint ahogy később több más klubnál is. De ezúttal nevelőegyesületem, a Vasas csapatával mindenképpen nyerni akarok, miképpen minden mérkőzésen is ez a célom.  Remélem szerepet kap a meccsen , bár a liláknak vannak villámemberei ,de Tamás fejjel úgy érzem mattolná a csapatukat ,hisz Kecskés piros lap miatt kiesett náluk a védelemből középről.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 04, 2016 7:09 pm

  Egy kis múltidézés.

  Én is nagyon remélem ,hogy Oenning mester kitalál valamit, mert nem találtam másik győztes videót a neten.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 04, 2016 2:49 pm

  Juhos2 írta:

  Letöltöttem, de nekem nem működik ez az olvasó. Ilyenkor megpróbálok rákeresni, de sokszor nem találom.
  Nincs valami más közvetlen megoldás?
  Vagy próbálkozzam más gépről?
  Mi van ezzel a kecskeméti meccsel, megjelensz?

  Írd be a keresőbe ,hogy digitalstand. Válaszd ki a nemzeti sportot ,ha felkínálja , ha nem akkor a napilapokra menj rá és közülük válaszd ki a sportot. Majd válaszd ki az aznapi sportot és csak a belenézek - re kell majd rámenned és felnagyítani, hogy olvasható legyen.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Nov. 04, 2016 1:17 pm

  Vasas1969 írta:NS:
  VASAS ELEMZÉS

  Biztos lábakon
  https://digitalstand.hu/olvaso/46358#2[/color]

  Letöltöttem, de nekem nem működik ez az olvasó. Ilyenkor megpróbálok rákeresni, de sokszor nem találom.
  Nincs valami más közvetlen megoldás?
  Vagy próbálkozzam más gépről?
  Mi van ezzel a kecskeméti meccsel, megjelensz?
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 04, 2016 10:16 am

  Juhos2 írta:

  Nagyon kéne a siker, hogy valamire emlékezhessünk mi is, akik 77-ből kimaradtunk. Soha nem éreztem mennyire fáj, csak most amikor van egy kis halvány remény . . . .
  Talán a fiúk egy következő szurkolói generációt tudnának megalapozni az új stadionban.

  Az ilyen hozzászólásokra szoktak sok plusszot adni a kocsmába. Nagyon igaz. Pont emiatt vannak kettős érzéseim Berecz és Hangya beválogatása kapcsán . Egyrészt nagyon örülök ,de félek is egyben amiatt ,hogy minél többet vannak távol a csapattól annál kisebb lesz az esélyünk a Vasassal a nagy sikerre. Úgy érzem ez a legnagyobb erényünk az összeszokottság rovására mehet.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Nov. 04, 2016 10:01 am

  NS:
  VASAS ELEMZÉS

  Biztos lábakon
  https://digitalstand.hu/olvaso/46358#2[/color]
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 549
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Nov. 04, 2016 9:58 am

  Síposúr írta:


  Szépek és meghatóak a képek. Az a kár nagyon megfogytunk mi Vasasosok. Nem gondoltam ,hogy azt kell megérjem ,hogy 5000-en mán sokan vagyunk. A vendéglőben néztem a meccset a nagy többség nekünk drukkolt. Vasas drukker csak én voltam és így nem volt az igazi. A meccs megmutatta nem mi vagyunk az erősebb csapat most még. A közeljövő a mi fiainké ha a mester kifundál mindig valamit talán a jelen is . Szombaton verjük meg a lilákat! Hajrá Vasas!

  Nagyon kéne a siker, hogy valamire emlékezhessünk mi is, akik 77-ből kimaradtunk. Soha nem éreztem mennyire fáj, csak most amikor van egy kis halvány remény . . . .
  Talán a fiúk egy következő szurkolói generációt tudnának megalapozni az új stadionban.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Nov. 03, 2016 1:19 pm

  Síposúr írta:


  Szépek és meghatóak a képek. Az a kár nagyon megfogytunk mi Vasasosok. Nem gondoltam ,hogy azt kell megérjem ,hogy 5000-en mán sokan vagyunk. A vendéglőben néztem a meccset a nagy többség nekünk drukkolt. Vasas drukker csak én voltam és így nem volt az igazi. A meccs megmutatta nem mi vagyunk az erősebb csapat most még. A közeljövő a mi fiainké ha a mester kifundál mindig valamit talán a jelen is . Szombaton verjük meg a lilákat! Hajrá Vasas!

  Sokan megijedtek ,hogy úgysem jut jegy és inkább a tévén nézték ,mert nincs kétségem , hogy a 183000 tévénézőből 180 ezer Vasas drukker volt. Sajnos a többi közel 400 ezer drukkerünk csak percekre tudott belenézni. Gondolom 100-200 ezer lehetett azon Vasas drukkerek száma akik nem tudták egyáltalán nézni és akkor szűken meg is vagyunk velük meg a helyszínen lévőkkel. Very Happy

  http://www.mlsz.hu/blog/2016/11/02/kiemelkedoen-sok-tevenezo-latta-a-14-fordulot/
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Nov. 03, 2016 10:04 am

  SOPRON - SIÓFOK  1-1  VIDEÓ


  https://www.youtube.com/watch?v=-TmB_zjABq8  Csak a Vasas női kosár van előtte a híradóban.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Nov. 03, 2016 8:40 am

  NS:
  VASAS LÉGIÓS SZEMMEL

  Kerülő útra lépett ,hogy fejlődhessen

  https://digitalstand.hu/olvaso/46357#3  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 198
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Szer. Nov. 02, 2016 6:10 pm

  Vasas1969 írta:A honlapról:
  Stadionbúcsúztató (Vasas - Videoton 1-1, 2016. 10. 29.)
  http://www.vasasfc.hu/galeria/stadionbucsuztato_vasas_-_videoton_1-1_2016_10_29-67  Olyan jó volt nézegetni ezeket a képeket. Remélem a mi stadionunkkal nem lesz annyi gond mint Újpesten. Kíváncsi leszek mikortól tudunk ott játszani ?

  http://www.csakfoci.hu/nb-i/216-ujpest/95365-ujpest-felsorolni-is-hosszu-mennyi-hibaja-van-az-uj-stadionnak-aggaszto-allapotok


  Szépek és meghatóak a képek. Az a kár nagyon megfogytunk mi Vasasosok. Nem gondoltam ,hogy azt kell megérjem ,hogy 5000-en mán sokan vagyunk. A vendéglőben néztem a meccset a nagy többség nekünk drukkolt. Vasas drukker csak én voltam és így nem volt az igazi. A meccs megmutatta nem mi vagyunk az erősebb csapat most még. A közeljövő a mi fiainké ha a mester kifundál mindig valamit talán a jelen is . Szombaton verjük meg a lilákat! Hajrá Vasas!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4446
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Nov. 02, 2016 4:48 pm

  A honlapról:
  Stadionbúcsúztató (Vasas - Videoton 1-1, 2016. 10. 29.)
  http://www.vasasfc.hu/galeria/stadionbucsuztato_vasas_-_videoton_1-1_2016_10_29-67  Olyan jó volt nézegetni ezeket a képeket. Remélem a mi stadionunkkal nem lesz annyi gond mint Újpesten. Kíváncsi leszek mikortól tudunk ott játszani ?

  http://www.csakfoci.hu/nb-i/216-ujpest/95365-ujpest-felsorolni-is-hosszu-mennyi-hibaja-van-az-uj-stadionnak-aggaszto-allapotok

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Ápr. 23, 2018 3:12 pm