Juhos2 írta:
Nem tudom másnak feltűnt-e, de a 89. percben Saglik leghátul? Nem is értettem, hogy került oda?
Így ,hogy visszanéztem már nekem is feltűnt.

Juhos2 írta:
Nem tudom másnak feltűnt-e, de a 89. percben Saglik leghátul? Nem is értettem, hogy került oda?
Vasas1969 írta:Csakfoci.hu:
Videó: Fradi-sokk, Vidi-K.O., újabb újpesti iksz - a forduló góljaihttp://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20161106171102
Juhos2 írta:Pörgős meccs volt. Még egy ideig elnézegettem volna. Mahir szabadrúgás gólja észveszejtő volt. Remélem jó időre beégett a retinánba. Bár a fiatalok közül /Geri kivételével/ senkit nem tudnék kiemelni, a döntetlen legalább valahogy összejött. Az se gyenge a látottak alapján, ugyan a meccs előtt azt hittem visszavágunk. Rengeteg volt az eladott labda, a bántó ki nem kényszerített hiba. Valószínűleg az eső és a gyors játék miatt. Ezt a jobb oldalt valahogy meg kell oldani, vagy igazolni kell a télen, vagy a keretből pl. Osi segítségével lezárni, de össze kell rakni.
colocolo írta:
Kétségtelen hogy a jó eredmények sok passziv szurkolót mozgatnak meg újra,nálunk is az unoka születésével már a negyedik generáció lesz meg fertőzve a Vasas szeretetével.Ha több éven át tudunk sikeresen szerepelni,akkor valóban felnőhet egy új generáció a mai tábor zömében már az időseb korosztály.Tehát kellenek a sikerek még úgy is,hogy egy fenékkel próbálunk két lovat meg ülni,úgy kell eredményesnek lenni hogy lehetőleg a maximumot hozzuk az anyagiak terén is.Nehéz feladat de nem lehetetlen.
Vasas1969 írta:
Ott voltam a meccsen és én is azt mondogattam magamban ,hogy legalább ne kapjunk már ki. Bár az első góljukat megúsztuk volna ,ha észre akarja venni a bíró a középpályán a szabálytalanságot amikor fellökték az épp kontrát vezető játékosunkat. Pont mondta is az egyik lila drukker ( a vendégben néztem) ,hogy most kell felborítani és úgy is tett az újpesti játékos. Ebből lett a szöglet ami után a gólt kaptuk. Ettől függetlenül a játék képe alapján jobb volt az ellenfél. Örültem ,hogy a 2. félidőben némileg sikerült feljavulnunk és legalább az egyik pontot megszereztük. A végén úgy éreztem talán meg is nyerhetnénk ,ha van még időnk. Bár ennek realitása akkor lett volna ,ha nem játszik náluk Diarra. Hasonlóan látom mint Te, én is nagyon hiányolom Osváthot . Úgy érzem védekezésben és támadásban is jobb mint a vetélytársai. Ő vette volna fel legnagyobb eséllyel a harcot az afrikai fiúval , aki úgy ment át rajtunk ,mint kés a vajon. Sajnos egyáltalán nem sikerült megoldani a semlegesítését főleg az első félidőben.
Az is probléma ,hogy a csatáraink nagyon lassúak ,ha legalább egyikük gyors lenne már többször kerültünk volna a lilák kapuja elé. Így viszont maradt az adogatás. Kár ,hogy Berecz mellett nincs még valaki aki képes osztogatni és kiugratni a társat ,bár a kiugrani képes társ is hiányzik. Nem is értem ,hogy minek igazoltuk le Kulcsárt ? Murkára ugyan nem lehet azt mondani ,hogy lassú lenne ,de Kulcsár veszélyesebb lett volna az ellenfél kapujára. A középpályán is jóval több kellett volna ,főleg egy ilyen harcos csapat ellen.
Persze sokkal többet kaptunk idén a csapattól, mint amit vártunk. Csak olyan rég volt már okunk örülni valaminek az élvonalban, hogy az eddigi eredmények hatására picit telhetetlenek lettünk. Ha megtudnánk ragadni az esélyt és tudnánk élni vele, itt egy új szurkolói generáció születhetne a 7. hatására és ez nagyon fontos lenne. Ezt pedzegették Juhosék is.
colocolo írta:
Újpest - Vasas 2:2
Vasas: Nagy G.4 - Burmeister 3 Korcsmár 5 Risztevszki 4 - Kleisz 4 Vida 4 Berecz 4 Hangya 4 - Murka 3 Saglik 5 Remili 5
csere: Burmeister - Debreceni 3 szünetben
Murka - Pavlov 4 szünetben
Megint nem érdemeltünk volna győzelmet,ennek az egy pontnak is örülni kell.Amig egyéb érdekek miatt,nem csak a tudás határozza meg a kezdőbe kerülést tálcán kináljuk fel a soros ellenfélnek a követendő taktikát.Több kevesebb sikerrel meg is találják,és az van ami tegnap ha nincs 3-4 nagyon jó egyéni teljesítmény,akkor szenvednünk kell még az egy pontért is.Megértem és tisztelem a tulajdonosunkat amit a Vasasért tesz,de engem bosszant hogy fel tudnánk állni erősebb kezdővel de nem tesszük.A szurkoló már csak ilyen,tavaly nagyon örültünk volna egy ilyen teljesítménynek,most meg azon bosszankodunk hogy még ez is lehetne jobb.
Juhos2 írta:
Letöltöttem, de nekem nem működik ez az olvasó. Ilyenkor megpróbálok rákeresni, de sokszor nem találom.
Nincs valami más közvetlen megoldás?
Vagy próbálkozzam más gépről?
Mi van ezzel a kecskeméti meccsel, megjelensz?
Juhos2 írta:
Nagyon kéne a siker, hogy valamire emlékezhessünk mi is, akik 77-ből kimaradtunk. Soha nem éreztem mennyire fáj, csak most amikor van egy kis halvány remény . . . .
Talán a fiúk egy következő szurkolói generációt tudnának megalapozni az új stadionban.
Síposúr írta:
Szépek és meghatóak a képek. Az a kár nagyon megfogytunk mi Vasasosok. Nem gondoltam ,hogy azt kell megérjem ,hogy 5000-en mán sokan vagyunk. A vendéglőben néztem a meccset a nagy többség nekünk drukkolt. Vasas drukker csak én voltam és így nem volt az igazi. A meccs megmutatta nem mi vagyunk az erősebb csapat most még. A közeljövő a mi fiainké ha a mester kifundál mindig valamit talán a jelen is . Szombaton verjük meg a lilákat! Hajrá Vasas!
Síposúr írta:
Szépek és meghatóak a képek. Az a kár nagyon megfogytunk mi Vasasosok. Nem gondoltam ,hogy azt kell megérjem ,hogy 5000-en mán sokan vagyunk. A vendéglőben néztem a meccset a nagy többség nekünk drukkolt. Vasas drukker csak én voltam és így nem volt az igazi. A meccs megmutatta nem mi vagyunk az erősebb csapat most még. A közeljövő a mi fiainké ha a mester kifundál mindig valamit talán a jelen is . Szombaton verjük meg a lilákat! Hajrá Vasas!
Vasas1969 írta:A honlapról:
Stadionbúcsúztató (Vasas - Videoton 1-1, 2016. 10. 29.)http://www.vasasfc.hu/galeria/stadionbucsuztato_vasas_-_videoton_1-1_2016_10_29-67
Olyan jó volt nézegetni ezeket a képeket. Remélem a mi stadionunkkal nem lesz annyi gond mint Újpesten. Kíváncsi leszek mikortól tudunk ott játszani ?http://www.csakfoci.hu/nb-i/216-ujpest/95365-ujpest-felsorolni-is-hosszu-mennyi-hibaja-van-az-uj-stadionnak-aggaszto-allapotok