Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Szept. 29, 2016 11:08 am

  InStat
  Sokkal színvonalasabb az NB I, mint 2015–2016-ban

  Az InStat pontszámai alapján a forduló válogatottjainak átlagértékelése 24-el magasabb, mint az előző szezonban.

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/386026_sokkal_szinvonalasabb_az_nb_i_mint_2015_16_ban

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Szept. 29, 2016 11:04 am

  Mifocink.hu
  Tíz nap, tíz kérdés: A futballisták szerint nem leszünk ott a világbajnokságon!

  A mifocink.com idén ősszel is (mint ahogy korábban is) tíz kérdést tartalmazó kérdőívet juttatott el 100 magyar futballistához, akik nevük megadása nélkül válaszolhattak a kényes kérdésekre. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik. A tíz kérdésre adott válaszokat tíz napon át osztjuk meg olvasóinkkal. Mai kérdésünk: a játékosok szerint a magyar válogatott kijut-e a világbajnokságra?


  http://www.mifocink.com/?p=6102

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Szept. 28, 2016 4:14 pm

  NS:
  VASAS STADIONHELYZET

  Közelgő költözés
  https://digitalstand.hu/olvaso/46323#3

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Szept. 27, 2016 9:43 pm

  InStat
  Jovanovics lett a 11. forduló legjobbja

  Egyetlen játékost sem adott az álomcsapatba a Ferencváros–Újpest.  A 11. forduló álomcsapata

  Sebők (Gyirmót, 260) – Jovanovics (Debrecen, 299), Debreceni (Vasas, 253), Mészáros N. (Debrecen, 250), Bosnjak (Haladás, 279) – Nego (Videoton, 240), Juhász R. (Videoton, 279), Iszlai (Haladás, 254), Holman (Debrecen, 295), Szakály P. (Debrecen, 258) – Lanzafame (Honvéd, 255)  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/385812_a_fradi_del_koreai_sztarja_lett_a_11._fordulo

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Szept. 27, 2016 9:10 pm

  A honlapról:
  Oenning: Még gyorsabbnak és sokoldalúbbnak kell lennünk

  A ma 51. születésnapját betöltő Michael Oenning vezetőedző kilenc hónapja irányítja a mieinket. Nem eredménytelenül. Az idei szezonban még csupán a táv egyharmadánál járunk, de a vezető pozíció és olykor a mutatott játék a háromnegyed év munkájának dicsérete. Ezzel az értékelő, jövőbe tekintő ünnepi interjúval kívánunk vezetőedzőnknek boldog születésnapot és minél hosszabb angyalföldi tartózkodást!  Hogyan értékeli a 2016/17-es NB I-es idény első tizenegy bajnoki mérkőzését?


  - A szezon egyharmadán vagyunk túl. Most lesz alkalom az első mélyebb elemzések elvégzésére, amit a stábommal meg is fogok tenni. Alapvetően elégedett vagyok az eddigiekkel, hiszen nem számoltunk azzal, hogy az első kör után az első helyen fogunk állni. Elégedett lehetek azért is, mert annak ellenére állunk ilyen jól, hogy hatszor játszottunk idegenben. A játékosaim megmutatták, hogy nagyon jó teljesítményekre képesek és méltó résztvevői vagyunk a bajnokságnak. Hét mérkőzést nyertünk meg eddig, bár ehhez az is kellett, hogy kiváló rajtot vettünk, amivel egyszerűbbé tettük a dolgunkat. Most három hét szünet jön, utána pedig meglátjuk, hogy az idén még ránk váró nyolc mérkőzésen mit tudunk elérni.

  Milyen tanulságok szűrhetők le az első körből?


  - Kiderült, hogy az a játékrendszer, amit a szezon elején bevezettem, bevált. A játékosaim megértették, hogy milyen focit akarok látni, és megtanulták, hogy ebben a rendszerben hogyan tudjanak reagálni az egyes esetekre, amik a pályán történhetnek. Azt is megállapíthatom, hogy a csapategység adott, a játékosok egymásért is küzdenek, valamint rugalmasak, kisegítik egymást, ha kell. Ezt bizonyítja az is, hogy mindössze hét gólt kaptunk, ami egy nagyon jó alap a jövőre nézve is.

  Meglátása szerint, mely területeken van még lehetőség további fejlődésre, javításra?


  - Úgy vélem, hogy a tabellán elfoglalt első helyünkből fakadóan a legtöbb ellenfél inkább hozzánk fogja igazítani a játékrendszerét, emiatt gyorsabbnak és sokoldalúbbnak kell lennünk. Fejlődni minden téren lehet, azonban azzal is elégedett lennék, ha a jelenlegi magas színvonalunkat meg tudnánk tartani. Szerintem jó úton vagyunk efelé.

  Háromhetes szünet következik, mi a program az elkövetkező időszakra? Várhatóak edzőmeccsek, elmegy a csapat esetleg edzőtáborba? Lesz valamilyen csapatépítő szabadidő program?


  - Várhatóan két edzőmérkőzést fogunk játszani: Az elsőt a Vác ellen október 5-én, szerdán, míg a második még szervezés alatt áll. Ám mindenképpen meg kell említenem, hogy ismét kisebb kerettel dolgozhatok, mivel kilenc válogatott játékosunk távol van, akik eltérő időszakokban nem állnak majd rendelkezésemre. De ez édes teher! Főleg úgy, hogy általában tizenhat játékossal dolgozunk majd, tehát e tekintetben minden, rendezett módon fog működni. Edzőtáborba előreláthatólag nem megyünk. A csapatépítés szerencsére olyan nálunk, hogy a játékosok sokszor találkoznak egymással szabadidejükben, így gyakorlatilag megoldják maguk.

  Említette, hogy sok válogatottunk van.

  - Ahogy az már ismert, négy játékosom (Hangya Szilveszter, Korcsmár Zsolt, Nagy Gergely és Vida Máté) a felnőtt válogatottba kapott behívót, míg Berecz Zsombor, Osváth Attila és Szivacski Donát az U21-esbe. Igaz, közösen készülnek Telkiben és van átjárás a két válogatott között. Emellett még Kire Risztevszkit hívták be a macedón és Manjrekar Jamest a kanadai válogatottba. Szerencsére az U20-as, és U19-es válogatottban érdekelt játékosaink (Murka és Kleisz) ezúttal velünk készülhetnek, mert nekik most nem lesz edzőtábor.

  Várhatunk-e majd valamilyen taktikai meglepetést a további idei nyolc mérkőzésen?


  - Konkrétumokat természetesen nem fogok elárulni, de sosem ülhetünk a babérjainkon. Az edzésmunka - természetéből fakadóan -olyan, hogy az egyes napokon más és más játékelemekre helyeződik a súlypont. Változtatások mindig vannak, és lesznek is, még akkor is, ha csak apró finomításokról van szó.

  Mivel lenne elégedett az idei évet záró 19. fordulót követően?

  - Azzal, hogy ha megtartjuk azt a minőségi szintet, amit eddig nyújtottunk, valamint, ha a játékosok továbbfejlődnének. E tekintetben a tabellán elfoglalt helyezésünk kevésbé érdekes.  Boldog születésnapot a mesternek!

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Szept. 27, 2016 10:06 am

  NS:
  VASAS SIKERÉLMÉNY

  Nem ismernek félelmet
  https://digitalstand.hu/olvaso/46322#3

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Szept. 27, 2016 9:35 am

  A honlapról:
  Murka: Merünk nagyot álmodni

  Nem egyedi jelenség a labdarúgás világában, hogy egy hosszú évekig vérbeli gólvágó csatárt egy edző kipróbál a védelemben és beválik, mint például Juhász Roland, aki még középcsatárként debütált gólokkal az NB I-ben, ám igazából középhátvédként lett klasszis. Az alig 19 esztendős Murka Benedek eddig – az utánpótlás válogatottakban is - középcsatárként szomorította a védőket, ám a Mezőkövesd ellen Michael Oenning a mélyvízbe dobta és a jobb szélső védő-középpályás feladatát bízta rá.  Gratulálunk a győzelemhez és a két gólpasszodhoz! Mi volt az első reakciód, amikor megtudtad, hogy a számodra mód felett szokatlan poszton, a jobboldali szélső hátvéd-középpályás poszton számít rád Michael Oenning vezetőedző?

  - Igazából nagyon meglepett, hogy ezen a helyen fog bevetni a mester, bár ugye a felkészülési meccseken már játszottam belső és szélső védőt. Viszont nagy öröm volt számomra, hogy a kezdő csapatba kerülhettem. Ez volt az első NB I-es mérkőzésem, ahol a kezdő 11-ben kaptam helyet, így ez a Mezőkövesd elleni találkozó nemcsak a 4-0-s győzelem miatt, hanem e mérföldkő miatt is örökre emlékezetes marad a számomra. Másrészt teljesült az álmom is, hogy győzelemmel mutatkozzam be.

  Pintér Attila a Mezőkövesd vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy az volt a legfőbb elképzelésük, hogy a széleken bontsák meg szilárd védelmünket. Így a te oldaladon Soós Bencét is tömték labdákkal társai. Mennyire volt nehéz megbirkózni egyrészt az új poszt miatti feladattal, másrészt a sokat mozgó balszélsővel?

  - Nem volt egyszerű megoldani a feladatomat, mert inkább támadószellemű játékos vagyok. Próbáltam felvenni a ritmust, a helyezkedést is megkíséreltem úgy, ahogy egy védőtől elvárható. Természetesen sokat köszönhetek a középső védő társaimnak, Debreceni Andrisnak és Vaskó Tominak, akik az én oldalamon - ha kellett - kisegítettek, kereszteztek. Ám úgy vélem, az a tény, hogy sikerült lehoznunk a mérkőzést kapott gól nélkül, abban valamelyest nekem is volt egy kis részem, még ha tudom, hogy a labdarúgáshoz is kell szerencse. Meggyőződésem, hogyha a csapat sikerességéhez erre van szükség, akkor meg fogom tanulni és napról-napra jobban fogok tudni védekezni. Mert én teljesen alárendelem magamat a közösség érdekének!

  A győzelemben főszerepet vállaltál. Hiszen a mindig fontos első gól előtt te adtad be a szélről a labdát, ami kipattant Dombóról és Ádám bevágta, valamint a 3. gólnál is tökéletesen csavartál középre, amit pedig Berecz bombázott a jobb alsóba. Michael Oenning a találkozó után úgy nyilatkozott, hogy amit várt a beállításoddal, hogy támadóbbak legyünk a jobb szélen, azzal nyertük meg a mérkőzést.

  - A két gólpasszomnak külön örülök, de a legfontosabb mindig a csapat győzelme. Hiszen mind a 11-en, akik a pályán vagyunk mindnyájan egy közös célért hajtunk: a sikerért, a három pontért! Összességében úgy gondolom, hogy egy jó meccset játszottunk, kemény volt, nem adták meg magukat könnyen a mezőkövesdiek. És az a legfontosabb, hogy a bajnokság egyharmadát a tabella élén zártuk.

  Megfordult akár legmerészebb álmaidban a bajnokság kezdete előtt, hogy ilyen előkelő helyen leszünk 11 forduló után, a legtöbb (7) győzelemmel, és a legkevesebb (7) kapott góllal?

  - Szerintem egyikünk sem úgy készült, hogy mi vezetjük majd a tabellát a bajnokság első harmada után. Az első sikeres meccsek után az élre álltunk, amit, azóta sem engedtünk ki a kezünkből. Merünk nagyot álmodni.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Szept. 27, 2016 9:23 am

  A honlapról:
  Korcsmár Zsoltnak csak húzódása van


  A hétfői MRI-vizsgálat alapján az orvosok megállapították, hogy Korcsmár Zsoltnak szerencsére nem szakadt el a bal comb hajlító izma, csupán húzódást szenvedett.
  Ez azt jelenti, hogy belső védőnk a felnőtt válogatottal marad Telkiben, és a válogatott orvosa, Szilasi Ádám fogja kezelni a héten. Így esély nyílt arra, hogy a Svájc elleni, október 7-i, pénteki hazai világbajnoki selejtező mérkőzésre Bernd Storck szövetségi kapitány rendelkezésére állhasson.

  Mint ismert, Zsolt, bár a kezdőcsapatba volt nevezve a szombati Vasas – Mezőkövesd mérkőzésen, ám sajnálatos módon még a kispadra sem ülhetett le, így Vaskó Tamás játszott helyette.

  Válogatott belső védőnk a Mezőkövesd elleni mérkőzés előtti bemelegítő mozdulatoknál egy szúrást érzett a bal combjának hátsó részénél, így ki kellett hagynia a találkozót.

  Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Zsoltnak!


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 9:56 pm


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 9:53 pm

  Blikk.hu
  Kis pénz, nagy foci - csúcson jár a Vasas!
  http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/a-800-millios-vasas-veri-a-milliardos-csapatokat/0bdvp4y

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 9:50 pm

  csaposur írta:egy vödör jeges víz

  Pittsburgh Steelers 3  :  34  Philadelphia Eagles


  http://www.nfl.com/gamecenter/2016092510/2016/REG3/steelers@eagles#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000709605&tab=recap

  Sajnos ilyen a szurkoló élete. Még a legnagyobb csapatok is képesek kikapni , néha nagyon ,de jobb egy nagy zakó mint sok kicsi.

  csaposur
  Admin

  Hozzászólások száma : 2454
  Join date : 2015. Mar. 03.
  Tartózkodási hely : raumban

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by csaposur on Hétf. Szept. 26, 2016 7:49 pm

  egy vödör jeges víz

  Pittsburgh Steelers 3  :  34  Philadelphia Eagles


  http://www.nfl.com/gamecenter/2016092510/2016/REG3/steelers@eagles#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000709605&tab=recap

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 6:08 pm

  NS:
  VASAS SOROZAT

  Nem is olyan rossz a kertek alatt osonni
  https://digitalstand.hu/olvaso/46321#2

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 12:57 pm

  Csakfoci.hu
  Három játékos a derbiről a forduló válogatottjában - itt a csapat

  Ezúttal kettőnél több játékost egyik csapat sem tudott adni a forduló válogatottjába. Az Újpest, a Videoton, a  Vasas és a Gyirmót „duplázott.”
  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/94420-harom-jatekos-a-derbirol-a-fordulo-valogatottjaban-itt-a-csapat  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Szept. 26, 2016 9:46 am

  Kihagyott büntető, kiállítás és hét gól: kikapott a Siófok

  Hét gólt hozó mérkőzésen ütötte ki a BFC Siófokot a hazai pályán játszó Soroksár a Labdarúgó NB II tizenegyedik fordulójában.
  http://www.sonline.hu/somogy/sport/kihagyott-bunteto-kiallitas-es-het-gol-kikapott-a-siofok-685493  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Szept. 25, 2016 6:39 pm

  A honlapról:
  Ádám: Nagyszerű érzés az első helyen állni

  Ádám Martinnak oroszlánrésze volt abban, hogy 4-0-ra sikerült legyőznünk a Mezőkövesd együttesét. Első góljánál szemfülességéről, míg a másodiknál, a büntetőnél, kötélidegeiről tett tanúbizonyságot. Így öt gójával holtversenyben Eppellel és Djuricinnel a második az NB I-es góllövő listán.  Gratulálunk a győzelemhez és két gólodhoz is. Utoljára még a 7. fordulóban találtál be a Diósgyőr elleni 1-1-re végződött mérkőzésen. Így hosszabb szünet után sikerült újra gólt szerezned, mindjárt kettőt is. Ezzel a házi góllövőlistát immár egyedül vezeted öt találattal. Szombat este frissnek tűnt a csapat. Szerinted ez minek volt köszönhető a két gyengébben sikerült meccs után?

  - Elsősorban a fejekben kellett rendet rakni, emiatt a háromhetes szünet talán jól is jön nekünk. Rendezhetjük a sorainkat. Az előző két meccsen kicsit szétszórtabbak voltunk, és ez még érződött az első félidőben is. Ám szerencsére az első játékrész utolsó pillanataiban sikerült betalálni, ami soha nem jöhetett volna jobbkor. Ez felszabadította a bennünk lévő görcsöket. Így a második félidőben szinte minden bejött nekünk, a végére jutalomjáték lett a mérkőzésből. Rúgtunk négy gólt, de nem kaptunk egyet sem, ez nagyszerű. Az pedig egy csatárnak persze külön öröm, hogy ha a házi góllövőlistát vezetheti.

  Az első gólod akcióból született, a másodikat tizenegyesből szerezted.

  - Igen, az első gólnál Murka Benedek beadása kipattant a kapusról és pontosan elém érkezett, így nem volt nehéz feladatom, csak be kellett passzolnom a kapuba a labdát. A tizenegyes pedig olyan dolog, hogy nem kell sokat vacakolni vele. Jól a sarokba kell rúgni. Sikerült, ez is a dolgom.

  Említetted Murka Benedeket, aki új társként szerepelt a jobboldalon. Mennyiben volt más vele, mint az eddig megszokott társsal, Szivacski Donáttal?

  - Igen, új társ volt, de az edzéseken már annyira összeszokott a brigád, hogy így mindenkinek tudnia kell, hogy melyik pozícióban mi a feladata, ha épp oda kerül. Beni is tudta.

  Ismét egy háromhetes válogatott szünet jön. Mire fogtok az elkövetkező időszakban összpontosítani?

  - Az elején értelemszerűen elsősorban a regenerálódásé lesz a főszerep, mert ki kell pihennünk magunkat. Utána pedig egy kis finomhangolás és készülünk a bajnokság második körére, amiből ebben az évben még 8 meccset játszunk le. Nagyszerű érzés lesz azzal a tudattal csinálni az edzéseket a három hét alatt, hogy vezetjük a tabellát. Szokatlan ízlelgetni és kimondani, hogy a mi csapatunk, a Vasas 11 forduló után az első. De ez még csak az eleje, és a táv kétharmada még előttünk van. Bízom a jó folytatásban és majd meglátjuk mi sül ki belőle a bajnokság végén.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Szept. 25, 2016 6:24 pm

  NS:
  Michael Oenigg, a Vasas vezetőedzője: – A Mezőkövesd elleni sikerrel végződő találkozó is bizonyítja, hogy nem kerültünk hullámvölgybe. Csupán az történt, hogy szoros meccsen kikaptunk a Haladástól, majd a Gyirmóttól, azonban most bizonyították a labdarúgók, hogy nem felejtettek el futballozni, és van szívük és erejük a játékhoz. A meccs előtt a mentális felkészítésre fektettük a hangsúlyt, ezúttal a fejekben kellett rendet tenni. Sikerült. Igaz, az első félidőben még behúzott kézifékkel futballoztunk, a másodikban azonban már látszott, hogy mindenki élvezi a játékot. Elmondhatjuk, hogy nem véletlenül vezetjük a tabellát, és szeretnénk minél tovább megőrizni pozíciónkat.

  Pintér Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset. Két hatalmas lehetőségünk is volt, egyiket sem sikerült kihasználni, pedig kettő-nullás vezetéssel mehettünk volna szünetre. Csak az hibázik, aki játszik. Attól, hogy gólt kaptunk, még nem kellett volna összeesnie a csapatnak. A Vasas helyzet nélkül rúgott egy gólt, és mi nem készültünk fel, nem is készülhetünk fel az ilyen esetekre. Látható, hogy az élvonalban a hibáinkat könyörtelenül megbüntetik. Ez történt ezúttal is, illetve az, hogy nem kaptunk egyenlő feltételeket, mert szerintem két, de legalább egy tizenegyes biztos, hogy járt volna. A bajnoki szünetben legalább utolérhetjük magunkat. Sokszor elmondtam már, a hosszúra nyúlt NB II-es szezon után alig tudtunk felkészülni az élvonalbeli bajnoki rajtra. Sok új játékosunk van, még nem vagyunk eléggé érettek, de nincs mese, bent maradunk az élvonalban.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Szept. 25, 2016 2:00 pm

  Juhos2 írta:Győztünk?

  Felvesszük a szerda/szombat ritmusát, erre megint 3 hét szünet.
  Én bérbe adnám a csapatot valamelyik 20  csapatos topbajnokságba. Ha válogatott meccs van szerte Európában akkor meg valamelyik országnak.
  Ez lehetne a titkos recept.

  Nem is kevéssel ,hanem sokkal. Azért ez a meccs is alakulhatott volna úgy mint az előző kettő és az előző kettő is alakulhatott volna úgy mint a tegnapi ,ha mi szerezzük meg a vezetést azokon. A követező körben visszakell adni a kölcsönt azoknak a csapatoknak akiktől kikaptunk. Egyiknél se voltunk rosszabbak (sőt) , csak nekik több volt a szerencséjük.

  Remélem lesz 2-3 felkészülési meccs és végre Osváth játéklehetőséget fog kapni. Emlegette valaki ,hogy tervbe volt egy edzőmeccs valamelyik Bundesliga 2-s csapat ellen még az előző szünetben. Hátha most összejön.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Szept. 25, 2016 1:48 pm

  colocolo írta:
           Vasas:Mezőkövesd 4:0

  Vasas:Nagy G 5 - Debreceni 5 Vaskó 4 Risztevszki 4 - Murka 4 Vida 6 Berecz 6 Hangya 4 - Ádám 6 Saglik 5 Remili 4


        csere:Murka - Kleisz  64.perc
                Ádám - Czvitkovics 67.perc
                Remili - Pavlov  74.perc


    Gratulálok a csapatnak,a második félidő nagyon rendben volt és most a szerencse sem pártolt el tőlünk.

  Ezekkel a hatosokkal biztos lenne a csapattagság a forduló válogatottjában ,ha nem lett volna ilyen csúcsmeccs a fradi -Újpest az este. Láttam a sportnál Ádám volt a meccs legjobbja. Az biztos ,hogy a legfontosabb gólt ő lőtte ,de én inkább Bereczre szavaztam volna.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 168
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Szept. 25, 2016 1:14 pm

  Győztünk?

  Felvesszük a szerda/szombat ritmusát, erre megint 3 hét szünet.
  Én bérbe adnám a csapatot valamelyik 20 csapatos topbajnokságba. Ha válogatott meccs van szerte Európában akkor meg valamelyik országnak.
  Ez lehetne a titkos recept.

  colocolo

  Hozzászólások száma : 287
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Szept. 25, 2016 9:44 am


  Vasas:Mezőkövesd 4:0

  Vasas:Nagy G 5 - Debreceni 5 Vaskó 4 Risztevszki 4 - Murka 4 Vida 6 Berecz 6 Hangya 4 - Ádám 6 Saglik 5 Remili 4


  csere:Murka - Kleisz 64.perc
  Ádám - Czvitkovics 67.perc
  Remili - Pavlov 74.perc


  Gratulálok a csapatnak,a második félidő nagyon rendben volt és most a szerencse sem pártolt el tőlünk.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 8:53 pm

  Síposúr írta:Gratulálok a csapatnak! Jó volt a családdal nézni és örülni. Az első gól volt a döntő meg hogy a Fortuna ma velünk volt. A legfontosabb , hogy fociztunk is. Szép volt fiúk! Iszunk egy pohárral az egészségetekre! Hajrá Vasas!

  Gratulálok én is Mindenkinek , hogy résztávnál mi vagyunk az elsők ! bounce Már csak 2 etapot kell megnyerni ! Very Happy Tény ,hogy volt egy kis szerencsénk . Kár  nem jutott belőle kicsi Győr - Sopronba ,akkor most akár 4 ponttal is többünk lehetne. Szerintem ez a Kövesd erősebb csapat volt mint a szerdai Gyirmót és nem is fog 4 gólokat kapni. Nagyon örülök mert a meccs előtt úgy gondoltam akár ki is kaphatunk ma és mér 1 gólos sikerrel is beértem volna. Valóban baj is lehetett volna ,ha nem mi rúgjuk az elsőt ,de a végén gála volt.

  Csatlakozom , akkor igyunk a Csapatra, a Vezetőkre és a Drukkerekre ! isz

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 8:33 pm

  A Rangadó.hu szakértője
  Kiütötte a listavezető az újoncot

  A listavezető Vasas FC hazai pályán 4-0-ra legyőzte az újonc Mezőkövesd együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/385486_vasas


  – Az általam ebben az évadban látott meccsek közül ez indult a legnehezebben, de ez lett a legsimább. A mérkőzés elején többször ránk ijesztett a Mezőkövesd , de aztán sikerült feléjük kerekednünk. Akadt szemfüles gól és olyan is, amit gyakorlatilag végig kellett tapsolni. Óriási gratuláció illeti a srácokat, hiszen közönségszórakoztató játékkal győztek – mondta a Rangadó.hu állandó szakértője, Kiss László, a Vasas egykori válogatott csatára.


  Síposúr

  Hozzászólások száma : 146
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Szomb. Szept. 24, 2016 8:11 pm

  Gratulálok a csapatnak! Jó volt a családdal nézni és örülni. Az első gól volt a döntő meg hogy a Fortuna ma velünk volt. A legfontosabb , hogy fociztunk is. Szép volt fiúk! Iszunk egy pohárral az egészségetekre! Hajrá Vasas!

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 6:02 pm

  A Mezőkövesd ellen javítana az éllovas

  Sorozatban két mérkőzésen hagyta el vesztesen a pályát az éllovas Vasas, amely a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában a Mezőkövesdet fogadja. Az angyalföldiek részéről Korcsmár Zsolt, Ádám Martin és Michael Oenning vezetőedző mondta el az M4 Sportnak, hogy milyen hangulatban várják a meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtó borsodi együttest.  http://www.m4sport.hu/2016/09/23/a-mezokovesd-ellen-javitana-az-ellovas/#


  ITT NÉZHETŐ:

  http://www.m4sport.hu/2016/09/24/ide-kattintva-nezheti-eloben-a-vasas-mezokovesd-merkozest/
  Itt nézhető:http://www.m4sport.hu/2016/09/24/ide-kattintva-nezheti-eloben-a-vasas-mezokovesd-merkozest/
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 5:14 pm

  A honlapról:
  Oenning: Győzelemmel kárpótolnánk szurkolóinkat

  Michael Oenning vezetőedzőnk nyilatkozott a szombati Vasas – Mezőkövesd találkozó esélyeiről.  Csapatunk következő ellenfele a mostanában pontokat gyűjtögető Mezőkövesd lesz. Mire számít?

  - Most sem számítok könnyű mérkőzésre. Először is örülök neki, hogy két idegenbeli találkozó után végre itthon, a saját szurkolóink előtt játszhatunk. Ez plusz motivációt jelent számunkra. Mindenképpen szeretnénk pontokat szerezni, mivel egyrészt közelítenek hozzánk az üldözőink, másrészt az előző két mérkőzésen nem tudtunk győzni. Szeretnénk az élen maradni a bajnokság első körének végén is, ami a háromhetes bajnoki szünet alatt mindenképpen többlet energiával látná el játékosaimat.

  Sűrű programja volt a csapatnak az elmúlt napokban. Hogyan lehet felkészülni ilyen rövid idő alatt a szombati mérkőzésre?


  - Így van, körülbelül két hét alatt négy mérkőzésünk volt. Ez persze befolyásolja a mostani felkészülést is. Emiatt az "aktív regenerálódás" volt napirenden a napokban, hogy lehetőség szerint viszonylag frissen és tiszta fejjel tudjanak játszani a játékosaim. Szeretnénk megnyerni a Mezőkövesd elleni mérkőzést, hogy ezzel kárpótoljuk az elmúlt két meccs miatt csalódott szurkolóinkat.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 5:05 pm

  Síposúr írta:Ma a gyereknél nézem ,azt már látom is tán. Több kell a gyirmótinál. Gyenge előadás volt. Másnapig nem rúgtunk volna gólt.  Akartunk ugyan ennél azonban a megye 3-ban is több ötlet van a támadásokban. Ne basszátok el már gyerekek olyan szép volt ez eddig! Húzzátok be valahogy egy csúnya kis góllal. Álljon be a Pista ha kell . Mindent bele! Hajrá Vasas!


  Pista nincs a keretben és sajnos Osváth sem. Viszont Murka igen és Szivacski helyén. Valószínűleg ő fogja a villámgyors Sóst. Remélem megtudja oldani.

  http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1141237

  Síposúr

  Hozzászólások száma : 146
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Szomb. Szept. 24, 2016 4:32 pm

  Ma a gyereknél nézem ,azt már látom is tán. Több kell a gyirmótinál. Gyenge előadás volt. Másnapig nem rúgtunk volna gólt.  Akartunk ugyan ennél azonban a megye 3-ban is több ötlet van a támadásokban. Ne basszátok el már gyerekek olyan szép volt ez eddig! Húzzátok be valahogy egy csúnya kis góllal. Álljon be a Pista ha kell . Mindent bele! Hajrá Vasas!

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 8:58 am

  mezokovesdzsory.hu
  JAVÍTANI A HELYZETKIHASZNÁLÁSON

  Vannak hibái a Vasasnak is, de fontosabb, hogy a sajátjainkat kijavítsuk.


  A listavezető Vasas otthonába látogatunk szombaton. A tavaly még a kiesés ellen harcoló fővárosiak jól kezdték a szezont, azonban a legutóbbi két találkozójukon egyaránt 1-0-ra kikaptak. A mi három mérkőzésből álló veretlen szériánk a Paks ellen szakadt meg.

  – A listavezető otthonában is nyerni szeretnénk. Ki szeretnénk használni hibáikat, fontosabb azonban, hogy a sajátjainkat javítsuk ki. A helyzetkihasználásunkon is javítanunk kell, kevés lehetőségből is be kell találnunk az ellenfél kapujába – mondta Pintér Attila. Vezetőedzőnk elárulta, tisztában vannak a Vasas erényeivel, egyebek közt a pontrúgásaikkal is, de ilyen szituációkra rendszeresen készülünk.

  A Vasassal már többször is találkoztunk hol a bajnokságban, hol a Ligakupában, egyszer pedig a Magyar Kupában is. Utóbbiban húsz éve 4-0-ra kaptunk ki,míg a Ligakupában a 2011/2012-es szezonban találkoztunk, itthon 2-2-re végeztünk, idegenben 4-52-re nyertünk. Egy esztendővel később már az nb2 Keleti-csoportjában vívtunk nagy harcot a feljutásért, s végül a mi javunkra billent a mérleg nyelve, köszönhetően annak is, hogy az ezüstérmestől hat pontot csentünk el (itthon 1-0, Budapesten 2-3). A fővárosi csapat aztán tavalyelőtt visszavágott, az immár egycsoportos nb2-t ők nyerték meg, bennünket oda-vissza egyaránt 2-1-re legyőzve, az utolsó mérkőzésükön pedig nagy fiesztát csaptak ellenünk.

  A szombati találkozót Solymosi Péter vezeti, a mérkőzést az m4sport élőben közvetíti az interneten


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 2825
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Szept. 24, 2016 8:54 am

  NS:
  VASAS - MEZŐKÖVESD

  Visszatérhetnek e a helyes útra ?
  https://digitalstand.hu/olvaso/46319#3

  Sponsored content

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Sponsored content Today at 8:28 am


   Pontos idő: Pént. Okt. 28, 2016 8:28 am