Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 10:19 pm

  Juhos2 írta:Tavaly bánkódtam, hogy a kiesés elleni harcban nem tudott segíteni. Elképzelhetetlen volt a bent maradás nélküle.
  Az idén, ha szóhoz is jutott lelkesebb nem lettem tőle. Inkább beletörődtem a vereségbe. Vancsát meg ismerjük.

  Az egyik kocsmatársnak köszönhetően be tudtam másolni ide Vancsa nyilatkozatát is . Így már teljesebb az összkép. A történet kapcsán eszembe jutott amit vagy Te , vagy Vasas77 mesélt egy Geress Zolival való találkozás kapcsán .

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 10:12 pm

  Vancsa Miklós
  https://www.facebook.com/groups/209545819112651/permalink/1285739981493224/

  Sziasztok!

  Akkor Cicóról!

  2015 őszén többször érezte a térdét Czvitkovics Péter, akit akkor arra kértem, hogy 2015. decemberében műttesse meg a térdét és februárban már a csapat rendelkezésére állhat , nehogy a felkészülés idején, a műfüvön előjöjjön és mondjuk februárban tartsunk ott hogy meg kell műteni a térdét. Akkor Cicótól azt a választ kaptam, hogy 2 injekcióval április végéig kibírja a térde és az Európa Bajnokság miatti hosszabb nyári szünetben sort kerít a műtétre.....
  Nos, természetesen sajnos igazam lett (csináltam én is ezt a sportot) és februárban azzal állt elő Cicó, hogy menthetetlenül meg kell műteni a lábát.....azt tényleg mellékesen teszem hozzá, hogy 2015 decemberében luxusnyaralásra utazott....(igaz alapvetően semmi közöm hozzá, de talán a halasztásnak van).
  A club benyelte és fizette a szerződésben foglaltak szerint, azzal a tudattal hogy áprilisban, az utolsó fordulókban teljesen rendben lesz és tud segíteni a bennmaradás kiharcolásában, Cicó állítása szerint. Sajnos Peti lába nem jött rendbe az egész tavaszi szezonban, hogy ez orvosi hiba vagy nem, én nem tudom, de az orvost nem a club javasolja, saját döntése volt. A 2014. februárjában kötött szerződésünkben kikötöttük, hogy 2016. nyarán mindkét fél mondhatja hogy nincs tovább, tehát mi is és Cicó is mondhatta volna hogy nincs tovább, ennek ellenére bár anyagi jellegű változtatásokkal, de érvényben hagytuk a szerződést mindketten.
  Az idei ősz első része továbbra is jórészt rehabilitációval telt el és mindenki bízott abban hogy Cicó rendben lesz, ami nagyjából nyár végére be is következett. Az ezt követő időszakban a bajnoki mérkőzéseken 1 alkalommal volt kezdőjátékos valamint talán 4-5-ször csereként jutott szóhoz.

  Az őszi szezon befejeztével beszélgetésre invitáltam Cicót, mint ahogy sok mást is a csapatból és meg is beszéltünk egy időpontot amelyet a találkozó előtt 1 órával lemondott, az ügyvédje javaslatára....
  Ekkor én élve a szerződésben foglalt megegyezéssel, mivel nem szerepelt a tétmérkőzések 50%-án, hivatalosan is felbontottam a szerződését, melyet postára is adtam.
  Igaz és sajnálom, hogy ez pont Karácsony előtt történt, de jogilag az időpontot tekintve csak ekkor tehettem meg, az már egy másik kérdés, hogy a szeretet ünnepe volt a fontos Petinek vagy az újabb nyaralás....(amihez megint csak nincs közöm)!
  Szóval, ha valaki úgy érzi hogy club inkorrekt volt Cicóval az szóljon, az általa nagyon sajnált edzőire nemrégiben a club fizette be, tehát ha valaki jószándékú volt vele akkor azok mi voltunk!
  Nem kívánok tovább az üggyel foglalkozni, de a tisztánlátás érdekében ez a teljes igazság!
  Egyéb dolgokkal nem kívánok foglalkozni, miszerint nem tudattam Michaellel a dolgot, csak annyi hogy egyelőre még én vezetem ezt a clubot, a Vasas érdekeit szem előtt tartva, természetesen tájékoztattuk edzőnket, csak nem tudtunk gyorsabbak lenni Cicónál!
  A club abban a reményben hogy ezen az egyoldalú szerződésbontáson a napokban változtatunk közös megegyezéssel, nem adott ki semmilyen hírt, de a mai napon vártuk hogy kijön a Fáyba Cicó, legalább a társaitól elköszönni.
  Szebb lett volna mint itt az fb-n.....

  Hajrá Vasas!


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 245
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Jan. 05, 2017 10:05 pm

  Tavaly bánkódtam, hogy a kiesés elleni harcban nem tudott segíteni. Elképzelhetetlen volt a bent maradás nélküle.
  Az idén, ha szóhoz is jutott lelkesebb nem lettem tőle. Inkább beletörődtem a vereségbe. Vancsát meg ismerjük.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 7:27 pm


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 7:22 pm


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 7:21 pm

  colocolo írta:goal.com  Külföldre menne a Vasas alapembere.


  Talán ez is közre játszott abban,hogy nem edzett ma.

  Cicó távozik,Ferenczi interjú az NSO található.


  Külföldre mehet a Vasas alapembere?


  Akár már januárban távozhat a válogatott középpályás.

  http://www.goal.com/hu/news/20932/nb-i/2017/01/05/31169432/k%C3%BClf%C3%B6ldre-mehet-a-vasas-alapembere?ICID=HP_BN_9  Vasas: szerződést bontottak Czvitkovics Péterrel


  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-szerzodest-bontotottak-czvitkovics-peterrel-2544963  Köszi Colo ! Mit gondolsz a történtekről ?
  colocolo

  Hozzászólások száma : 323
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Csüt. Jan. 05, 2017 6:36 pm

  goal.com  Külföldre menne a Vasas alapembere.


  Talán ez is közre játszott abban,hogy nem edzett ma.

  Cicó távozik,Ferenczi interjú az NSO található.

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 245
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Jan. 05, 2017 6:14 pm

  Vasas1969 írta:Kihíváslista

  A 2017-es év indításaként Markovits László klubelnökkel beszélgettünk a Vasast érintő aktuális témákról és a magyar sport tágabb értelemben vett helyzetéről.
  http://www.vasassc.hu/hirek/7219/kihivaslista  Örömteli ,hogy Jámbor úr végre a tulaj. A nagyobb stadionért indított szurkolói kezdeményezést meg kérem támogassa mindenki , aki egyetért vele.

  Akkor megvan miért várták meg 17-et a nyilvános bejelentéssel. Jobban nem is kezdődhetne az új év. Most már csak azon kell izgulni Csányiék ne találják meg megint valamiért. Talán már írtam, hogy szerintem a tervek még azért nem nyilvánosak, mert folyik az egyeztetés. De természetesen egy sok like-os megerősítés sosem jöhet rosszkor.


  Juhos2

  Hozzászólások száma : 245
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Csüt. Jan. 05, 2017 5:56 pm

  wahúr írta:

  Egyszer, nemrégiben (1975 tavaszán) épp Salgótarjánban dolgoztam, kimentem a meccsre, mert a PMFC játszott.
  Elkiáltottam magam, hogy hajrá PMFC, de ezt rossz szektorban tettem, a helyi kohász gyerekek lebeszéltek a
  folytatásról, de attrocitásra nem került sor. Megkérdezték, kérek-e egy kohász pofont,  és én nem kértem.
  Utána csendben néztem a meccset, a PMFC-t elkalapálták, ahogy kell.
  Hát így esett.
  De lehet, hogy majd egyszer még kimegyek meccsre, amikor az unokám pályára lép.

  Nekem kettős rangadókról vannak ilyen emlékeim.
  Mostanra nagyot változott. A mérkőzések biztosítása szerintem megoldott, ha nem keresed a bajt elkerül. Mondjuk már a feeling miatt is jobb, ha a sajátjaid közül nézed a meccset. Én legalábbis nem szeretem, ha a piros-kékeket szidják teli torokból mellettem.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 1:13 pm

  A honlapról:
  Vancsa Miklós a tulajdonosváltásról és az új stadionról

  Új fejezet kezdődik a Vasas Labdarúgó Futball Club Kft. történetében, hiszen hosszú tárgyalások után, eddigi főtámogatónk, Jámbor János üzleti érdekeltségeinek zászlóshajója, a Pannonbau cégcsoport 99 százalékos tulajdonába került a Kft. 1 százalék pedig a Vasas SC-é maradt.

  Erről Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója tájékoztatta honlapunkat.

  - Ez azt is jelenti, hogy sikerült az Futball Club Kft.-t adósságmentesen átvenni, ami Jámbor János kérése volt. Markovits László, a Vasas SC elnöke tartotta a szavát és minden, ami a 2014. január 1-jei időszakot érintően terhelte a Kft.-t, azt az SC tisztességgel, becsülettel kifizette. Ezt ezúton is köszönjük neki. Az FC és az SC közötti megegyezés szerint, az SC-é korábbi évi 50 millió forintos vállalása – a Labdarúgó Kft. működéséhez – 2017. január 1-től már nem él tovább.  

  Ügyvezetőnk beszélt az új stadionunkról is.

  - A felépülő új Illovszky stadionnal kapcsolatosan az FC és az SC nagyvonalakban mindenben megegyezett, miszerint a létesítmény az SC kezelésében, de az FC használatában lesz. A minap született szurkolói nyílt levélről – ami az új stadion befogadóképességének 5.000-nél nagyobb befogadóképességét sürgeti – én is és Jámbor úr is tudok, és maximálisan egyetértünk annak tartalmával. Nemcsak a kiváló őszi szereplés miatt, hanem a Vasas tradíciója miatt is úgy gondoljuk, hogy megérdemelne a klub egy nagyobb stadiont. Ha viszonyítunk más klubokhoz, akkor is indokoltnak érezzük ezt a törekvést. Amit tudunk, ez ügyben mindent megteszünk. Ezt az projektet Markovits elnök úr kezelte és kezeli, és szerintem jól. Ne feledjük, hogy egy éve még egy jóval kisebb, csak hosszanti, csonka lelátójú stadionról volt szó, és onnan sikerült a teljesen zárt lelátójú és fedett nézőterű ötezer fő befogadására alkalmas létesítményig eljutni. De nem lefutott a még ennél is nagyobb befogadóképességű stadion megvalósulása, amit – úgy tudom -  a legmagasabb döntéshozó szinten is támogatnak. Meg kell tenni mindent, hogy ez így legyen, de ha mégsem sikerül, akkor sem lesz okunk szomorkodásra – mondta el Vancsa Miklós.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 1:03 pm

  wahúr írta:

  Egyszer, nemrégiben (1975 tavaszán) épp Salgótarjánban dolgoztam, kimentem a meccsre, mert a PMFC játszott.
  Elkiáltottam magam, hogy hajrá PMFC, de ezt rossz szektorban tettem, a helyi kohász gyerekek lebeszéltek a
  folytatásról, de attrocitásra nem került sor. Megkérdezték, kérek-e egy kohász pofont,  és én nem kértem.
  Utána csendben néztem a meccset, a PMFC-t elkalapálták, ahogy kell.
  Hát így esett.
  De lehet, hogy majd egyszer még kimegyek meccsre, amikor az unokám pályára lép.

  Nagyon jó kis történet. Jót derültem rajta. Elég udvariatlan vendég voltál ,hogy nem fogadtad el amit kínáltak . Isteni szerencse ,hogy nem sértődtek meg rád miatta. Very Happy
  Az unokád hol játszik?

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 11:00 am

  Kihíváslista

  A 2017-es év indításaként Markovits László klubelnökkel beszélgettünk a Vasast érintő aktuális témákról és a magyar sport tágabb értelemben vett helyzetéről.
  http://www.vasassc.hu/hirek/7219/kihivaslista  Örömteli ,hogy Jámbor úr végre a tulaj. A nagyobb stadionért indított szurkolói kezdeményezést meg kérem támogassa mindenki , aki egyetért vele.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 05, 2017 10:53 am

  Gépes történelem

  Hegyi Iván évindító jegyzete.
  http://www.vasassc.hu/hirek/7217/gepes-tortenelem

  wahúr

  Hozzászólások száma : 2172
  Join date : 2015. Mar. 01.
  Tartózkodási hely : valaki nincs sehol

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by wahúr on Csüt. Jan. 05, 2017 7:47 am

  Vasas1969 írta:Egyébként drukkoltál valakinek korábban , mielőtt még a mai nappal beléptél az igazhitű Vasas drukkerek közé ? Smile

  Egyszer, nemrégiben (1975 tavaszán) épp Salgótarjánban dolgoztam, kimentem a meccsre, mert a PMFC játszott.
  Elkiáltottam magam, hogy hajrá PMFC, de ezt rossz szektorban tettem, a helyi kohász gyerekek lebeszéltek a
  folytatásról, de attrocitásra nem került sor. Megkérdezték, kérek-e egy kohász pofont, és én nem kértem.
  Utána csendben néztem a meccset, a PMFC-t elkalapálták, ahogy kell.
  Hát így esett.
  De lehet, hogy majd egyszer még kimegyek meccsre, amikor az unokám pályára lép.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 04, 2017 11:49 am

  Menni vagy maradni - Alexander Torvund magyar és norvég válogatott is lehet

  A 2000-es születésű Alexander Torvund, érdekes választás előtt áll: döntenie kell az őt egyaránt a korosztályos válogatottba behívó magyar és norvég nemzeti tizenegy közül, ám tovább nehezíti a helyzetet, hogy jelenleg csak norvég állampolgársággal rendelkezik. A Vasas U17-es labdarúgója a 2015/2016-os kiírásban 26 mérkőzésen 27 gólt szerzett. A szokatlan helyzetről és az angyalföldi klub utánpótlás-helyzetéről a fiatal játékos, valamint Tóth Attila, a Vasas Kubala Akadémia sportigazgatója is kifejtette véleményét a Sportreggeliben.
  http://www.m4sport.hu/2017/01/04/menni-vagy-maradni-alexander-torvund-magyar-es-norveg-valogatott-is-lehet/

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 04, 2017 10:13 am

  Vasas elemzés

  Macedón tigris
  https://digitalstand.hu/olvaso/69587#3

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Jan. 03, 2017 8:43 pm

  VasasTata írta:B.Ú.É.K! és egy kis érdekesség - aprópénzben. Vagy nem is annyira apróban...
  (szemkímélőbb üzemmód, ha a "click to see fullsize"-ra kattintasz)
  " />


  Köszi ,hogy feltetted ! Nézz be gyakrabban ide . Persze a zenékhez és a humor topikba is tehetnél fel valami jót újra .
  Azt hiszem ezeknek a pénzeknek a tükrében még értékesebb ,hogy versenyben vagyunk ezekkel a vastag pénztárcájú csapatokkal.

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Jan. 03, 2017 8:29 pm

  wahúr írta:

  "Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!"

  Hajrá Vasas! cheers

  Egyébként drukkoltál valakinek korábban , mielőtt még a mai nappal beléptél az igazhitű Vasas drukkerek közé ? Smile

  VasasTata

  Hozzászólások száma : 40
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Kedd. Jan. 03, 2017 5:34 pm

  B.Ú.É.K! és egy kis érdekesség - aprópénzben. Vagy nem is annyira apróban...
  (szemkímélőbb üzemmód, ha a "click to see fullsize"-ra kattintasz)
  [img][/img]

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Jan. 03, 2017 2:42 pm

  A honlapról:
  Saglik: Könyörtelenül ki kell használnunk a helyzeteket!

  Támadónk, Mahir Saglik értékelte az őszi szezont és előretekintett a tavaszi idényre is.
  Milyennek ítéled meg az őszi szezonunkat?

  - Egyértelműen azt mondhatom, hogy összességében mindenképpen pozitívnak értékelem az eddig lejátszott 19 mérkőzésünket. Úgy vélem, nem túlzok, ha azt mondom: várakozáson felül teljesítettünk, és a mostani helyezésünket szezon elején még kevesen hitték volna. Igaz, csak később csatlakoztam a csapathoz, így volt némi lemaradásom, főleg erőnlétileg, de úgy érzem, hogy viszonylag gyorsan sikerült behoznom. Megkönnyítette a dolgomat, hogy azonosulni tudok a csapattal, a klub filozófiájával és csapatként örömet lelünk a játékban.

  Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?


  - Több meccset is lehetne említeni, de az MTK elleni 3–2-es hazai győzelmet mondanám. Két gólt szereztem, hátrányból sikerült visszahozni a meccset. Ez volt az első mérkőzés, ahol igazán azt éreztem, hogy megérkeztem és betagozódtam a csapatba. Persze csatárként mindegyik meccs szép emlék, amelyen gólt szereztem és nyertünk.

  Miben kell szerinted a csapatnak a tavaszi szezonra fejlődnie?


  - Mindig lehet valamin javítani. Még a karrierje vége felé közeledő játékos is tud jobbítani magán. Fiatal csapatunk van, amelyik nagyon jó úton halad, ehhez az edzőnk és a stábja is igen sokat hozzátesz. Konkrétan válaszolva: több helyzetet kellene könyörtelenül kihasználnunk, a kapu előtt kevesebbet hibáznunk. Nagyobb koncentráció kell. Nálam ez különösen fontos a kiállításom után, amelyből levontam a tanulságokat.

  Mit vársz a tavaszi szezontól? Mi kell ahhoz, hogy sikeresen vívjuk meg a tavaszi 14 találkozót?

  - A tavaszi szezon szokatlanul későn kezdődik, mivel én eddig a rövidebb német téli szünetekhez voltam szokva. Azonban az nem gond, hisz lesz időnk egy jó felkészülésre, a két edzőtábor és a sok edzőmeccs csak segíthet nekünk. Egy lapáttal rá kell tenni az eddigiekre, hogy az előbb említett fejlődési utat megjárhassuk. Mindenesetre nagyon várom a kezdést, és bízom abban, hogy a szurkolók örömére is sikerül további kellemes meglepetéseket okoznunk.


  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Jan. 03, 2017 2:37 pm

  Vasas háttér

  Angyalföldi értékmegőrző
  https://digitalstand.hu/olvaso/69585#3

  wahúr

  Hozzászólások száma : 2172
  Join date : 2015. Mar. 01.
  Tartózkodási hely : valaki nincs sehol

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by wahúr on Kedd. Jan. 03, 2017 12:09 pm

  Vasas1969 írta:

  Bocs ,hogy nem lett túl pozitív a vége. Nézz be gyakrabban és szurkolj Te is a Vasasnak ,hogy teljesüljön az első mondatom. BUÉK Neked is és minden fórumlakónak !

  "Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!"

  Hajrá Vasas! cheers

  Síposúr

  Hozzászólások száma : 155
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Kedd. Jan. 03, 2017 11:18 am

  Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok drukkertársaimnak , a csapatnak és a vezetőségnek . Kívánom ,hogy teljesüljenek be legszebb álmaink. Ehhez jó munkát és jó egészséget kívánok mindenkinek! Hajrá Vasas!

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd. Jan. 03, 2017 12:37 am

  wahúr írta:

  Nem is tudtam, hogy itt is politizálás folyik! geek
  BUÉK!

  Hát a klub múltjához méltón valóban a baloldalunk az erősségünk ,de senki sem bánná közülünk , ha a jobboldalunk is jobban teljesítene , akkor a tavalyi bajnoksághoz hasonlóan újra sikerülne elszomorítani Felcsúton valakit.  Very Happy

  Persze a politikáról is van véleményünk. Az enyém nem éppen pozitív .Szerintem a politika és a politikusok az első számú felelősök ,hogy ilyen nehéz helyzetbe tudtak kerülni emberek ,hogy egyenes gerinccel nem lehet megélni  Magyarországon. Sajnos a segíteni akaró és tudó emberek száma is nagyon megfogyatkozott nekik köszönhetően.

  http://abcug.hu/jora-fordult-lecsuszott-sakkmester-elete/

  Emiatt is nagyon szép tőletek ,hogy próbáljátok tartani a lelket a másik topik lakójában. Nagyon drukkolok ,hogy újra írjon.

  Bocs ,hogy nem lett túl pozitív a vége. Nézz be gyakrabban és szurkolj Te is a Vasasnak ,hogy teljesüljön az első mondatom. BUÉK Neked is és minden fórumlakónak !

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 02, 2017 11:16 pm

  Juhos2 írta:Amilyen nehezen állt össze a baloldal  és hová jutottunk ezzel a három védős rendszerrel. Ha rendbe tudnánk tenni a jobboldalt véglegesen az elkövetkező hetekben . . . . . . nyugodtan álmodozhatnánk.

  Röviden összefoglaltad a lényeget. Kíváncsi leszek ,hogy a rendbe tételt házon belülről oldjuk meg vagy új igazolással ? A Vancsa által említett , tervben lévő néhány minőségi igazolás körül fognak keringeni a gondolataink a következő napokban. Először heteket írtam, de jó lenne ,ha már a felkészülés elején be tudnának kapcsolódni ,amennyiben valóban lesznek érkezők. A "néhány" gondolom 3-4 érkezőt jelenthet. Ami talán még sok is. Lehet ,hogy már a nemzetközi kupára is készülünk ?

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 02, 2017 10:51 pm

  Hegyi Iván: Futball és fuccsball

  Hamarosan hat esztendeje, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök a Magyar Labdarúgás Fóruma elnevezésű rendezvényen meghirdette a következő évtized nagyívű programját. A vakmerő célok közül kettő valósult meg: a válogatott bekerült a világranglista harminc legjobb csapata közé – jelenleg a 26. helyen jegyzik –, és a nemzeti tizenegy mérkőzéseinek nézőátlaga közelít a 2018-ra tervezett 25 ezer felé. Abban az évben azt nem fogja elérni, de leginkább azért nem, mert Magyarországon nincs – és a Puskás Ferenc stadion újbóli felépítéséig nem is lesz – 22 ezresnél nagyobb befogadóképességű aréna.

  https://www.vasarnapihirek.hu/sport/hegyi_ivan_futball_es_fuccsball

  Juhos2

  Hozzászólások száma : 245
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Jan. 02, 2017 9:08 pm

  wahúr írta:

  Nem is tudtam, hogy itt is politizálás folyik! geek
  BUÉK!

  Én/mi itt csak a közöset keressük.
  Azért nem politizálunk, legfeljebb néha húzzuk egymást meccseken. Hogy nézne ki, ha 3-an/4-en még ilyen hülyeségeken össze is vesznénk? Very Happy

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 02, 2017 12:45 pm

  A honlapról:
  Vida Mátéval szerződést hosszabbítottunk

  Vida Máté egy évvel meghosszabbította 2018. június 30-ig szóló szerződését a Vasas FC-vel.

  Az erről szóló kontraktust a játékos és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével, január 2-án, hétfőn.
  Vancsa Miklós az aláírást követően elmondta:

  - Ez az év egy jó hírrel kezdődik számunkra. Mert bár nem mondtunk le arról a törekvésünkről, hogy a következő másfél hónapos időszakban néhány poszton új, minőségi igazolásokkal megerősítsük a csapatot, ám legalább annyira fontosnak tartom értékeink megtartását. Ezért kiemelt jelentőségű, és számomra nagyon örömteli, hogy egyik legnagyobb tehetségünk, Vida Máté – a sajtóban megjelent hírekkel és szurkolói véleményekkel ellentétben – 2019 nyaráig elkötelezte magát a Vasas FC-hez. A saját nevelésű Vida Máté, Berecz Zsombor, és Ádám Martin – az elmúlt években hozzánk került többi fiatallal együtt – a Vasas arcai, értékei, és alapvetően határozzák meg csapatunk játékának karakterét. Remélem, hogy ezzel sikerült a Vasas szurkolóknak boldogságot szerezni és eloszlatni azt a félelmet, hogy kiárusítjuk csapatunk értékeit”.  
  Klubunk legutóbb 2015 nyarán hosszabbított szerződést Vidussal, akkor 2018 nyaráig. Máté szakmailag sikeres évet zárt: a csapattal bennmaradás (részben az ő góljával) az NB I-ben áprilisban,  felnőtt válogatottság, és újabb bajnoki gól, ősszel, és dobogós helyen történő telelés a Vasassal.

  - Nagyon boldog vagyok, hogy további egy évre – 2019 nyaráig – elkötelezhettem magam a Vasashoz és továbbra is ebben a nagyszerű csapatban játszhatok. Nagyon szeretem a Vasast. 12 éves korom óta itt nevelkedtem, így a szívemhez nőtt a klub. Remélem, hogy most az NB I. hátralévő 14 fordulójában is jó eredményeket fogunk elérni, és a bajnokság végén is előkelő helyen zárhatunk. Mindezt a szurkolókkal együtt, az ő segítségükkel.  Három kívánságom van 2017-ben: Kerüljenek el a sérülések, legyünk sikeresek a Vasassal a bajnokságban, és jó teljesítményem miatt Bernd Storck szövetségi kapitány továbbra is vegyen számításba a felnőtt válogatottnál - nyilatkozta fiatal középpályásunk a szerződése aláírását követően.  Jó hírrel indult az év . Köszönet a vezetőknek érte!

  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 3169
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 02, 2017 12:11 pm

  Vasas edzésben

  A futásmániás Ferenczi István
  https://digitalstand.hu/olvaso/69583#3  wahúr

  Hozzászólások száma : 2172
  Join date : 2015. Mar. 01.
  Tartózkodási hely : valaki nincs sehol

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by wahúr on Hétf. Jan. 02, 2017 6:30 am

  Juhos2 írta:Amilyen nehezen állt össze a baloldal  és hová jutottunk ezzel a három védős rendszerrel. Ha rendbe tudnánk tenni a jobboldalt véglegesen az elkövetkező hetekben . . . . . . nyugodtan álmodozhatnánk.

  Nem is tudtam, hogy itt is politizálás folyik! geek
  BUÉK!

  Sponsored content

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Sponsored content Today at 10:13 pm


   Pontos idő: Kedd. Jan. 24, 2017 10:13 pm