Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 06, 2016 8:49 pm  A Vasas bennmaradása olyan, mint a válogatott Eb-csoportja
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 06, 2016 8:21 pm  Michael Oenning
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 06, 2016 5:38 pm  NB II: újabb akadémista szerződhet Siófokra

  A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok együttesével kezdte meg a felkészülést Kovács Dávid, a Vasas Kubala Akadémia játékosa – számolt be róla a Balaton-parti klub honlapja.  Csapatunknál edz a Vasas Kubala Akadémia egyik nagy tehetsége!
  A felkészülés kezdetén egy fiatal játékost köszönthettünk a klubnál, aki nagy tervekkel érkezett a Révész Géza utcába.
  Kovács Dávid 2011 óta futballozik a Vasas Kubala Akadémiában. Bár 1998-ban született, tehetségének köszönhetően az 1997-es csapattal dolgozott, és a kezdő tizenegy kihagyhatatlan tagjává vált.
  Az agilis játékos elsősorban a középpálya szélén játszik, a támadó szekcióban érzi jól magát. Sokszor bizonyított a korosztályos válogatottakban is, végigjárta a ranglétrát: az U15, U16, U17 és az U18-as keretnek is stabil tagja volt, és jelenleg is számítanak rá címeres mezben. Többek között Japán, Ukrajna, Szerbia és Montenegro ellen is betalált már a hálóba az U18-as magyar válogatottban.
  "Megkaptam ezt a megtisztelő lehetőséget, hogy Siófokon készülhetek, amivel élni szeretnék. Nagyon jó társaságba kerültem, a fejlődésem szempontjából nagyon sokat számít, hogy rutinos, NB I-et megjárt játékosokkal edzhetek. Jól érzem magam, jó itt lenni, ezt már 2 nap után mondhatom. Minden erőmmel azon vagyok, hogy beverekedjem magam a keretbe!" - mondta Dávid honlapunknak.
  Dávidnak sok sikert kívánunk, aki a fotón az edzőszereléseit veszi át a szertárban az egyik ügyvezető, Bíró Gábor és masszőrünk, Borza Attila társaságában.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-ujabb-akademista-szerzodhet-siofokra-2459143


  A BFC Siófok székházában újra elindult a munka a téli szünetet követően.
  A közös reggeli és súlymérés után a zord időjárástól függetlenül futottak és erősítő gyakorlatokat végeztek a játékosok a Goran Kopunovic, Szlezák Zoltán, Szűcs László edzői hármassal.
  A héten 3 alkalommal lesz napi 2 edzés, 2 alkalommal napi 1.
  Négy játékos távozik a klubtól: Bozsó Antal, Banai Balázs, Hanzl Máté és Szekszárdi Tamás másik csapatnál fogja megkezdeni a tavaszt. A lehetséges érkezők kapcsán már zajlanak az egyeztetések.

  Csapatunk tervezett felkészülési programja az alábbiak szerint alakul:

  2016.01.13. 13:00 Paksi FC II – BFC Siófok
  2016.01.16. 11:00 Puskás Akadémia – BFC Siófok
  2016.01.23. 12:00 Budapest Honvéd – BFC Siófok
  2016.01.27. 11:00 BFC Siófok – RKSK
  2016.01.30. 11:00 Vasas – BFC Siófok
  2016.02.02. 11:00 Videoton – BFC Siófok
  2016.02.04.-02.12. Törökországi edzőtábor

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 06, 2016 5:08 pm

  Vasas: az exfradista még jöhet, az MTK-ssal megegyeztek, de...

  Korábban már jeleztük, hogy a Vasas labdarúgócsapatának kiszemeltjei között szerepel az MTK-tól elvágyódó Szatmári Lóránd és a mezőkövesdi házi gólkirály, Máté János. Mindkettejüknél érdeklődtünk, továbbra is van esély az angyalföldi szerződésükre, de végső döntés még nem született.


  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-az-exfradista-meg-johet-az-mtk-ssal-megegyeztek-de-2459185

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 06, 2016 8:32 am

  A bennmaradáshoz sok siker kell, a korábbi csatár a támadójátékot részesíti előnyben.

  Rendhagyó edzői pályát járt be Michael Oenning , aki egyetemi oktatóként és korábbi Bundesliga-edzőként szerződött Budapestre.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46061#3

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Jan. 05, 2016 6:12 pm

  Loki után Vasas? Észt védőt tesztelnek az angyalföldiek

  A 29-szeres válogatott futballista kedden edzésbe áll.  http://www.nb1.hu/hirek/loki-utan-vasas-eszt-vedot-tesztelnek-az-angyalfoldiek
  Beleolvastam a Loki kocsmába. Ott egyesek lassú , körülményes, nehezen forduló játékosnak tartották, akinek túl látványosak a szabálytalanságai. Többen azonban Kondás hibájának tartják ,hogy a jó képességű légiósok (mint pl Morozov) rendszeresen leépülnek az edzősége alatt. A lassúság lehet ,hogy viszonylagos . Mészárossal összehasonlítva ,aki valamikor az ország leggyorsabb labdarúgója volt könnyen tűnhet annak. Jól kezdett a lokiban ,de hamarosan megsérült a válogatottban és fél évre kidőlt. Utána nem nyerte vissza teljesen a formáját a loki drukkerei szerint. Talán emiatt nem tudta beváltani azokat a nagy reményeket amit hozzá fűztek a leigazolásakor.

  Azt gondolom a Loki az magasabb szint mint mi. Nálunk még lehet jó. Ráadásul kellene még magas ember a csapatba . Igaz így már 5 belső védőnk lesz ,de legalább komoly versenyhelyzet lesz. Ha az új edzőnk valóban jó a játékosok formába hozásában, és ez Morozovnál is beválna, akkor szerintem nyereség lenne a csapatnak , már amennyiben megfelel a tesztelésen.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Jan. 05, 2016 2:21 pm

  Michael Oenning: A kiesés meg sem fordul a fejemben

  Michael Oenning repülőgépe kedden délben szállt le Budapesten. Az új vezetőedzőnk a landolás utáni percekben készséggel válaszolt honlapunk kérdéseire.

  Mit gondolt először a Vasas felkéréséről?

  - Profi csapatnak gondolom a Vasast, nagyon örültem a megkeresésnek. Nem sokat gondolkodtam és megtisztelőnek tartom a felkérést.

  Mennyire ismeri a jelenlegi magyar labdarúgást és a Vasast?

  - Nagyon jó ismerősöm Thomas Doll, a Ferencváros trénere, így miatta is volt fogalmam a magyar viszonyokról. Másrészt a magyar labdarúgás az utóbbi hónapokban fókuszban volt Németországban, elsősorban Bernd Storck szövetségi kapitánysága és sikerei miatt. Ezek okán is érdekesnek találtam a kihívást, hogy egy első osztályú magyar labdarúgó csapatot irányíthassak. Miután megkeresett a Vasas, az interneten azonnal utána néztem a csapatnak, sok hírt és videót is megtekintettem a klubról, így valamelyest képbe kerültem.

  Mi a labdarúgásról alkotott hitvallása, filozófiája?

  - Amikor még aktív labdarúgó voltam, akkor támadó poszton játszottam. Ebből fakadóan egyértelműen a támadó focit részesítem előnyben. Ez a labdarúgásról alkotott filozófiám. Abban hiszek, hogy a csapatnak minden körülmények között meg kell próbálnia támadni, játszani a focit. Az volt mindig a törekvésem, hogy az általam irányított labdarúgó csapatok attraktív, szemre is szép focit produkáljanak.

  Mit várhatnak Öntől a játékosok? Milyen edző Michael Oenning?

  - Azt szeretem, ha egy játékos bátor és amit tud, ami benne van, azt meg meri csinálni éles játékhelyzetben is. Arra törekedtem mindig és most is arra fogok, hogy fizikailag és technikailag topon legyenek a mindenkori játékosaim. Ám a kettő szoros összefüggésben van egymással, mert technikailag csak az a focista képes megcsinálni a cselt, a beindulást, a hosszú passzt, a lövést, aki fizikailag is rendben van. A kemény munkában hiszek.

  Mik lesznek az első teendői a csapat, a játékosokkal kapcsolatban?

  - Először természetesen meg kell ismerkednem a játékosokkal, a szakmai stábbal és a körülményekkel. A terveim szerint a kedd délután, 16:00 órakor kezdődő edzést már én vezénylem le.

  Mennyire tartja fontosnak, hogy egy edzőnek kiváló emberi kapcsolatai legyen a játékosaival?

  - Elsődleges szempontnak tartom, hogy kiváló emberi kapcsolatban legyek a játékosaimmal. Tudomásom szerint a Vasas egy többségében fiatalokból álló együttes. Ezért is fontos, hogy a srácok bízzanak bennem, hogy amit mondok, annak jó oka van és eredménye is lesz, ha megteszik. Másrészt fordítva is igaz: elengedhetetlen, hogy én is higgyek bennük, hogy képesek megtenni, amit kérek tőlük.

  Ön mennyire temperamentumos, mennyire él együtt a játékkal a mérkőzések közben?

  - Ezt majd mérkőzés közben kell kinek-kinek eldöntenie. A meccsszituáció hozza ki belőlem, hogy azt hogyan reagálom le.

  Előfordulhat-e, hogy esetleg német labdarúgók is csatlakoznak majd a csapathoz?

  - Első lépésben meg akarom nézni, hogy milyen képességűek a saját játékosaink. A következő héten már néhány edzés ismeretében okosabb leszek e tekintetben. Akkor már kiderülhet, hogy kik azok, akikre mindenképpen számítok és milyen posztokon lesz szükség erősítésre. Csak azután merülhet fel, hogy ezeket a labdarúgókat honnan tudjuk leigazolni.

  Mivel lenne elégedett április végén, a bajnokság befejezése után?

  - Az meg sem fordult a fejemben sohasem, hogy kiesnénk. Hiszek abban, hogy a Vasas benn fog maradni az NB I-ben, és nyártól tagja lesz a következő első osztályú bajnokságnak.


  A honlapon megtalálható a felkészülési program is.

  http://www.vasasfutballclub.hu/hirek/het_edzomerkozest_jatszunk_-_itt_a_felkeszulesi_program-1679


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Jan. 05, 2016 8:44 am

  Csak a munka!

  Fizikai gondok nem lesznek , vallja Ferenczi István , aki erőnléti edzőként Michael Oenning munkáját is segítheti majd.  https://digitalstand.hu/olvaso/46060#3

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 04, 2016 10:00 pm

  Vasas: az új edzőre még várni kell, de a munka elkezdődött

  Hétfőn délelőtt a Vasas labdarúgócsapata is megkezdte a téli felkészülést, de még nem a múlt héten kinevezett német Michael Oenning vezetésével, hanem Ferenczi István erőnléti edző irányításával.  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-az-uj-edzore-meg-varni-kell-de-a-munka-elkezdodott-2458715  Boldog születésnapot Jámbor Jánosnak ! Isten éltesse sokáig!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 04, 2016 7:31 am

  A német tréner őszinte rendes ember

  Elméleti síkon nincs gond Michael Oenning tudásával, a HSV mégis kudarcot jelentett.  https://digitalstand.hu/olvaso/46059#3
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 223
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Jan. 03, 2016 7:23 pm

  Vasas1969 írta:HÁTTÉR - Döntéshelyzet . Jól jött egy telefonszám

  Bernd Storck véleménye is számított a főtámogató Jámbor Jánosnak , amikor elhatározta ,hogy neki Bundesliga tapasztalat kell.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46058#2
  Tény ,hogy Oenningnek sokkal komolyabb múltja van mint Bergernek (bár azért rutinosnak sem nevezhető) , de nem tudom mennyire lesz hátrány ,hogy az új edző nem ismeri a magyar mezőnyt. Kíváncsi vagyok volt e beleszólása a felkészülési tervbe ill lesz e változás benne ? Az is érdekelne hoz e magával még német szakembert a stábba ? Ennél az egyetemi válogatottnál ahol utoljára dolgozott ,talán lehet olyan játékos aki esetleg erősítés lenne számunkra. Gondolom hamarosan lesz interjú az új mesterrel is.

  Attól még én sem ájulok el ,hogy német edzőnk van. Csak 2 évet meccselt igaz a magyarnál komolyabb bajnokságokban. Nem tudom jó döntés e ,ha alattunk fogják meghúzni a vonalat az lesz. Azt várom tőle, hogy nem fogja tisztelni a sztárocskáinkat. Mindenki a nulláról indul majd. Az edzéseken és a pályán nyújtott teljesítmény számít majd csak . Aki nem áll be a sorba az lapátra kerül , nem kár értük .Ki a rohadt almával . Senki sem primadonnáskodhat ,felelőtlenkedhet többé a csapat kárára. Ígéret volt rá ,hogy minden poszton versenyhelyzet lesz. Ez esetben mindenkinek harcolni kell a csapatba kerülésért. A sok munkában hiszek . Tessék végre elkezdeni keményen dolgozni fiúk! Hajrá Vasas!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Jan. 03, 2016 8:14 am

  HÁTTÉR - Döntéshelyzet . Jól jött egy telefonszám

  Bernd Storck véleménye is számított a főtámogató Jámbor Jánosnak , amikor elhatározta ,hogy neki Bundesliga tapasztalat kell.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46058#2
  Tény ,hogy Oenningnek sokkal komolyabb múltja van mint Bergernek (bár azért rutinosnak sem nevezhető) , de nem tudom mennyire lesz hátrány ,hogy az új edző nem ismeri a magyar mezőnyt. Kíváncsi vagyok volt e beleszólása a felkészülési tervbe ill lesz e változás benne ? Az is érdekelne hoz e magával még német szakembert a stábba ? Ennél az egyetemi válogatottnál ahol utoljára dolgozott ,talán lehet olyan játékos aki esetleg erősítés lenne számunkra. Gondolom hamarosan lesz interjú az új mesterrel is.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 02, 2016 4:02 pm

  Akkor már nem sok idő van hétfőig és kiderül. Jobban örültem volna ,ha állandóra és nem csak kölcsönbe jönne , már amennyiben mi leszünk a befutók. Bár erősítésre mindenféleképp szükség van és amennyire szegényes a hazai piac neki is örülni kell ,ha összejön. Sajnos a nemzetközi felhozatal sem túl bőséges ,bár most január 1-el pár játékos szabad lett. Gondolom külföldön is a jövő héten közlik sok játékossal , hogy kereshet magának új csapatot. Az ő megszerzésükért viszont jóval nagyobb konkurenciával kell számolni és félő , hogy nem leszünk versenyképesek a még gazdagabb külföldi riválisokkal szemben. Közben új edzőnk lett. Így nem lenne meglepő német játékosok érkezése sem. Nem tudom van e köze ennek az új német vonalnak ahhoz a német befektető jelölthöz akiről 1 éve rebesgettek ? Akit még Varga Endre ajánlott be, de utána nem volt több infó róla.

  Új edzővel kezdjük az évet!

  2016. január elsejétől Michael Oenning lesz csapatunk új vezetőedzője, tájékoztatta Vancsa Miklós ügyvezető igazgató klubunk honlapját.

  Az 50 éves német szakember 1999-ben kezdte meg edzői karrierjét. Eleinte asszisztensként munkálkodott többek között Németország korosztályos válogatottjainál, és olyan kluboknál, mint a Borussia Mönchengladbach, vagy a Vfl Wolfsburg, majd 2008-tól már vezetőedzői pozíciókban is tevékenykedett. Irányította az FC Nürnberg csapatát a Bundesliga másodosztályában, amellyel ráadásul feljutó helyen végzett az idény végén, 2011 tavaszától pedig az első osztályú Hamburg edzője volt 15 mérkőzés erejéig. Vancsa Miklós továbbá megköszönte Simon Antal munkáját, aki hivatalosan 2015. december 31-ig volt csapatunk élén, és meglehetősen nehéz időszakban segítette klubunkat. Szanyó Károly menesztését követően végérvényesen átvette az irányítást, segítségével rendeződtek a sorok, és csapatunkat elmozdította a kieső helyről a téli szünet előtt. Január elsejétől tehát Michael Oenning veszi át az irányítást, az általa vezetett edzői stáb sorsáról a közeljövőben lesz döntés.


  http://www.transfermarkt.de/michael-oenning/profil/trainer/941

  Itt a nürnbergi mérlege , a feljutás után a Bundesliga 1-ben is maradt a Nürnberg edzője 17 fordulón keresztül.

  http://www.transfermarkt.de/michael-oenning/leistungsdatenDetail/trainer/941/plus/0?saison_id=&verein_id=4&liga=&wettbewerb_id=&trainer_id=

  és a hamburgi edzősködése

  http://www.transfermarkt.de/michael-oenning/leistungsdatenDetail/trainer/941/plus/0?saison_id=&verein_id=41&liga=&wettbewerb_id=&trainer_id=
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Szomb. Jan. 02, 2016 10:34 am

  [quote="Vasas1969"]Szatmári Lóránd távozni akar az MTK-tól

  Az előző bajnokságban még a PMFC egyik meghatározó játékosa, csapatkapitánya volt, akinek a teljesítményét az ellenfelek is elismerték – az őszi szezonban pedig alig-alig játszott. Nem csoda, hogy Szatmári Lóránd mindenképpen váltani akar, s elvágyódik az MTK-ból.  http://www.baranyaifoci.hu/tartalom/cikk/338400_lori  [/quote

  Annyit tudni hogy jelenleg még vár,de a felkészülést már leendő csapatánál akarja kezdeni. Hogy az ki lesz nem tudom, de azt igen hogy az Mtk csak féléves kölcsön adásban gondolkozik.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 02, 2016 8:10 am

  NB1 EDZÉSBEN Korai téli ébredés

  Pályára élvonal ! A legtöbb csapat hétfőn lát neki a munkának, ismét népszerű lesz Törökország , de akad néhány olyan klub , amely csak a fagyban készül.  https://digitalstand.hu/olvaso/46057#3

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Dec. 31, 2015 9:00 pm

  Szeretnék én is nagyon Boldog Új Évet Kívánni Mindenkinek!

  NB I: három klub is szerződtetné a paksiak csatárát

  Kevés lehetőséget kapott az ősszel Fröhlich Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC csatára, nem csoda, hogy a nyáron a Pécsi MFC-től igazolt játékost több csapat is csábítja.


  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-klub-is-szerzodtetne-a-paksiak-csatarat-2458147

  http://www.transfermarkt.de/roland-frohlich/leistungsdaten/spieler/162704/plus/0?saison=ges


  A mai sportban azt írják mi is csábítjuk Máthét Mezőkövesdről. Róla csak annyit ,hogy tavaly az NB2-ben a gól /perc mutatója 101 volt(tehát 101 percenként szerzett gólt) . Összehasonlításul Remili 130 , Ferenczi 121 percenként volt eredményes. Idén ősszel 100 percenként rúgott gólt a kövesdi csatár , evvel szintén az élen áll a gól /perc mutatóban.

  http://www.transfermarkt.de/janos-mate/leistungsdaten/spieler/75161/plus/0?saison=ges

  Tudom ,hogy ezek csak pletykák még ,de szerintem mindhármukkal jól járnánk ,viszont egyikük sem az a vezér aki nagyon hiányzik a csapatból.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Dec. 31, 2015 8:14 pm

  Szatmári Lóránd távozni akar az MTK-tól

  Az előző bajnokságban még a PMFC egyik meghatározó játékosa, csapatkapitánya volt, akinek a teljesítményét az ellenfelek is elismerték – az őszi szezonban pedig alig-alig játszott. Nem csoda, hogy Szatmári Lóránd mindenképpen váltani akar, s elvágyódik az MTK-ból.  http://www.baranyaifoci.hu/tartalom/cikk/338400_lori  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 223
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Csüt. Dec. 31, 2015 7:24 pm

  Vasas győzelmekben gazdag Boldogabb Új Évet Kívánok a drukkertársaimnak! BUÉK mindenkinek ! Hajrá Vasas!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Dec. 30, 2015 6:10 pm

  colocolo írta:Akkor most pár szót Nagy Daniról Siófok-Vasas-Siófok utat járta be,de a mostani teljesítménye gyengébb mint az első időszaka. Az is igaz hogy a mostani csapat is gyengébb az előzőnél,ugyan rúgott 5 gólt ami nem rossz,de előkészitésben,aktivitásban többet vártam.Az ő játékának az kedvez ha van szabad terület,a gyorsaságát ki tudja használni.Anno a Vasasnál is az volt a probléma hogy az ő játéka nem illet a Vasas által játszott rendszerbe. Az nb2 ben a támadó focit játszó Vasas ellen a kapu elé betömörülő védelmek megbontása nem az ő játéka.És az sem árt ha központi szerepet játszhat a csapatban,növeli önbizalmát ha rá épül a csapat támadó játéka.Ami Ivancsics G. illeti nem egy fiatal bútordarab már, sok-sok nb1 mérkőzéssel a lábában.Jelenleg is  ő a csapat házi gól királya 6 góllal,szabadrúgásokból,távoli lövésekből szerzi góljait.Kevés a mezőny munkája,néha láthatatlan,de mérkőzéseket eldönteni képes. Már nem a jövő embere,és nem is jobb Czvitkovicsnál.Sajnos ebben a mai Siófokban nincs olyan játékos,aki az őszi teljesítménye alapján felhívta volna magára a figyelmet. Persze azt nem tudom hogy esetleg egy jobb csapatban,ennél többre lennének e képesek.És akkor itt jön az edző szerepe Goran a pályája elején tart még,azt még nem lehet rá mondani hogy már kész edző.Magán emberként közvetlen,barátságos bármit meg lehet tőle kérdezni válaszol rá.Edzőként az igazi délszláv típus nem egy padon ülő fajta,gesztikulál, buzdit néha ingerült mindig nyerni akaró típus.Nincs semilyen infóm arról hogy milyen a kapcsolata a fiatalokkal,a lehetőséget megadja mindenkinek az biztos.Biztos tud majd tanulni saját hibáiból mert volt ilyen 2-3 pont bent maradt ami számlájára írható.Nem tudom milyen szerepe volt a keret kialakításában,ezért most abból kell neki főzni ami van.Hogy hogyan sikerül,a bajnokság végén meglátjuk hogy ebből az alapanyagból mit tud kihozni.

  Köszi ,hogy jobban képbe kerülhettünk a Balaton parti helyzettel kapcsolatban. A Siófok face oldalán találtam:

  A Kapos TV "Lesen vagyunk!" című műsorának vendége volt Bíró Gábor, a BFC Siófok egyik ügyvezető igazgatója, illetve Gruber György, a Siófoki Bányász SE elnöke. A videó 11:00-tól tekinthető meg.

  http://kapos.hu/videok/lesen_vagyunk/2015-12-14/lesen_vagyunk_2015_december_14.html
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Dec. 30, 2015 5:54 pm

  Nagy Gergely: alázatos munkával elérhetjük célunkat - interjú

  Fiatal utánpótlás válogatott kapusunk vall az elmúlt félévről, saját és a csapat teljesítményéről és elmondja, mi kellhet a sikerhez, a biztos bennmaradáshoz.  http://www.vasasfutballclub.hu/hirek/nagy_gergely_alazatos_munkaval_elerhetjuk_celunkat_-_interju-1675

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Dec. 30, 2015 10:08 am

  Vasas - Lemaradva

  Elégedetlenséget szült a két gól  https://digitalstand.hu/olvaso/38495#3


  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Kedd Dec. 29, 2015 3:11 pm

  Akkor most pár szót Nagy Daniról Siófok-Vasas-Siófok utat járta be,de a mostani teljesítménye gyengébb mint az első időszaka. Az is igaz hogy a mostani csapat is gyengébb az előzőnél,ugyan rúgott 5 gólt ami nem rossz,de előkészitésben,aktivitásban többet vártam.Az ő játékának az kedvez ha van szabad terület,a gyorsaságát ki tudja használni.Anno a Vasasnál is az volt a probléma hogy az ő játéka nem illet a Vasas által játszott rendszerbe. Az nb2 ben a támadó focit játszó Vasas ellen a kapu elé betömörülő védelmek megbontása nem az ő játéka.És az sem árt ha központi szerepet játszhat a csapatban,növeli önbizalmát ha rá épül a csapat támadó játéka.Ami Ivancsics G. illeti nem egy fiatal bútordarab már, sok-sok nb1 mérkőzéssel a lábában.Jelenleg is ő a csapat házi gól királya 6 góllal,szabadrúgásokból,távoli lövésekből szerzi góljait.Kevés a mezőny munkája,néha láthatatlan,de mérkőzéseket eldönteni képes. Már nem a jövő embere,és nem is jobb Czvitkovicsnál.Sajnos ebben a mai Siófokban nincs olyan játékos,aki az őszi teljesítménye alapján felhívta volna magára a figyelmet. Persze azt nem tudom hogy esetleg egy jobb csapatban,ennél többre lennének e képesek.És akkor itt jön az edző szerepe Goran a pályája elején tart még,azt még nem lehet rá mondani hogy már kész edző.Magán emberként közvetlen,barátságos bármit meg lehet tőle kérdezni válaszol rá.Edzőként az igazi délszláv típus nem egy padon ülő fajta,gesztikulál, buzdit néha ingerült mindig nyerni akaró típus.Nincs semilyen infóm arról hogy milyen a kapcsolata a fiatalokkal,a lehetőséget megadja mindenkinek az biztos.Biztos tud majd tanulni saját hibáiból mert volt ilyen 2-3 pont bent maradt ami számlájára írható.Nem tudom milyen szerepe volt a keret kialakításában,ezért most abból kell neki főzni ami van.Hogy hogyan sikerül,a bajnokság végén meglátjuk hogy ebből az alapanyagból mit tud kihozni.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Dec. 28, 2015 5:20 pm

  Hangya: Csodálatos lenne az Eb-keretbe kerülni

  Utánpótlás válogatott balhátvédünk vall arról, hogyan lett baloldali középpályásból védő, beszél a csapatról és a válogatottságról is.  99]]Közel egy éve erősíted csapatunkat. Nyáron hároméves szerződést kötöttél a klubbal. Hogyan telt az elmúlt éved?

  - Mikor az idén télen a Vasashoz kerültem egy teljesen idegen társaságban találtam magam, hiszen szinte nem ismertem senkit sem. Egy nagyon jó közeg fogadott, hamar be tudtam illeszkedni, könnyedén fel tudtam venni a ritmust. Külön öröm volt számomra, hogy egészen hamar a kezdőcsapatban kaptam helyet, szinte az első mérkőzésemtől kezdve. A vezetés már a közös munkánk elején nyomatékosította, hogy alapembernek számítanak rám. A tavaszi idény jól sikerült, sokat játszottam, és boldog voltam, hogy sikerült első helyen feljutni az első osztályba és ennek a sikernek a szerves része lehettem. Nyáron pedig végleg a Vasashoz kerültem és ez boldoggá tett. A csapat tagjaival nagyon jól kijövök, sőt sokszor én vagyok a központi figura, szeretek humorizálni, viccelődni a csapattársaimmal.

  Még évekkel ezelőtt egy pozícióval feljebb játszottál, mostanra viszont stabil bal oldali védő vált belőled. Hogyan kerültél a védelem szélére?

  - Még az MTK U15-ös csapatának tagjaként a középpálya bal oldalán játszottam. Aztán mikor egy Belgiumban rendezett Nike Kupán vettünk részt, az edző azzal az ötlettel állt elő, hogy szerepeljek egy sorral hátrébb, mert az akkori bal hátvéddel nem voltak elégedette, ezért kipróbáltak azon a poszton. Nekem annyira nem tetszett ez az ötlet, de tettem a dolgom és jól ment ott is a játék, az edzőim nagyon elégedettek voltak a teljesítményemmel. De hiába ment jól, eleinte nem szerettem hátul játszani, mert én inkább támadó szellemű voltam, bal szélsőként sok gólt lőttem. Viszont miután egyre többet játszottam a védelem bal oldalán, egyre jobban megszerettem és mostanra úgy érzem, ez az én igazi posztom.

  Ezt bizonyítod is, hiszen alapember vagy nem csak a Vasasban, hanem az U21-es válogatottban is. Hogyan értékeled az őszi teljesítményed?

  - Az őszi szezonban megpróbáltam egyenletes teljesítményt nyújtani, ami nagyjából sikerült is, egy-két kivételtől eltekintve. Úgy érzem, hogy talán a Diósgyőr elleni szezonnyitón játszottam a legjobb meccsem ebben az időszakban. Bár megítélésem szerint jól teljesítettem, de összességében nem voltam elégedett, ugyanis a csapat sajnos vereséget szenvedett. A Fradi és az Újpest elleni meccsen éreztem a játékomban hullámvölgyet, azt hiszem nem sikerült a maximumot nyújtanom, mehetett volna sokkal jobban is a futball. Aztán az ősz vége fele ismét megtaláltam a formámat és úgy érzem az utolsó mérkőzésekre ismét össze tudtam szedni magam,és talán nem túlzás, hogy jól is teljesítettem.

  A csapat teljesítményéről hogyan vélekedsz?

  - Szanyó Károly vezetése alatt a legtöbb alkalommal mi domináltunk. Támadó szellemű játékot produkáltunk, és úgy érzem ez az egyik legjobb arca a csapatnak. Sajnos nem voltunk mindig a helyzet magaslatán a támadások utolsó momentumainál, a kapu előtt sokszor hibáztunk, egyszerűen nem ment a góllövés. Bezzeg az ellenfelek, sokszor csak egy-két alkalommal jutottak el a kapunkig, abból pedig gól lett. Nem beszélve az utolsó percekben bekapott találatokról. Mindig nyerni szerettünk volna, sosem döntetlenre játszani, és emiatt jobban kitámadtunk a kelleténél, de a visszazárás már nem sikerült. Ez bosszantó volt. Aztán Simon Antal vezérletével átálltunk egy kicsit védekezőbb jellegű taktikára, stabilizálni próbáltunk. Időbe telt, mire megtaláltuk a jó szerkezetét a csapatnak. Sajnos néhány meccs emiatt elúszott, de az ősz végére sikerült jobb teljesítményt nyújtani, összeállt a csapat. Ha ezt a formát tudnánk tartani, akkor a középmezőnybe is kerülhetünk és erre fogunk minden áron törekedni, így meglenne a bennmaradás.

  Milyen élményeid vannak a válogatottak legutóbbi összetartásaival kapcsolatban?

  - Az U21-es csapat nagyon remek. Már régóta utánpótlás-válogatott vagyok, sok az ismerős arc, nagyon jó az összhang a csapatban. Természetesen az idény közben megterhelő erre is maximálisan koncentrálni, de aki ezt a sportágat választja, annak ez külön öröm. Nekem legalábbis mindenképp. A nemrég tartott felnőtt keret összetartásán is szuper hangulat volt. Látszott minden játékoson, hogy meg akarja mutatni, mit tud, és hogy ott a helye az Eb-keretben. Mindenki nagyon motivált volt, a gyakorlatok és az egymás elleni játék során is. Storck mester mindenkit fel akart mérni, de utána igazából külön nem értékelt senkit. Úgy érzem, jól teljesítettem, szerintem jó benyomást tettem a kapitányra.

  Hogyan képzeled el a jövőd? Esetleg külföldi karriert is fontolgatsz?

  - Elsősorban itthon, a magyar bajnokságban szeretnék bizonyítani. Csak annak van reális esélye külföldre szerződni, aki itthon nagyon meggyőző teljesítményt nyújt. Az én játékstílusomnak talán a belga bajnokság egy ideális lépcsőfok lehet, de az olasz bajnokságot is kedvelem. Egyszer jó lenne, ha valamelyikben kipróbálhatnám magam. Természetesen a közelgő Európa-bajnokságra is szuper lenne keretbe kerülni. A fiatalok és a magyar futball számára is egy nagy lehetőség, bebizonyosodott, hogy van jövője a magyar labdarúgásnak. Tavasszal mindenképp a maximumra törekszem, és ha a bajnokságban jól megy, illetve az U21-es csapatban is kiemelkedőt tudnék nyújtani, akkor talán lenne esélyem a keretbe kerülni. Csodálatos ajándék lenne számomra és remélem a Vasas-szurkolók is büszkék lennének rám.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Dec. 27, 2015 7:05 pm

  colocolo írta:Czingráber Máté:   Talán ő benne látom azt hogy oda érhet a Vasas bővebb keretéhez leg hamarabb. Belső védőt játszik ami azért kulcs pozició egy csapatnál.Nem csinál látványos dolgokat ,de valahogy mindig jó helyen van,érzi hogy hova jöhet a labda.Eléggé sallang mentes a játéka,nem vállal felesleges kockázatot. Nem tűnik lassúnak,de ezt csak nb2 színtjéhez tudom mérni,10 mérkőzést játszott eddig, nagyon kell hogy a tavasszal folyamatosan tudjon játszani. Akkor lehet majd egy sokkal reálisabb képet kapni hol tart,miben kell még sokat fejlődnie.Nehezíti a helyzetét hogy a Vasasnál most bőven van belső védő.

  Tamás László: Ő vele szemben egy kicsit elfogult vagyok,elismerve erényeit,de észre véve hibáit is.A Vasas drukkereknek nem kell őt sem bemutatni,a Siófok erőssége.A fejjátéka nb2 szinten kiemelkedő,jó pár góltól mentve meg csapatát ,amikor utlsó emberként a gólvonalon háritott.Poziciós játéka,helyezkedése még mindig jó,de a fordulási,futási gyorsaság már nem az ígazi,szabadrúgásoknál,szögleteknél rendre veszélyezteti az ellenfél kapuját ,gólt is szerzet. Az ő esetében,valamint Gálnál is mivel nem tartoznak a fiatalok közé ha rövid időn belül nem kerülnek vissza egy nb1 csapatba.akkor nem fejlődni fognak hanem vissza esnsk az nb2 szintjére.Mivel a kiesés ellen harcolunk,nem hiszem hogy van nekik visszaút jelenleg.


  Volt akiről többet,volt akiről kevesebbet tudtam írni,attól függően mit mutatott meg magából,vagy mennyit játszott.Mivel én sem láttam minden mérkőzést,előfordulhat hogy pont akkor játszott jól valaki amikor nem láttam.És akkor már nem is látszik reálisnak a róla kialakitott kép.Ha fiatal játékosaink a játékukkal nem is midig tudtak segíteni.a jelenlétükkel bíztosan.A Siófok ha jól tudom 30 milliót kapott a fiatal játékosok szerepeltettéséért az nb2 ben.Köszönet érte azoknak akik tettek érte.

  Kösz ,hogy értékelted a Siófokra kölcsönadott Vasas játékosokat. Nagyon örültem neki ! Tudom ,hogy nem kölcsönbe hanem végleg igazolt oda Nagy Dani ,de kíváncsi lennék az ő szezonjának az értékelésére is ,ha szabad? Valamint arra ,hogy van e keretben más olyan aki most, vagy majd a jövőben valamikor a Vasas hasznára lenne? Gondolok elsősorban Ivancsicsra ill Berki és Gréczi is nagy tehetségnek volt kikiáltva 1-2 éve még. Érdekelne még az is ,hogy Neked és ismerőseidnek mi a véleménye az ottani szakmai munkáról. Jó kezekben vannak e a fiatalok ill adottak e a körülmények ,hogy a fejlődésük töretlen legyen?

  A sport cikkére rátérve abban igaza van Simonnak ,hogy valóban nem ártana egy-egy szélső hátvéd mert, ha a szezon közben kiesik Preklet vagy Hangya az végzetes lehet. Egy gólvágó meg aki minden 2. meccsén gólt rúg az mindig jól jönne ,főleg gyors ember akivel kontrázni is lehet. De én leginkább a középpályára hoznék meghatározó embert . Inkább kettőt mint egyet. Gólerős irányító mellé nem lenne rossz egy olyan védekező középpályás is aki hasznosabb támadásban mint Vukaszovics. Arról már nem is beszélek ,hogy jó volna , ha nem kellene remegni amikor nem Nagy Gergely áll a kapunkban. Persze igazad van mert az sem tudjuk mennyire kompetens Simon a témában mert edzőváltást emlegettek eddig , ezért volna jó ,ha megismernénk Vancsa véleményét is.

  Amúgy nézegettem a csapat nélküli játékosokat , de nagyon nehéz lesz olyan meghatározó embert igazolni a télen aki biztosan hozni fogja magát. Ezért neveket nem várok majd csak ,ha már aláírt az illető. Szatmárival kapcsolatban emlegetnek 3 kérőt is rajtunk kívül. Ha nem jön akkor jöhetne az akiről már beszéltünk , hogy jó lenne még kölcsönbe is . Rajtuk kívül csak külföldi jöhet szóba. Lehet Harasztit megpróbálhatnánk mi is, a fradiban úgy se fog sok sót megenni. Tudna Remili helyén játszani ő és Könyves is. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Dec. 27, 2015 3:52 pm

  Vasas1969 írta:Tessenek kicsit jobban megszakadni!

  Gyenge erőnlét harmatos produkció: Hiába emlegettek támadófutballt , a futballisták többségének kondíciója nem éri el az élvonalban elvárt szintet
  https://digitalstand.hu/olvaso/38492#2


  Hiányolom ,hogy nem említett gólerős, irányítani tudó középpályást Simon , pedig arra is nagyon nagy szükség lenne . Nincs aki gólpasszokat
  adjon.

  Olvastam mai NS cikk sokkal okosabb nem lett tőle az ember,de ebből nem derül ki hogy ez Simon saját véleménye vagy már egy konkrét terv.Mástól várnék valami bíztatót.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Dec. 27, 2015 3:20 pm

  Czingráber Máté: Talán ő benne látom azt hogy oda érhet a Vasas bővebb keretéhez leg hamarabb. Belső védőt játszik ami azért kulcs pozició egy csapatnál.Nem csinál látványos dolgokat ,de valahogy mindig jó helyen van,érzi hogy hova jöhet a labda.Eléggé sallang mentes a játéka,nem vállal felesleges kockázatot. Nem tűnik lassúnak,de ezt csak nb2 színtjéhez tudom mérni,10 mérkőzést játszott eddig, nagyon kell hogy a tavasszal folyamatosan tudjon játszani. Akkor lehet majd egy sokkal reálisabb képet kapni hol tart,miben kell még sokat fejlődnie.Nehezíti a helyzetét hogy a Vasasnál most bőven van belső védő.

  Tamás László: Ő vele szemben egy kicsit elfogult vagyok,elismerve erényeit,de észre véve hibáit is.A Vasas drukkereknek nem kell őt sem bemutatni,a Siófok erőssége.A fejjátéka nb2 szinten kiemelkedő,jó pár góltól mentve meg csapatát ,amikor utlsó emberként a gólvonalon háritott.Poziciós játéka,helyezkedése még mindig jó,de a fordulási,futási gyorsaság már nem az ígazi,szabadrúgásoknál,szögleteknél rendre veszélyezteti az ellenfél kapuját ,gólt is szerzet. Az ő esetében,valamint Gálnál is mivel nem tartoznak a fiatalok közé ha rövid időn belül nem kerülnek vissza egy nb1 csapatba.akkor nem fejlődni fognak hanem vissza esnsk az nb2 szintjére.Mivel a kiesés ellen harcolunk,nem hiszem hogy van nekik visszaút jelenleg.


  Volt akiről többet,volt akiről kevesebbet tudtam írni,attól függően mit mutatott meg magából,vagy mennyit játszott.Mivel én sem láttam minden mérkőzést,előfordulhat hogy pont akkor játszott jól valaki amikor nem láttam.És akkor már nem is látszik reálisnak a róla kialakitott kép.Ha fiatal játékosaink a játékukkal nem is midig tudtak segíteni.a jelenlétükkel bíztosan.A Siófok ha jól tudom 30 milliót kapott a fiatal játékosok szerepeltettéséért az nb2 ben.Köszönet érte azoknak akik tettek érte.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Dec. 27, 2015 8:09 am

  Tessenek kicsit jobban megszakadni!

  Gyenge erőnlét harmatos produkció: Hiába emlegettek támadófutballt , a futballisták többségének kondíciója nem éri el az élvonalban elvárt szintet
  https://digitalstand.hu/olvaso/38492#2


  Hiányolom ,hogy nem említett gólerős, irányítani tudó középpályást Simon , pedig arra is nagyon nagy szükség lenne . Nincs aki gólpasszokat adjon.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Dec. 25, 2015 7:41 pm

  Hiba lenne leírni Bogdánt

  A korábbi NB I-es Németh Gábor szerint semmi sincs veszve a múlt hétvégi hiba után.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/337252_nemeth_gabor_szerint_nem_irjak_le_bogdant

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Dec. 25, 2015 4:04 pm

  Mivel ebben az időszakban kevés a friss hír nosztalgiázzunk kicsit és reménykedjünk ,hogy a télen is kifogunk olyan játékost , akire jó 20 év távlatából is szívesen emlékszünk.


  Az uruguayi, aki Magyarországon is játszott  http://mindenuruguay.blog.hu/2013/06/20/az_uruguayi_aki_magyarorszagon_jatszott  Úgy néz ki jól emlékezett a szerző. Köszönet a munkájáért.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Dec. 25, 2015 10:40 am


  Szivacski Donát 1997 01 18 .

  Szélső hátvédként kezdte, meg fordult a jobb és a bal oldalon egyaránt.Majd egy sorral előrébb került védekező kp. nak,Gál M. érkeztével átmenetileg kiszorult a csapatból de csak rövid ideig most egymás mellet játszanak.Ő is azok közé tartozik, akiknek még keresik az ígazi posztját,ahol a leg jobb teljesítményt tudja nyújtani.Jó felépitésü játékos ,de eddig még nem láttam tőle semmi extrát.Teszi a dolgát de valami plussz hiányzik még.Eddig 12 mérkőzésen játszott,de nem tudom hogy ebben milyen szerepe volt annak. hogy az egyik olyan játékos aki az élet kora miatt meg felel az MLSz ajánlott előírásának.Ha egyszerű akarok lenni ,vele kapcsolatban azt mondom még lehet eső, lehet hó most még nem tudom merre mozdul el a kerék.


  Gál Mátyás 1992 03 18.

  Az ő játéka nem ismeretlen a Vasas drukkereknek,ugyanaz a küzdő szellem, sok futás, ütközés jellemzi.Meg persze a meg szerzett labdák rossz meg játszása is, ami jóval kevesebb az nb2 ben mint a Vasasban volt.Ebben nem kevés szerepet játszik az,hogy itt jóval lassabb a játék több ideje van a játékosnak.Alap ember a csapatban,akkor derül ki hogy menyire fontos a csapatnak ha nem tud játszani , egyből érződik a hiánya.Sajnos az ellenfél kapuja elé már nem tud annyit felérni,így aztán a gólok is elmaradtak.Én személy szerint kedvelem,de most még nem látom azt egyelőre,hogy ki lenne kövezve az út vissza az NB1 be de szurkolok neki.

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Jan. 18, 2019 6:55 pm