Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 18, 2016 11:19 am

  colocolo írta:

  Nem rég olvastam egy vele készült interjút Bogdán Á. kapcsolatban,mi az oka hogy ilyen potya gólokat kap.Érdekes dolgokat mondott ,lesz dolga Nagy G. is mert jó fizikai adottságai ellenére nem elég hatékony a magas labdák beívelések terén.Remélem lesz látható eredménye a munkájának,mert minden jó csapat ott kezdődik ,hogy legyen egy jó kapus.  Arra valóban nagy szükség lenne ,hogy hálóőreink javuljanak a magas beadásoknál . Mivel kevés az igazán magas emberünk hátul (bár Morozovval ,ha megfelel akkor magasodunk) ,ezért muszáj lenne ,hogy kapusaink a levegő urai legyenek. Abban mindenesetre bizakodhatunk ,hogy nemcsak Andrusch , de az egész stáb többet fog kihozni a játékosokból.
  Arra lennék leginkább kíváncsi ,hogy ,ha nem a Szatmári,Frőhlich, Máté vonal jön akkor kit fogunk igazolni. Most 2 elég jó támadó középpályás is szabad lett a napokban. Szerintem a fradi már tárgyal is az egyikkel , a sport cikke alapján erre gondolok . "Ugyanakkor napokon belül szerződést köthet a Ferencvárossal egy külföldi, támadó középpályás, akivel előrehaladott tárgyalások folynak, de részleteket még nem tudni az üggyel kapcsolatban."
  Balhátvéd is kellene ,de még pletyka szinten sincsenek nevek ,hogy ki érkezhet?

  Küldtem privit.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 557
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Jan. 18, 2016 10:44 am

  Vasas1969 írta:Andrusch is a szakmai stábban

  A szombati egymás elleni felkészülési mérkőzésen egykori játékosunk, Andrusch József, az U21-es magyar válogatott kapusedzője készítette fel hálóőreinket.


  Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Vasast 1987-1990 között első számú kapusként erősítő, 59 éves, ötszörös válogatott szakember készíti fel kapusainkat tavasszal.

  Andruschnak oroszlánrésze volt az 1986-os mexikói világbajnokságra történt kijutásban, hiszen a selejtezők során az Ausztria elleni 3-1-es, a hollandok elleni idegenbeli 2-1-es és a Ciprus elleni idegenbeli 2-1-es győzelem alkalmával ő védte kapunkat. Az elmúlt években a válogatott szakmai stábjában dolgozott, jelenleg az U21-es csapat mellett tevékenykedik.  A múltkor még Lippairól szólt a fáma ,de Andruschal talán még jobban jártunk , ha edzőnek is olyan kiváló mint kapusnak volt.

  Nem rég olvastam egy vele készült interjút Bogdán Á. kapcsolatban,mi az oka hogy ilyen potya gólokat kap.Érdekes dolgokat mondott ,lesz dolga Nagy G. is mert jó fizikai adottságai ellenére nem elég hatékony a magas labdák beívelések terén.Remélem lesz látható eredménye a munkájának,mert minden jó csapat ott kezdődik ,hogy legyen egy jó kapus.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 18, 2016 10:35 am

  A kapusok nagy ismerője: Andrusch József - interjú

  Szombaton délelőtt 10 órakor egy régi ismerős melegítette be három kapusunkat. Az 59 esztendős Andrusch József 26 év után tért vissza a Fáy utcába, ezúttal kapusedzőként.


  Szeretettel üdvözöljük ismét a Fáy utcában! Mindenkit meglepett, hogy ismét itt köszönthetjük.

  - Villámgyorsan történt minden. Csütörtök délután kaptam a felkérést, hogy lenne-e kedvem a Vasas kapusait edzeni. Pénteken már meg is egyeztünk, Vancsa Miklós ügyvezető igazgató úrral, hogy a tavasszal én készítem fel a csapat kapusait, azzal a kikötéssel, hogy az U21-es válogatott betöltött tisztségemet megtarthatom. Egyelőre nyárig szól a szerződésem, a folytatás lehetőségével.

  1987 és 1990 között az Ön nevével kezdődött a Vasas csapata. Hogyan emlékszik vissza ezekre az évekre?

  - A Honvédtól érkeztem, ahol sorozatban háromszor nyertünk bajnokságot. A mexikói vb-selejtezőkön három győztes meccsen védtem (Ausztria ellen 3-1, idegenben Hollandia ellen és Ciprus ellen 2-1), majd a vb után a Honvéd leigazolta Disztl Petit és luxus volt, hogy a Honvédnak két válogatott kapusa van, így én átigazoltam a Vasashoz. Itt a Vasasnál más célokért küzdöttünk, a mezőny második felében végeztünk azokban az években. Kisteleki István volt az edzőnk, az első bajnokin még Kovács Attila mögött a kispadon voltam, de a másodikon már én védtem, és gyakorlatilag ez így is folytatódott 75 mérkőzésen keresztül. Itt fejeztem be aktív labdarúgó pályafutásomat, 34 évesen. Nagyon jól éreztem magam, mert egy nagyszerű közösségbe kerültem. Komjáti Bandi, Szabadi Laci, Pecha, Galaschek, Mészöly Géza, Balog Tibi. Szerettem nagyon a Vasas légkörét, így örömmel jöttem vissza!

  Azt szokták mondani, hogy a kapusok különcök. Mi az Ön története, hogyan lett kapus?


  - Lehettem 5-6 éves – én vagyok a családban a legidősebb a négy fiú közül - amikor a pár évvel idősebb szomszéd fiú mondta, hogy álljak be a kapuba. Édesapám, aki NB III-as szinten szintén hálóőr volt, fa deszkákból eszkábált nekem egy csaknem kézilabda nagyságú kaput. A szomszéd srác egy alkalommal olyan erősen lőtte meg a labdát, hogy beestem a kapuba, de előtte a labdát kiütöttem és nem lett gól. Ez olyan sikerélménnyel, büszkeséggel töltött el, hogy nekem akkor ott eldőlt a sorsom. Aztán 14 évesen, Újpesten kezdtem a labdarúgást, majd előfelvételisként – Kertészeti Egyetemre vettek fel, amit el is végeztem -, 1974-ben behívtak katonának, a Hódmezővásárhelyi Porcelán csapatában játszottam egy évet. A Kertészeti Egyetemen a legendás egykori ferencvárosi kapus Géczi István volt a testnevelési tanszék vezetője, aki el akart vinni a Fradiba Zsiborás mögé, de egyetemi tanulmányaim miatt akkor nem vállaltam. Majd következett a Fősped Szállítók (Bundzsák Dezső bácsi volt az edzőm, ott védtem nála először a felnőtt NB II-ben), a Volán, és az akkor NB II-es Dorog, amellyel bronzérmesek voltunk. Majd 1982-ben a másodosztály legjobb kapusaként leigazolt a Honvéd, mivel Gujdár Sanyi kikerült Görögországba, ahol öt sikeres évet töltöttem és onnan érkeztem ide. Az első NB I-es bekapott gólom is a Vasashoz kötődik, amit Várady Bélától kaptam büntetőből, de végül is 3-1-re nyertünk egy kettős rangadón a Népstadionban.

  Hogyan kezdődött edzői karriere?

  - Még aktív játékosként diplomáztam a Testnevelési Egyetem sportszervezői szakán, majd elvégeztem az UEFA „B” és „A” tanfolyamokat is. Először egy utánpótlás egyesületet vezettem tíz évig, aminek a neve a II. kerületi Labdarúgó Utánpótlás Egyesület volt. Kibéreltem a Vasas Pasaréti Sportcentrumának centerpályáját és ott zajlottak az edzéseink. Ott játékosom volt egyebek mellett Futács Márkó, az U20-as vb bronzérmet nyert csapat csatára, amelynek Debreceni András volt a belső védője. Majd Urbányi Pista hívására átmentem Újpestre, ott dolgoztam két évet az utánpótlásban. Ez az időszak 2009-ig tartott, amikor Egervári Sanyit kinevezték szövetségi kapitánynak és odahívott a válogatotthoz. Jól ismertük egymást, hiszen Sanyi volt a Mezey-féle 1983-86 közötti válogatott pályaedzője, amelyben én is védhettem. Majd az MLSZ engem nevezett ki az UEFA rendszerű edzőképzés kapus részének magyarországi bevezetésére. Ennek a mai napig irányítója vagyok. Természetesen ezt is folytathatom tovább a Vasas feladatom mellett. Gyakorlatilag Király Gabit én hoztam vissza a köztudatba. 2009-ben volt hatvan valahányszoros válogatott, de előtte már két éve „elfelejtették”.

  Ismerte a Vasas jelenlegi három kapusát?

  - Csak Nagy Gerit, mivel a felnőtt válogatott mellett az U21-es kapusok felkészítése is a feladatom, mióta Bernd Storckot nevezték ki utánpótlás igazgatónak. Ismerem Geri kvalitásait, technikai és mentális adottságait és gyenge pontjait is. Ezek alapján tudom hol és hogyan kell hozzányúlni a továbbképzéséhez, hogy töretlen legyen fejlődése. Bencével és Danival most dolgozom először.

  Ha néhány jelzővel jellemezné, milyen edző Andrusch József, és vajon mire számíthatnak a fiúk a keze alatt?


  - Nagyon egyszerűen meg tudom fogalmazni. Én kizárólag a mérkőzésből indulok ki: abból, hogy mit kell csinálni egy találkozón egy kapusnak. Csak azokat a mozdulatokat, az azokhoz kapcsolódó sebességet, precizitást, dinamikát, alázatot és tűrést gyakoroljuk, illetve várom el a kapusaimtól, amire éles helyzetben számíthatnak. A másik, hogy csak a sok munkában hiszek. Ha hibázik is emellett egy kapus, akkor is meggyőződésem, hogy elenyészik a jó teljesítménye mellett. A harmadik, hogy nem csinálunk semmilyen hókusz-pókusz gyakorlatot. Csak az olyan gyakorlatokban hiszek, amelyek előfordulhatnak az éles szituációkban is, de azokat maximális intenzitással kell végezni. Nálam a kapusok tudják, milyen gyakorlat jön, de hogy a labda hova érkezik nem, mert az ellenfél játékosa sem árulja el neki meccs közben. Semleges pozícióból kell nagyon gyorsan reagálni, ez az egyik alapelvem.

  Véleménye szerint mitől lesz kiemelkedő egy kapus? Milyen tulajdonságok kellenek hozzá?


  - Az tény, hogy kellenek jó fizikai adottságok, de például az Iker Casillas, a maga 184 centijével a világ egyik legjobb kapusa volt hosszú évekig. Kell hozzá mérhetetlen mennyiségű alázat és elszántság. Egy edzésen mintegy 500-szor kell elvetődnie és felkelnie egy kapusnak, ahhoz, hogy egy meccsen a két kapura érkező bombát ki tudja védeni. Emellett kell kifinomult játékintelligencia, ami alatt azt értem, hogy ugyan nem tudni előre mit fog csinálni a csatár, de a kapus agyában tizedmásodpercek alatt le kell futnia egy valószínűség számításnak. Bármilyen abszurdan hangzik is, de előre kell tudni olvasni a játékot és ezen belül nyitva kell hagyni a lehetőségét annak, hogy mégsem a legvalószínűbb cselekmény következik be. Egy kapus megítélése a hajszál vékonyságú különbségeken múlik. Sokszor mondják egy kapusra, hogy szerencsés, de az én elméletem erről az, hogy a szerencse egy sarok, ahol a felkészültség találkozik a lehetőséggel. És a lehetőség jönni fog. Lehet, hogy csak egyszer-kétszer az életben, de jönni fog. A kapuson múlik, hogy akkor fel van-e erre készülve, hogy éljen vele.

  Andrusch Józsefnek eredményes munkát kívánunk. Hajrá, Vasas!

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Jan. 17, 2016 4:51 am

  VASAS - Egymás között

  Mozgalmas mérkőzés az angyalföldi pályán , érdekes események a klubházban  https://digitalstand.hu/olvaso/46072#2


  Itt talán könnyebb megnézni. Ráadásul Vancsa is reagál a kapusedzőcserére.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-storck-szerint-nem-vegeztem-jol-a-munkamat-2461435
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 16, 2016 9:17 pm

  PUSKÁS AKADÉMIA–SIÓFOK (NB II) 2–0 (0–0)


  Csapatunk megérkezett Felcsútra. A 15:00-kor kezdődő mérkőzésen az alábbi 11 kezd az NB I-es Puskás Akadémia ellen:

  Filipánics,Mogyorósi,Czingráber,Tamás,Rusvai,Nagy D.,Gál,Futó,Gréczi,Berki,Elek.

  Gól nélküli döntetlenre állunk a Puskás Akadémia otthonában. Filipánicsnak már akadt pár védenivalója,de remekül őrzi a hálót. A másik oldalon Gréczi lövése csattant a kapufán!

  A szünetben Puskás Akadémia - BFC Siófok 0:0. Az első félidő végén Elek szerezhetett volna gólt,de laposan a védőbe lőtt. A hazaiaknál Lencse fordult kapura,de kimaradt a ziccer,majd kapufáig is eljutottak,a kipattanónál Filipánics védett nagy bravúrral. Közvetlen a lefújás előtt Czingráber mentett óriásit: a ziccerbe kilépő támadót szerelte a lövés pillanatában.

  A második félidőre Goran Kopunovic kettőt cserélt: Filipánics helyett Gábor Péter debütál,Gréczi helyett Kozma állt be.

  Cserélt csapatunk: a sokat dolgozó Nagy Dániel helyett Nagy Richárd állt be.

  Újabb csere csapatunkban: Czingráber helyén Bognár,Mogyorósi helyén Baksa folytatja.

  Goran Kopunovic ismét cserélt: Elek helyett Balogh Bence állt be,aki próbajátékos,előző klubja a Dorog volt.

  Egy jobb oldali beadást követően Zsótér talált a hálónkba. 1:0-ra vezet a Puskás Akadémia. Tamás helyett Szilágyi fog beállni csapatunkban.

  Péter Bence betalált a lefújás előtt. Végeredmény: Puskás Akadémia - BFC Siófok 2:0.


  PUSKÁS AKADÉMIA–SIÓFOK (NB II) 2–0 (0–0)
  Felcsút, 100 néző
  PAFC 1. félidő: Tóth B. (Pajovics) – Fiola, Kelic, Fodor, Forró – Zsidai, Márkvárt – Pekár, Nagy Zs., Pauljevics – Lencse. 2. félidő: Pajovics (Pogacsics) – Fodor, Tar, Lipcsei, Dinjar – Polonkai, Erdei – Péter, Nagy Zs., Zsótér – Castillion

  SIÓFOK: Filipánics (Gábor)– Mogyorósi (Baksa), Czingráber (Bognár B.), Tamás L. (Szilágyi Z.), Rusvai  – Nagy D. (Nagy R.), Gál M., Futó, Gréczi (Kozma) – Berki (Murka), Elek B. (Balogh B.)
  G: Zsótér, Péter


  Balogh Bencével egy újabb volt Vasas játékos kötött ki a Balaton partján.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 16, 2016 7:47 pm

  Andrusch is a szakmai stábban

  A szombati egymás elleni felkészülési mérkőzésen egykori játékosunk, Andrusch József, az U21-es magyar válogatott kapusedzője készítette fel hálóőreinket.


  Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Vasast 1987-1990 között első számú kapusként erősítő, 59 éves, ötszörös válogatott szakember készíti fel kapusainkat tavasszal.

  Andruschnak oroszlánrésze volt az 1986-os mexikói világbajnokságra történt kijutásban, hiszen a selejtezők során az Ausztria elleni 3-1-es, a hollandok elleni idegenbeli 2-1-es és a Ciprus elleni idegenbeli 2-1-es győzelem alkalmával ő védte kapunkat. Az elmúlt években a válogatott szakmai stábjában dolgozott, jelenleg az U21-es csapat mellett tevékenykedik.


  A múltkor még Lippairól szólt a fáma ,de Andruschal talán még jobban jártunk , ha edzőnek is olyan kiváló mint kapusnak volt.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 16, 2016 7:33 pm

  5-2 az egymás közti edzőmeccsen

  A szombati edzőmérkőzésen 5-2-re nyertek a "kékek".


  A szombaton délelőtt 10:30-kor kezdődő mérkőzésen, a Dunaújváros pénteki visszalépése következtében a ketté osztott keret egymás ellen vívott felkészülési mérkőzést a Mészöly Kálmán műfüves pályán, amelyet mintegy 150 néző tekintett meg.  Vasas (fehérek) – Vasas (kékek) 2-5

  Fáy utca, Mészöly Kálmán műfüves pálya, 150 néző  A fehérek így álltak fel:

  Nagy – Preklet, Pajovics, Debreceni, Hangya – Vukasovics, Lázok, Czvitkovics – Könyves, Pavlov, Remili.

  A kékek összeállítása így nézett ki:

  Hermány – Szivacski, Morozov, Romics, Grúz – Berecz, Vida, Ádám – Novák, Illias Ignatidis, Ubiparip.


  Gólszerzők: Novák (35.', 0-1), Pavlov (38.', 1-1), Ádám (41', 1-2), Ignatidis (43.', 1-3), Szivacski (55.', 1-4), Novák (60.', 1-5), Pavlov (72.', 2-5)  Mint látható, a kékek csapatában feltűnt egy próbázó, az 1996-os születésű, Olympiakosz nevelésű, görög Illias Ignatidis, aki csapata harmadik gólját szerezte a 43. percben.  Verőfényes, de hűvös, fagypont alatti levegő hőmérséklet fogadta a játékosainkat: az első gólra több mint fél órát kellett várni, amikor is a kékek játékosa, Novák a fehérek 16-osának előterében, a balösszekötő helyén elvette a labdát Pajovicstól, majd 15 méterről a kiszolgáltatott Nagy mellett a rövid, jobb alsó sarokba lőtt. 0-1!

  Mindössze 3 percet kellett várni az egyenlítésre: Pavlov egy Hermányról kipattant labdát közelről a kapuba pofozott. 1-1!

  A 41. percben Ubiparip szöktette Ádámot a bal szélen, majd fiatal csatárunk 14 méterről a balösszekötő helyéről, ballal, a kimozduló kapus mellett a hosszú bal sarokba bombázott. 1-2!

  Alig telt el 2 perc, amikor tovább növelte előnyét a kék csapat: Ignatidis lépett ki 3 védő között a balösszekötő helyén, a 16-os vonalánál, majd miután tisztára játszotta magát, 14 méterről ballal, a hosszú bal alsó sarokba bombázott. 1-3!  A félidőben a kékeknél Hermány helyére Póser állt be, míg Vidát Adamovics váltotta.  Az 55. percben egy erős lövés kipattant, amit a berobbanó Szivacski közelről a kapuba passzolt. 1-4!

  A 60. percben a kékek megszerezték ötödik góljukat: Ignatidis szöktette egy mélységi passzal a jobboldalon Ubiparipot, aki középrelőtte laposan labdát, ami a hosszú saroknál érkező Novák lábáról a hálóban kötött ki. 1-5!

  Ezután hiába „egykapuztak” a fehérek, meddő támadásaikból már csak a szépítésre futotta. A 72. percben Pavlov megszerezte csapata és saját második találatát. Preklet jobbról az alapvonalról beadta a labdát, ami magasan átívelődött a hosszú sarokhoz és az érkező ukrán-orosz csatár egy méterről a kapuba paskolta azt.

  Játékosaink vasárnap és hétfőn pihenőnapot kaptak, így legközelebb kedden találkoznak a Fáy utcában.


  A sportban volt még némi információ a görög próbajátékossal kapcsolatban.

  A csatár előbb az Ariszban, majd az az Olympiakosz Pireuszban nevelkedett. A fővárosiak U20-as csapatától a nyáron szerződött a másodosztályú GS Kallithea FC-hez. Ignatidisz az Olympiakosznál együtt dolgozhatott Bernd Storckkal, a magyar válogatott jelenlegi szövetségi kapitányával, aki 2012 és 2014 között dolgozott a görög klub utánpótlásában.
  Nem lenne meglepő, ha Michael Oenninghez hasonlóan ő is a német szakember ajánlására került volna a magyar klubhoz.


  A 2.ligás görög csapatban mindössze 9 percet játszott egy kupameccsen. Az Olimpiakosz ificsapata viszont nem lehetett gyenge csapat ,ha képesek voltak a Juventust és az Atletico Madridot is megverni idegenben az ifi UEFA bajnokok ligájában . Ignatidisz leginkább jobb és balszélsőként volt bevetve. Abból a szempontból hasznos lenne ,hogy így Remilinek és Könyvesnek is vetélytársa lehetne. Kérdés , hogy elég jó e ehhez?

  http://www.transfermarkt.de/ilias-ignatidis/leistungsdatendetails/spieler/234146/verein/41594  A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2016 9:26 pm-kor.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Jan. 15, 2016 5:08 pm

  Véget ért az edzőtábor

  Csapatunk péntek kora délután hazaérkezett Mátraházáról.


  A mieink busza pénteken fél kettő körül begördült a Fáy utcába, a kemény hét után délután már nem volt edzés. Ferenczi István pályaedzőnk honlapunknak elmondta, hogy csütörtökön elsősorban futóedzések szerepeltek a programban.

  Mivel péntek hajnalban további, mintegy 15 centiméteres hó hullott Mátraházán, így Michael Oenning vezetőedző péntek délelőtt konditermi foglalkozást vezényelt le.
  Elmarad a Vasas-Dunaújváros találkozó.


  A Dunaújváros pénteken lemondta a szombaton 11:00 órára meghirdetett felkészülési mérkőzést!

  Az idő rövidsége miatt már nem lehetett megfelelő ellenfelet találni, így szakmai vezetésünk úgy döntött, hogy 10:30-tól - a keret kettéosztása után - egymás elleni mérkőzést játszik csapatunk.


  Eddig nincs sok szerencsénk. Így nehéz lesz eldöntenie Oenningnek ,hogy hol erősítse meg a csapatot.
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 222
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Pént. Jan. 15, 2016 2:36 pm

  VasasTata írta:A minőség közepes, de ennyit tudtam összehozni - web előfizetés híján.
  Eredetiben, olvasható méretben a képfeletti linkre kattintva ("Enlarge this image") olvashatjátok, az alábbi kép csak figyelemfelkeltő Smile

  " />

  Bele se merek gondolni mi lenne itt Jámbor nélkül. Valahol az nb3 középmezőnyében tengődnénk jobb esetben. Ahogy látom a nagyobb pénzek nem jártak nagyobb teljesítménnyel a játékosoknál. A keretes részben van a kutya elásva , jól látja a tulaj. Ezt központilag lehet csak megváltoztatni.
  Szeretném megélni azt amikor nagyobb célokért harcolunk mint most. Mindnyájunknak azt kívánom ,hogy így legyen . Ehhez kívánok Jámbor úrnak Jó egészséget és kitartást. Hajrá Vasas !
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Jan. 15, 2016 9:10 am

  VasasTata írta:A minőség közepes, de ennyit tudtam összehozni - web előfizetés híján.
  Eredetiben, olvasható méretben a képfeletti linkre kattintva ("Enlarge this image") olvashatjátok, az alábbi kép csak figyelemfelkeltő Smile

  " />

  Köszi! Még az én kisebb képernyőmön is olvasható volt. Bár még 1-2 év és én se látom elolvasni. Very Happy . Sajnos úgy néz ki a tizenegyeseknél újra izgulni kell ,hogy berúgjuk e ? A legjobbakat neked Kenő és köszönet mindenért !

  VASAS - Búcsú

  Szomorú befejezés  https://digitalstand.hu/olvaso/46070#3


  A honlapon csak ez a tegnapelőtti hír van.

  A szerda délelőtti edzésen az izomerő fejlesztésen volt a hangsúly, míg a délutáni foglalkozáson már ismét a labdáé volt a főszerep Mátraházán.

  Védőnk, Debreceni András közölte: a szerda délelőtti gyakorlás első részében a felső test izmainak erősítésén volt a hangsúly, a második felében pedig inkább a dinamikus kitámasztásoké volt a főszerep.

  A tegnap esti közös beszélgetésről belső védőnk elmondta, hogy Michael Oenning felvázolta nagyjából, hogy mik a futballról gondolt elképzelései, amit a következő napokban majd bővebben is kifejt ugyanilyen esti beszélgetések során.


  A tegnapi sportban viszont azt írják , hamarosan várható egy bővebb riport az edzőnkkel ,hogy kielégítsék a híréhségünket.
  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 68
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Csüt. Jan. 14, 2016 5:24 pm

  A minőség közepes, de ennyit tudtam összehozni - web előfizetés híján.
  Eredetiben, olvasható méretben a képfeletti linkre kattintva ("Enlarge this image") olvashatjátok, az alábbi kép csak figyelemfelkeltő Smile

  [img][/img]
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szer. Jan. 13, 2016 7:37 pm  Három Videoton játékos csatlakozott csapatunkhoz!


  Gábor Péter, Bognár Bence és Baksa Dénes személyével bővült keretünk a felkészülés második hetében, pillanatnyilag az edzéseinket látogatják, és folynak az egyeztetések.
  Gábor Péter már a Bajnokok Ligájában is védte a fehérvári klub hálóját a The New Saints ellen, míg Bognár Bence és Baksa Dénes a védekező szekcióban lehet erősítés csapatunknál.


  A Paksi FC II ellen 13:00-kor megkezdjük a felkészülési mérkőzéseinket. Csapatunk az alábbi összeállításban lép pályára: Filipánics,Rusvai,Czingráber,Tamás,Nagy J.,Nagy D.,Futó,Gál,Gréczi,Berki,Elek.

  Elek Bence góljával 1:0-ra vezetünk Pakson!
  Berki István találatával már 2:0-ra vezetünk a Paksi FC II ellen!
  Egy szöglet után szépítettek a hazaiak Bor Dávid góljával. Gyorsan válaszolt csapatunk, Berki István duplázott! 3:1-re vezetünk!
  Félidőben Paksi FC II - BFC Siófok 1:3. A második játékrészben csapatunk így áll fel:
  Kis T.,Rusvai,Szilágyi,Mogyorósi,Baksa,Kovács D.,Futó,Bognár,Kozma,Nagy R.,Murka.

  Kozma beadását Futó bólintotta a hálóba! 4:1-re vezetünk a mérkőzés hajrájában Pakson!
  Végeredmény az első felkészülési mérkőzésünkön: Paksi FC II - BFC Siófok 1:4! Gólszerzők: Berki 2, Elek, Futó


  A rangadón van egy picit részletesebb tudósítás is.

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/270181_siofok_edzomeccs
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Jan. 12, 2016 4:54 pm

  Kedd délelőtt a futásé és a labdatartásé volt a főszerep

  Csapatunk játékosai a kedd délelőtti edzésen, Mátraházán hosszabb távú futásokat végeztek, majd a labdatartó gyakorlatokon volt a hangsúly.


  Preklet Csaba, aki a szombati egymás elleni találkozón a jobb teljesítményt nyújtók között volt, honlapunk érdeklődésére elmondta:

  „A hétfő reggeli, még a Fáy utcában megtartott edzés nagyon kemény és fárasztó volt. Délután Mátraházán már az ügyességi, technikai elemek gyakorlásán volt a hangsúly. Kedd reggel pedig megint kemény futás volt a középpontban, majd utána a labdatartást gyakoroltuk. A hangsúly azon volt, hogy a mérkőzés záró szakaszában fáradtan is tudjunk koncentrálni. A kedd délutáni edzés pedig 4 órakor kezdődött, ahol ismét a labdáé volt a főszerep. Kedd este lesz egy meeting, ahol vezetőedzőnk, Michael Oenning felvázolja mit vár el a játéksoktól, mit szeretne látni tőlünk a pályán” - számolt be tapasztalatairól Preki.

  Vida Máté elmondta, hogy a kevéske szabadidőt pihenéssel töltik, mert az edzések után nem marad sok mindenre energia. „Ám ennek ellenére kikapcsolódásként néha többen össze szoktunk ülni és nyüstöljük a Playstationt” – zárta a középpályásunk.

  Szerdán szintén két gyakorlás vár csapatunkra.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Jan. 12, 2016 11:48 am

  colocolo írta:

  Mai hír Csizmadia szerződést bontott az osztrák 2. osztály utolsó helyén álló csapatával.

  Megnéztem az adatlapját erre fél évre jó lehet. Bár az utóbbi években középső védőt játszik , ezért nem tudom mennyire mozogna otthonosan régi posztján és megvan e még a sebessége hozzá? Eléggé pofozógép volt a csapata ,de nélküle talán még gyengébbek voltak.

  http://www.transfermarkt.de/csaba-csizmadia/leistungsdaten/spieler/46914/plus/0?saison=2015


  Közben az Akadémia egyik tehetsége nem akárhol próbázik.


  U16: Hutvágnert a Manchester United teszteli!


  Óriási lehetőséget kapott U16-os csapatunk kapusa, Hutvágner Gergely. Gerit a világhírű Manchester United invitálta próbajátékra, aminek meghívóját tegnap hivatalosan is elküldték Akadémiánkhoz. A United akadémiáján január 11-17. között biztosítanak lehetőséget kapusunknak, hogy megmutassa képességeit, és meggyőzze az angol csapat szakmai stábját egy esetleges későbbi szerződtetés érdekében.

  Játékosunk így nyilatkozott a meghívásról:

  "Természetesen örülnék ha megfelelnék az itteni elvárásoknak és ide tudnék igazolni, de ha mégsem, akkor is egy életre szóló élmény lesz, ami motiválni fog a késöbbiekben.”

  Sok sikert kívánunk Manchesterben, természetesen, miután Geri visszatér, beszámolunk a „Vörös Ördögöknél” szerzett tapasztalatairól is.

  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 557
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Kedd Jan. 12, 2016 10:40 am

  Vasas1969 írta:

  Az a régi Csizmadia valóban jó lenne. Engem is nagyon furdal a kíváncsiság kivel tárgyal Vancsa Miki és ,hogy Oenningnek vannak e német kiszemeltjei? A sok munkának én is nagyon örülök, ha Dortmundban tudnak napi 8 órát edzeni , akkor mi is közelíthetnénk ehhez időben és intenzitásban is. Talán a Dunaújváros ellen már lesznek új játékosok is a csapatunkban.

  Hétfőtől péntekig Mátraházán edzőtáboroznak a mieink.


  Játékosaink hétfőn reggel találkoznak a Fáy utcában, ahonnan autóbusszal indulnak Mátraházára, ahol péntekig készülnek a 950 méter magas minden igényt kielégítő, felújított és a múlt év nyarán átadott edzőközpontban.

  Jövő szombaton a Mészöly Kálmán műfüves pályán 11:00 órakor fogadjuk az NB II-es Dunaújváros csapatát, amely az első idei felkészülési meccsünk lesz, ezt még hat mérkőzés követi a bajnoki rajtig.


  Mai hír Csizmadia szerződést bontott az osztrák 2. osztály utolsó helyén álló csapatával.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Jan. 11, 2016 7:18 pm

  Ma kiderül ki kapja az aranylabdát. Sajnos magyar labdarúgók ma már nem rúgnak labdába ezen . Pedig volt idő amikor  magyar játékos nyert és emellett is rendszeresen kaptak szavazatokat honfitársaink . Sőt még a Vasasból is voltak olyanok akiket méltónak találtak a jelölésre.  http://futball-anno.blogspot.hu/2014/01/magyarok-es-az-aranylabda.html  Bundzsák Dezső és Farkas János
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Jan. 10, 2016 8:06 pm

  Síposúr írta:

  Pozitív ,hogy szombaton is munkára fogta a csapatot a német edző. Meglepett milyen elismerően nyilatkozott edzőnk a csapat munkához való hozzáállásáról. Csak később is ezt mondhassa . Ez a minimális követelmény ,hogy bennmaradjunk!
  Nektek hála megnéztem az egyik Siófok meccset .Azon nem volt rossz Szivacski ,de annyira jó se. Mondjuk nem jobb hátvéd volt azon a meccsen. Ma olvastam Csizmadiáról . Valamikor jó volt ezen a poszton. Rég láttam játszani. Nem tudom ma mire képes.  Az új tréner is biztos tud 1-2 jó németet. Kemény dió lesz Orbánékat megelőzni. Csináljátok meg fiúk! Sikerülnie kell ! Hajrá Vasas !

  Az a régi Csizmadia valóban jó lenne. Engem is nagyon furdal a kíváncsiság kivel tárgyal Vancsa Miki és ,hogy Oenningnek vannak e német kiszemeltjei? A sok munkának én is nagyon örülök, ha Dortmundban tudnak napi 8 órát edzeni , akkor mi is közelíthetnénk ehhez időben és intenzitásban is. Talán a Dunaújváros ellen már lesznek új játékosok is a csapatunkban.

  Hétfőtől péntekig Mátraházán edzőtáboroznak a mieink.


  Játékosaink hétfőn reggel találkoznak a Fáy utcában, ahonnan autóbusszal indulnak Mátraházára, ahol péntekig készülnek a 950 méter magas minden igényt kielégítő, felújított és a múlt év nyarán átadott edzőközpontban.

  Jövő szombaton a Mészöly Kálmán műfüves pályán 11:00 órakor fogadjuk az NB II-es Dunaújváros csapatát, amely az első idei felkészülési meccsünk lesz, ezt még hat mérkőzés követi a bajnoki rajtig.


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Jan. 10, 2016 4:02 pm

  Ismét új edző a Vasasnál?

  Alakul a német Michael Oenning szakmai stábja...  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/339778_ismet_uj_edzo_a_vasasnal  Nem tudom mennyire hiteles az infó az új kapusedzővel kapcsolatban ? Mindenesetre találtam 2 cikket róla. Bevallom bennem csak az a bizonyos gól maradt meg róla amit Hámori Ferenc rúgott neki az alapvonalról.

  http://amigeleken.hu/hirek/az-utanpotlashoz-mar-igazolt-egy-nagyagyu

  http://www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/264292_kapusiskola

  A végzettségei révén alkalmasabbnak tűnik Bíró Szabinál. Kérdés ,hogy a gyakorlatban is jobb edző e ? Mindenesetre az jó , hogy rutinosabb lesz a stáb, mert picit bátor dolognak tartottam ,hogy 3 pályafutása elején járó szakemberre volt bízva a csapat (Szanyó, Ferenczi, Bíró Szabi). Remélem, hogy a tartalékkapusaink miatt nem kell ezután aggódni ,ha bevetésre kerülnek , hiszen nagyon komoly kapusokkal foglalkozott eddig Lippai. Úgy érzem erősödünk vele , amennyiben valós a hír.
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 222
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Jan. 10, 2016 12:30 pm

  Vasas1969 írta:A szombati edzésen már részt vettek a külföldi játékosaink is

  Rendhagyó módon szombat délelőtt is edzést tartott Michael Oenning, amelyen három félidős egymás elleni játék szerepelt.

  Szombaton Pavlov is megérkezett, így a csapathoz hétfőn csatlakozó Keneseit és a térdműtétje után lábadozó Osváthot leszámítva teljessé vált a jelenlegi keretünk. Értelemszerűen nagyon pörgős, hajtós, kemény, koncentrált játék folyt a pályán, hiszen mindenki bizonyítani akar az új vezetőedzőnknek. Morozovon és a visszarendelt Szivacskin kívül más próbajátékos nem jelent meg a gyakorláson.

  A sajtó érdeklődése nem lankadt új vezetőedzőnk és csapatunk iránt. Pénteken délután a DigiSport és az M4 kamerái vártak vezetőedzőnkre, Vancsa Miklós ügyvezető igazgatónkra és játékosainkra, míg szombaton a Blikk sport rovata készített riportot, ráadásul elhozták az Adidas-tól kapott Eb hivatalos labdáját egy tesztelésre. Így játékosaink már ezzel játszottak az ónos esőtől csúszós Mészöly Kálmán műfüves pályán.
  http://www.digisport.hu/video/29118

  Pozitív ,hogy szombaton is munkára fogta a csapatot a német edző. Meglepett milyen elismerően nyilatkozott edzőnk a csapat munkához való hozzáállásáról. Csak később is ezt mondhassa . Ez a minimális követelmény ,hogy bennmaradjunk!
  Nektek hála megnéztem az egyik Siófok meccset .Azon nem volt rossz Szivacski ,de annyira jó se. Mondjuk nem jobb hátvéd volt azon a meccsen. Ma olvastam Csizmadiáról . Valamikor jó volt ezen a poszton. Rég láttam játszani. Nem tudom ma mire képes. Az új tréner is biztos tud 1-2 jó németet. Kemény dió lesz Orbánékat megelőzni. Csináljátok meg fiúk! Sikerülnie kell ! Hajrá Vasas !
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 557
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Vas. Jan. 10, 2016 9:47 am

  Köszi megnéztem,ami biztosan kiderül belőle a nemzetisége miatt nem fázna nálunk télen,játszott az nb 1 nél jobb bajnokságban, rutin és tapasztalat hiánya sem lehet.Biztosan érdekes színfoltja lenne a bajnokságnak,abból a térségből nem nagyon szoktak mi felénk szerződni.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 09, 2016 8:40 pm

  A szombati edzésen már részt vettek a külföldi játékosaink is

  Rendhagyó módon szombat délelőtt is edzést tartott Michael Oenning, amelyen három félidős egymás elleni játék szerepelt.

  Szombaton Pavlov is megérkezett, így a csapathoz hétfőn csatlakozó Keneseit és a térdműtétje után lábadozó Osváthot leszámítva teljessé vált a jelenlegi keretünk. Értelemszerűen nagyon pörgős, hajtós, kemény, koncentrált játék folyt a pályán, hiszen mindenki bizonyítani akar az új vezetőedzőnknek. Morozovon és a visszarendelt Szivacskin kívül más próbajátékos nem jelent meg a gyakorláson.

  A sajtó érdeklődése nem lankadt új vezetőedzőnk és csapatunk iránt. Pénteken délután a DigiSport és az M4 kamerái vártak vezetőedzőnkre, Vancsa Miklós ügyvezető igazgatónkra és játékosainkra, míg szombaton a Blikk sport rovata készített riportot, ráadásul elhozták az Adidas-tól kapott Eb hivatalos labdáját egy tesztelésre. Így játékosaink már ezzel játszottak az ónos esőtől csúszós Mészöly Kálmán műfüves pályán.  http://www.digisport.hu/video/29118
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Jan. 09, 2016 1:08 pm

  colocolo írta:

  Az eddigiekhez képest tényleg több az infó,de az nem derül ki hogy a csapat mikor, és melyik pályán edz. Most jöttem haza a vásárlásból és láttam hogy a közelünkben levő műfüvesen van edzés de az útról nem láttam melyik csapat. Volna időm ki menni ha tudnám mikor kell kimenni ez a pálya csak pár perc séta. Még egyszer Szivacski ról 12 mérkőzésén 4 különböző poszton játszott keresték a helyét ,szerintem arról van szó ,a német edző már egy kicsit képben van látni akar mindenkit aki szóba jöhet,és majd csak oda igazolunk ahova nem talált meg felelő embert.

  Hát akkor még van hova fejlődni a drukkerek kiszolgálásában. Nincs olyan rengeteg néző ,hogy ne kelljen jobban megbecsülni őket , de legalább valami már elkezdődött.
  Ez természetesen érthető ,hogy látni akarja a szóba jöhető játékosokat az új mester. Ész nélkül valóban nem kell igazolni hisz Jámbor lehetőségei is korlátozottak. Viszont az idő most Oenning ellen dolgozik.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-korabban-nyit-es-zar-a-hazai-atigazolasi-piac-2459565

  Nem tudom az lehetséges lenne e , hogy Szatmári is részt vegyen pár edzésünkön ? Így egyszerre látna minden irányító középpályást a német edző és evvel is időt nyernénk. Arról még nem volt hír ,hogy pl Hangya mellé kit igazolnának? Lehet ,hogy a volt fradis Sváb jó lett volna ,de őrá már lecsaptak . Talán szélső is kellene mert Remilinek és Könyvesnek sincs vetélytársa pedig a teljesítményük láttán nem ártana nekik. Nézegettem pár játékost a neten csak úgy játékból ,hogy ki lenne jó nekünk ,lehet átküldöm priviben.
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 557
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Szomb. Jan. 09, 2016 11:59 am

  Vasas1969 írta:Az mondjuk valóban ésszerű ,hogy kipróbálják hiszen kéznél van és úgyis csak 2.számú jobbhátvéd lenne Preklet mögött .Közben itt egy újabb ifi válogatott  jobbhátvéd a Kubala Akadémiáról. Érdekes, hogy a nyáron a III.Kerülethez is került egy utánpótlás válogatott jobbhátvéd az Akadémiáról,  Marcsek Ákos. Colocolo mi történt, hogy így beindult a honlapotok ?


  Újabb Vasas Kubala Akadémia tehetség edz csapatunkkal!  http://www.bfc-siofok.hu/node/2483
  http://www.bfc-siofok.hu/hirek/eronleti-edzesen-vett-reszt-csapatunk-a-rockstar-gym-ben

  Az eddigiekhez képest tényleg több az infó,de az nem derül ki hogy a csapat mikor, és melyik pályán edz. Most jöttem haza a vásárlásból és láttam hogy a közelünkben levő műfüvesen van edzés de az útról nem láttam melyik csapat. Volna időm ki menni ha tudnám mikor kell kimenni ez a pálya csak pár perc séta. Még egyszer Szivacski ról 12 mérkőzésén 4 különböző poszton játszott keresték a helyét ,szerintem arról van szó ,a német edző már egy kicsit képben van látni akar mindenkit aki szóba jöhet,és majd csak oda igazolunk ahova nem talált meg felelő embert.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Jan. 08, 2016 9:03 pm

  Az mondjuk valóban ésszerű ,hogy kipróbálják hiszen kéznél van és úgyis csak 2.számú jobbhátvéd lenne Preklet mögött .Közben itt egy újabb ifi válogatott jobbhátvéd a Kubala Akadémiáról. Érdekes, hogy a nyáron a III.Kerülethez is került egy utánpótlás válogatott jobbhátvéd az Akadémiáról, Marcsek Ákos. Colocolo mi történt, hogy így beindult a honlapotok ?


  Újabb Vasas Kubala Akadémia tehetség edz csapatunkkal!  http://www.bfc-siofok.hu/node/2483
  http://www.bfc-siofok.hu/hirek/eronleti-edzesen-vett-reszt-csapatunk-a-rockstar-gym-ben
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 557
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Pént. Jan. 08, 2016 7:24 pm

  Vasas1969 írta:Szivacski Donát is a csapattal készül

  Az edzésünkön részt vett a még mindig csak 18 éves Szivacski Donát, aki 2015 nyarán igazolt 3 évre csapatunkhoz. Azóta kölcsönben az NB II-es Siófok gárdájában játszik.


  Az U19-es válogatott védekező középpályásunk, fiatal kora ellenére az NB II őszi évadában meghatározó játékosa volt a Siófok együttesének. A Balaton-partiak jelenleg a 12. helyen telelnek a másodosztályban, 19 ponttal, 19-20-as gólaránnyal. Ám mivel sűrű a mezőny, így mindössze egy-egy győzelemre helyezkednek el az 5., illetve a 14. helyezettől.

  Statisztikát készítettünk Donát őszi szerepléséről. E szerint a 15 mérkőzésből 12-őn lépett pályára, mindegyiken kezdőként. Ebből 7-et végig a pályán töltött, 5 alkalommal lecserélték.

  Csapatunk vezetői figyelemmel kísérték Donát teljesítményét, ezért úgy döntöttek, hogy visszarendelik. Játékosunk a tervek szerint utazik a csapattal a mátraházai edzőtáborba, ahol lehetősége lesz meggyőzni Michael Oenning vezetőedzőt arról, hogy helye van a keretben.

  Érdemes visszaolvasni Colocolo által leírtakat róla 1 lappal korábban. Szerintem is korai ez még egy picit ,de hátha kiszúrtak a vezetők még egy Osváthot.


  Most erre mit mondjak,ha azt mondják hogy hiányposzton játszik ezért ki probálják az rendben hátha egy jobb csapatban jobb teljesítményre képes.De ő nála sokkal jobban játszó Czingráber nem került oda ,mert az ő posztján meg a bőség zavarával küzdünk.Persze sok sikert neki,majd a jövő eldönti mire lesz képes a bizalmat meg kapta éljen vele.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Jan. 08, 2016 4:28 pm

  Szivacski Donát is a csapattal készül

  Az edzésünkön részt vett a még mindig csak 18 éves Szivacski Donát, aki 2015 nyarán igazolt 3 évre csapatunkhoz. Azóta kölcsönben az NB II-es Siófok gárdájában játszik.


  Az U19-es válogatott védekező középpályásunk, fiatal kora ellenére az NB II őszi évadában meghatározó játékosa volt a Siófok együttesének. A Balaton-partiak jelenleg a 12. helyen telelnek a másodosztályban, 19 ponttal, 19-20-as gólaránnyal. Ám mivel sűrű a mezőny, így mindössze egy-egy győzelemre helyezkednek el az 5., illetve a 14. helyezettől.

  Statisztikát készítettünk Donát őszi szerepléséről. E szerint a 15 mérkőzésből 12-őn lépett pályára, mindegyiken kezdőként. Ebből 7-et végig a pályán töltött, 5 alkalommal lecserélték.

  Csapatunk vezetői figyelemmel kísérték Donát teljesítményét, ezért úgy döntöttek, hogy visszarendelik. Játékosunk a tervek szerint utazik a csapattal a mátraházai edzőtáborba, ahol lehetősége lesz meggyőzni Michael Oenning vezetőedzőt arról, hogy helye van a keretben.
  Érdemes visszaolvasni Colocolo által leírtakat róla 1 lappal korábban. Szerintem is korai ez még egy picit ,de hátha kiszúrtak a vezetők még egy Osváthot.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Jan. 08, 2016 8:06 am

  Jöjjön ki Óbudára

  Válaszút előtt: Kenesei Krisztiánt korábbi csapattársa hívta a III.Kerülethez, nem csupán játékosnak.
  https://digitalstand.hu/olvaso/46063#3
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 07, 2016 4:04 pm

  SIÓFOK: HELYZETBEN. Bíró Gábor: „Kész játékosokra van szükség, nincs idő próbálgatásra”  http://fociakobon.cafeblog.hu/2016/01/07/siofok-helyzetben-biro-gabor-kesz-jatekosokra-van-szukseg-nincs-ido-probalgatasra/


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 07, 2016 3:53 pm

  III. KERÜLETI TVE: HELYZETBEN. Ez aztán az erősítés: az élvonalból érkezhet a 29-szeres válogatott támadó  http://fociakobon.cafeblog.hu/2016/01/06/iii-keruleti-tve-helyzetben-ez-aztan-az-erosites-az-elvonalbol-erkezhet-a-29-szeres-valogatott-tamado/

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4932
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Csüt. Jan. 07, 2016 3:25 pm

  Vasas stílusváltás

  Hiszi amit lát
  https://digitalstand.hu/olvaso/46062#3

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Dec. 14, 2018 10:59 am