Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 26, 2016 1:52 pm

  colocolo írta:Végleg a Siófokhoz került Gál M.és Nagy R. kölcsönbe érkezhet Kovács,Szilágyi,Micsinai.

  Jó ,hogy eszembe juttattad , elfelejtettem felrakni a hétvégi edzőmeccseteket. Kíváncsi leszek az FC-től megy e játékos még hozzátok ? Meglepően gólerős volt ez a Nagy Richárd az edzőmeccseken.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 26, 2016 1:43 pm  Győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen

  Csapatunk a héten Telki edzőtáborozott, a jövő heti NB II-es rajt előtt még egy mérkőzés várt Goran Kopunovic legénységére: az ellenfél a Gelei Károly által irányított Jászberényi FC volt.


  Jól kezdtük a találkozót, a széleken veszélyes támadásokat vezettünk.

  A Jászberény igyekezett felvenni a játék ritmusát, és agresszív letámadással próbáltak zavart kelteni.

  Az első komolyabb helyzet előttünk adódott: Kovács Dávid labdaszerzését követően Elek emelt be a védők mögé egy labdát Nagy Dánielhez, aki a 16-os vonaláról egy pattanást követően egyből lőtt, de a labda nem sokkal mellésuhant.

  Szinte a semmiből szerzett vezetést ellenfelünk: egy lövésszerű beadást követően buktatás történt, amiért jogos 11-est kapott a Jászberény. Kis Róbert állt oda, és higgadtan értékesítette azt (1:0).

  Csapatunk gyorsan összekapta magát: Berde egy szép lövéssel mutatta, hogy gyorsan egyenlíteni szeretnénk, azonban a labda mellément.

  Pár perccel később remek kontratámadást vezettünk: Nagy Dániel jobbról Elek elé tálalt, aki okosan gurította el Menczeles mellett a hosszú sarokba (1:1).

  A második félidő elején Petneházi pillanatai következtek: előbb egy lefejelt labdát lőtt laposan kapura, de a jászberényi hálóőr védeni tudott.

  Nem úgy a következő szituációnál: Eleket Mile lökte fel a 16-os vonalánál, amiért jó szögből végezhettünk el szabadrúgást. Petneházi állt oda, és a sorfal fölött a felső sarokba tekert (1:2).

  A vezetés tudatában is folytatta támadásait csapatunk: Gál Mátyás nagy lendülettel ment el a jobb oldalon, visszagurított Elek elé, de lövése az egyik jászberényi védőről pattant fölé.

  Röviddel később Futó is jól indult el az ellenfél térfelén, balról középre emelt, nem sikerült tisztázni, így Nagy János gyűjthette be a lecsorgó labdát, amit egy állítás után mellélőtt.

  Gréczi is eldönthette volna a találkozót, amikor ugyancsak lecsapott egy labdára a védők mögött, elindult vele keresztbe, és szépen nyesett alá, azonban nem sokkal föléhullott a játékszer.

  A hajrában Filipánics Bálint helyét Kis Tamás foglalta el a kapuban, és két ziccert is remekül hárított.

  Csapatunk megérdemelten nyerte meg a találkozót a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

  Jászberényi FC - BFC Siófok 1:2 (1:1)

  Jászberényi FC: Menczeles, Marcsek, Mile, Hevesi-Tóth, Sorecz, Ulvicki, Kis R., Tisza, Herczeg, Hamar, Ludasi. Vezetőedző: Gelei Károly

  BFC Siófok: Filipánics (Kis T.), Tamaskó, Szalai, Mogyorósi (Futó), Farkas (Körmendy), Nagy D. (Nagy J.), Berde, Gál (Micsinai), Kovács D. (Gréczi), Petneházi (Nagy R.), Elek (Pendl). Vezetőedző: Goran Kopunovic

  Gólszerző: Kis R., ill. Elek, Petneházi

  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Kedd Júl. 26, 2016 1:38 pm

  Végleg a Siófokhoz került Gál M.és Nagy R. kölcsönbe érkezhet Kovács,Szilágyi,Micsinai.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 26, 2016 8:01 am

  Csakfoci.hu
  Majdnem színtiszta magyar a forduló válogatottja - itt a csapat

  A Debrecent 3-1-re legyőző Vasas uralja a forduló válogatottját. A Ferencváros, a Videoton, a Diósgyőr, a Paks, a Haladás és a Gyirmót is képviselteti magát a legjobbak között.
  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/92919-majdnem-szintiszta-magyar-a-fordulo-valogatottja-itt-a-csapat


  Az NB I második fordulójának válogatottja:

  Sebők (Gyirmót) – Gévay (Paks), Vaskó (Vasas), Ristevski (Vasas) – Bognár (Diósgyőr), Bartha (Paks), Rácz (Haladás), Nagy D. (Ferencváros) – Ádám (Vasas), Böde (Ferencváros), Feczesin (Videoton)
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 26, 2016 7:45 am

  Rangadó.hu
  A Vasasnak meccset nyerő Vaskó lett a forduló legjobbja

  Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 2. fordulóban álomcsapatunk 5-4-1-es felállásban „kerül pályára”.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/374968_a_vasasnak_meccset_nyero_vasko_lett_a_fordulo


  A 2. forduló álomcsapata
  Kovácsik (Videoton, 230) – Kulcsár D. (Paks, 247), Vaskó (Vasas, 285), Risztevszki (Vasas, 266), Lang (Videoton, 253), Hangya (Vasas, 258) – Suljic (Videoton, 219), Berecz (Vasas, 267), Szolnoki (Videoton, 254), Diarra (Újpest, 264) – Feczesin (Videoton, 239)
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Kedd Júl. 26, 2016 6:51 am

  Ádám Martin: félénk fiúból lett igazi gólvágó

  Két meccs, két gól - a Vasas támadójának, Ádám Martinnak (21) remekül indult az NB I-es labdarúgószezon. A forráskúti származású játékos óvodásként kezdte a futballt, és a nevelőedzője, a bordányi Vincze Ferenc szerint akár felnőtt válogatott is lehet.  http://www.delmagyar.hu/sport/adam_martin_felenk_fiubol_lett_igazi_golvago/2483655/


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 10:30 pm

  A honlapról:
  Ádám: A Videoton ellen is nyerni akarunk

  A még mindig csak 21 esztendős Ádám Martin az MTK elleni győztes találat után nem kevésbé fontos egyenlítő gólt szerzett a Debrecen ellen, ami új lendületet és reményt adott csapatunknak.


  Nem is olyan rég mondtad, hogy a fejjátékodon szeretnél javítani, most fejjel szerezted az egyenlítő gólunkat. Ezek szerint ilyen hamar meglett az eredménye a sok gyakorlásnak?

  - Igen, lehet azt mondani, hogy jó úton járok. Ez a fejesgól további lökést adhat, hogy e téren is tovább fejlődjek. Holtversenyben elsők vagyunk a Fradival, ami nagyszerű dolog. A mester a mérkőzés előtt mondta is, hogy próbáljuk meg elérni ezt a helyezést. Ez összejött és ez nagyszerű érzés.

  A Debrecen szinte a semmiből szerezte meg a vezetést, innen sikerült fordítanunk. Mivel biztatott titeket Michael Oenning a szünetben, illetve ti is éreztétek, hogy ez még megfordítható?

  - Aki kint volt a mérkőzésen, vagy a televízión keresztül követte, az láthatta, hogy jobbak voltunk az első félidőben is. A Debrecen láthatóan az ívelésekre próbált fókuszálni, mi megpróbáltuk a saját játékunkat játszani. A mester a szünetben nyugtatóan hatott ránk, bár szerencsére olyan sokat nem kellett nyugtatni minket, mert mi is éreztük, hogy meg lehet ez a meccs, főleg, ha a végjátékban koncentrálunk.

  Mit vársz a Videoton elleni mérkőzésünktől? Folytatódhat-e az „Ádám-show”?


  - Az első két fordulóban is tudtuk, hogy nehéz ellenfelekkel fogunk játszani. Eddig bejött ez a sorsolás, hogy Európa Ligában is játszó csapatok ellen léptünk pályára. Jelenleg hat pontunk van, a célunk az, hogy ezt gyarapítsuk a jövő vasárnap. Ugyanazzal az elszántsággal fogunk pályára lépni Felcsúton a Videoton ellen is, mint amit az elmúlt két meccsen lehetett látni tőlünk. Remélem, nem szakad meg a jó sorozatom, de a lényeg, hogy nyerjünk a fehérváriak ellen.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 10:25 pm

  Rangadó.hu
  Vaskó már a melegítésnél tudta, gólt fog fejelni

  A Vasas rutinos hátvédje kilenc év után duplázott bajnoki meccsen, az angyalföldiek remekül rajtoltak.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/374932_vasko_mar_a_melegitesnel_tudta_golt_fog_fejelni
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 10:21 pm

  A honlapról:
  Vaskó még sok fejesgólra készül

  Vaskó Tamás a 67. percben beállt , hogy aztán a 84. illetve a 88. percben parádés fejes góljaival eldöntse a Vasas-DVSC mérkőzést.

  Sok szempontból különleges mérkőzés volt számodra. Annak ellenére, hogy 14 és 18 éves korod között itt nevelkedtél, mégis 14 évet kellett várnod arra, hogy a Vasas felnőtt csapatában az NB I-ben debütálj és megszerezd első góljaidat. Ennél jobban aligha sikerülhetett volna a debütálásod.

  - Nagyon jól esett pályára lépni, jó volt játszani és fantasztikus érzés volt gólokat szerezni védőként. Főleg, hogy kettőt is sikerült fejelnem. Eddigi pályafutásom során egyszer fordult elő velem hasonló, nagyon régen Újpesten. Ráadásul ezekkel a góljaimmal tudtunk most nyerni a Debrecen ellen.

  Hogyan tovább, hogy beverekedd magad a kezdő csapatba?

  - Teszem tovább a dolgomat, 100 százalékos erőbedobással edzek, próbálom a legjobb formámat kihozni magamból, hogy a vezetőedzőmnek és a szakmai stábnak bizonyítsam: a kezdőcsapatban a helyem. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

  Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a sajtótájékoztatón téged titulált az NB I egyik legjobb fejelőjének, és bár több játékosuk is megpróbált semlegesíteni, de képtelenek voltak erre.

  - Köszönöm a dicséretet. Bízom abban, hogy nem ez volt az utolsó két gólom nevelőegyesületem csapatában. Mindenképpen meg kell említenem Remilit, aki nagyszerűen adta be mindkét szögletet, így nem volt olyan nehéz dolgom. Köszönöm neki a két gólpasszt. Nagyon bízom abban, hogy a bajnokikon még sok-sok fejes gólt tudunk szerezni, nemcsak én, hanem csapattársaim is.

  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Júl. 25, 2016 6:55 pm

  Vasas1969 írta:

  Sajnos a tv előtt nem jött át a a loki hadrendje. Már észrevettem én is ,hogy teljes képet csak akkor kap az ember ,ha élőben és a tévében is megtudja nézni a meccset.
  Emlékszel ki említette még a tavalyi szezon végén fiatal  szélső hátvédjeink középpályára való feltolását ?  Smile A sikerek okát a csapat javuló játéka mellett annak is tulajdonítom ,hogy az ellenfeleink közel sem optimális állapotban és összeállításban léptek pályára ellenünk. Ettől függetlenül abban bízom ,hogy több játékos szárnyakat kap majd a remek rajttól és a továbbiakban is csipegetjük a pontokat. Reméljük hármasával minél gyakrabban. Talán hamarosan már Saglikkal.

  https://digitalstand.hu/olvaso/46259#3

  Már pontosan nem emlékszem. Csak tippelni tudok vagy Beton, vagy Csépé vagy B. Attila. De ki fordította le a mesternek azt már tényleg nem tudom.
  Viszont belenézve más drukkerkocsmákba, még egyelőre nem veszik észre, hogy alakulunk. Addig jó!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 6:48 pm

  A honlapról:
  Oenning: Játszottuk a focit!

  A mérkőzést követő sajtótájékoztatón vezetőedzőnk értékelte a Debrecen elleni (3-1) sikert.


  Michael Oenning: - A szurkolók számára érdekes, hogy 14 év után győztük le újra a Debrecent. Nem volt egyszerű mérkőzés, hátrányba kerültünk, de nyugodtan futballoztunk és megfordítottuk az eredményt. Végig előre felé játszottunk, focit és nem bunkerfocit játszottunk. A játékosoknak fontos, hogy a Ferencvárossal holtversenyben az elsők vagyunk, amire évek óta nem gondolt volna senki.  Vaskó azért állt be Korcsmár helyére, hogy magasabb legyen a csapatunk, ráadásul Zsoltinak volt egy sárgája, nem akartunk kockáztatni. Vasiról tudtuk, hogy a fejjáték az erőssége, ezt most kétszer is bizonyította. Csapatként győztünk, nem lesz drasztikus változás az összeállításban legközelebb.  Jobban kezdtünk, mint tavaly, a csapategység és a játékosok is sokat fejlődtek. Hogy mi lesz a végkifejlet, az majd kiderül, most az a fontos, hogy jól rajtoltunk a szezonban.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 6:39 pm

  Juhos2 írta:Vajon buktatunk még az idén edzőt?

  Nem tudom. Mindenesetre remélem Oenning nem lesz köztük.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 6:13 pm

  colocolo írta:


  Nálam Risztevszki a nyerő mert talán most játszott olyan szinten mint amit egy légióstól elvárunk.Meg persze Vaskó nem hiába követelem most is bizonyított,már most több gólt szerzett,mint 1-2 csatárunk fog egész szezonban.

  Talán a fradi ellen már a Poleksic - Korcsmár, Debő , Vaskó , Ristevski - Szivacski(Osváth), Vida , Berecz, Hangya - Ádám , Könyves összeállításban futhatna ki a csapat. Úgy érzem oda úgy is csak 1 pontért megyünk. Azért ,ha Korcsmár hozza magát ezt a védelmet nehéz feltörni. Én is írtam valakinek a kocsmában ,hogy még Deme sem fogadna az ellen ,hogy Vaskó nem szerez gólt.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 5:50 pm

  Juhos2 írta:Ez a felállás most nagyon bejön. Jól ki lett találva. A két fiatal nagy munkabírással robotol, a hátsó alakzat tapasztalt játékosokból áll.
  A Debrecen eszméletlenül szűk területen játszott, nem tudom mennyire jött át a tv-n, de egy 10 emberes fal mozgott egy 20-25 m-es sávban. Nagyon nehéz volt egy-egy jót húzni helyzetig.
  Nekem is Kire és Hangya volt a legjobb, de egy Debrecen elleni 3:1-nél nem emelnék ki senkit.
  Hálás vagyok Betonéknak, mert állandó ostorozásukkal csak elérték, hogy kezd a csapat egy komoly focicsapatra hasonlítani. Basketball

  Sajnos a tv előtt nem jött át a a loki hadrendje. Már észrevettem én is ,hogy teljes képet csak akkor kap az ember ,ha élőben és a tévében is megtudja nézni a meccset.
  Emlékszel ki említette még a tavalyi szezon végén fiatal szélső hátvédjeink középpályára való feltolását ? Smile A sikerek okát a csapat javuló játéka mellett annak is tulajdonítom ,hogy az ellenfeleink közel sem optimális állapotban és összeállításban léptek pályára ellenünk. Ettől függetlenül abban bízom ,hogy több játékos szárnyakat kap majd a remek rajttól és a továbbiakban is csipegetjük a pontokat. Reméljük hármasával minél gyakrabban. Talán hamarosan már Saglikkal.

  https://digitalstand.hu/olvaso/46259#3
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Júl. 25, 2016 5:21 pm

  Vajon buktatunk még az idén edzőt?
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Júl. 25, 2016 1:02 pm

  Vasas1969 írta:

  Köszi! Hát én másképp láttam pár osztályzatot mint a sport. Leginkább Hangya osztályzatát érzem nagyon alacsonynak. Vidánál pl többeket is jobbnak láttam ,de sose legyen nagyobb bajom ,mint győztes meccs után nem egyetérteni a sport osztályzataival. Te kiket emelnél ki tőlünk ?


  Nálam Risztevszki a nyerő mert talán most játszott olyan szinten mint amit egy légióstól elvárunk.Meg persze Vaskó nem hiába követelem most is bizonyított,már most több gólt szerzett,mint 1-2 csatárunk fog egész szezonban.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Júl. 25, 2016 12:45 pm

  Ez a felállás most nagyon bejön. Jól ki lett találva. A két fiatal nagy munkabírással robotol, a hátsó alakzat tapasztalt játékosokból áll.
  A Debrecen eszméletlenül szűk területen játszott, nem tudom mennyire jött át a tv-n, de egy 10 emberes fal mozgott egy 20-25 m-es sávban. Nagyon nehéz volt egy-egy jót húzni helyzetig.
  Nekem is Kire és Hangya volt a legjobb, de egy Debrecen elleni 3:1-nél nem emelnék ki senkit.
  Hálás vagyok Betonéknak, mert állandó ostorozásukkal csak elérték, hogy kezd a csapat egy komoly focicsapatra hasonlítani. Basketball
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 12:29 pm

  NB1.hu
  A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

  Storck, egy másik német edző és a magyar fiatalok is remekeltek.VIDEÓK  http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20160725120713


  A forduló válogatottja

  Sebők – Szivacski, Gévay, Vaskó, Gohér – Rácz, Nagy D. Oláh, Bognár – Böde, Feczesin
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 25, 2016 11:51 am

  colocolo írta:Vasas- Debrecen  3:1


  Vasas: Polekszics 4-Szivacski 4 Korcsmár 3 Debreceni 4 Risztevszki 4-Vida 5 Berecz 4-Ádám 5 Remili5 Hangya 4- Pavlov4

           csere:Korcsmár-Vaskó 6  67. perc
                   Ádám - Novák        71.
                   Berecz- James        79.

  Debrecen:Verpecz 3- Nagy Z.3 Brkovics 3 Szatmári Cs 3 Ferenczi j.4 -Ludánszki Cs.3 - K.Mészáros 3 Szekulics 3 Varga  j.3 Horváth Zs.3 Kulcsár 3

         csere:Nagy Z.-Mészáros N 3  41.perc
                 Varga J.- Tisza 4          45.
                 K.Mészáros-Bereczki     65.

  Köszi! Hát én másképp láttam pár osztályzatot mint a sport. Leginkább Hangya osztályzatát érzem nagyon alacsonynak. Vidánál pl többeket is jobbnak láttam ,de sose legyen nagyobb bajom ,mint győztes meccs után nem egyetérteni a sport osztályzataival. Te kiket emelnél ki tőlünk ?
  avatar
  colocolo

  Hozzászólások száma : 570
  Join date : 2015. Mar. 15.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by colocolo on Hétf. Júl. 25, 2016 10:22 am

  Vasas- Debrecen 3:1


  Vasas: Polekszics 4-Szivacski 4 Korcsmár 3 Debreceni 4 Risztevszki 4-Vida 5 Berecz 4-Ádám 5 Remili5 Hangya 4- Pavlov4

  csere:Korcsmár-Vaskó 6 67. perc
  Ádám - Novák 71.
  Berecz- James 79.

  Debrecen:Verpecz 3- Nagy Z.3 Brkovics 3 Szatmári Cs 3 Ferenczi j.4 -Ludánszki Cs.3 - K.Mészáros 3 Szekulics 3 Varga j.3 Horváth Zs.3 Kulcsár 3

  csere:Nagy Z.-Mészáros N 3 41.perc
  Varga J.- Tisza 4 45.
  K.Mészáros-Bereczki 65.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 11:17 pm

  Síposúr írta:Gratulálok a csapatnak! Azt mondom ne szaladjon azé el velünk a ló, és nem kell majd végig izgulni. Mit hajtott ez a Hangya gyerek. Nagyon tetszett. Meg a Vaskó is! Megnyerte nekünk a meccset, pedig mán nem hittem benne.  Csak így tovább! Hajrá Vasas!

  Nálam is Hangya volt a mezőny legjobbja, Vaskó előtt. Ristevski és Ádám tetszett még , de a többiek is megtették a magukét. Remili és Pavlov volt picit szürkébb ,de ha minden meccsen adnak 3 gólpasszt ,akkor belefér. Very Happy Sajnos a mai nem Zsolti meccse volt . Jogos volt a cseréje. Lehet nem bírja a meleget.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 11:01 pm

  Juhos2 írta:

  Te ez micsoda, az 51-es körzet?

  Bocs,egy rövid órácskás telefonom volt . Kriszti képét próbáltam átmásolni ide. Kevés sikerrel.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 10:59 pm

  Juhos2 írta:Örülök, hogy annyi kínkeserv után sikerült elkapni a Debrecent.  Ez most nagyon ott van. Bízom benne, hogy a felépített munkája a vezetőségnek utat fog mutatni a helyes irányt illetően. Erős a keret a szisztematikus építkezés miatt, ami számomra a gyors javításokat is jelenti egy-egy elrontott igazolás után. Osi sajnos a kispadra se került, nagyon nehéz lesz a helyzete, mert a kezdő összeállt Oening fejében. Ehhez most tényleg nem kell sok, hogy jó kis csapatunk legyen az idén.

  Legalább Debrecenben is megtapasztalhatják, hogy milyen érzés amikor nem egy felturbózott önkormányzat és kitömött vállalkozó hozza helyzetbe évekig a csapatodat. Megy is a sírás meg a mutogatás ezerrel az elkényelmesedett szurkolóik körében.

  Én is azt mondom azért ,hogy helyén kell kezelni a sikert. Mindkét ellenfelünk erősen tartalékos volt., de tudtunk élni a lehetőséggel. Az előre játékunk még erősítésre szorul. Osváthnak még kell egy kis idő . Úgy érzem támadásban hasznosabb lenne mint Szivacski. Vele talán a jobboldal is olyan veszélyes lenne mint a baloldal Hangyával.

  Én is irigylem a debrecenieket. de jó lenne nekünk is sírni 6-7 közelmúltban szerzett bajnoki cím után amiatt , hogy idén lehet nem jön össze majd a dobogó.

  Szerencsére a Vidi se lesz pihent a csütörtök esti Midjitalland elleni meccs után. Jó lenne ponttal távozni a pancsolóból.

  Láttad a stadit ? Hogy tetszett ?
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 24, 2016 10:12 pm

  Vasas1969 írta:

  Te ez micsoda, az 51-es körzet?
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 640
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Vas. Júl. 24, 2016 9:41 pm

  Örülök, hogy annyi kínkeserv után sikerült elkapni a Debrecent. Ez most nagyon ott van. Bízom benne, hogy a felépített munkája a vezetőségnek utat fog mutatni a helyes irányt illetően. Erős a keret a szisztematikus építkezés miatt, ami számomra a gyors javításokat is jelenti egy-egy elrontott igazolás után. Osi sajnos a kispadra se került, nagyon nehéz lesz a helyzete, mert a kezdő összeállt Oening fejében. Ehhez most tényleg nem kell sok, hogy jó kis csapatunk legyen az idén.

  Legalább Debrecenben is megtapasztalhatják, hogy milyen érzés amikor nem egy felturbózott önkormányzat és kitömött vállalkozó hozza helyzetbe évekig a csapatodat. Megy is a sírás meg a mutogatás ezerrel az elkényelmesedett szurkolóik körében.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 9:38 pm

  Vasas1969 írta:


  Próbáltam Kristi képeit felrakni ,de nem jártam sikerrel. Gratulálok a Csapatnak ,hogy élt a lehetőséggel és megverte a lokit , megszakítva ezzel a hosszú nyeretlenségi sorozatunkat ellenük. Szép volt fiúk!!!


  A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 24, 2016 9:57 pm-kor.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 9:37 pm  A hozzászólást Vasas1969 összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 24, 2016 9:52 pm-kor.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 9:34 pm

  A Vasas SC honlapjáról:
  Szurkolói Találkozó az új stadionról

  A Vasas-Debrecen mérkőzés előtt Szurkolói Találkozót tartott a Vasas Sport Club.  Szép számmal jelentek meg a Vasas-függők vasárnap délután a Fáy utcai kézilabdacsarnokban, ahol Markovits László klubelnök adott tájékoztatást a stadion-rekonstrukció jelenlegi állásáról, majd bemutatta az új Illovszky-stadion legfrissebb terveit.

  A résztvevők megtudhatták, hogy egy MLSZ „B” és UEFA III. kategóriás stadion épül, amelynek befogadóképessége eléri az 5000 főt. A kiemelt beruházássá nyilvánított rekonstrukció elfogadott tervezési programja tisztán állami forrásból valósul meg, a lebonyolító pedig szintén egy állami cég, a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt (BMSK).

  Az ütemezésre áttérve Markovits László elmondta, hogy az Illovszky-team és a XIII. kerületi Tervtanács az elmúlt hetekben támogatásáról biztosította a kialakított koncepciót és a kapcsolódó terveket. Ezt követően pedig a Nemzeti Stadion Program Munkacsoport (Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Labdarúgó Szövetség egy-egy képviselője) hivatalos szervként is jóváhagyta a koncepciótervet. Ennek eredményeként elindult az engedélyezési folyamat, az ehhez kapcsolódó tervdokumentáció beadásával.

  A jelenlévők megtudhatták, hogy a hatékony időkihasználás érdekében a bontás és a kivitelezés két külön folyamatként lesz lebonyolítva. A bontás kapcsán már elkészült a kiviteli tervdokumentáció, várhatóan augusztus közepéig elindítják a közbeszerzési eljárást, így ha minden jól megy - a labdarúgócsapat vezetőségével egyeztetve – még idén elindulhat a régi stadion bontása. A kivitelezéshez kapcsolódóan a tenderterv dokumentációja a tervek szerint szeptember közepéig elkészül, a közbeszerzési eljárást pedig legkésőbb október közepéig elindítják. Az ütemterv szerint a fejlesztés a 2017-es év elején kezdődik el, és reális esély van arra, hogy egy évre rá be is fejeződik, így a 2018-as tavaszi idényben már az új Illovszky Stadionban játszhatnának a Vasas labdarúgói.

  Az ütemezés felvázolása után bemutatták a szurkolók számára az új stadion legfrissebb terveit, amelyek a tendertervek elfogadása után válnak véglegessé, és a szélesebb közvélemény számára is elérhetővé. Az ankétot szurkolói kérdések és Markovits László azokra adott válaszai zárták.

  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 223
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Júl. 24, 2016 9:12 pm

  Gratulálok a csapatnak! Azt mondom ne szaladjon azé el velünk a ló, és nem kell majd végig izgulni. Mit hajtott ez a Hangya gyerek. Nagyon tetszett. Meg a Vaskó is! Megnyerte nekünk a meccset, pedig mán nem hittem benne. Csak így tovább! Hajrá Vasas!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4989
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 24, 2016 8:37 pm

  Rangadó.hu
  Fejesekkel verte a Debrecent a Vasas

  A szünetben még a DVSC vezetett, de az angyalföldiek könnyedén fordítottak.  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/374856_vasas_debrecen


  A mérkőzést a Rangadó.hu állandó szakértője, Gyarmati András sportmenedzser, A-licences edző értékelte:  Ha a játék képét nézzük, a Vasas az első és a második felvonásban is jobb volt. A DVSC-nek akadtak fellángolásai, egy szabadrúgás után meg tudta szerezni a vezetést, de nem volt képes nyomást gyakorolni ellenfele kapujára.

  A hazaiak szervezetten játszottak, de hozzátenném, hogy a debreceniek ilyen hibákat nem szoktak elkövetni védekezésben, mint a fejesgólok előtt. Ez figyelem és fegyelem kérdése. A DVSC csütörtökön is játszott, ez biztosan benne volt a fejekben, hiszen az Európa Liga-kiesés nyilván nagy mértékben befolyásolta a játékosok hangulatát.

  Emellett ne feledkezzünk meg róla, hogy a vendégek nem a legjobb összeállításban futballoztak, sérülés miatt négy alapember hiányzott, ráadásul további kettőt le kellett cserélni a szünet előtt. Ezek is komolyan befolyásolták az eredmény alakulását.

  Vasas jobb volt, ám ha a Debrecen a rendes csapatával állhatott volna fel, biztosan nem ez az eredmény. Amennyiben 1-1 után Horváth Zsolt kapufája bemegy, érdekesebb lett volna a meccs. Látszik, hogy a fővárosiak próbálnak erősíteni, jobb futballt játszani a tavalyihoz képest, és nem kell mellébeszélni, megérdemelten nyertek


  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Jan. 18, 2019 6:59 pm