Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar


  Hajrá Vasas örökké !!!

  Share
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 628
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Júl. 18, 2016 10:39 am

  Bevallom én nem kérdeztem senkitől, hogy mi van Saglikkal.
  Én is arra gondoltam, hogy a Vasas keretének ikonikus alakja Moha, azért őt emelte ki.
  Ettől a Siófoktól egyre jobban félek. A végén még helyretesz bennünket szerdán/?/.
  Ami még lejött. Nagy Gergő jobb, ha új csapatot keres, mert nem fogja tudni megszorítani Polekszicset. Oening nem fog változtatni. Osit nem ismeri, nehogy rámenjen a srác. Elől meg a mennyiség felszívhatná már magát.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 18, 2016 9:57 am

  NB1.hu
  Reakciók az NB I 1. fordulójának mérkőzéseiről

  Értékelések, gólösszefoglalók!  http://nb1.hu/otp-bank-liga/reakciok-az-nb-i-1-fordulojanak-a-merkozeseirol


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 18, 2016 8:40 am
  Döntetlen az Európa Ligás Apollon ellen!

  Csapatunk Telkiben a centerpályán lépett pályára, az ellenfél a patinás ciprusi Apollon Limasszol volt.


  A szigetországi alakulat harmadik lett hazája bajnokságában, és megnyerte a cipusi kupát is, aminek köszönhetően a következő körben bekapcsolódnak majd az Európa Ligába.

  Hogy a labdarúgás milyen magas profi szintre kezdett emelkedni Cipruson, jól mutatja, hogy csak a szakmai stábjuk 17 főből áll, és 30 fős kerettel érkeztek Telkibe. Több százezer Eurós fizetéseik vannak, a legjobb soruk több millió Eurót ér. A csapat vezetőedzője Pedro Emanuel, aki korábban játékosként és edzőként is tevékenykedett az FC Porto-nál.

  Goran Kopunovic ezúttal nem számíthatott két alapemberre, Gál Mátyásra és Futó Zsomborra, és sérülés miatt Kozma Richárd valamint a jó formában lévő Kovács Dávid sem volt bevethető - pályára lépett viszont Szalai Vilmos.

  Az Apollon villámrajtot vett a zuhogó esőben: egy kisszöglet után jól szállt be balról a labda, és a csapatkapitányi karszalagot viselő portugál Nuno Miguel Lopes a hálónkba fejelt (1:0).

  A gyors gól után nem esett szét csapatunk, és szintén egy szögletet követően Elek bólintott a túloldalon, de a tizenháromszoros ciprusi válogatott hálóőr, Kissas védeni tudott.

  Pár perccel később Pendl végezhetett el szabadrúgást a 16-os jobb oldaláról,  jól tekert kapura, de Kissas fölétolta.

  Gréczi ígéretesebb szögből végezhetett el újabb pontrúgást, Kissas azonban ezt is hárította.

  A másik oldalon is akadt gólszerzési lehetőség: egy baloldali kontra végén jól szállt középre a labda, az argentín Barbaro fejesét Tajti nagy bravúrral védte.

  A félidő végén a 4-szeres lengyel válogatott Piech lépett ki a védők között ziccerben, de Tajti ezt is védeni tudta.

  A második játékrészre cserélt Goran Kopunovic vezetőedzőnk: Farkas helyén Körmendy folytatta.

  Az amúgyis bátran játszó csapatunk még jobban felélénkült a szünet után, és sikerült az egyenlítés: Gréczi szöglete jól szállt be a baloldalról, Nagy Richárd lemozdult a védőjéről, és szépen stukkolt a ciprusi kapuba (1:1).

  Az egyenlítő gól után is higgadtan, taktikusan játszottunk, aminek meg is lett az eredménye: Elek remek labdával ugratta ki Szilágyit a jobb oldalon, jól ívelt középre, és az érkező Nagy Richárd előrevetődve, szépen csúsztatott a hosszú sarokba (1:2).

  Pedro Emanuel nem várt sokat: behozta a legerősebb sorát annak reményében, hogy megfordítják a mérkőzést. Csapatunk hősiesen küzdött, de az egalizálás sikerült a ciprusiaknak: egy kipattanó labdára a brazil Alex da Silva csapott le, egy igazítás után nagy erővel lőtt kapunkra, Tajti ugyan hozzáért, de a játékszer a hálóban kötött ki (2:2).

  A nagy mezőnyküzdelemben több gól már nem esett, és csapatunk megérdemelten ikszelt a patinás ciprusi klub ellen.

  Apollon Limasszol – BFC Siófok 2:2 (1:0)

  Apollon Limasszol: Kissas, Nuno Miguel Lopes, Andreou, Karo, Dudu, Silvestros, Sachetti, Psycas, Pittas, Barbaro, Piech. Cserék: Papastulianou, Papaxaralampous, Bruno Miguel, Papoulis, Stojanovic, Reynold, Abraham, Alex da Silva, Paulo Vinicius, Aggelis, Stylianou, Joao Pedro, Bedoya, Makrides, Kyriakou, Leonidas, Maglica, Vassileiou. Vezetőedző: Pedro Emanuel.

  BFC Siófok: Tajti, Szilágyi (Tamaskó), Mogyorósi, Szalai, Farkas (Körmendy), Nagy D., Nagy J., Gréczi, Pendl (Micsinai), Nagy R., Elek. Vezetőedző: Goran Kopunovic.

  Gólszerzők: Nuno Miguel Lopes, Alex da Silva ill. Nagy R. 2


  Hát ez nagyon jó eredmény egy 13,2 millió eurót érő keretű csapat ellen. Úgy látszik ez a Kubalás Nagy megtáltosodott a nyáron.

  http://www.transfermarkt.de/apollon-limassol/startseite/verein/429

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Hétf. Júl. 18, 2016 8:22 am

  Juhos2 írta:

  Érdekes, nekem Remili játéka a csapatból lefelé lógott ki. Leszegett fej, esett, kelt. Utána nézte a földet, hogy megint miért csúszott el?  Szvsz Hangya volt a legjobb, de ez a hátsó alakzat olyan nyugalmat árasztott, hogy elképzelni nem tudtam, hogy itt ma gólt kaphatunk. Kleisz egy nb 1-es meccsen is jól szállt be, nekem nagy pozitívum. Azért mégis más , mint egy Sztk ellen leszűrni hol tart. Simán lehet  idővel Berecz helyett, nekem Berecz volt a másik gyenge pont.
  A következő fordulóban odab...unk, a szakma elkezdi felkapni a fejét, kis Bozsik kijelenti neki mindig szimpatikus volt a Vasas, nem lesz kiesési gondja a csapatnak, sőt meglepetés csapat lesz az idén. Very Happy

  Úgy látom a hozzászólásod végén jelzett folyamatok már el is indultak.

  A nagy (Vasas) sikerre való tekintettel az M4 kedden este fél tíztől és szerdán reggel negyed nyolctól is leadja felvételről az MTK - VASAS meccset.

  Very Happy

  Nekem az tetszett a legjobban , ahogy lefojtottuk az MTK játékát. Én is úgy éreztem ,hogy maguktól nem képesek gólt rúgni nekünk , hacsak nem hibázunk hátul valami végzeteset. Persze ettől függetlenül az utolsó pillanatig izgultam . Végig attól féltem a héten ,hogy nem fogunk tudni felpörögni arra a ritmusra amin az MTK jár a kupameccsek miatt. Szerencsére ebből semmi nem látszott , bár állítólag az elején voltak gondok  ,de az első félórát sajnos nem láttam. Persze volt nem kevés hiba a játékunkban . Nagy lelkűen ajándékoztuk el a sokszor ajándékba kapott labdákat. De a mentalitás nagyon tetszett . Úgy játszottunk , olyan hozzáállással , mint a nemzetközi csapatok a kupákban a magyar indulók ellen. Ha ez megmarad akkor még nagyon sok csapatnak törünk borsot az orra alá és jóval izgalommentesebb évünk lesz mint az előző.

  A Bozsik tavaly is azt mondta még az elején , hogy nem lesznek kiesési gondjaink. Nem tudom Gáspár mennyire ismeri a mieinket ? Lehet inkább csak Remilit , ezért őt emelte ki. Én sem láttam túl jó minőségben a meccset ,ezért inkább a csapatot dicsérném egyelőre amíg a tévén meg nem tudom nézni.

  Ott voltatok ? Valami hír nem volt Saglikról ?
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 628
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Hétf. Júl. 18, 2016 6:36 am

  Vasas1969 írta:Rangadó.hu
  Ádám tizenegyesgólja eldöntötte a három pont sorsát

  A Vasas idegenben győzte le az MTK együttesét.


  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/373794_mtk_vasas


  A mérkőzést a Rangadó.hu szakértője, Gáspár József, az MTK egykori válogatott kapusa értékelte:


  - Egyformán megvoltak a lehetőségei mind a két csapatnak, akár az MTK is megszerezhette volna a győzelmet. A Vasas ezekből a helyzetekből kihasznált egyet, így megnyerte a meccset. Úgy gondolom, hogy az MTK-nál volt néhány olyan fiatal, akik még nem értek meg az NB I-re, talán túl korai volt őket szerepeltetni. Közepes színvonalú mérkőzés volt, amelyen két egyforma képességű csapat küzdött a három pontért. A büntető jogosságához nem fért kétség, egy rossz ütemű belépő volt Poórtól. A hazaiak közül egyértelműen kiemelném Vass Ádámot, nagyon jól játszott, valamint Hegedüs is fantasztikusan védett. A vendégek közül nekem Remili teljesítménye tetszett a legjobban, szimpatikusan és meggyőzően futballozott.


  Érdekes, nekem Remili játéka a csapatból lefelé lógott ki. Leszegett fej, esett, kelt. Utána nézte a földet, hogy megint miért csúszott el? Szvsz Hangya volt a legjobb, de ez a hátsó alakzat olyan nyugalmat árasztott, hogy elképzelni nem tudtam, hogy itt ma gólt kaphatunk. Kleisz egy nb 1-es meccsen is jól szállt be, nekem nagy pozitívum. Azért mégis más , mint egy Sztk ellen leszűrni hol tart. Simán lehet idővel Berecz helyett, nekem Berecz volt a másik gyenge pont.
  A következő fordulóban odab...unk, a szakma elkezdi felkapni a fejét, kis Bozsik kijelenti neki mindig szimpatikus volt a Vasas, nem lesz kiesési gondja a csapatnak, sőt meglepetés csapat lesz az idén. Very Happy
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 9:47 pm

  Mtk.hu:
  MTK BUDAPEST - VASAS FC 0-1 (0-0) GALÉRIA

  Egy büntető döntött a nyitányon.  http://mtk.hu/hirek/mtk-budapest-vasas-fc-0-1-0-0-galeria

  Teodoru Vaszilisz, vezetőedző (MTK Budapest): – Azt a feladatot kaptam, hogy a nemzetközi kupa első fordulójából jussunk tovább, ez sikerült. Másik feladat, amit teljesíteni szeretnék, hogy fiatalokat építsek be a csapatba, ez a mai napon elkezdődött, hiszen három újoncot avathattam, akiknek a teljesítményével meg vagyok elégedve, büszke vagyok rájuk, de fontos kihangsúlyozni, hogy hosszú út áll még előttük. A mérkőzés egészét nézve igazságosabb lett volna, ha mindkét csapat kap pontot. Jól védett a kapusuk, nem volt szerencsénk a kapu előtt. Nincs mese, pontokat kell szerezni, a hajtás és a tűz ott van a csapatban, csütörtökön megpróbálunk továbbjutni Bakuban, majd Gyirmóton kell pontot, pontokat szereznünk. Bese és Grgics csütörtökön kapott rúgást, nem akartam kockáztatni a játékukat, mert akkor hosszú távon elveszthettük volna őket.

  Michael Oenning, vezetőedző (Vasas FC): – Hosszú ideje figyeltük az MTK Budapest mérkőzéseit, például  a héten Gyirmóton a nemzetközi kupában is. Abban reménykedtünk, hogy sok erőt kivesz belőlük a hétközi mérkőzés, de az első tíz percben láttuk, hogy nem így történt. Utána lassan visszatértünk a játékba, összességében nagyon jó mérkőzés kerekedett, ahol a szerencsésebb nyert. Fontos, hogy hamar szerezzünk pontokat, mert hosszú a szezon, amire ez a győzelem erőt adhat. Elégedett vagyok a csapattal, magukra és egymásra is rátaláltak, élmény velük dolgozni.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 9:25 pm

  Rangadó.hu
  Ádám tizenegyesgólja eldöntötte a három pont sorsát

  A Vasas idegenben győzte le az MTK együttesét.


  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/373794_mtk_vasas


  A mérkőzést a Rangadó.hu szakértője, Gáspár József, az MTK egykori válogatott kapusa értékelte:


  - Egyformán megvoltak a lehetőségei mind a két csapatnak, akár az MTK is megszerezhette volna a győzelmet. A Vasas ezekből a helyzetekből kihasznált egyet, így megnyerte a meccset. Úgy gondolom, hogy az MTK-nál volt néhány olyan fiatal, akik még nem értek meg az NB I-re, talán túl korai volt őket szerepeltetni. Közepes színvonalú mérkőzés volt, amelyen két egyforma képességű csapat küzdött a három pontért. A büntető jogosságához nem fért kétség, egy rossz ütemű belépő volt Poórtól. A hazaiak közül egyértelműen kiemelném Vass Ádámot, nagyon jól játszott, valamint Hegedüs is fantasztikusan védett. A vendégek közül nekem Remili teljesítménye tetszett a legjobban, szimpatikusan és meggyőzően futballozott.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 9:15 pm

  VasasTata írta:Na, itt egy meccs, amit megnyer a csapat - én meg nem látom, mert munka van. bocs
  De azért követtem az eseményeket, gratulálok, szép volt! Még sok ilyet... elég lesz mindig egy góllal...
  Nagyfater is lemaradt róla (a netes "cuccokkal" nincs nagy barátságban) M4-et neten csak akkor lát, ha közreműködöm a dologban. De higgyétek el, igyekszem! Smile

  Megy az M4-en a Gól. Hamarosan a mi meccsünk jön ! Nézzétek!
  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 68
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Vas. Júl. 17, 2016 8:19 pm

  Na, itt egy meccs, amit megnyer a csapat - én meg nem látom, mert munka van. bocs
  De azért követtem az eseményeket, gratulálok, szép volt! Még sok ilyet... elég lesz mindig egy góllal...
  Nagyfater is lemaradt róla (a netes "cuccokkal" nincs nagy barátságban) M4-et neten csak akkor lát, ha közreműködöm a dologban. De higgyétek el, igyekszem! Smile
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 8:02 pm

  Most játszott a legjobban a csapat Oenning alatt ! Fogalmazhatnék úgy is , hogy most először láttam jól játszani nála a Vasast . Bár az első félórából alig láttam valamit , de a többi alapján megérdemelt a győzelmünk. Egyszerűen nem ismertem rá a gárdára, annyira tetszett MINDENKI ! Gratulálok Mindenkinek és a mesternek is , hogy ilyen mentalitással láthattam játszani a Csapatot!
  Ez az akarat méltó volt a régi nagyjainkhoz.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 7:12 pm

  Vasas1969 írta:Remélem lesz meccs. A kezdő mindenesetre megvannak. Olyan eredményben reménykedem amitől minden Vasas drukkernek nagyon jó étvágya lesz a meccs után.


  POLEKSIC -  KORCSMÁR , DEBRECENI , RISTEVSKI   -  SZIVACSKI , VIDA , BERECZ, HANGYA  -  ÁDÁM  , PAVLOV , REMILI


  http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1141180

  ITT NÉZHETŐ !

  http://www.m4sport.hu/2016/07/17/ide-kattintva-nezheti-eloben-az-mtk-vasas-labdarugo-meccset/


  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/mtk_-_vasas-178

  IGEN !!!! 1-0 nekünk!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 5:06 pm

  Remélem lesz meccs. A kezdő mindenesetre megvannak. Olyan eredményben reménykedem amitől minden Vasas drukkernek nagyon jó étvágya lesz a meccs után.


  POLEKSIC -  KORCSMÁR , DEBRECENI , RISTEVSKI   -  SZIVACSKI , VIDA , BERECZ, HANGYA  -  ÁDÁM  , PAVLOV , REMILI


  http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1141180

  ITT NÉZHETŐ !

  http://www.m4sport.hu/2016/07/17/ide-kattintva-nezheti-eloben-az-mtk-vasas-labdarugo-meccset/


  http://www.vasasfc.hu/kozvetites/mtk_-_vasas-178
  avatar
  Síposúr

  Hozzászólások száma : 222
  Join date : 2015. Aug. 05.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Síposúr on Vas. Júl. 17, 2016 4:58 pm

  Vasas1969 írta:Mtk - Vasas  18:00  

  Élő közvetítés

  http://www.elokozvetites.com/m4-sport-televizio-adas-kozvetites-online-live-stream.html  Elméletileg itt fog menni a meccs , ha mégsem akkor módosítom. Sajnos én is csak itt tudom nézni ,ha bírja a netem. Jó lett volna pedig személyesen ott lenni.


  Vendégségbe megyünk a családdal. Viszek csokit a gyereküknek. Csak megengedi,hogy belenézzek. Nem fogok bírni enni az izgalomtól. Biztos lesz meccs ebben a szar időben? Azt mondta egy ismerős nagyon sok eső volt arrafelé. A másik meccset néztem a héten , csak átkapcsolgattam a libásokéra. Nem kell hasra esni tőlük . Nem egy világverő brigád az azeriektől is kikaptak . Vesztettem is egy korsó sört miattuk. Tegyük oda magunk 100 százalékosan és ki kapni nem fogunk . Hajrá Vasas! Isten éltesse a Kálmánt!
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 3:53 pm

  Mtk - Vasas  18:00  

  Élő közvetítés
  http://www.elokozvetites.com/m4-sport-televizio-adas-kozvetites-online-live-stream.html  Elméletileg itt fog menni a meccs , ha mégsem akkor módosítom. Sajnos én is csak itt tudom nézni ,ha bírja a netem. Jó lett volna pedig személyesen ott lenni.
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 3:36 pm

  A honlapról:
  Debreceni és Vaskó győzelmet vár az MTK ellen

  Debreceni András csapatkapitányunk és Vaskó Tamás új igazolásunk mondta el véleményét az MTK-Vasas mérkőzés előtt.

  Debreceni András:- A felkészülésünk jól sikerült. Ám, hogy valójában ez mennyit is ér, arra választ csak a bajnoki mérkőzéseken fogunk kapni. Rengeteget edzettünk és gyakoroltunk új taktikai elemeket. Ezeket megpróbáljuk alkalmazni a bajnoki meccseken. Az egész felkészülésünk arról szólt, hogy kielemezgettük az elmúlt tavaszi szezon hibáit és megpróbáltuk azokat kijavítani. Ezen volt a legnagyobb hangsúly. A védekezésünkkel a múlt évi bajnokságban rengeteg gondunk volt, nagyon sok gólt kaptunk, ellenben keveset szereztünk. Megpróbáljuk a vasárnap kezdődő új bajnoki idényben ezt az arányt megfordítani. Az MTK sok éve ugyanazt a focit játssza. Nagyrészt egyben maradt a csapat, és nagyon jó alakulatnak tartom őket. Azonban úgy érzem, hogy mi is erősödtünk a múlt évi bajnoksághoz képest, így a tavalyi utolsó fordulóban elért eredménnyel most is kiegyeznék.

  Vaskó Tamás: - Szerintem jól néz ki a csapat, a védekezésünk is összeállt, amit az is mutat, hogy az elmúlt felkészülési meccseken nem kaptunk sok gólt. Meglátjuk ez vasárnap mire lesz elég. Megítélésem szerint a felkészülés hat hete során a játék felépítésében javultunk. A múlt idényben – amennyire ellenfélként láttam a Vasast – nem volt erőssége a csapatnak a támadójáték. Most úgy ítélem meg, hogy ebben is tudtunk előbbre lépni. Úgy vélem, ez lehet a kulcs a tavalyinál sikeresebb bajnoki szerepléshez. A nyáron érkezett új játékosoknak szerintem sikerült beilleszkedni a csapatba. Én is jól érzem magam. Az MTK egy masszív csapat, a rövid passzos játékot szinte évtizedek óta jól játsszák. Vannak rutinos játékosaik, Kanta Józsi, Vass Ádi és Torghelle Sanyi – bár ő szerencsére ellenünk nem játszhat eltiltása miatt – és mellettük sok a tehetséges fiatal. Nagyon egységes csapat, amely mindig képes ugyanazt a minőségű játékot játszani. Nehéz ellenfélnek tartom az MTK-t, nem könnyű a védekezésüket feltörni, elől pedig veszélyesek, de nagyon bízom abban, hogy a hétvégén sikerül legyőznünk őket. Bár vasárnapi ellenfelünk már három Európa Liga-mérkőzésen túl van, ám úgy vélem, a csütörtöki Gyirmóton lejátszott meccs miatt fáradtabbak lesznek és remélem a vereség is egy kicsit megfogta őket. Összességében bizakodó vagyok, és azt várom, hogy győzelemmel kezdjük a bajnokságot.

  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 5:26 am

  NSO:
  NB1- 1. forduló - Dunaújvárosban jöhet a nagy "visszavágó"

  Kísért a múlt  https://digitalstand.hu/olvaso/46251#2
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Vas. Júl. 17, 2016 5:16 am

  A honlapról:
  Oenning: A legutóbbi MTK elleni eredményt elfogadnám

  Vasárnap számunkra is megkezdődik a az OTP Bank Liga 2016/17-es idénye. Michael Oenning vezetőedzőnk beszélt az MTK elleni mérkőzéssel kapcsolatos esélyekről, várakozásairól.
  Hogy látja a nyári felkészülést, minden játékos hadra fogható?

  - Bízom benne, hogy jó állapotban vagyunk, hat héten keresztül keményen dolgoztunk, amit szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúsztunk. Ez általában jó jel. Emellett jó eredményeket értünk el a felkészülési mérkőzéseken. Bizakodó vagyok a szezonkezdést illetően.

  Mi a helyzet Korcsmár Zsolttal? Az egyik felkészülési mérkőzésen le kellett cserélni.

  - Zsoltnak több sérülése is volt a felkészülés során a mostani előtt: egy az Eb-felkészülés alatt, egyet pedig a Honvéd elleni edzőmeccsen szedett össze. Jó úton halad a teljes felépülés felé, azt még nem tudom, hogy vasárnap játszhat-e. A lényeg, hogy nincsenek fájdalmai.

  Az előző szezon végén 2-0-ra nyert a Vasas az MTK ellen. Át lehet a menteni a szezonvégi formát az új szezon elejére?


  - Az eredményt szívesen elfogadnám ismét, de természetesen nem lehet ezt már összehasonlítani. Az előző szezon utolsó mérkőzésén egy egyedülálló helyzetben voltunk, a túlélésért küzdöttünk. Az egy nagyon különleges mérkőzés volt, ami még mindenkinek az emlékezetében ott él. Most vasárnap azonban egy teljesen más találkozó lesz. Más felkészülés, más helyzet, más játékosok. Természetesen azért utazunk erre a számunkra kedves helyre, hogy eredményesek legyünk.

  Mi a cél a szezonban a csapat számára?

  - Mindenek felett jó futballt akarunk játszani, emellett a középmezőnyt szeretnénk elérni és a kiesőzónától minél előbb eltávolodni. Remélem, az előzőhöz képest egy nyugodtabb szezonunk lesz.

  Az MTK elleni mérkőzésünk vasárnap 18 órakor kezdődik Dunaújvárosban. Hajrá, Vasas!
  Jó hír ,hogy ha a tévében nem is , de a neten nézhetjük a meccset.

  http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4sporthu_kozvetiti_az_mtk_elleni_meccsunket-1988
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Júl. 16, 2016 10:54 am

  Rangadó.hu
  Mészöly: 75! Boldog születésnapot, legenda!

  Ma ünnepli a születésnapját Mészöly Kálmán válogatott labdarúgó, edző, aki játékosként 61-szer ölthette magára a címeres mezt, szövetségi kapitányként pedig 1982-ben kivezette a válogatottat a világbajnokságra.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/373588_meszoly_75_boldog_szuletesnapot_legenda


  http://www.vasassc.hu/hirek/6899/jo-szivvel-gondolok-a-vasasra


  Boldog születésnapot !
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Szomb. Júl. 16, 2016 9:49 am

  NSO:
  MLSZ-pénzek, légiósok, tévé, kupaindulók – top 10 NB I-es tudnivaló

  A Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I rajta előtt, az előző szezonhoz hasonlóan az idén is feltette a bajnokság lebonyolításával, közvetítési rendjével, különböző szabályaival (mint amilyen az úgynevezett „légiósszabály” és a „fiatalszabály”) kapcsolatos kérdéseket. Íme, a válaszok tíz pontban!
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-penzek-legiosok-teve-kupaindulok-top-10-nb-i-es-tudnivalo-2512919
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 15, 2016 9:43 pm

  A honlapról:
  Leigazoltuk Király Botondot

  A 21 éves Király Botond 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá pénteken a Vasas FC-vel.


  - Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a Vasas csapatához kerülhettem, ahol az elmúlt évtizedekben labdarúgó legendák sora játszott. Gyorsan történt minden. Menedzsereim a múlt hét közepén szóltak, hogy lenne lehetőség tesztelésre a Vasasnál. Egy pillanatig sem haboztam és rögtön jöttem. Szerettem volna megmutatni magam. Az elmúlt évet a Rákosmente csapatánál, az NB III-ban töltöttem, ahol csaknem 25 gólt sikerült lőnöm. Azt megelőzően az NB I-es Pápa csapatában játszottam több mint 2 évet. Azért is nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert úgy gondoltam, az NB III után a másodosztály jelenthet majd egy újabb lépcsőfokot, mivel a 12 csapatos NB I-ben már nagyjából kialakultak a keretek. Nagyon boldog vagyok, hogy a vezetőség és az edzői stáb úgy döntött, hogy alkalmas lehetek arra, hogy segítsem a csapatot. Szeretnék minél előbb bemutatkozni, és minél többet játszani, hasznos tagja lenni ennek a nagyszerű közösségnek. Sok társamat ismertem az utánpótlás-válogatottakból, amelyeket végigjárhattam. Szeretném, ha a csapat minél sikeresebb lehetne a bajnokságban, és azt is, ha ebből én is kivehetném a részem.

  Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a szerződés aláírását követően elmondta:
  - Botondban egy technikás, a labdával igen jó barátságban lévő 'pengés' játékost ismertem meg. Vannak olyan képességek, amiket nem lehet megtanulni, azokkal születni kell. Botinál is észrevehetők ilyen tulajdonságok. Remélem, hogy nálunk sikerül hasznos és eredményes játékossá válnia. A fiatal középpályást az elmúlt években többen ajánlgatták a figyelmembe, mint példál Kenesei Krisztián, aki játékostársa volt Pápán. És még egy érdekes Vasas-vonatkozás: Boti edzője volt Pápán és az RKSK-nál is az egykori kiváló Vasas labdarúgó, Tóth Bálint is, aki szintén jó véleményt alkotott a játékosról. Remélem a Vasas-szurkolóknak sok örömet fog okozni Botond, és szép pályát futhat be nálunk.

  Király Botond 1994. október 26-án született, Pápán. A 183 cm magas, 74 kilós játékos eddig 32 alkalommal szerepelt az NB I-ben és 1 gólt szerzett. 2013 tavaszán debütált az első osztályban. A 2015/16-os idényben az RKSK-ban 30 meccsen 23 gólt lőtt.

  Új játékosunknak sikeres szezont kívánunk!

  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 68
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Pént. Júl. 15, 2016 4:03 pm

  Vasas1969 írta:Csakfoci.hu:
  50 éve verte csodagólokkal a magyar válogatott Brazíliát - videó

  50 éve, ezen a napon, 1966. július 15-én Magyarország válogatottja egy máig felejthetetlen mérkőzésen győzte le 3-1-re Brazíliát az angliai világbajnokság egyik csoportmeccsén, a liverpooli Goodison Parkban, 50 ezer néző előtt. RetroGól.  http://www.csakfoci.hu/valogatott/92650-50-eve-verte-csodagolokkal-a-magyar-valogatott-braziliat-video  A tatám mindig őket emlegeti. A Farkast meg a Mészölyt. A maiakra inkább csak legyint. Azért felugrana az ágyból ,bármilyen beteg ,ha megvernénk az Mtk-t vasárnap. Rég láttam annyira örülni , mint mikor bennmaradt a csapat ellenük.
  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 68
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Pént. Júl. 15, 2016 3:51 pm

  69 meglepett egy cikkel ,hogy varázsoljam fel valahogy. Bízom benne, hogy sikerült. Nagyítsátok az enlarge-val a bal felső sarokban , vagy nagyítóval. Laughing Sok sikert kívánunk a csapatnak vasárnap ! Hajrá Vasas !
  avatar
  VasasTata

  Hozzászólások száma : 68
  Join date : 2015. Jul. 06.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by VasasTata on Pént. Júl. 15, 2016 3:41 pm

  [img][/img]
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 15, 2016 2:23 pm

  Csakfoci.hu:
  50 éve verte csodagólokkal a magyar válogatott Brazíliát - videó

  50 éve, ezen a napon, 1966. július 15-én Magyarország válogatottja egy máig felejthetetlen mérkőzésen győzte le 3-1-re Brazíliát az angliai világbajnokság egyik csoportmeccsén, a liverpooli Goodison Parkban, 50 ezer néző előtt. RetroGól.  http://www.csakfoci.hu/valogatott/92650-50-eve-verte-csodagolokkal-a-magyar-valogatott-braziliat-video


  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 15, 2016 1:31 pm

  Juhos2 írta:

  Kire lassú volt hozzá, Zé meg nyámnyila. Köttön csak mögoldják. Very Happy

  Úgy érzem egy gólos meccs lesz . Jó lenne ,ha mi rúgnánk. Persze ehhez nem ártana a tavaszihoz hasonló mázli is . Nagyon bízom benne ,hogy nem tudják feltörni a védelmünket. A jó rajttól összeállhatna a csapat és csipegethetnénk a pontokat a kuparésztvevőktől. Jó volna egy olyan kezdés mint amilyen tavaly a Halinak és a Honvédnak. Igaz ez a realitásnál jóval optimistább verzió . Félek ,hogy a kupacsapatok magasabb fordulatszámon mennek majd mint a mieink , akik alsóbb ligások ellen készültek többnyire.
  Amúgy inkább kötten fogják megoldani . Very Happy
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 628
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Júl. 15, 2016 1:15 pm

  Vasas1969 írta:

  Nagyon szerencsétlen időszak volt. Még most is nyögjük a következményeit. Sajnos a mostani állapot sem ideális. Amúgy a felnőtt keretben lévő fiatalokkal is azért lennék türelmesebb , mert nem akarok 2-3 év múlva róluk is hasonló cikket olvasni.

  Azt hiszem vasárnap is kulcsfontosságú lesz Gera kikapcsolása. Ristevskinek és Hangyának közösen meg kell oldania ,ha nem akarunk pont nélkül hazamenni.

  Kire lassú volt hozzá, Zé meg nyámnyila. Köttön csak mögoldják. Very Happy
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 15, 2016 12:47 pm

  Juhos2 írta:

  Nálunk mindig történt valami. Az is egy nehéz időszak volt amikor lenyúlták azt a korosztályt. Gera engem is meglepett csak a Bobálékról lehetett akkor hallani. Szegény Kirét, hogy szopatta. Csoda volt, hogy bennmaradtunk.
  Jó lenne már végre tanulni ezekből a hibákból /a Vasasnak, mert történjen bármi a jövőt nem vágjuk le/

  Nagyon szerencsétlen időszak volt. Még most is nyögjük a következményeit. Sajnos a mostani állapot sem ideális. Amúgy a felnőtt keretben lévő fiatalokkal is azért lennék türelmesebb , mert nem akarok 2-3 év múlva róluk is hasonló cikket olvasni.

  Azt hiszem vasárnap is kulcsfontosságú lesz Gera kikapcsolása. Ristevskinek és Hangyának közösen meg kell oldania ,ha nem akarunk pont nélkül hazamenni.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 628
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Júl. 15, 2016 12:27 pm

  colocolo írta:

  Minden kommentár nélkül dr.Puskás Lajos véleménye "Az unokáimat rendszeresen viszem edzésre a Vasas Kubala Akadémiára,és nagyon finoman fogalmazva sem vagyok mindennel megelégedve.Javaslom a szakembereknek,mélységében vizsgálják meg a magyar utánpótlásképzést,az ott dolgozó edzőket,módszereket és a kiválasztást.Lenne min javítani,mert ez a jövőnk kulcsa.

  Egyik ismerősöm is besérült a Kubalára és elvitte a gyerekét. Valami nem tetszett neki, de nem tudom, min kapta fel a vízet.
  avatar
  Juhos2

  Hozzászólások száma : 628
  Join date : 2016. Jun. 18.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Juhos2 on Pént. Júl. 15, 2016 12:21 pm

  Vasas1969 írta:

  Nagy Ádám útja: Serie A-játékos vált a kocsiban ülő dacos fiúból

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nagy-adam-utja-serie-a-jatekos-valt-a-kocsiban-ulo-dacos-fiubol-2513111

  Már ismertem a sztorit ,de azt nem tudtam ,hogy az MTK-s Gera is tagja volt a Bobál-féle csapatnak. Ma is ő az MTK legjobbja.

  http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=198973

  Nehéz felfogni ,hogy veszthettünk el ennyi tehetséget! A nagyon közeli jövő bajnokcsapata lehettek volna.

  Nálunk mindig történt valami. Az is egy nehéz időszak volt amikor lenyúlták azt a korosztályt. Gera engem is meglepett csak a Bobálékról lehetett akkor hallani. Szegény Kirét, hogy szopatta. Csoda volt, hogy bennmaradtunk.
  Jó lenne már végre tanulni ezekből a hibákból /a Vasasnak, mert történjen bármi a jövőt nem vágjuk le/
  avatar
  Vasas1969

  Hozzászólások száma : 4924
  Join date : 2015. Feb. 28.

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Vasas1969 on Pént. Júl. 15, 2016 11:55 am

  colocolo írta:

  Minden kommentár nélkül dr.Puskás Lajos véleménye "Az unokáimat rendszeresen viszem edzésre a Vasas Kubala Akadémiára,és nagyon finoman fogalmazva sem vagyok mindennel megelégedve.Javaslom a szakembereknek,mélységében vizsgálják meg a magyar utánpótlásképzést,az ott dolgozó edzőket,módszereket és a kiválasztást.Lenne min javítani,mert ez a jövőnk kulcsa.

  Nagyon szívesen olvastam volna azt ahol részletesen kifejti , hogy mire is gondol. Érdemes lenne rá odafigyelni. Nagyon nagy kár ,hogy az utánpótlásunk nem ilyen legendáktól tanul. Szerintem az a gyerek akit egy Puskás Lajos edzene ,az nem akarna soha más klubban játszani mert olyan klubszeretet alakulna ki benne . Ráadásul olyan tudást kaphatnának tőle a gyerekek , amivel a maiak nem rendelkeznek.

  Ajánlott tartalom

  Re: Hajrá Vasas örökké !!!

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Kedd Dec. 11, 2018 5:30 pm