Sziasztok!

Arra gondoltam ,hogy talán helye lenne a fórumon a zenének is. Bár picit bizonytalan voltam mennyire illik bele ez a fórum arculatába ezért Köldökszösztől kértem és kaptam megerősítést.

Magam mint látni fogjátok a régebbi (80-as évek) dallamosabb zenéket kedvelem , amik az se baj ,ha picit fülbemászóak és még szólnak is valamiről (ha magyarok akkor még értem is őket). Szerencsére manapság is találni ilyen zenéket, bár nem nagy számban. Ezekkel a nosztalgikus számokkal talán sikerül pár régi kedves emléket , élményt felidézni , a mostani dalokkal pedig újakat szerezni Mindenkinek.
Az én nagy kedvencem az Italo disco és a hasonló rokon stílusú zenék ,de jöhet  más stílus is. Persze itt elsősorban nem a rapre , technóra és a metálra gondolok ,bár az utóbbi kettőben azért vannak kivételes gyöngyszemek amiknek itt lehet a helyük. Mindenesetre a muzikálisabb számoknak jobban örülnék mivel avval a nem titkolt szándékkal gondoltam a topik nyitásra ,hogy az itt lévő hölgyeknek örömet szerezzünk . Hátha ezáltal a számuk is nő majd  a fórumon és főként bennük bízom ,hogy segítenek szerkeszteni sőt továbbvinni a topikot,  aminek én leginkább csak a kezdő lendületet szeretném megadni.

Természetesen nem csak a hölgyekre számítok ,arra kérnék mindenkit ossza meg kedvenc zenéit a többiekkel , evvel is erősítsen meg abban , hogy valóban van helye ennek a könnyedebb műfajnak itt a fórumon. Akinek tetszik valamelyik szám kérem ne fogja vissza magát, hanem adjon hangot a tetszésének.